Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Na ez az a védőnő adta a papírt ,hogy jönni kell .Éppen azt mondta a párom ,hogy ő ezt nem tudta!

Kép
mogyoland

Szerintem mérés sem volt jó mert múlthéten volt itthon 4750 gramm és most a mérés előtt evett 1 órával 100 millit és igy volt 4800 gramm hát akkor ez ,hogy van?

Kép
mogyoland

Sziasztok!

No én kussolok... alvás nálunk eddig (kb. 1,5 héttel ezelőttig) már pár hete úgy volt, hogx este 8 körül fürcsi - alvás és hajnalban kelés (előbb 4-kor 5-kor visszaalvással, utóbb 5-6 közt visszaalvás nélkül).

Most bármikor alszik el 6-7 közt kel, és elvileg 1/2 8 - 8 körül fürdés - evés - alvás, csak az alvás került egyre későbbre... tegnap 12-re...
Vicces, de Dorka ha keveset alszik napközben, akkor tud nehezen elaludni, na ilyenkor fáradt - nyűgös és üvölt mint akit ölnek - no ebből nekem 2 óra is sok (tudom túl magasak az elvárásim :roll: )

Mogyó, ezt a szurit jól megjártátok! Ja és mérleg és mérleg közt is van különbség és napszakok közt is lehet különbség...

Ez a könyv ennyire tuti, akkor veszek én is! :lol:
Zsu járókát hol és mennyiért vettél?

Tapasztalt anyukák: kell járókát és utazó ágyat is venni, vagy kiváltható ez vmi összecsukható járókával?

Sírni hagyás: erős - érts lilára üvöltős - esetben egy percig se hagyom (tuti nem alszik el.... sőt utána se fog egy jópár óráig), hüppögést az más... (kezdek lazulni?, vagy csak a tegnap este volt sok???)

Ancsi, nekem is a jóalvó lányom kezdet elromlani... de szerintem csak próbálkozik... elvileg 3 hós koráig nem lehet őket elrontani... de ahogy egyik gyerek hamarabb forog, a másik később... gondolom ez se szentírás...

Ja, mivel Dorka se szeret hason lenni én is "edzettem", a kiságyban éppen hogy emelgette a fejét... már éppen kedtem elszontyolodni, de egy hátulgombolós body érdekes dologra derített fényt - mivel a patentolás eejéig hasára fordítottam: a pelenkázón stabilan kitolja magát karból egy picit és tartja a fejét (gondolom puhább az ágy vagy mittom én...) tehát egy tipp: pelusozón is próbálkozzatok! :wink:

Jutta

KépKép
jutta

Ja és mi 5x, néha 6x eszünk össz-vissz, akkor kb 130-150 milit... az jó?

Jutta

KépKép
jutta

Mogyi:
júj, szép egy védőnőd van. :evil: :evil: :evil:

Sírnihagyás:
én még mindig nem hagyom. :oops: Tudom elrontom, de nem bírok egyszerűen. Meg Lillának olyan irritáló hangja van. :oops: :evil:

Kép
Kép
h@jni

Hajni:

Te mikor hagynád egyáltalán sírni? Lilla nem is szokott... vagy mégis? Ha ritkán sír még jó hogy nem hagyod...

Ja és ha nagyik elmennek, (jövőhét vége) kipróbáljuk azt, hogy mi költözünk a vendég szobába... némi szex és nyöszörgés mentes alvásra vágyok... kiscsaj szobája a festők miatt még 1-2 hónap...

Jutta

KépKép
jutta

Kinéztem egy járókát... drága, de szép és játékok is vannak benne.

Tapasztalt anyukák: járókában lehet altatni a gyereket ha nem vagyunk itthon? Vagy ez hülyeség?

Jutta

KépKép
jutta

Jutta

KépKép
jutta

Jutta, én a fa járóka hive vagyok. Most voltunk vendégségben, ott volt egy ilyen utazóágy, mint amit feltettél, de egyrészt túl mély, állandóan hajolgatni kell, másrészt nem lát úgy ki belőle. Ismerősék mesélték, hogy egy ilyennel utaztak, 6 hós a lányuk, és egész éjjel nem aludtak, mert a gyerek ha hozzáért a járóka falához, valami hülye surlódó hangot adott az oldala. Persze utazni a fa járókával nem lehet, de nekem itthon az szimpibb.
Mi a járókát is az elefániban vettük 19 ezerért. Brendonban jóval több, ha jól emlékszem 27.

Ma hagytam napközben Pankát sirni, és elaludt 5 perc múlva...aludt másfél órát :lol:

Na jó éjt, tegnapi éjszaka után hulla vagyok, Panka ha jól hallom elaludt, megyek én is, talán ma kialszom magam.
:arrow:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Jutta:
hát azért Lilla is sír ám.
Főleg unalomból.
De ma pl felkelt reggel, délelött aludt 20 percet a kezemben, délután 2x 10 percet szintén ölben és kb 2 percet az ágyában és még fentvan. :shock: :shock: :evil: :evil:
Szval ma és tegnap ilyen kis nyaffancs. :evil: :evil:
De én Marcit sem hagytam sírni. :roll:(na ez így nem igaz, mert ő visított a kezembe is, szval úgy nem hagytam, h leteszem és otthagyom. -persze fél évesen már igen, csak ilyen pindurkónak nem. :oops: ) Nem bírják az idegeim. :? :oops:

Járóka:
nekem sima, hálós, nem emelhető, nem gurulós van.
Marci nem szerette. (mily meglepő, h ezt sem, mi? :twisted: :twisted: ). Szval 6 hós volt mikor kaptuk és 11 hós mikor elpakoltam. :?
Szval ezt most sem veszem elő előbb ( túl mély és nem tok hajolgatni annyira).
De figyi má Jutta, ha elfér az utazóágy jó ám az is. 60x120as asszem.
Én nem vennék külön járókát. Nem is vettem, kaptuk. :wink:

Most nézem a linket, ez semmi extrát nem tud, sztem nagyon drága. És ezt még nem is tudod használni ám jópár hónapig, nem emelhető. Szval sztem ez pénzkidobás. :oops: :oops: :?

Kép
Kép
h@jni

Jutta, védőnő szerint ha a súlyát elosztod 6-tal, annyit kell naponta enni.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Helló LÁnyok!

Hajni: szép anyuka vagy, tudtam én:) Marcus is helyes. Vagy Márkusz?:) hehe.

