Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ex!
Gratula az új melóhoz!! Ha hazaérsz, kérünk beszámolót!!!
A munkáról is és arról, hogy hogy viselte Peti az anyanélküliséget!

Reni!
Hajrá buli!! Biztos nehéz lesz mindhármótoknak, de úgy gondolom, ennyi jár!! Nem??
Tőled is kérünk majd beszámolót!!

Benianyu!
Milyen romantikus ismerkedős sztoriról beszélsz?? Hogy mindenki írja le, hogy is történt?? Vagy csak ti beszéltétek meg Gabbal??
Énis-énis-énis!!! Kiváncsi is vagyok, és szívesen mesélek is annak, aki még a mi történetünkket nem ismeri!
De jó! Nap mint nap olyan jó ötletekkel álltok elő!!!
Most majd az jön, hogy nem a gyerkőkről hanem rólunk kiskori fotók!? Na???
Mindenki keresgéljen és így vagy úgy tegye fel! Mit szóltok??

Most pedig azokhoz szólok, akik elég régen jártak errefelé!
Kmammy! Tandika! Kitti! és még sokan mások!
Mi van veletek?? Hogy vagytok mostanában??????????

Pusszantás!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Sziasztok!
Köszi a biztatást!
Ex! Nagyon gratu a munkához! Irigykedem is kicsit! Egyik barátnőm is Szegeden könyvel 4 órában, és Vásárhelyen laknak, a nagyfia elsős, a kicsi meg talán már kiscsoportos, de lehet, hogy még bölcsis...

Ismerkedős sztori. A miénket nem ismeritek? Bár csak a blogon írtam. Bemásoljam ide is?

Kiskori fotó? Keresek, akkor még tök szép voltam! :-)

Többiek! Várom a sztorikat, fotókat!

Pusz-pusz!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Tudjátok mit? Bemásolom! Hátha nem olvastátok, és akkor jöhetnek a további történetek!

1996. október 26. (Majdnem 19 évesek voltunk már akkor!)
Szombat volt, ha szombat, akkor pedig diszkó! Most éppen Éva barátnőmnél voltam Mindszenten, Szegvárra készültünk, csajos buliba. Persze, mindig csajos bulinak indult, jut eszembe. Szóval úgy volt, hogy jön Kriszta is, és hármasban megyünk, de Kriszta mégse jött. Viszont Éva barátja, Csaba igen, akivel a nyáron jöttek össze, július 20-án. Kezdtem elkenődni, hogy akkor én végülis egyedül leszek, de hátha még lesz pár ismerős.

Bőszen vettük fel a rádióból a menő számokat, mikor megérkezett Csaba és a haverja, Boci (a rendes nevét akkor még nem tudtam). Máris fellelkesültem, ugyanis akkor, július 20-án én már találkoztam vele, vicceskedett egy kicsit, majd azután a buli után megtudtam Évától, hogy tetszettem neki, csak ennyiben is maradt a dolog. De majd most! Azért nem nyomultam ám, úgy tettem, mint akit jobban érdekel a Kozmix kazettája, csak úgy félvállról beszélgettem, hogy ja, persze, emlékszem.

Aztán közösen elindultunk a buszhoz. Keskeny volt a járda, párossával lehetett csak menni, a szerelmespárt nem választottuk szét, így én mentem a Bocival. A buszon tömegnyomor volt, máris összebújni "kényszerültünk". Nem nagyon ellenkezett egyikőnk se, bár amúgy se tudtunk volna mit tenni...

A fiúk hoztak magukkal házi barackpálinkát, és hogy ne legyen túl erős, barack üdítővel volt hígítva, de a diszkóba nem mertük bevinni, elrejtettük a közelben egy bokor alá, aztán rá jártunk. Főleg Évával. De egyszercsak eltűnt az üveg, a fiúk meg ránk kenték, hogy biztos megittuk mindet, csak nem merjük bevallani. Ja, persze.

Négyesben jól el dumálgattunk, mindenki jól érezte magát, és akkor jöttek a lassúk. Éváék persze gyorsan el is mentek, ottmaradtunk kettesben, adódott a lehetőség, kaptam egy komoly ajánlatot: "itthagytak... táncoljunk mi is?" Hát persze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! De kb. ennyit válaszoltam kis vállrángatás kíséretében: "tőlem..."

Aztán táncoltunk, eleinte csak lájtosan, de olyan jól esett, hogy nem nyomul, de közben ragyog a szeme, és már azon képzelődtem, hogy bár nem egy álompasi, és ha nem kerülünk egy társaságba, észre se venném, de talán mégis ő lesz az én első tartós kapcsolatom! Azért a végén mégis csókolózásba fulladt a tánc... Vége lett a lassúknak, jó gyorsan, aztán félrevonultunk. Annyira nem félre, mert a folyosó végén voltunk, de arra már nem járt senki, mert az ott a "zsákutca" vége volt. A társaságunk többi része vigyorogva kivonult, így a sarokba húzódva két külön széken ülve folytattuk amit a tánc közben elkezdtünk. Talán órákon át... És más nem is történt, beszélgetni viszont nem sok időnk volt, főleg, hogy a szánk ugye mással volt elfoglalva. Jól be is kékült egy helyen, legalábbis az enyém az intenzív igénybevételtől.

Óraállítás volt akkor éjjel, így 1 órával több időnk volt, mint általában, de még így is majdnem lekéstük a buszt, futnunk kellett. Haha, én meg a futás! Főleg, magassarkú bakancsban... Jaj! De kiderült legalább, hogy friss szerelmem focista, jól fut, de azért megvárt engem is, és végül csak elértük a buszt. Elkísértek minket a fiúk Mindszentre, majd onnan valahogy mentek haza Haleszba. Kb. ennyit tudtam meg egyébként egész este, hogy Boci, Haleszban lakik, a Pollákban tanul és hogy focizik... Még a rendes nevét se. Egész éjjel azon gondolkoztam, hogy vajon találkozunk-e még ezután.

