Sziasztok,
Gab: az óvodai kajaellátás kritikán aluli és az a legborzasztóbb, hogy tehetetlen az ember. Főleg akkor, ha nincs konkurencia, nincs választási lehetőség!!!
Én már előre félek!!! Annak idején, amikor még csak tervben volt a babó szóba jött, hogy esetleg nem adunk húst neki, hiszen Isti is vegetáriánus, én sem viszem túlzásba.
Na de akkor jött, hogy Magyarország még nincs erre felkészülve (óvoda, iskola, tábor stb.) és úgy döntöttünk, ha majd elég érett lesz a gyerek, hogy eldöntse, mit akar, akkor majd választhat.
Ezt most csak azért írtam, mert nemhogy a vegetáriánus életmódra nincsenek felkészülve, de még az alapvető ellátás is borzalmas.
Könyörgöm, gyerekekről van szó, legalább nekik biztosítsák a megfelelő kajcsit!!!!!!!!!!!!!!!
Marci ekkora mennyiségtől szerintem felfordulna. Komolyan, néha elcsodálkozom itthon, hogy mennyit képes enni és még csak 16 hónapos!!!
Az, hogy a szülőknek kell bevinni plusz kaját ott hibádzik, hogy lehet hogy egyik szülő lelkiismeretesen viszi (persze ilyenkor nemcsak a saját gyerekének), de van olyan, aki vagy nem tud vinni, vagy nem akar és akkor hosszú távon ez igencsak nem kifizetődő!!! Most legyen okos az ember!!!
Kata: azon, hogy csúszik az építkezés nem csodálkozom, szerintem még nem volt olyan, hogy minden úgy alakult volna, ahogy vki elgondolta.
Kitartást!
Oltás: mi sem kaptunk soha külön értesítőt, sőt múltkor a barátnőm volt kiakadva, ha ő vhonnan nem tudja meg véletlenül, hogy van 18 hós oltás, akkor el sem vitte volna a Hannát, hiszen senki nem mondta neki a rendelőből!!!
Én ma viszem Marcit 15.20-ra beadatni az agyhártyagyulladás elleni védőoltásra, amit ti olyan 1 éves kor körül adattatok be, csak nekünk az akkor elmaradt.
Andy: én már 2 szekrényre kb. 1 hónapja felszereltettem Istivel a zárat (az egyikben mindenféle fűszer, zsemlemorzsa, liszt stb van, a másikba műanyag edények), ezek voltak a kedvencei Marcinak és engem is kiakasztott.
Azóta szerencsére már nem is próbálkozik, tudja, hogy nem tudja kinyitni és leszokott róla
!
Azóta nyugalom van!!!
Egyébként múlkor a farmerom beleakadt az egyik szekrény ajtajába (közvetelnül mellette van a szék) és ahogy álltam fel kiszakadt ez a zár, de Marci nem vette észre és így továbbra sem portyázik
!
Colett: csatlakozom Kimihez, tényleg egy extra csaj vagy (totál jó értelemben
) . Mindkét tali után mondtam Istinek, hogy tök tetszik a stílusod
.
Suli: megvannak a vizsgaidőpontjaim: dec. 10, 11, 17, 19, jan. 5 és 14
!!!
Van ebben minden a regionális politikától a közig. eljárásjogon keresztül az államháztartástanig...
"Összejövős" sztory: nincs benne igazából semmi extra. Mind a ketten ugyanott végeztük a fősulit.
Évfolyamtársamnak volt a kolesztársa Isti. Be lettünk mutatva egymásnak, de jó szokásomhoz híven nem figyeltem a nevére.
Amikor legközelebb összefutottunk kiderült, hogy nem tudom a nevét, erre azt mondta, hogy ki van írva az ajtóra.
Persze félrevezetett és én egy darabig azt hittem, hogy Galambos Ernőnek hívják...
. Sértette az önérzetét, hogy nem jegyeztem meg a nevét
.
Utána persze jót nevettünk ezen, aztán vhogy szépen lassan kialakult a dolog.
Istinek akkor, amikor először bemutattak egymásnak még volt egy másik barátnője, de akkor már haldoklott a kapcsolat.
Az egészben az a legszebb, hogy ennek éppen ma 10 éve. Mármint nem a beszélgetésnek, hanem... amióta tulajdonképpen számítjuk az együttlétet
.
A 10 év alatt nálunk nem volt mosolyszünet, rendületlen a kapcsolatunk
!
2 kép gyerekkoromból:
Cigánylányoknak öltözve a nővéremmel