Zsu: Csak egy babakocsink van, ami irányíthatatlan, ha nekimegyek vminek döccen, nem megy fel a padkán pl, nagyon kicsin sem, megdönteni meg tök nehéz, és nagyon keményen pattog.

Ki milyen babakocsit tud ajánlani? Max 60-70 ezerig ha lehet...

Mogyó: két nap híján nem adtak? Ez milyen hülyeség.- Nem semmi a védőnő.

Kriszti:
Nadin szép nagy babus, de nem óriás!!! Majd jól megnyúlik meglátod:)

Vilko 180 gr-ot hízott a héten, nagy örömömre. De még nőnie kell, hogy udvarolhasson a topiklánybabáknak:)

Jolka: 6 hetes adatok: 56 cm, 4260 gr.

KépKép
1macsek

Gabcii:
Ádi olyan szép. :)
És igen, esküvői kép. Micsoda memória. :lol: :lol: :wink: :wink:

Bakker, Lilla született a legkissebbnek, de úgy látom jól behozta.
Ő olyan 5200 g és 56 cm. :oops:
pedig most nem is eszik sokat. Leszokott. Napi 5x 150 ml-t.

Mogyo:
köszi.:)

Na Lilla elaludt nagy unalmában és is lépek, apuka még sehol, Marci már durmol. :wink:

jóéjt. :arrow:

ui:
Jolka, Ciripke, Timi, Andi:
tessék írni. :)
és persze Móni is. :wink:

Kép
Kép
h@jni

Sírás
Nálunk is van, mihelyst az ágyába akarjuk tenni a kisasszonyt.
Nem is tudom, miért vettünk kiságyat :roll: :?:

Ajándékozás
Nekünk szerencsére nem nagy a család... és elég messze is él a nagy része. Viszont van 2-3 baráti család, akikkel kölcsönösen meg szoktuk egymást ajándékozni.
Viki néhány játékot fog kapni.

Fürdés
Nálunk 6-7 körül van.

Babakocsi
Nekünk egy szuper GRACO van :lol:
Vendég

Kép babakocsi
Kép Viki az ágyban
Kép Fejemelés apa hasán
Vendég

Anita, nagyon édes Viki! És már most hogy nézi a forgókáját! A kiságyban a fejnél azokat a nevető plüss fejeket hol vetted?

Jutta, sztem sem éri meg a hálós járóka. Én is a fa járóka híve vagyok, már csak azért is, mert abba bele tud majd kapaszkodni a felálláshoz. És mindenképpen állítható magasságút vennék (már én is kinéztem). Altatni nem javasolják benne (nem vagyok szakértő még persze), mert a szivacs keménysége nem arra való. Szóval sztem otthonra fa járóka, utazni meg egy utazó ágy.
Alvás: ha fürdetés - kaja után nem alszik el egyből, hanem csak éjfél körül, akkor addig még egyszer megeteted?

Zsú, tápszert is kap Panka? Köszi a honlapcímet.

Macsek, Babakocsi: nézd meg a neten is, a babaszobán. Én is ott vettem a miénket. Igaz, az elsőt lecseréltem, mert nem vált be, de akkor még nem tudtam mik a fontos kritériumok. Most, hogy már használtam, jobban tudtam választani. Nekem kellett a merev mózes, meg hogy beférjen a csomagtartónkba (sajnos csak a háromkerekűek férnek be, nem tudom miért) - és amit előszőr nem tartottam még fontosnak, az a rugózás és a nagy tömlős kerekek (rossz útviszonyok). Nekem egyébként a Quinny Speedy lett volna az álom kocsim, de érdekes módon az sem fért be a csomagtartónkba :oops:

Nadin tegnap a doki után elaludt 17-kor, és csak 21-kor kelt! Akkor pedig úgy csinált, mint máskor az éjféles keléskor, kaja után akart egyből visszaszunyálni! A 19-es fürdés így ugrott, de gondoltam kipróbálom akkor mostmár mi van, ha később fektetünk. Szóval átpelusoz, ki a nappaliba játszani. Hát nagyon nyűgős volt, sajnáltam szegényt, de ha 21-kor hagyom visszaaludni, akkor hajnalban tépem a hajam. Így tízkor fürdettünk, tizenegykor elaludt újra, kelés volt 2.30-kor és 5.15-kor, mindkettő egyből visszaalvással. Szóval ez sem használ, ugyanúgy ébred háromóránként, csak nekem hiányzik az éjfél előtti alvás :cry:

KépKép
kertikiri

Sziasztok!!

Látom más babák és anyukák is rosszul viselik ezt az időt.. Én egyszerűen nem bírok Ramival! Tegnap meg még megkapta a kötelező oltást is + mi beadattuk a Rota ellenit és a meringococcus ellenit is. úgyhogy ordított egész nap. Viszont így hajnal 4-ig aludt 10-től.
Ja, és 5600 gramm 8 hetesen! 1 kg-t hízott 4 hét alatt!!! Kép Kép

Kép

Lilypie Premature Baby tickers
vicuska2007

sziasztok
csak gyorsan, mert a munkanapokon semmire sincs időm.
ma éjjel szupi volt bár sz*rul kezdődött, mert Huba negyed 2ig sírt. hasa fájhatott talán, nem tudom... DE keltünk 3kor, kaja, alvás és mikor elmentem dolgozni fél 7kor, még aludtak!!! anyós azt mondta, h 7kor kelt Huba, Petra megvárta türelmesen, és fél 8kor ébredt üvöltve éhesen! irtó sokat aludtam... hát meg tudnám újra szokni :lol: :oops: :lol:
kontroll: Petra szuperwoman, de ezt tudtam eddig is. Hubabogár kényszertartásos, így még több torna (jobbra húz a lelkem), csámpás is mág, azt is kell tornáztatni, és kell rá szivacsból vmi kaloda ha hason fekszik (na ja, főleg ha hanyattfordul), és gyakoroltatni kell vele a kúszást és a lebegőülést, h jobban tartsa a fejéát. pénteken megyünk vissza egy cuki gyógytornász csajhoz a szabolcsba.
ja, és másfél óra alatt végeztünk :evil: :evil: de beugrottunk abrendonba kiskönyvért és színes játszókockákért, amik remélem, nem csak nekem tetszenek :wink:

babakocsi: van a baba újságban kupon a brendonba, peg perego uno, 65ezerér'. sztem nem lehet rossz, bár én egy kicsit drágállom. ha kell a kupon, Macsek, szólj!

ja, és már majdnem elérték az ikrek az 5 kilós súlyhatárt! pár gramm hiányzik, de én azt jólelkűen megszavazom. tehát, 5 kilósok! :D és nőttek 10 centit születés óta, azaz 58 és 57 centisek.

na, visszaolvasok picit, míg alszanak

Kép
an°°di

Mogyó, Petrának is van kis szívzöreje, a doki szerint semmi gond, van vmi kis lyuka pitvarok között, ami benő, mire egy éves lesz. akkor megyünk vissza kontrollra.