De mivel mégiscsak a legjobb barátnőm pasijának a legjobb haverja, ez a kérdés megoldódott, eljutott hozzá a címem, és rögtön utána héten már szerelmeslevelet kaptam. Folyton telefonált nekem a kollégiumba, és bár én sokáig bénáztam, félősködtem, nem mentem el a megbeszélt helyre, sőt a szilveszteri házibuliba sem, február 15-én mégiscsak újra egymásra találtunk, és azóta már megszakítás nélkül egy pár vagyunk!
:oops: 8) :shock: :lol: :roll: :wink:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 

 
 

Lányok!
Én behalok ennek a kölyöknek!!!! Asszem nem jó referenciák vagyunk a minimaxnak! Dani megint bealudt rajta! Így:

Kép

(na most pedig gyorsan elolvasom a "Gab sztorit"!)

Andy

Kép
oriandy
 
 


Gab!!!

Ez tuti jó!!! Azért azóta megtanultál futni magassarkú bakancsban??? :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
oriandy
 
 


Én futni? Még futócipőben se!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Inkább apa lustult hozzám! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Sajna Zalán beteg lett!Tegnap délután mikor felébredt 39,4 volt a láza!Összesen egyszer volt eddig lázas,tavaly ilyenkor(asztmás rohama volt),úgyhogy kicsit megrémültem!3× hányt is és nagyon bágyadt! :( Most alszik4

Gabella!
Nálunk is a barátnőm barátjának a barátja sztori volt! :lol:

Andy!
Fárasztó a mesenézés! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Benianya!

Én kb.22 éve nem vagyok húsevő! :lol:
Semmi probléma nem volt ezzel egyik terhességemnél sem!ill.több vasat kellett szednem!
Igazából én nem csinálok nagy ügyet hétközben,nem szoktam magamnak külön főzni!(Nem is eszek mindennap főtt kaját,mert arra nincs időm mindíg!)Legtöbbször úgy főzök,hogy én is tudjak enni belőle!A főzelékeket feltét nélkül eszem,vagy szójafasírtal.
A legtöbb levesből is tudok enni!(legalábbis amit nálunk szeretnek)
A férjemnek szoktam inkább külön főzni,mert a gyerekek sem nagy húsevők!
Miket szoktam csinálni:Tejszínes kukoricaleves,tejszínes karfiolleves,padlizsánkrém,avokadókrém,töltött gomba,öntött karfiol,van egy jó héjában sült krumpli receptem,(füstöltsajtos)
rizsgolyó,zöldséges rizs tortaformában,stb.Ha vendégség van akkor a köreteket szoktam olyanra csinálni ami egymagában is ehető(mint a zöldséges rizs,vagy a sajtosrakottas)

Hú,most jó hosszú lettem! :oops:

A karácsonyiból melyiket szeretnéd?
Vendég
 


Na lányok!

Hoztam pár régebbi fotót! Az egészen kicsitet majd jövő héten, mert az az album anyuméknál van! (A MINŐSÉG NEM A LEGJOBB, MERT A SIMA FÉNYKÉP VAN LEFÉNYKÉPEZVE!!)
Kép OVIBAN

Kép Kép

Kép ÁLT. ISKOLA ALSÓ TAGOZAT (farsang)

Kép ÁLT. ISKOLA 8 OSZTÁLY

Kép \"SZŐKE NŐ\"

Az akkori nagy őrület....

Kép SUB BASS MONSTERREL

Kép DIPLOMAOSZTÓ


Na, egyenlőre ennyi!!

Alzia!
Jobbulást Zalánnak!!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Andy! Tök jó képek!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Á, már megint nem akar a fényképező meg a számítógép együttműködni. Szóval fényképeztem a fényképeket, csak nem tudom feltölteni.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Na, csak sikerült!
Kép Kép Kép Kép Kép Anyu huga a fiával, én, a hugom és anyu

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Hihi, a beállított és a szekrény előtti kép kivételével mind ugyanazon az ágyon készült :D

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Képben vagyok, csak nincs időm írni. Most, hogy apa másfél hete reggel 6-tól este 7-8-ig dolgozik kezdem soknak érezni a melót, a sulit, a házimunkát és az ördögfiókám így együtt. Nem is tudok mindenkinek reagálni :( bocsi érte.

A képek nagyon jók! Jó ötlet a megismerkedős sztori is! Majd talán a hétvégén lesz időm leírni.

Ex: Nagy gratula a munkahelyhez! :P Hidd el menni fog. Nekem nagyon jól esik a felnőtt emberek társasága - kicsit szégyelem is ezt Zoló miatt. A benzinkúton pedig szépen mosolygok a srácokra és megvárom , hogy odajöjjenek segíteni :oops: :P . Tankolásban analfabéta vagyok :wink: .

Benianya: Neked is hajrá meló :D !

Na vissza a munkámhoz.
Sziasztok!


nancsa
 
 


Nézzétek, mit találtam! Ez a kép olyan 3 éve készült, egy netes ismerős készítette rólunk a Auchanban Kecskeméten.

Kép

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Helló!

Már reggel írtam, csak Noi kikapcsolta a gépet! Szóval, még lábadozunk, kb. 5 napig lázas volt, orrfolyás minden. Volt, hogy 3-kor aludt el iccaka, pedig áthoztuk közénk. Már csak orrfolyik, de kétszer alszik még. Máté meg! Tegnap kihagyta az oviszunyát, és 6-kor :shock: elaludt, és fel se keltettük, aludt reggel 6-ig. Megkérdezte, lesz e ovi, mondom igen, erre ő: jaj ne, akkor megint hiányozni fogsz! :) Édes!

Ex: megértem, hogy aggódsz, de a mai világban örülhetünk ha van melónk gyerek mellett! (pláne ha több is van...) Szóval márc. után lassan én is elkezdek keresgélni. Arról nem beszélve, hogy akkor már cseszhetem a bölcsit, max. szeptembertől megy, addig szegény Anyu sitterkedik (bár ő még nem tudja, de asszem gondolja...)

Viera: Abban igazad van, hogy sokszor akinek gyerek van jobban stresszel attól, hogy nehogy lestrapáltnak tűnjön! Én is szeretk szépen felöltözni, de múltkor is annyira rohantam a színházba, hogy vizes volt a hajam még...Erre a nővérem közölte, hogy olyan vagyok mint egy szopott gombóc! Mondom neki, köszike, neked könnyű, én kettőt eláttam amíg sminkeltem közben...De azért lássuk be a mai kamaszok nagyon hamar fel akarnak nőni! Na, én már 16 évesen lóbáltam a hajam iccaka a szórakozó hejeken (csakis rock zenéket szolgáltató helyeken..) Ennek is van előnye, hátrány is.

