Sziasztok!
Vivien!
Micsoda gazember...Negyon szorítok Neked,hogy minden rendben menjen!!!
Navia!
Állítólag a szúrással nincs baj,csak MUSZÁLY az azt követő napokra előírt pihenést,miegymást betartani.De a legfontosabb,ha Te ettől nyugszol meg az mindennél többet ér,mert nagyon sok múlik a kismama közérzetén.
TDanie!
Nagyon szépek a babáid!
Nem hiányzik szép hazánk?
Lili!
Nálunk minden kivasalva,több váltás.56-osok és az első-második héten kicsit nagyok voltak,aztán mostmár kinőttük,a 62-es ben érzik komfortosan magukat.
Pólya:ma volt nálunk a doki,azt mondta csipőficamot csinálhat,ugyhogy ne használjam.pici babáknak viszont adhat biztonságérzetet amikor nem éppen az anyjukon csüngenek!
Maminti
Durva ez a doki,jól fejbevágnám!
Tontica!
Nagyon sin vay
É irigy-irigy az alvásért!
Andi!
Nálun szopi+táp.3 óránént eszünk.
Adél egy nap1x a nap valamely szaakában bír 4 órát ringatás-tea-szórakoztatás na és persze evés nélkül.
Múlt hét csütörtökön kiderült azzzzért sír ennyit a két gyerek mert TÚL ETTÉK rendszeresen magukat,a hülye anyjuknak köszön7ően...Emesének egy másfél hete csúnya zöld hasmasa volt,már javul a színe és az állaga is!
De már tdom és átadom:HA sötétzöld-nyálkás-bűzös a kaki=gyomor,ill.bél probléma.
Nekünk egy kis diéta van.Szigorúan 600-650gr/nap.Ha közben éhes csak tea.És érdekes,így jobban is alszanak és a közérzetük is.Én meg azt hittem azzal teszek jót ha annyit adok nekik enni amennyit kivánnak.De nem
Nálunk Emese:4280gr,Adél:3960gr.Érdekes,hogy születésük óta tartják a 300 gr körüli különbséget.
Minden pocakos kismamának kitartás,szép növekedést a babáknak és az anyukájuknak!
Hja,fejemelgetés:mindkettő emelgeti,nagyon édesek ilyenkor(is).
Mese vasgyúró lányom már volt,hogy megfogta a rácsot és húzta maghát!
Ja én azért sem alszom,mert a drága Uramnak 2 állása van az rtl-nél,így nincs pofám felkelteni.De ha egyszewrre zendítenek éjszaka,automatice felkel.
Az etetés 3 óránként megy,1 gyerek kb.3/4 óra+ha nyügösewk teázás így marad a fél negyed órás alvás.
megyek etetni!ú