Viki, tényleg klassz a babakocsitok!!!

még akartam vmit, de mit??? :roll: :roll:

ja, Panka és Rami is gyönyörűek!!!! és én is fa járóka párti vagyok, és sztem is túl drága az a járóka, Jutta. bár, Te tudod... ha ez tetszik, de talán mégis inkább állíthatóst kellene, nem? gondolj a derekadra is. ;)

Kép
an°°di

Sziasztok!
Vagyok én is. :oops: :wink: Csak lusta vagyok írni, pedig mindne nap gép előtt vagyok, csak most más dogok érdekelnek. :oops:
Tanulgatni akarok, most már, lakás árulunk, házat nézünk...Tehát zajlik az élet. Csak most már a lottón kellnee nyerni. :wink:

Meg nézegettem a képeket, minden baba nagyon szép, az anyukákkla és apukákkal együtt.

Andi!
Nem győzöm hangoztatni, de a Ti albumotok fantasztikus, mindig vigyorogva nézzem végig. :)

Jutta!
Szerintem sem lehet gond a kakival. De, ha nem elég meggyőző a doki, akkor adj le egy mintát, nézzék meg. Debibe tudom ,hol lehet le adni. :wink:
Ha vigasztal, nálunk is változó az állaga, de nem hiném, hogy gond lenne, gondolom a kaja fogyastásom is befolyásolja.

Timi!
Csajos, te maximalista....:D
Felesleges mindenkinek ajándékot venni. Főleg 2eft-ból nem sok mindent lehet, legfeljebb jelképeset, aminek nem is biztos örül az ember. Mikulásra csak a két fiú és talán apa kap valamit. Karácsonyra csak a szülőnek veszünk valamit, na meg az öcsémnek. Szerencsére neki még nincs családja. De utóbbi időben, közösen mindneki egy nagyobb ajándékot kap. Az idén sem görcsölök rajta. Valahogy sosem sikerül előre vásárolni, ahoz pénz is kellene. Mutimék talán üdülési utalványt kapnak. Vag y a szülknek gyártok eg yalbumot a gyerkőcökről bekötetve. Pl. rossmann.hu
Mikulásra Manónak egy gyurma szetett gondoltam, ez már nektek van. Ugye?
Karácsonyra, meg még nem tudom, tavaly barkácsasztalt kapot. Ákos pedig valami apróságot kap, de ruha tuti lesz.

Maja miatt meg na aggódj. Felesleges a testi bünti, az nem segít, vagyis nálunk a mostani hisztinél nem . Csak megérzik szegénykék, hogy változás van. Én inkább engedek Manónak. Ha papatütü kell (málna szörp), akkor azt kap víz helyet....Felesleges leállni vitatkozni, vagy a saját igazunkat mondani, ilyenkor meg sem hallgatják, ha belelohalják magukat. TEhát vagy engedsz, vagy hagyod bőgni. Nálunk bevált, 5 perc után észre veszi, hogy senki sem figyel rá. :? IMádom a kispiszkost, de néha világá tudna kerketni. Főleg mikor bőg, és nem mondja meg mi abaja, pedig ki van nyalva a sejhaja.

Ákos továbbra is nyugodt, boldog, vigyori baba. Sokat beszél, a csettintés az új tudománya, nagoyn élvezi.
A napalok továbbra is alvással telnek. este 10 után alszik el, éjszaka 1x 2x kel, de gyors kaj és szunya.

Oltás nálunk 2 és fél hósan kapja, addig várni szokott a diki nő. Nálunk sem adják be míg be nem tölti az egész hónapot. Erre a védőnőnek kellene felhívni az anyukák figyelmét.

na lövöm magam mára, megyek. Jók legyetek. Lassan dobom a táblát, csak még nem jutottam oda. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Móni!!!!!Írj pár sort, láttom neted az van, csak ide nem jössz. :?

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép
Beszélgetés a macival:)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok
annyira elegem van :evil: :cry: Maja 5 nap antibiotikum után belázasodott este így bumlizam le reggel 8kor a dokihoz,Bibust kenguroba vittem mert Maja olyan kis gyenge olt,most megint lázas,pedig van benne egy adag nurophen,annyira unom már

Jolka
tudom mit kénne elvilg tenni de adott szituba sokszor nem úgy jár az ember agya ahogy kéne :-( elolvastam mégegyszer a dackorszakos könyvemet de nem lettem okosabb :-( megpróbálom majd ráhagyi,na persze ma egész nap nyaltam a fenekét,ha már beteg,de mondig nem megy.így is lelkiismeretfurdalásom van Bibi miatt,mert ez a kis tünemény fél órát is elnézegeti a kis ökleit én meg hagyom a pihi székbe ésteszekveszek,sokszor úgy érzem csak etetés-büfi,pelusozás aztán mindig passzolom szegényt :-(

nagyon édi Ákos,szép barnabőrű ő is :-) ezen a képen hasonlít Manóra

nálunk is 10 hetesen 1 naposan lesz a szuri

hát ezek az ajándékozások,muszály,itthon ügye evidens a kölköknek,plusz a kiscsaj kersztlányom,anyós újság előfizetést kap ,após naptárt a kölkekről meg gondoltam,hogy veszek kis csokit,bonbont,kávét piát,anyuméknak is,plusz ő kap arckrémet apu még nem tudom mit ő is valami apróságot.A párom kapott egy bundásbőrcipőt meg vettem neki egy elegánsabb kabátot,mondjuk azért is hogy ne a nikeba feszítsen a templomba kersztelőkor.
Kersztlányomék megint muszály ,na nem nagy valamit ám iscsaj shrekes kulacsot kap a nagy meg harry potteres könyvet meg még valamit.a nagybátyáméknál meg kamaszok,tinik vannak az avonból szoknak kapni kenceficét.