Gabella: na, ez aranyos sztori volt, mármint az ismerkedős! Miénket pár mondatban lejjebb.

Régi képek: na, majd apjukat megkérem, bár szerintem nekem Jirzsinka fejem volt! Tiszta cseh kislányos...bili haj, és társai

Összejövős sztori: Szóval hárman csajok lementük hajat rázni, 21 voltam akkor, és ők ketten persze felszedtek 1-1 pasit, én meg...az antiszockó hozzáállásommal senkit. Az akkori legjobb barátnőm új szerzeménye (aki főhősünk, a férjem persze) meg is jegyezte, én olyan vagyok mint ő, antiszoci...akkor még nem érdekelt, mert ugye a barátnőm pasija, meg hosszú haja is volt, na és mégis egyszer összefeküdtünk, ami durva dolog ugye, mert mindketten lekifurdaltunk, de nagyon jó volt! Aztán a barátnőm szakított vele, nem emiatt (koleszba járt messze, és ott tetszett neki valaki), és akkor már szabad volt járnunk. Ja új nehezítő körülmény, a Laci( uram) haverja tök jó haverom lett, és szerelmes lett belém, persze mindent megtett, hogy ne jöhessünk össze. aztán mégis nyert a szerelem! És lám 10 éve együtt vagyunk! Hosszú volt, mi?

Kimerültem ebben a sztoriírásban, megyek takarítani!

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Sziasztok!!

Csak gyors reci, másra nem futja. Este visszaolvasok. Mostanában nagyon el vagyok havazva.

Kókuszos-kávés:

8 tojásfehérjét és 20 dkg porcukrot habbá verni.
Bele 6 evőkanál liszt, 20 dkg kókuszreszelék.
Kivajazott tepsiben 180 fokon 30-40 percig sütjük. Tűpróba függvényében.
(Akinek villanysütője van, alsó-felső fokozaton, a tepsit pedig középre tesszük)
Ha megsült, ne ijedjetek meg, nem lesz egy túl magas tészta.

Krém:
8 tojássárgát 20 dkg kristálycukorral kikeverni. Én robotgéppel szoktam.
Főtt kávé ízlés szerint bele, összekeverni (kb. két kávéspohárnyi, ki hogy szereti kávésan).
Ezt feltenni egy lábasba főni, lassú tűzön, folyamatosan keverni. Kb. puding állagúig.
Hagyni kihűlni teljesen.
Ha kihült, kb. 25 dkg margarint (egy kocka) belekeverünk és megint hagyjuk pihenni.
Kicsit később rákenjük a tésztára és kész.
Bármit lehet a tetejére szórni, én kakaóport szoktam. Vagy a gyerekek kedvéért színes pici cukordíszt vagy mi a fene ennek.

Lehet, hogy esetleg bonyának tűnik, de pofonegyszerű és mindig sikeres.

Este jövök.

Puszi mindenkinek.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Ex!
Szuper!!!!!!! Mesélj majd a melóról!

Andy, Gab!
Jók a képek!

Én nem teszek fel magamról, mert igen utáltam, ahogy akkor kinéztem. :oops:


Misi alapvetően jól van, de most jönnek a szemfogai, az alsók napról napra jobban látszanak az íny alatt, és megkínozzák, keveset alszik sajnos.


Szurkoljatok nekem pénteken és hétfőn délelőtt légyszi! Vizsgázni fogok ugyanis... Most minden napközbeni alvásidőben, meg este tanulok :cry: :cry: :cry: és így is nagyon készületlen vagyok, kevés ez az idő...


A mi összejövős sztorink nem túl bonyolult - egy évfolyamba jártunk az egyetemen, az ebédlőben mutatott be egymásnak minket egy évfolyamtársnőnk. Aztán előadásokon párszor beszélgettünk, aztán tanultunk együtt, meg rock kocsmákba jártunk. Aztán egy idő után már együtt jártunk :lol: :lol: :lol:

Most megyek vissza tanulni :cry:

Puszi,
Kata

Kép
wkata
 
 


Era! Süti ugyanez, mármint a tészta, csak a krém olyan pudingos, vajjal kikevert, plusz csokimáz. Majd megkeresem.

Kávésban csak keksztekercset szoktam csinálni, mert nem nagyon szeretem.

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

én sem tűntem el, csak...

Ex: munkához gratula
:) . Akkor jön össze mindig minden, amikor a legkevésbé számítunk rá. Furcsa lesz, hogy dolgozol, de azért remélem lesz ránk időd :) .

Gab, Andy: képek nagyon jók, ha lesz időm én is teszek fel.

Sztorik se semmik, talán este nekem is lesz időm és akkor megosztom veletek :) .

Reni: még véletlenül se hagyd ki a bulit!!!

Viera: köszi a receptet, nagyon jól hangzik. Én ugyan nem kávézok, de sütiben nagyon szeretem a kávés fajtákat :) . Kipróbáljuk!!!

Lépek tanulni, aztán majd jövök!

Eni
marcy
 
 


Gab!!!

Erika

Kép
viera
 
 


Ja, nem ezt akartam írni, hanem csak kérdezem, hogy szerintetek miért nem enged most a net mellékletet feltölteni? Ha odakattintok, akkor egy kis kéz jelenik meg sárga-piros felkiáltójellel.

Erika

Kép
viera
 
 


KÉZ-MŰ - Iparművészek karácsonyi vására

Helyszín: Iparművészeti Múzeum - Budapest
Dátum: 2007. december 7-9
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
ELÉRHETŐSÉGEI
Budapest IX. Üllői út 33-37

Telefon: 456-5100
Tel/fax: 217-5838
Titkárság: 217-3272

Közönség: 456-5171
Honlap:www.imm.hu
E-mail:muzeum@imm.hu

Ez a régi hagyományokra visszatekintő vásár abban különbözik a karácsony előtt városszerte megrendezett vásároktól, hogy a közönség egyedül itt találkozhat közvetlenül a művésszel, a tárgy alkotójával. Így, még ha nem is vásárolnak, egy-egy személyes találkozás élményével gazdagabban térhetnek haza a múzeumból.

