Sziasztok!
Túl vagyunk az oltáson...
Kertikiri! Kb. 60.000,- ft-al volt olcsóbb Bécsben a babakocsi! Nekünk pici pöttyeink vannak, sztem a mogyoró, dió és csoki a hibás, aminek nem bírtam ellenállni! Kaptunk rá valami testápolót! Mindjárt meg is nézem mi az! De sztem múlik már! Remélem!
Hajni! Quinny buzzy van! (Mutattam anno fotót!
) Vettünk hozzá mózest, van sport része és van egy maxi cosi bébihordozó hozzá! Megvettük a fülit, majd kitalálom mikor szadizzuk szegény Jankát!
Rendes szülők vagyunk mi: ezt kapja Karira!?
Zsu! Hát nem túl kellemes dolog, de nekünk 2 nap múlva elmúlt a csipásság, mintha elvágták volna! I. Szemklinikán voltunk a Tömő utcában. Egy nagyon rendes dokinénit fogtunk ki, aki mondta, h az orvostanhallgatóknak saját magán szokta megmutatni!
Egy a lényeg: ne nézd végig, mert úgy rosszabb Neked! Én nem szoktam rosszul lenni ilyenektől, de ez nekem is sok volt. Igazából azért kiabálnak szegények, mert lefogják őket! Én utána egy kicsit vigaszszopiztattam...
Egy tompa tűvel folyadékot fecskendeznek a csatornába, orrán is jön a folyadék. Nekünk egy minimális vér is volt benne. De tényleg profin csinálta a dokinő. 4 nap múlva fel is kellett hívnom, h mi a helyzet! Így megúsztuk a kontrollt!
Ja, milyen széket rendeltél?
Mi a miénket (nem teljesen ugyanaz, mint amit Ti csajok rendeltetek) mi csak magic-fotölynek hívjuk!
Most is alszik benne!
Ja, habtapilaphoz valami tapasztalat és jótanács? Kritika?
Andi! Majd ha már tuti, elmondom hová költözünk, de most csak annyi: Duna-kanyar és környéke a cél! Tudod: mi szeretjük a hegyeket és az emberem meg pecázik! Na, ezek az indokok!
Timi! Ahogy olvasom Majcit elgondolkodom, h hogyan is lesz, h esetleg lesz Jankának tesója! Már előre félek!
Ancsi! Mi is leálltunk az infacollal és nálunk is a figyelem középpontjába került a poci! Bár az iccakák eddig rendben voltak!
És képzeljétek! Amikor végre 150-eket tudok szoptatni, akkor a naccsáságának ez nem elég! 200-210-et eszik!
Amúgy én méregetem, nekem biztonságot ad!
Jolka: nekem hivatalosan csak 2 hós eredményem van! Most 5300-at mértek! Centi? Hát hosszú Janka, de nem tudom azt hogy mérik! Nem mérték ezt meg! És az ingatlanpiac áll már vagy 5-6 éve! Na ehhez képest 2 éve az apósom házát adtuk el, most az anyósomét áruljuk... Már szerződéskötés előtt állunk...
Szal, minden ingatlannak megvan a vevője! Legfeljebb várni kell rá! És minden ingatlan annyit ér, amennyit adnak érte!
Kérdés, h az Nektek okés-e?! Építkezés, jaj ne mondd! Szívem szakad meg a szép tervek miatt! Amúgy a tervező felrakta a netre a honlapjára!
Na, mára ennyi: holnap csípőficam vizsgálat, jövő héten neurológia!
Hát ez a sok rohangálás...
Andi! Ti voltatok neurológián? Ja és milyen az a torna?
Mikulással hogy álltok többgyerekesek? Rendeltek vagy családtag öltözik be? És élvezik?
És a Jézuska hozza az ajándékot Karácsonykor?
Amúgy Jankának van csimmája!
Én imádom a Karácsonyt! Csak most kevesbbet tudok rá készülni... Saját képeslapokat gyártok, keresztszemes terítőket hímzek, kötök, horgolok. Na most talán a képeslap projekt lesz működőképes!
Na, majd jövök!