úristen,lányk én hallucinálok esküszöm :shock: már délután is volt,most is nyöszit hallok,de sehol semmi :shock: Bibi alszik bébiőr néma és mégis

Andi
gratula az 5 kilóhoz

Rami édes :-)
Viki is nagyon cukor ,jó az a kukac :wink:

Járóka:nekünk a sokat szidott hálós van,ha sok pénzem lett volna biztos emelhetőst és fát vettem volna Majának,de mi egy tescós 10 rugóst vettünk,hálóst,most van benne egy matrac,arra tökéletesen megfelel,hogy gyorsan a szobába is Maja biztonságos helyre helyezzem Bít.elütöheti benne lelkesen a macikat pr percig.

Jutta
ha utazáshoz akarsz venni valamit,ne vegyél semmit vagy sokat terveztek utazni?
nekünk volt utazóágyunk is,de mikor nyaralni mentünk nem fért be a kocsiba :-) köztünk aludt Maja
Vendég

Andi, mennyi volt az a sok alvás, ha 3-kor két gyereket megkajáltattál, és fél7-kor már mentél dolgozni??!!! Vagy lehet én vagyok nagyigényű alvás terén, de nekem ez sehogy sem jön ki sokra :(
És Hubával mit tudtatok csinálni amikor hajnalig sírt?

Nekünk ma eddig mintanapunk volt: evés, játszás, alvás - evés, játszás, alvás........ mintha rólunk mintázták volna a Suttogót :-)
Most viszont egy hosszú esto alvást nyomat, így a fürdés megint csúszik majd, és az én éjfélig tartó "hosszú" alvásom is ugrott :-(

Rami csuda aranyos!

Jolka, mázlista vagy Ákossal, hogy ennyit alszik. Így fejlődik az idegrendszere jól, és nyugodt, okos baba lesz. Nadi is minden alvás után olyan kis tündér, és egyre többet tud már figyelni is a játékokra. Ha viszont nem alszik, akkor csak nyűglődik, olyankor se játszás, se rendes evés, szóval az alvás nekik nagyon fontos még szerintem.

Anita, és hol alszik akkor Viki, ha nem a kiságyban?

Mi ma mázsáltunk, 5550 gr, az plusz 210 az előző héthez képest. Viszont megint apad a tej, újból két mellből szoptatok minden evésnél :oops: Úgy látszik ez már rendszer, hogy kéthetente krízis van...

KépKép
kertikiri

Sziasztok. :)

Andi:
ez neked sok alvás? :shock: :shock: :shock:
gratu az 5 kg-hoz. :)

Zsu:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=25 ezaz a könyv? :oops:

Timi:
jobbulást Majának.
Nálunk is így van. Lilla van lepasszolva a játszószőnyegre, pihiszékbe:(

Jolka:
nagyon cuki. :)

Rami és Viki is cukika. :)

Babakocsi:
nekem pegperego van. Nagyon szeretem.

Kép
Kép
h@jni

jaj, lemaradt az 1es!!! :wink: negyed 12ig sírt no
na, léptem fürödni, azaz fürdetni

Kép
an°°di

Hát nállunk Ágika 140 eszik de van mikor csak 120-at!
Látom van akinél ennél több!

Kép
mogyoland

Macsek, pont olyan kocsink van, amit Andi emlitett, hogy most 65 a Brandon-ban. Pegperego Uno, nekünk nagyon bejön.

Hajni, nektek is uno van? Szerintem ez nem az a könyv.

Andi, szép kis súly :lol:

Anita, nagyon édi Viki apa hasán :lol: A kiságyban azokat a nagy plüss figurákat hol vetted? Tök jól néznek ki!

Kertikiri, igen, Panka sajnos kap tápszert is, 2/3 tej, 1/3 tápszer kb.

Vicuska, Raminak milyen jól áll a kics narancs ruci :wink:

Jolka, mit akarsz tanulni? És hogy van ennyi időd??? :roll: Úgy látszik minimum 2 gyerek kell, hogy az embernek legyen ráérő ideje :lol: :lol: :lol:
Tündéri a macis kép Ákosról :wink:

Timi, jobbulást Majcinak! Bibi miatt meg ne aggódj, úgyis jelzi, ha unatkozik. És Majci is játszik vele, nem?

Én most visszafogtam Panka evését, mert 2 héten át 250-et hizott, az azért sok :? Pedig simán megette, amit adtam neki, ha többet adtam volna, szerintem azt is megeszi, és nem bukik vissza semmit.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu:
nekem nem, nekem a 3 funkciós van.
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =5&whid=25
iylen, csak a váz az caravel:szval iylen vázzal http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =6&whid=25

jóéjt. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Csak nagyon röviden, mert 0 időm van!
Köszi, h hiányoltatok és üdv az újaknak!
Sajna a húgom még mindig kórházban, rosszabb a helyzet, mint gondoltam... :cry: Így rohangálok a kórházba, itt voltak anyámék, Jankának átmosták a könnycsatornáját, holnap szuri, csütörtökön csípőficam szűrés... Ja és lefújtuk az építkezést! Költözünk... Remélem! Szal, röviden ennyi! És továbbra sem lesz időm, de nem ússtátok meg: nem lépek le szó nélkül!
Jolka! Hol lestél meg? :wink: Ákos nagyon cuki a macival!
Andi! Hogy Te milyen energiabomba vagy!
Zsu! Nekünk is ilyen "könyvünk" van! (Megjött a pihiszék? Mi is majdnem 3 hétig vártuk, de Jankának nagyon teccik!)
Timi! Szegénykém! Majd kinövi már lassan Maja ezeket a hisztiket! Nem irigyellek! Mikor lesz keresztelő?
Gabcii! Hogy ez az Ádi milyen komoly fiú...kár, h már van mennyasszony! 8)
Hajni! Melót hogy bírod? Lilla füle okés? (Én most akarok venni fülbevalót... kinéztem egy cuki fehéraranyat!)
Kertikiri! Mi a helyzet Nadin arcával? Okés? (A krízis meg elmúlik, ne félj!)
Jutta! Sztem olyan járókát vegyél, amilyen neked teccik! :wink: (Ja, mindenki vett járókát? Mer' én nem! Az amúgy kell? Na komolyan?)
Ciripke! Hogy Te ezt három gyerekkel hogy bírod? Ovi? Nagyfiú bírja?
Macsek! Babakocsi! Hát én Bécsig mentem érte! És nekünk olyan van, ami itt van akinek nem jött be, de nekünk nagyon bevállt! És befér a csomitartóba! Amúgy quinny! :wink:
Mogyo! Hát mi pont holnap próbálkozunk oltással! Előre félek! A szemészeten is majdnem elsírtam magam! :roll:
Anita, Vicuska! Helló a topikban!
Dettik! Bence már iskolás?
Nem tudom mikor tudok jönni legközelebb :cry: ! Azért majd igyekszem!
Addig is vigyázzatok magatokra, meg a babákra!
Pussz!