A látogatók a háromnapos rendezvény folyamán naponta kétszer – délelőtt és délután - felcsendülő zenét hallgatva, forralt bort szürcsölgetve gyönyörködhetnek az iparművészek által feldíszített hatalmas karácsonyfában.

Szombaton és vasárnap szeretettel várjuk a gyerekeket is, akik karácsonyfadísz, ablakdísz, apró ajándékok elkészítését tanulhatják meg, és elsajátíthatják a csomagolás fortélyait is




Kép


2007. december 1-2-3.
II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért
Az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Formatervezési Tanács 2007. december 1-jén 14 órakor nyitja meg a "II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért" című pályázati kiállítását. A tárlat nyitva tartása alatt játszóház működik a művészek irányításával.

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Senki?? :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Ex, minket nem értesített az oltásról a védőnő. Ezek szerint ez kötelező? Szerintem úgy van vele, hogy ismer minket, tudja, hogy el fogjuk vinni a gyereket oltásra. Különben nem kapta meg végül tegnap, mert ismét elkezdett köhögni. :twisted: Elegem van ezekből a bölcsis vírusokból. :(
Gratulálok a munkához! Ha jó lesz a légkör és élvezed, amit csinálsz, akkor klassz lesz meglátod. Persze nem állítom, hogy az első néhány nap/hét nem lesz nehéz, de szorítok és kitartás! Az első napokban én is azt kérdezgettem magamtól, hogy mi a fenét keresek itt és miért nem vagyok a gyerekemmel? :?

A Lenkeihez csak annyit fűznék hozzá, hogy érdekes, amiket írtatok. Na de a gyógyszeripar amúgy is egy nagy üzletág, ki tudja 100 %ra megmondani ki mond igazat és mi a jó nekünk. Egy ismerősöm azt hangsúlyozza, hogy megelőzés= C vitamin. Szerinte ennyi a titok. :roll: Viera, azért a helyedben tuti nem dobnám ki a vitaminokat, ha már megvannak. Azért azt nem hiszem, hogy rosszak lennének, akkor nem engednék forgalomba.

Viera, ne nevess! :lol: Most is milyen klassz sütireceptet dobtál fel. Ahányszor jövök,annyi jó recept. Persze mindíg mentem, hogy a lelkiismeretemet nyugtassam. :roll:

Jók, ezek a régi képek. Gabi, Mesi tisztára úgy néz ki, mint te kiskorodban. :-)
Alvó Danika is nagyon édi. :)

Mennem kell, jó éjt!
Vendég
 


Gabi, az ismerkedős sztorit már olvastam a blogon, aranyos. :-)

Colett, a ti sztoritok nagyon extra. Olyan "colettes". Szuper, na. Főleg a végerdmény és a két szupi gyerkőc. :D Néha eszembe szokott jutni és mosolygok ezen, hogy "te vagy a Csiszár Jenő?" :lol:
Vendég
 


Bocs, a legeslegeslegfontosabbat kihagytam. Alziza, ide vele sült krumpli füstölt sajttal recept!!! És ha van más vega recepted, az is jöhet! Köszi! :-)
Vendég
 


Hali.

Lányok, mindenkinek köszi.
Ma időben eljöttem, a kolléganők is eljöttek, de igazából nekem a jövő hét lesz a legkeményebb, mert ma a másik új emberrel karöltve intéztük az üzemorvost, amit nekem a tüdőszűrés miatt még egyszer meg kell járnom, így én holnap később megyek eleve. De azért bizti akkor sem fogok unatkozni! Mert meg kell tanulnom, ami rám vár, mert aztán a szobában senki nem lesz, akitől kérdezni tudok. :? Optimista vagyok, BOLDOGULOK. ;)

Reni, menj és kapcsolódj ki, apája meg majd boldogul valahogy.

Andy, Peti egész jól elvolt, habár tény, hogy bújt hozzám, mikor vittem a dokihoz. Na meg állítólag míg fel nem értem, hisztizett utánam (de kezdő vezetőnek nem megy egyszerűen a tolatva parkolás). Egyébként itthon volt, mert anyukám hazahozta a déditől, mert nem aludt ebéd után. Így már túlvagyunk a fürcsin-vacsin is. :o Na ez volt hét előtt, azóta már alszik is a fiatalság fél kilenc óta.
Tényleg eszméletlen fiad van, hogy mindig bealszik. Jó, hogy tettél fel kiskori képeket magadról.

Gab, nekem teljes munkaidőm van, majd fel is kell hívnőm a diákhiteleseket, mert eddig volt kamattámogatásom, de az teljes munkaidőben nem jár.
Ez a történet...(nagy sóhaj) A miénk nem ennyire romantikus, a netszerelem hátrányai. Viszont az első talink nem volt semmi, kapásból fuvaroztattam magam. Na és az is egy külön kisebb sztori, mikor találkozott a szüleimmel.
Hallod, te aztán le se tagadhatod kiskori önmagadat!

Alziza, Zalánnak javulást. Nálunk sincs javulás, legalábbis a torka ugyanúgy piros Petinek, így tolódik a szuri. Egy hét múlva kontroll, aztán meglátjuk.
A héjában sült füstöltsajtos krumpli engem is érdekelne. :D

Nancsa, amit írtál az napközben még okésos, de ahogy néztem, nálunk a kúton este csak egyvalaki van, az meg értelemszerűen bent a kasszánál. Egyébként ha kell, odajönnek, bizti hozzám is jött volna valaki, ha nem este fél nyolckor megyek. :?

Colett, hidd el, nem aggódtam Peti miatt, jobb helyen nem is lehet, itt vigyáznak rá minden esetben! Igazából a mai nap egy kicsit zűrös volt, mert öcsém ma volt orvosnál, így egész nap dédizett volna Peti, de ahogy fent leírtam, másképp alakult.

Wkata, és kiskorit sem teszel fel? Nekem hirtelen csak az van valahol, majd keresek. De "középkorit" én sem nagyon tennék fel...
Drukkok mennek!

Kimike, igen, kötelező! Nálunk alá is kell írni egy kis fecnit, amit egy nagyobb papírról tép le a védőnő, amin rajta vannak az adatok meg egy tájékoztató, hogy mit adnak be a gyereknek, milyen mellékhatásai vannak, stb.
Hozzátenném, engem is ismer a védőnő, legalábbis elmondhatom, hogy jóban vagyunk, és biztos vagyok benne, hogy ő sem azért hozza a papírt, mert egyébként nem vinném el.

