Sziasztok!
Hétvégén búcsú volt, hajtottam itthon ezerrel, talán most már helyreáll a rend.
Amúgy semmi különös nincs, még mindig folyik az orrunk, de már nem annyira vészes. Pénteken megyünk a dokihoz, remélem beadja az oltást. Meg meg akarom mutatni neki Zsombi lábát, mert láttam rajta 2 barna pöttyöt
Búcsúban vettem Zsombinak egy dömpert, amit meglöksz és egész sokáig megy. Értelmesen leírtam, mi? Szóval vmi lenkerekes (de fogalmam sincs hogyan kell leírni) Mindenesetre nagyon tetszik neki. Búgócsigát akartam még neki, de az nem volt, majd kap mikulásra.
Sziszi!
Nagyon jók a képek Csanádról, és micsoda alvó barátja van!!!
Mi az, görény, vagy mi?
Kniki!
Ti hogy vagytok? Én úgy tudom, hogy van olyan köhögéscsillapító, amit lehet adni 1 éves kor alatt is. Meg pont estére nem szabad adni, mert éjszaka nem tud aludni tőle. Vagy ez nem ilyen hurutos köhögésre való köptető? Mert azt nem szabad adni estére, most már leesett....
Nagyon aranyos Kiara a képeken, és milyen ügyesen áll egyedül!
Gratula az önálló lépkedéshez!
Nika!
Váljon Gege egészségére a torta!
Gratulálok neki is az önálló első lépéshez!!!
Rena!
Petra hogy van? ÉS a te migréned?
Én nem tudom, de amikor Jázi lázas volt, és kúpot adtunk, meg vizeslepedőztük (kb 20 percet), akkor mindig lement a láza 38 alá. De mi nem germicidet használtunk, hanem aminek a pro parvulo a vége.... Szóval most csak elgondolkodtam, hogy elég az, ha csak 3 tizedet megy lejjebb a láz?
Csniki!
Izgalmas volt a szülinapja Daninak
Szegényke, hogy beverte a fejét
Én sem szoktam Zsombit bekötni, mert kajálunk és veszem is ki, de ezek után tuti, hogy nem hagyom egyedül vagy bekötöm, ha kilépek egy pillanatra a konyhából!!!
Ihianya!
Utólag is boldog szülinapot Norbinak!
Nagyon aranyos a képeken ez a legényke!!! Milyen tortája volt?A tortatúrás képen nagyon édes! És milyen ajándékokat kapott? Az egyiket látom, azt a távirányítós mozdonyt, nekünk is van olyan, csak autóban!
Mági!
Ekcéma
Ez is az allergiának valamilyen formája, ugye? Vagy csak a száraz bőr miatt alakul ki? Gondolom te jobban utána olvastál....
Az ülés meg biztos menni fog Annának! De most mit kell vele csinálnotok, hogy ülésre bírjátok?
Noémi!
Irigy-irigy a hétvégéért
Na, mi van már a falutokban??? Betörnek mindenhová, gyilkolásznak?
Gratula Veronikának a lépkedéshez!!!
Nagyon tuti Veronika a mikulásos ruhában!! Milyen idős volt ekkor? Gondolom pár napos
Most ezt elküldöm, majd mindjárt folytatom.