Kép
ermoni

Timi!
Majának jobbulást! Hogy van ma egyébként?

Andi: gratula a súlyhoz!

Voltunk az elefániban, találtam egy babakocsit, amihez van hordozó meg mózes... Chicco, és egy kisebb vagyonba kerül. Még nem vettük meg, mert a kártyás fizetésnél vmi engedélyt kellett kérniük, és vagy fél órát ácsorogtunk a boltban emiatt, mikor meg megvolt az engedély, kidreült, h limit van a Noldi kártyáján :evil: És a színe meg nem az igazi., szóval lehet, h marad a boltban...

Úgy tűnik megfázhattam a sok éjszakai mezítlábazásban + nálunk az előszoba/konyha/fürdőszoba jég hideg, és ki-be járkálok napközben, lehet ez sem tett jót:(, torkom fáj meg ilyenek. Mit javasoltok?

Zsu: mennyi volt az a hízás, amiért tápszert írtak?

Micsoda súlyokat írtok!! Jutta, Ti hogy álltok?

Megyek, nyekegés van!

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Könyv: http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... =1&whid=43

Zsú, nem tudom akkor nálunk mi van, mert Nadi egyelőre csak anyatejes, és megint 210-et hízott így, hogy én kevésnek érzem a tejet. Szerintem egy 5,5 kg-os 2 hónapos babának már át kellene lassan állnia a 4 óránkénti kajára, mi meg ehelyett megint 2 óránként eszünk, és éjszaka is :oops: A tej mennyiséggel biztosan gond van, de lehet a minőség kompenzálja? Csak én fogok kipurcanni nagyon rövid időn belül asszem....

Hajni, Timi, tök jó, hogy a lányok így elvannak egyedül is a játszószőnyegen, pihiszékben. Nálunk ez ébredést és evést követően max 15 perc. Reggel több csak. Egyébként kézben, és már úgy sem mindig jó. Valaki nyugtasson meg, hogy 3 hónapos kor után ez változik!
Persze azt már most látom, hogy akkor meg más problémák lesznek. Nadi már most egy kisördög, képzeljétek a masnira kötött szopipárna zsinórt a kezére tekerte, de úgy, hogy kétszer áthurkolta .-) Csabi viccelődött is, hogy tavasszal visszük vitorlázni, mert az éjszakai ébrenlét már megy neki, a csomózást meg most tanulja :-) Magára rántja a szintén kikötött fejvédőt, meg Pajtit (a kutyafejet), páros lábbal rugdossa a babaőrt, de úgy, hogy döng az egész kiságy, és ma reggel zeneszámot is váltott rajta kétszer, rugdosás közben :lol:

Ja, széklethabitushoz: nálunk rendesen van, de már negyedszer landol rajtam, és a tegnapi az nem semmi volt. Apja kezdte pelenkázni, én feküdtem. Majd hív, hogy menjek segíteni. Előszőr csak oldalról asszisztáltam, adogattam a kezébe a cuccokat, majd egy hirtelen ötlettől vezérelve Csabi félreáll, hogy csináljam én, na nem akkor rottyant a gyerek egy akkorát :oops: , hogy még a szőnyeget is moshattam ki. Persze apját kíméli, a büfik is mindig rajtam landolnak :)

Móni, Nadi arcán jönnek-mennek a kiütések, most megint javulóban van, de pár napja elég csúnya volt, megint bekentem az elocomos krémmel :cry: Nálatok? Tesódnak jobbulást! Mennyivel volt olcsóbb a quinny Bécsben?

Macsek, hársfa tea, pemetefű cukorka......

KépKép
kertikiri

Kertikiri
Nevető fejek :arrow: rácsvédő. Horvátországi rokonoktól kaptuk :lol:
Viki apa, anya hasán, a szülői ágyban szeret aludni...

Andi
Dévényes tornára jártok?

Timurr
Jobbulást Majának!
Vendég

Hahó!!

Hát nálunk nem igazán javul a helyzet!! :(
Este 9-kor aludt,evés 23.15 :shock: :shock: ,2.45,5.45 és 7-kor már sirt!!! :shock: :(
Mi a picsa lehet ez???
De a hasára gyanakszok,mert mikor megyek be hozzá csak feszeng,icereg-mocorog!!
Ha nem aludna vissza a cicin éjjel szerintem akkor is kakilna!! :roll: Mert reggel az az első,hogy kakil,de aztán még többször napközben is!!De akkor éjszaka miért bántja a hasát???
Nem értem!!!!! :roll: :(

ancsi26

hi

Bibus 8tól fél 4ig aludt,majd 6ig,fél 8ig,imádom :-)
és megint hízik ezerrel 4700 gramm

kaki:gyönyörű sárga napi 2-3 ősrobbanás ,hogy ruhacsere :oops:

Kertikiri
Bibus is pöttyös hol jobban hol kevésbé,én úgy tudom ezellen ne lehet tenni különösebben

Nadin kisügyi mozgékony csaj :-)

hogy milyen lesz 3 hó után meglátjuk :-) minden baba más :oops:
Maja mellett semmit se lehetett csinálni,most is rajtam lóg a 2,5 évével

Móni
na végre :-)
átmosták a szemét??jujj,Majának is amikor 6 hós volt
örülök,hogy bejön a szék nálatok is
26án lesz a keresztelő
járókát akkor vegyél ha messze van a nappalitól Janka ágya,mert egyre többet igényeli majd a társaságot.