Na ennyi voltam.

És íme a kép rólam, igaz, már feltettem egyszer azt hiszem, de valaki még nem látta, az tuti.
Kép

Ági és
KépKép
exdeus
 
 


Sziasztok!

Hát csajok! Átfutottam a gyermekkori fotókat. Gab és Ex kiköpött mása a piciknek (Gab=Mesi, Ex=Peti).

Oriandyt viszont az egyik képen meg sem ismerem, azon, amin hárman vannak.
Ja, Andy Daninak most már én is behalok. Ezt nem hiszem el.
Csak egyetlen egyszer találnám így az én drága kis boszimat.
Mondjuk ott sem merem hagyni az ágyon, mert lemászni még nem tud. Legfeljebb leesni. A Minimax igazán le sem köti. Egyvalami rajta: Lilibabának a reklámzenéje. Mégpedig azért, mert az megvan nekünk cd-n, arra szokott táncizni. Neki még mindig a Teletabi a mindene.

Mindenkinek jó munkát, aki dolizik és aki most kezdi. Én valahogy még nem vágyom vissza. Lehet, hogy az is benne van, hogy valahogy érzem, Noémi után már nem lesz 3. babó és kihasználom az uccsó babás éveket.

Alziza:
Zalánnak jobbulást kívánok és küldenék itt egy puszit, de most nem tudok. Itt írom alatta, hogy miért. Nálunk talán vége a náthának, ma este alig jött valami trutymerák Noémi nózijából. Félig örülök. Teljesen majd akkor, ha tényleg semmi nem jön.

Már délután írtam, hogy nem tudok mellékletet feltölteni. Piros felkiáltójel van sárga csillagban, ha rákattintok. Ötlet?

Pussz Mindenkinek és jó éjszakát.

Erika

Kép
viera
 
 


Sziasztok!

Era! Nincs tippem! Bocsi! És már nem is voltam belépve, mert tegnap fél 3-kor elmentünk anyuhoz. Ebben a hónapban már negyedszer! :-)

Ex! Fú, nem semmi milyen kis angyalka voltál!!!!!!!!!!! Hasonlít rád Peti!

Colett! Jó a sztori! Elég kemény, de jó! Mi ez a Csiszár Jenő? Le vagyok maradva!

Jó, tudom én, hogy hasonlítunk kicsit Mesivel, meg anyuval is, meg a tesómmal is... Tiszta klóngyár! :-)

Tegnap szülői volt az oviban, és teljesen kész vagyok. Gondok vannak az étkeztetéssel, kevés a kaja és a minősége se megfelelő. Az óvónénik nem nagyon tudnak mit csinálni, kérték az anyukákat, hogy vigyenek már be lekvárt, befőttet vagy kekszet, amit tudnak, hogy tudjanak kicsit pótolni... Tiszta szégyen! Mit lehet tenni a konyha ellen azon kívül, hogy szólok az RTL Klubnak, hogy valamin változtassanak? Sajnos helyben nincs konkurenciájuk, szóval könnyen pofátlanok... Mit tehettem, vittem én is egy üveg lekvárt, hogy ne egyenek pl. üres kenyeret teával tízóraira...

Ma nagyon nem tudok ittlenni, úgyhogy el is köszönök!

Pusz nektek, jók legyetek! Sziasztok! :o

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!!

Era!
Nekem is szokott ilyen lenni! Ilynekor nézd meg fent az internetes ikonok között hogy húúúúúúúúúúú hogy is írjam le???
van egy ikon ami vagy: Popups okay vagy pl. 22 blocked! Na ha az a Popups okay-on van, akkor engedni fogja! Valószínűleg valami vírussal találkozott a géped és letiltotta! Nyomj rá, índítsd újra az internetet és próbáld meg újból feltölteni a képet!
Remélem sikerült!?

Lányok!!
Én azt hiszem "megnyúzom" ez a kis ördögfiókát!!
Egyfolytában csak a rosszaságon jár az esze! Ma is már korán reggel eltörte az egyik tányéromat! Rámol, pakol mindent ki-be, ide-oda! Eldidja a cuccaimat, nem győzöm keresni, napjában 100x pakolja ki a konyhaszekrényem tartalmát!!
Valószínűleg be fogok szerezni szerényzárat, mert nem győzök utána futkosni egész nap!
Igaz főleg akkor teszi, ha nem foglalkozok vele, de hát a házimunkát is csak meg kell csinálnom!!

Andy

Kép
oriandy
 
 


Már írtam egyszer, de Misi kitörölte :x

Szóval:

Gab!

Ez durva nagyon!!! Ha nem visztek plusz kaját, éheznek a kiskrapekok, miközben állami intézményben vannak, és ráadásul nyilván fizettek is az étkeztetésért?! hát ez kiakasztott...

Era!

Nem tudok segíteni, én nagyon ritkán töltök fel bármit is.

Ex!

Édi a kép rólad :lol:
Nekem az utolsó kép, ami tetszik magamról, 3 hónapos koromban készült :lol: De el van csomagolva a többi nem nélkülözhetetlen holmival együtt.


Most már nagyon ki vagyok készülve :cry: Misi nagyon rosszul alszik, ettől állandóan hulla fáradt, szenved, emiatt hisztis, rosszalkodik, tudatosan olyat csinál, amit nem szabad, ha elteszem előle, amit nem szabad piszkálni, üvölt, mintha nyúznám :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Közben tudom, hogy a foga miatt ilyen, és nem is haragszom rá, csak néha úgy megráznám, mint Krisztus a vargát...

Az építkezés még tovább csúszik, mert a burkolatokat nem gyártják decemberben, hiába rendeltük meg időben, nem tudunk burkolni. Másikat meg nem akarunk választani, mert ennek elfogadható az ára, Gábor nagyon beleszeretett a színébe, és elég szép mintát találtunk ki jó sok munkával, úgyhogy már nem akarjuk visszacsinálni. Szóval Karácsony után Siófokra menekülünk Misivel. Anyám egy barátnőjéhez megy, Gábor meg fog lakni a burkolat nélküli, de (remélhetően) fűthető lakásban. Fürödni meg barátainknál / sportolós helyen fog. Király, nem? :evil:

Tisztára ki van már idegileg mindenki, szerintem Misi ezt is érzi szegény. Anyám állandóan úgy viselkedik velem, mintha én lennék minden rosszért felelős a világon :cry:

Jaj, jaj, jaj....

