Sziasztok!
Gyorsan visszaolvastam. Jó sokat írtatok
Mi tegnap délután megvettük a maradék kari ajándékokat is. Elég későn értünk haza, nem tudtam már este jönni.
Pintyus: tudod én itthon vagyok gyeden, és mikor a kölyök jól elvan egyedül ideülök kicsit.
Meg én wordbe jegyzetelek napközbe. Ha a párom itthon van, akkor ugye két gyerekem van itthon, és akkor én se tudok itt „lógni” egész nap.
Nekem nem szokott barnázás lenni középidőbe, úgyhogy passz mi ez.
Nekem vegyes színű lesz a karifa. Most nincs pénzem új díszekre.
Nati, Manó várjuk a híreket! És mennek a drukkok!
Muffin: jól megijesztett a kis csibész. Azért pihizz amennyit csak tudsz.
Csubi: valahol megértelek, hogy otthagynád a beteg babát a kórházba. A barátnőmék nem hagyták ott és már szépen el is váltak a férjével. Mondjuk az ő babája szívbetegséggel született, és ebből adódott oxigénhiány miatt autista lett a kisfiú.
Erika: addig ne add fel, míg nem jön meg a piri.
Márti: a fertin be lehet állítani, hogy celsius fok legyen! Fú király a görbéd. Lehet pocaklakód van
Én is pékor jobban kívánom apát
Andi: tegnap én is vagy 2 órát szarakodtam a fertivel. Én szerintem maradok a ciklus.hu nál.
Magdolnam: jó hogy jelentkeztél már aggódtunk. Jobbulást nektek! Nekem olyan 16. hét körül lehetett látni mintha apró pocakom lenne, de aki nem tudta az nem is sejtette, hogy pocakbaba van a dologba.
Mikor afp-re mentem akkor a kiskönyvet lobogtattam, hogy kismama vagyok és engedjenek előre, mert a pocakot nem lehetett látni
Félidős voltam mikor nyelvvizsgázni mentem és akkor már a vizsgáztató rá is kérdezett, huh emlékszem milyen boldog voltam, hogy már látszik a pocak
Nyugi a babónak nem lesz semmi baja!
Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de elég nyüzsi ma a kölyök. Bár most elaludt.