Zsu
Maja játszik Bibivel,de én meg ha játszok velük egyet szólok ide egyet oda :-) kár hogy nincs kettő belőlem :D

Macsek
zokni :-)

Majcu nem lázas este óta,áldom az eget :-)

Viki
köszi :-)
Vendég

sz*r esténk volt. olyan igazi, klasszikus sz*r. még Apuka is felkelt kétszer. Petra fél 12ig kínlódott, Huba 1kor ébredt éhesen és fél 3ig szenvedett, de csak 4kor derült ki (amikor is Petra ébredt fel), h egy hatalmas kaka bántotta. Petra 5-negyed 6ig üvöltött vörös fejjel, tehát aludhattam még hajnalban is egy órát :? nem hiszem, h sok hasonló éjszakát kibírok ennyi alváshiányos éjszaka után. meglátjuzk. ez a 'büntetés' a tegnapelőtti tutiszuper éjjelért

Anita, nem dévényes torna, csak sima gyógytorna, és nem járunk, csak a koraszülött osztályon kaptunk egy feladatsort egy aranyos konduktor csajtól, és holnapután hozzá megyünk vissza a szabolcsba. nem tudom, melyik irányzat híve ;)

senki másra nem reagálok, mert megyek aludni. hátha...
mindenkinek szép napot!

Kép
an°°di

Sziasztok. :)

Móni:
mi baja a hugidnak?
Nem is mondtad, h quinny-t vettél. :) És milyet? Mózest is hozzá vagy csak hordozóval?
Amugy az én Maxi cosi-m is Ausztriából volt. :)
A fülinek semmi baja, nem is gyulladt be, semmi. :wink:
Jól tettem, h kicseréltem aranyra. :) A drnőm is vállal fülbelövést, csak neki nagyobb a belövője és így csak 6 hós kortól tud, szval ő is azt mondta, h jól tettem. :)
Mikor löveted ki? Vagy tűvel szuratod?

Kertikiri:
köszi a linket. :)
Elocom? :shock: :shock: Mi is azt használunk Marcinak, de neki brutálisan száraz a bőre. Azt tudod ugye, h ez nagyon kemény szteroid? Én pár pöttyre biztos nem használnám. :oops:

Timi:
hajráá keresztelő. :) Nekünk is lesz, majd egyszer. Egyelőre elkéne dönteni, h ki legyen a keresztszülő. :twisted: :twisted: :twisted:
Örülök, h jobban van Maja.

Ancsi:
sztem nem a hasa. Nem lehet, h a foga?

Kép
Kép
h@jni

babakocsi:
http://www.arzuhanas.com/Suche-Kat1136/ ... 38188.html
ha most vennék, akkor ilyen lenne. :)

Kép
Kép
h@jni

Hajni, ez egy elocom keverék krém, és tudom, hogy gáz, nem is kenem rá többet :oops: Akkor kentem csak (eddig 2x), amikor már rinocérosz feje volt (nem egy-két pötty), és reggelre rendbe jött.

Haberkorn Variosport-ról én mindenkit lebeszélnék (nem tudom élőben próbáltad-e Hajni?) mi néztük anno, mert a leírás alapján nekem is tetszett, de olyan silány egy járgány, a mózest ill. a sprotulést alig tartja valami a vázon, lifeg-lefeg rajta, a váz meg egyáltalán nem egy stabil cucc, alig van benne anyag, hiába írja, a rugózása sem jó. Egyetlen előnye, hogy könnyű és kicsire csuklik.

Andi, én is a Szabolcsban szültem, Te kinél? Vagy csak a gyerkőcöket vitték oda a pic-re? Én persze nem itt akartam, hanem a Máv-ban, de pont előttem zárták be a felújítás miatt :oops:

Ancsi, tudom nem vígasztal, de mi ugyanígy kajálunk éjjel (is) :-(

Zsú, miből gondoltad, hogy Pankának tápszer kell? Kicsiket evett, vagy sírt, vagy nem hízott? És dokinénivel megbeszélted, hogy hogyan legyen? Minden evésre kap cicit és csak utána pótolsz, vagy egyes evések kizárólag tápszer? Azért kérdezem csak, mert szerintem már én sem halogathatom tovább, csak tudni szeretném mik a tuti jelek, és mi a megoldás: vegyes kaja mindig, vagy váltva tej és tápi?

KépKép
kertikiri

Kriszti, én sem a szabolcsban terveztem a szülést, de az istvánban nincs pic. így ott kötöttem ki hajnalban. egy fiatal dokinőnél 'szültem', azaz ő császározott: Skriba a neve.. jó fej volt nagyon. még a borítékot is eltette ;) amúgy meg senkit nem ismerek ott. de sajnálom, h te is megjártad a mávval (Móni is).. a szobánkban letört a mosdó egyik nap. akkor kaptam sokadjára röhögőgörcsöt. 8) magyar egészségügy.. hajrá!

és képzeljétek, úgy fest, h január végén legkésőbb költözünk! :D jaj, bárcsak igaz lenne!
tényleg, Móni, ti hová és mikor? és ti, Jolka? nem is mondtad, he tervezitek... :roll:

Kép
an°°di

Viki!

nekünk is graco van és én imádom.
hálós járókát én sem vennék, mondjuk nekünk nincs fa se, de ha lenne szerintem nem lesz baja ha néha abban alszik. marci most az utazóágyban alszik nappal ami szerintem nem túl kényelmes, de van alatta egy babapaplan (amit ugye nem használunk mert velem alszik) és baromi jókat alszik benne. A fasza kiságy meg kókuszmatrac nem kell neki. Szóval szerintem a gyerekek döntenek mi meg próbálkozhatunk.

tegnap olvasó funkcióban voltam, mert nem nagyon tudok hozzászólni az adatokhoz. nem tudom hány grammot eszünk és büfizünk vissza, kicsit kivülállónak érzem magam.

egyébként de. nagykerben voltunk délután megy tescoban (3 gyerekkel!), nagy kaland volt, tesóbevásárlókocsi, kenguru, fél kézzel tolás.

Barnu ma először ebédel az oviban. Mindjárt megysünk oltásra aztán gulliverbe kariajándékot venni.

Na ezt mind tegnap irtam aztán elment az internet mos csak bemásoltam ide, a fele már nem aktuális gondolom.

Tegnap megvolt az oltás, utána gulliver, Marci rendes volt, végigaludta. Ajándékot nem vettem, de egy csomó jó ncuccot a boltba.
Kicsit kivagyok mint a kutya, azt hiszem túlpörögtem. Szabi este közölte, hogy neki is kell ma a kocsi, szóval reggel elvittük a gyerekeket oviba aztén elmentünk anyukám munkahelyére onnan elhoztam a kocsiját amibe nem fér bele a babakocsi ezért azt bevittük a munkahelyemre (mert délután megyek és kell), hazajöttünk és Marci azóta alszik a kocsiban, de direkt nyitva hagytam neki a garázst igy levegőn van. gyorsan főztem aztán megyünk az oviba, ledom üket anyunak meg a kocsit azt megyünk melőzni.