Bocsánat, hogy ezzel sírom tele a kötényeteket, de most legalább kicsit jobb, hogy kijött belőlem. Tudom, hogy nemsoká jobb lesz, mert lesz egy nagyjából kész, lakhatásra majd alkalmassá tehető otthonunk, amiért megéri szenvedni, meg hitelt fizetni, meg valahogy túlélni, de most épp a szenvedős része van csak :cry:

Na, de van jó hír is: tegnap voltam a nődokinál, egészséges vagyok, tehát 3 menses után újra lehet tesózni majd.

Most megyek tanulni, mert azért igyekszem mindent megtenni, hátha nem rúgnak ki holnap. Egyébként jogból vizsgázom...
Colett! Te hogy állsz most? úgy rémlik, te is jogot tanultál nemrég a sulidban.

Sziasztok,
Kata

Kép
wkata
 
 


Sziasztok!

Akkor közkívánatra:
Héjában sült krumpli:
A krumplikat héjában megsütöd.Amikor kész,félbevágod,és kikaparod!(óvatosan)Krumplipürét csinálsz belőle és visszatöltöd.A tetejére füstöltsajt!
Nagyon fini és spórolós,mert ugye a héját is megeheted! :lol:

Más vega recept:
Töltött gomba:
a gombát meghámozzuk,a szárát kiszedjük és a gomba belsejét kikaparjuk.A gombafejeket vajon kicsit átforgatjuk,és tűzálló tálba tesszük.A vajon megpirítjuk a kikapart gombát,felöntjük fele víz-fele tejjel,rizst adunk hozzá,sózzuk,borsozzuk.Amikor készen van visszatöltjük a gombafejekbe és reszelt füstöltsajtot szórunk rá.Aztán be a sütőbe!

Zöldséges rizs:
25dkg rizst olajon megpirítunk egy diónyi hagymával.Felöntjük vegetás vízzel és megpároljuk.Megszórjuk fehérborssal és hozzáadjuk az előre megfőzött zöldségeket,1 pohár tejfölben elkeverünk 3 tojássárgáját és petrezselymet,ezt is hozzáadjuk.Hozzákeverünk még 10 dkg reszelt sajtot,és a tojások felvert habját.Morzsázott tortaformába öntjük és megszórjuk reszelt sajttal.Megsütjük!

Tök egyszerű és nagyon finom,ha krumplit karikára vágsz,bepanírozod és olajban kisütöd! :)

Most ennyi,mert nem akarom az oldalt megtölteni receptekkel,de szívesen írok még ha kell!
Vendég
 


Kata!

Átérzem a helyzetedet! :(
Mi nyáron kezdtük el felújítani a házunkat és beépíteni a tetőteret!Alul szédszedtük,mondván oda nem kell engedély és ha megkapjuk az engedélyt a padlástérre akkor már minden elő van készítve!Anyámékhoz költöztünk és jelenleg is itt lakunk! :evil:
Ugyanis arra nem számítottunk,hogy egy padlástérrel így szívatnak majd minket!2 tervrajzunkat utasították el és végül nagy cirkusz árán pár hete kaptuk meg az engedélyt,a padlástér elő van készítve,de tetőt már nem bontunk mert hideg van és én már haza szeretnék menni!Úgyhogy ez marad tavaszra!Alul szép és minden új,de mégiscsak jobb lett volna ha készen van fent is! :(
Vendég
 


Sziasztok!

Kihasználom, hogy üres az iroda :twisted: .

Oltás: Nekem is olyan papírt kellett aláírnom, mint Exnek. Bölcsiseknek beviszi a védőnő és a gondozónők iratják alá. Fura, hogy nem midenhol ugyanaz a renszer...

Gabella: Ez az ovis dolog teljesen kiakasztott!!! :evil: Igaz mi is viszünk be kekszet, nápolyit, stb., mert az tízórai csak folyadék...

Oriandy: Zoló is ugyanezt műveli! Néha az őrületbe kerget vele :? .

Wkata: Kitartást! Megéri, csak nehéz. Mindenkit a joggal "nyúznak"? Most nekem is az van porondon, igaz csak februárban lesz vizsga.

Alziza: Jók a receptek!!!

Este jövök, ha lesz még erőm!


nancsa
 
 


Ancsi!
Köszi

Benianya!
A felfogásom és a reakcióiőm marha gyors! :oops: :roll:
Ugyanis most jutott eszembe,hogy tegnap kérdeztél a suliról!
Igen nehezebb,dehát ezért 2. oszt.! :wink:
A szorzás és osztás miatt,meg a helyesírás!Nálunk Zina nagyon lusta és szereti mendenre azt mondani,hogy nem érti,még akkor is ha bele sem nézett a feladatba!Ezzel kiborít!Közben meg ait itthon nyögve-nyelősen ad elő arra a suliban 98-100%-ot kap! :roll:
Most megfenyegettem a napközivel! :twisted:
Alexal nem volt ilyen gondom vele most kezdődik! :x
Vendég
 


Nesze neked helyesírás! :oops:
ait=amit
Vendég
 


Helló!

Noi már alszik, tök nyügi, próbálunk visszaállni az 1 szunyára, aminek az az eredménye, hogy csak cumival tudunk lemenni, és a kesztű kérdés! Nálatok hagyják a gyermekek? Ő sír ha nincs rajat, és akkor is ha rajta van! szóval közöltem vele, hogy ha nem alszik 3 órát, akkor összeakasztjuk a bajuszunkat!

