Sziasztok!
Gigi: Nem igazán olvastam vissza, már tudjátok a nemét vagy csak megérzés? A Mira nagyon szép név és tényleg vagány!
Én egyébként pont ma mértem, 1 kilót híztam, de az állandó puffadástó akár 5 kilónak is tűnhetne.
Buci: Nekem is dec. 4-én lesz a következő UH. Egyébként a kólát én is kívánom nagyon-nagyon, pedig már leszoktam róla. Szerintetek nagyon ártalmas lenne most? A fogorvosról még nem tudok semmit, én majd a dokitól kérek egy kis útbaigazitás, hogy akkor hogyan tovább. Védőnőhöz sem mentem még, majd az UH után, mivel nekem azt mondták 12. hétnél előbb úgy sem kapok kiskönyvet. Egyébként még azt sem tudom, hogy kihez tartozom.
Lehet, hogy hülye kérdés, bocsi, genetikai UH? Nekem ilyet nem mondott a doki, csak, hogy mikor talizunk és, hogy addigra megvannak a vér és vizeleteredmények, illetve vigyen az EKG leletet is, nálunk erre 12 hét 4 naposan kerül sor, mivel közbe jön a hétvége. Ez az lesz?
Bárány: tök jó, hogy így ráérzel a nemére. Nálunk mindenki azt érzi, hogy kislány, de persze ki tudja? Nálunk nincs ilyen tapasztalat, ő az első. Fiú nevünk már meg van, de a lánynév..., nehéz ügy.
Manka