Holnap megyünk nagykerbe, de most apával, mert Barnu kinőtte az autósülését, mindegy mert pár hónap múlva úgyis kell Marcinak a másik.

Barnu még mindig pityereg reggelente, de egyre jobb.
Marci 5220g, azt mondta a doki ez bőven elég. Nekem is cipelni.
Azóta minden nap van kaki (állagát tekintve mustáros akit érdekel)

Móni örülök, hogy megkerültél, Bettinek kétszer mosták át a könnycsatornáját, emlékszem hogy orditott!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Kertikiri:
jaj, nem akartam ám okoskodni. :oops:
Csak azért írtam, hátha a kedves drnéni elfelejtette közölni, h szteroidos krémet írt fel. :evil:
Mi már nagyon rég ezt használjuk, sajna nekünk muszáj. :(
De Nektek milyen a pofi? Száraz? Vagy milyen?
Ha érdekel tudok adni magánrendelésre számot. Mi is oda visszük Marcit. Mármint Pestre. Nagyon aranyos drnő és jó szakember.
Előtte (14 hósan vittem először) ide Győrbe jártunk a főorvoshoz. Havonta. Mindig felírta ugyan azt, semmit nem használt. A gyerek már véresre kaparta magát. Elmentünk ide és 3 nap alatt sokkal szebb lett a bőre. Azóta is szép, csak sajna kenni kell napi 2x. :(
Ja és élőben nem láttam a kocsit, csak így képen. Így tetszik. :wink:

Andi:
hajráá költözés. :)

Ciripke:
nem semmi vagy 3 gyerkőccel. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Hajni dehogy baj, örülök ha tanácsot adsz. Először ki sem akartam váltani a krémet, aztán dokinéni jól lecseszett, hogy miért a netről tájékozódom, mert ez nem elocom, csak keverék..... de még így se merjük kenni vele. A tejkiütésekre kapta egyébként, mert neki extrém csúnya volt.
Nem is tudtam hogy Győrben laksz....
Bőrgyógyász számot elkérném akkor, hátha kelleni fog még, köszi!

Peg Perego kocsik nagyon népszerűek, meg a Gracok is, biztosan mindkettő szuper! Macsek, a Chicco is biztosan nagyon jó kis kocsi! De nehogy egy vagyont költs azért rá :?

Ciripke, én olvasva sem bírlak követni, csúcs vagy 3 gyerekkel :lol:

Gulliverbe földi halandók bemehetnek kis mennyiséget vásárolni, vagy csak nagyker?

Andi, hova költöztök?

KépKép
kertikiri

Móni, még nem jött meg a pihiszék, de legalább már jelentkezett a cég.
Lszi, ha van 1 perced ird le milyen volt ez a könnycsatona átmosás! Pankának már 2x csúnyán csipás volt a szeme, eddig megúsztuk szemcseppel, de a dokinő már most el akart küldeni erre a szarra, alig tudtam lebeszélni róla. Nagyon horror? Nekem annak tűnik :roll:

Macsek, megfázásra neocitran.
100 gr per hét 2 héten keresztül, ekkor adtam neki tápszert. A dokinő azt mondta, hogy még nem kellett volna. Már én is bánom :(

Kertikiri, ha Nadin heti 210-et hizik, eszedbe ne jusson a tápszer! És mi van akkor, ha nem áll át 4 óránkéntire? Van egy ismerősünk, a 6 hós babáját még mindig 3 óránként eteti, mert a kislány igy igényli. Azt mondja, hogy úgyis otthon van, ráér, miért ne adna neki 3 óránként?
Nekem Panka sirt is (először azt hittük még mindig a hasfájás miatt), keveset hizott, heti 100 gr és keveset is evett. Én mérem, volt, hogy csak 70-80-at.
Utólag lehet, hogy még picit küzdöttem volna a szopival, mert egyre lustábban szopik, egyre kevesebbet, mert tudja a kis büdös, hogy jön a cumi, abból meg sokkal jobban jön :?
Először mindig szoptatok, utána tápi, és néha még visszateszem mellre, van, hogy még 20-30-at kiszopizik utólag.
És fejek amikor tudok, azt pótlásnak a köv etetéshez odaadom.

Ciripke, csodálkozol, hogy kivagy??? Még olvasni is fárasztó a napi programjaidat :lol:
Éljen a kaki :lol:
Most látom, hogy Ti is voltatok könnycsatorna mosáson...leirnád? Egyre jobban rettegek :roll:

Képzeljétek, Panna mai kakijában volt egy hajszál vékony vércsik. Volt már valakinek ilyen??? :roll:
Dokinő ugyan azt mondta ne aggodjak, kapjon egy + K vitamint és ha lehet csak szoptassam, ne adjak tápszert. Ma még eddig elég volt a tej, de a délután mindig kritikusabb :(

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu
nem akartam belepofizni,de szerintem se kellett volna az a tápi még ,és a védőnőm azt mondta hogyha egyszer elkezdi az ember a tápi marad,persze nem tragédia.De most mondom elutoljára Bibus se hízott (elvileg) egy hétig semmit,de ha haviba nézzük akkor még így is kijön havi 1kiló,ami nemhogy kevés hanem még sok is.és ez akajánkénti mennyiség mérés is hülyeség,mi sem mindig egyfomrán eszünk Bibbusnál max 100 at mértem eddig,de akkor már bukja vissza,de én nem méregetm állandóan csak néha kíváncsiságból

na megint berottyantott

privim átment?bankos

vércsík tényleg nem gáz

Ciripike
te csinálod jól ,a havi hízás a lényeg nem állandóan méregetni :-)

magam elött látlak a 3 gyerekkel a tescoba,na de mivan ha az egyik elaszalad??? egyszer Maja lelépett alig tudtuk megfogni :oops:

Náluunk tombol aa koszmó,ekkoar hajon nem egyszerű :evil: Majának bekentem anno olajjal aztán két hétig úgy nézett ki mint aki belesett a zsírosbödönbe,most majd veszek sampont,majd :evil:

na jött egy adag mustár
Vendég

Timi, ok, utólag már én se tenném, de most már mindegy. Igazad van tökre, hülye voltam, de tudod, ha az ember belelovallja magát a hülyeségébe, akkor nem foglalkozik mással.
Privit megkaptam, küldöm a pénzt :wink:
Nálatok volt már ilyen vércsik?
Koszmo nálunk is van, még a szemöldökén és a füle mögött is volt :shock: Vettem ezt a Babe sampont, jó drága 1700 Ft volt, de tényleg jó. Még csak 4 napja használjuk, de már alig van rajta.