Kata: Nekünk már vége a jognak, 3 hét volt, de én bírtam. Asszem most 30 évesen szerettem meg tanulni, ciki, de ez van. Fel a fejjel, biztos nem húzol nehezet! Na de, jövő héten épület diagnosztika, vagy mi fene, az tuti nehéz lesz. Építkezés miatt én csak irigykedem, bár mi is ott tartanánk, hogy nem panel, és van kert is! Szóval minden nézőpont kérdése! :)

Csiszár Jenő: Amikor még mokkázott a Csiszár, mindig avval "ugrattam" a Mátét, hogy hogy is hívnak? Persze nem válaszolt, és akkor elkezdtem őt Csiszár Jenőzni, aminek az lett a vége, hogy tiszta ideg volt, majdnem sírt, hogy ő nem Csiszár Jenő, hanem Zentai Máté! Genya vagyok, de így simán bemutatik!

Andy: Nálunk is akkor van rombolás, ha unatkozik! Szóval a tapéta firkálást is magamnak köszönhetem! De nem lehet mindig szórakoztatni őket, ugye?

Ákosbenianya: nehogy azt hidd, hogy én jól bírom az ilyen falfirkákat! A vicc az, hogy a férjem mondta, töröljem le, nem jön le a színe (olyan téglaszínű a falunk), erre persze, hogy lejött! Asszem lassan festethetünk, de azt, hogy csináljuk 2 gyerek mellett? Már Máténaál is nehéz volt! Min. 2 nap, és felfordulás! Ja! A cumileszokásban (Máténál) segítetettek. Amikor hazajöttünk beszélt a lányodról, mondta, hogy ő már iskolába jár. Mondtam neki, persze, nagylány, és már nem is cumizik, na akkor mondta, hogy ő se fog! és lám 1 hete leszokott!

Összejövős sztorikat kérek! Mentem.

KépKép
KépKép
colett77
 
 


Colett! Csiszár Jenő nagyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lackó se mutatkozik be, bár azt nagyon tudja, hogy apa Doba László? Kérdezem: És te? - Én is. De ki nem mondaná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cumi! Ez jó! Öcsém meg hugom voltak ilyen nagy cumisok. Lackó meg 8-9 hónaposan önként lemondott róla... Na, Meske az érdekes lesz, mert elég függő, de mire ovis lesz, el akarom tűntetni, valahogy...

Ovi. Hát, az van, hogy a konyha már a saját maga által megállapított adagokat se tartja. 2 dl leves helyett már csak másfél jut a gyerekeknek, tízóraikor már csak fél bögre tea jut az egész helyett, 5 dkg-os kenyér adag múltkor már csak 2 dkg volt. A héten egyik nap 3-mal kevesebb csirkecombot küldtek. Óvónénik telefonáltak, és a genya konyhás mit felelt, bezzeg mikor eggyel is több almát küldünk, senki nem telefonál... Ja! A husit kénytelenek voltak leszedni a csontról, és úgy szétosztani. A "milánói makaróni sajtszórással" nevű kaja úgy néz ki, hogy piros izével kevert tészta 5 szál reszelt sajttal... Uzsi fél szelet formakenyér fél szelet felvágottal... Fél kakaóscsiga. Fél kifli vajkrémmel. Reggeli egy szelet üres formakenyér fél bögre kakaóval... Ok, itthon eszik a gyerek, de sajnos van olyan, akit már fél 7-kor odavisznek reggeli nélkül, és még olyan is, aki otthon ezek után vacsorát sem kap... És igen, fizetünk érte, mi az egészet, ami napi 307 Ft. Ok, nem sok, de ha nem tudják tartani a mennyiséget meg a minőséget, akkor inkább emeljenek egy kicsit, de ne csak az árakon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (A párom már komolyan azon gondolkozik, bemegy a konyhára balhézni, vagy valamelyik tévénél indít, abból úgyis balhé lenne...)

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Gab!

Kiszámoltam, nálunk 240 Ft/nap az ár. Érdekes mód ebből ki tudnak hozni rendes, jó minőségű és elegendő mennyiségű kaját.
Igaz ennek a bölcsinek saját konyhája van.
Egyetértek a férjeddel abban, hogy valamit lépni kellene.


nancsa
 
 


Csak tudod én attól tartok, hogy valamilyen módon a gyereken üt vissza a balhézásunk... Nem tudom. De valamit tenni kell! És ha az óvodavezető nem tud tenni, akkor másnak kell!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok,

Gab: az óvodai kajaellátás kritikán aluli és az a legborzasztóbb, hogy tehetetlen az ember. Főleg akkor, ha nincs konkurencia, nincs választási lehetőség!!!
Én már előre félek!!! Annak idején, amikor még csak tervben volt a babó szóba jött, hogy esetleg nem adunk húst neki, hiszen Isti is vegetáriánus, én sem viszem túlzásba.
Na de akkor jött, hogy Magyarország még nincs erre felkészülve (óvoda, iskola, tábor stb.) és úgy döntöttünk, ha majd elég érett lesz a gyerek, hogy eldöntse, mit akar, akkor majd választhat.
Ezt most csak azért írtam, mert nemhogy a vegetáriánus életmódra nincsenek felkészülve, de még az alapvető ellátás is borzalmas.
Könyörgöm, gyerekekről van szó, legalább nekik biztosítsák a megfelelő kajcsit!!!!!!!!!!!!!!!
Marci ekkora mennyiségtől szerintem felfordulna. Komolyan, néha elcsodálkozom itthon, hogy mennyit képes enni és még csak 16 hónapos!!!
Az, hogy a szülőknek kell bevinni plusz kaját ott hibádzik, hogy lehet hogy egyik szülő lelkiismeretesen viszi (persze ilyenkor nemcsak a saját gyerekének), de van olyan, aki vagy nem tud vinni, vagy nem akar és akkor hosszú távon ez igencsak nem kifizetődő!!! Most legyen okos az ember!!!

Kata: azon, hogy csúszik az építkezés nem csodálkozom, szerintem még nem volt olyan, hogy minden úgy alakult volna, ahogy vki elgondolta.
Kitartást!

Oltás: mi sem kaptunk soha külön értesítőt, sőt múltkor a barátnőm volt kiakadva, ha ő vhonnan nem tudja meg véletlenül, hogy van 18 hós oltás, akkor el sem vitte volna a Hannát, hiszen senki nem mondta neki a rendelőből!!!

Én ma viszem Marcit 15.20-ra beadatni az agyhártyagyulladás elleni védőoltásra, amit ti olyan 1 éves kor körül adattatok be, csak nekünk az akkor elmaradt.

Andy: én már 2 szekrényre kb. 1 hónapja felszereltettem Istivel a zárat (az egyikben mindenféle fűszer, zsemlemorzsa, liszt stb van, a másikba műanyag edények), ezek voltak a kedvencei Marcinak és engem is kiakasztott.
Azóta szerencsére már nem is próbálkozik, tudja, hogy nem tudja kinyitni és leszokott róla :D !
Azóta nyugalom van!!!
Egyébként múlkor a farmerom beleakadt az egyik szekrény ajtajába (közvetelnül mellette van a szék) és ahogy álltam fel kiszakadt ez a zár, de Marci nem vette észre és így továbbra sem portyázik :D :D :D :lol: :lol: :lol: !

Colett: csatlakozom Kimihez, tényleg egy extra csaj vagy (totál jó értelemben :lol: :lol: :lol: ) . Mindkét tali után mondtam Istinek, hogy tök tetszik a stílusod :P .

Suli: megvannak a vizsgaidőpontjaim: dec. 10, 11, 17, 19, jan. 5 és 14 :( !!!
Van ebben minden a regionális politikától a közig. eljárásjogon keresztül az államháztartástanig...

"Összejövős" sztory: nincs benne igazából semmi extra. Mind a ketten ugyanott végeztük a fősulit.
Évfolyamtársamnak volt a kolesztársa Isti. Be lettünk mutatva egymásnak, de jó szokásomhoz híven nem figyeltem a nevére.
Amikor legközelebb összefutottunk kiderült, hogy nem tudom a nevét, erre azt mondta, hogy ki van írva az ajtóra.
Persze félrevezetett és én egy darabig azt hittem, hogy Galambos Ernőnek hívják... :roll: . Sértette az önérzetét, hogy nem jegyeztem meg a nevét :oops: .
Utána persze jót nevettünk ezen, aztán vhogy szépen lassan kialakult a dolog.
Istinek akkor, amikor először bemutattak egymásnak még volt egy másik barátnője, de akkor már haldoklott a kapcsolat.
Az egészben az a legszebb, hogy ennek éppen ma 10 éve. Mármint nem a beszélgetésnek, hanem... amióta tulajdonképpen számítjuk az együttlétet 8) .
A 10 év alatt nálunk nem volt mosolyszünet, rendületlen a kapcsolatunk :D :D :D !

2 kép gyerekkoromból:

Kép Cigánylányoknak öltözve a nővéremmel :)
Kép

Eni
marcy
 
 


Eni! Jók a képek!

És gratu a 10 évhez! Olyan hihetetlen, nem?

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Andy! Danikának boldog másfélévességet! Remélem, ti is gyógyultok már!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Era! Elfogyott a raffaello! :(

Mesi az új sapeszban:
Kép
A kis duci fej: a sapka mérete 2-3 éves... És majdnem szűk... :P :oops: :lol:

Gabella

Lackó 2002. október 30-án született
Mesi 2006. május 14-én született
Gergő 2013. augusztus 22-én született
gabella
 
 


Sziasztok!

Elkezdtem tételeket kidolgozni Peti nappali alvás idejében, így időm egyre kevesebb :?
Felbuzdulva pesti utamon s arra gondolván, hogy páromnak milyen nehéz lesz cici nélkül altatni, elkezdtük a ciciről való leszokást, a nappaliról egyelőre. A mai volt az első nap, 10 perc nevetés, majd 10 perc sírás útán a lelkifurim győzőtt és Peti cicit kapott!
Csajok!
Hogy csináljam?????????? Éjjel 5 szopi volt. Pici korában nem volt ilyen! :cry: Nagyon szenvedünk a bal alsó kettessel. Az istennek nem akar kibújni!
(A lelkifurim meg azért is van, mert már úgy el-elmennék 1-fél-napra egyedül vagy barátnősen csattangolni, de amig Peti cicil nincs szívem. Szerintem a pesti út alatt is hóót para leszek! Azt mondta barátnőm, hogy majd jól leittat, hogy ne legyen erőm gondolkodni! :lol: )

Viera!
Köszi a süti receptet!

Benianyu!
Neked a sali receptet!!!

Na, Peti ébredezik. Majd este jövök. Remélem!

Reni
Kép
prenata
 
 


Sziasztok!
csak köszönni ugrottam be! Apa hazaért, bepakolunk a kocsiba és indulunk is!!

MINDENKINEK SZÉP HÉTVÉGÉT!!

Pussz!
Andy

Kép
oriandy
 
 


Lányok, SOS! Tudom, már sokszor volt téma a popó kipirosodása, de ezidáig minket elkerült. Ezidáig. Sajnos nem úsztuk meg. Mivel kenjem? Van itthon körömvirág kence, azzal bekentem, persze ordítás közepette.
Nyáron, mikor mentünk nyaralni megvettem a gyógyszertárban jó sok cuccot, hátha kell. Nem kellett. Na mióta bölcsis Milán, azóta szépen sorban veszem elő a bélfertőtlenítőt, calciumot, körömvirág kenőcsöt stb. :(
Akinek nem beteges a gyereke tegye össze a kezét és mondjon gyorsan lefekvés előtt egy hálaimát!!!
Vendég
 


Reni, nálunk úgy volt, hogy mikor napközben 1-1 szopi kimaradt, akkor valahogy nem is követelte többé. A végén már csak este és reggel volt, de aztán az estit nem kérte. Végül a reggelit sem. Igaz, Milán sose ébredt éjszaka. Nem tudok tanácsot adni. Te érzed, hogy nyűg vagy belefér az életedbe. Ha nagyon lelkifurdid van miatta, az sem jó, hogy emészd magad. Na jó sokat segítettem, ugye? :?
Vendég
 


Kimi: Dr. Theiss féle körömvirág krém, de ha nincs ilyen, hanem sima körömvirág kenőcsöd az is jó. Benianya is azt használta, ha jól tudom.
Marcinak rendszeresen, amikor jön a foga akkor piros a feneke, de van olyan, hogy nagyon durván. Én is alig érhetek hozzá.
Néhány nap és mindig tiszta lesz a popsija. Hogy ez a krémnek, vagy egy természetes folyamatnak köszönhető-e, azt nem tudom :roll: .

Isti fürdeti Marcit én is csatlakozom :) !

Szép estét mindenkinek!

Eni
marcy
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?