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

KÉZ-MŰ - Iparművészek karácsonyi vására

Helyszín: Iparművészeti Múzeum - Budapest
Dátum: 2007. december 7-9
IPARMŰVÉSZETI MÚZEUM
ELÉRHETŐSÉGEI
Budapest IX. Üllői út 33-37

Telefon: 456-5100
Tel/fax: 217-5838
Titkárság: 217-3272

Közönség: 456-5171
Honlap:www.imm.hu
E-mail:muzeum@imm.hu

Ez a régi hagyományokra visszatekintő vásár abban különbözik a karácsony előtt városszerte megrendezett vásároktól, hogy a közönség egyedül itt találkozhat közvetlenül a művésszel, a tárgy alkotójával. Így, még ha nem is vásárolnak, egy-egy személyes találkozás élményével gazdagabban térhetnek haza a múzeumból.

A látogatók a háromnapos rendezvény folyamán naponta kétszer – délelőtt és délután - felcsendülő zenét hallgatva, forralt bort szürcsölgetve gyönyörködhetnek az iparművészek által feldíszített hatalmas karácsonyfában.

Szombaton és vasárnap szeretettel várjuk a gyerekeket is, akik karácsonyfadísz, ablakdísz, apró ajándékok elkészítését tanulhatják meg, és elsajátíthatják a csomagolás fortélyait is

Kép

2007. december 1-2-3.
II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért
Az Iparművészeti Múzeum, a Magyar Alkotóművészek Országos Egyesülete és a Magyar Formatervezési Tanács 2007. december 1-jén 14 órakor nyitja meg a "II. Gyermek-játék nemzedékek a gyermekekért" című pályázati kiállítását. A tárlat nyitva tartása alatt játszóház működik a művészek irányításával.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Zsu
elhiszem :-) én beszélek,de én is csináltam már ám tápit kétszer is mert azt hittem éhes,közbe meg túlságosan tele volt a pocija,sosem lehet az ember elég okos :oops:

én is majd ilyen sampont akarok venni,mert elég gáz szegény feje,addig is lelkesen kapargatom

most mondja az anyós hogy ja 50.000 nem elég ám a disznóra,fasza nem marad egy fillérünk se,de lesz disznónk éljen,hurrá,mondtam már hogy rühellem a disznóvágást :evil:

Ancsi
már akartam írni :-) egy ilyen finom hölgy is bír ilyet mondani??? :lol: :lol:

nem tudom mi lehet Mollinak a gondja,talán csak zavarja valami????pocija csak nem kezd el most fájni,fogzás korai,bár látott már ilyet a világ
Vendég

Zsu
kenguru milyen???? próbáltad már?fektetve?
Vendég

Sziasztok!

A visszaolvasással még mindig el vagyok maradva kb. 2 oldallal, tehát lassan csatlakozom, főleg az újakhoz.
Na meg detto mint Cirioke, nekem nem mondanak semmit sem a számok, fogalmam sincs mennyit eszünk és súlyra most mennyik lehetünk, majd tanácsadáson kiderül.

Könnycsatorna mosás? Ilyen is van? De miért kellett?
Szegény Janka.

Timi!
koszmó, már írtam...Én is bebé-vel akartam kezdeni, de még esélyt adtam a bepanthen kenőcsnek is. Délután bekentem Ákos fejét (sapit lehet ilyenkor adni), majd fürdés közben a hajkefével átdörzsöltem, majd a mozsdó kesztyűvel. Mikor szárazra töröltem akkor jött a fésű. Majd megint jött a krém. A következő fürdésnél már alig volt valami. Tudom, neked ezerx nehezebb, hisz Bibinek nagy a haja.

Zsu!
Fodrok. Elvileg ha nem u.a van mind a két combon, akkor bibi lehet. Pl. csipőficam. Ákosnak az egyik lábán 3 míg a másikon csak 2. A lába egyenlő hosszú, kórházban még újszülötként nem vettek észre semmit. Na majd a következő tanácsadáson megmutattom, 4 hósan meg úgy is látja szakember. Legfeljebb kap egy terpesz pelust, nem a világ vége. Én is kaptam anno szíjat (akkor divat volt minden kislánynak adni :? )nem volt semmi bajom, anyu önkényesen pár hó után nem adta rám. És láss csodát gyerekkoromba RSG-tem.
Tanulás, most nyelvet kellene, na meg programozást. Tegnap beszéltem az egyetemmel, még él a jogviszonyom, tehát befejezhetem, csak visszamenőleg meg kell kérni a halasztást. Így tavasszal megyek vizsgázni. De ahogy tegnap leírtam ,el is metn a kedvem tőle. :) :wink: Amúgy kiegészitő informatika-ra járok. Már nagyon régen... :oops: Lusta dög vagyok, de gondolni kell a gyed utáni életre is.

Andi!
Kipihented magad?
Költözés? :D Aki ismer minket, tudja, hogy félévente 1x feljön a költözés nálunk...aztán nem lesz belőle semmi. Most nagyon menni akar Apa. Csak áll a piac, nagyon sok ignatlan van fent, remélem valaki elviszi a miénket is. Egyelőre nem sürgős, áron alul nem adom el. Most éppen építkezni akarunk, lelkesedés az van, pénz nuku. :D

Nagoyn büszke vagyok magamra, sikerült eladni Manó babakocsiját. Fájó szívvel, de eladtam. Ezt az egyet nem volt hajlandó Manó Ákosnak adni.
Ákosnak Graco van, de ég és föld a két köcsi. Ezzel nem a gracot dicsérem. Hideg kocsi, tető sem zár körbe, még jó, hogy benne van a mózes. Viszont tavasszal, nyáron szuper kocsi lesz, könnyű, tehát lehet Manó után szaladni vele. Összecsukása is mesebeli. De nem téli kocsi, pedig a nagyobb gracot kaptuk.

SZép napot mindnekinek!
Én még nem láttam az idén havat. :(

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?