Sziasztok!
Vagyok én is.
Csak lusta vagyok írni, pedig mindne nap gép előtt vagyok, csak most más dogok érdekelnek.
Tanulgatni akarok, most már, lakás árulunk, házat nézünk...Tehát zajlik az élet. Csak most már a lottón kellnee nyerni.
Meg nézegettem a képeket, minden baba nagyon szép, az anyukákkla és apukákkal együtt.
Andi!
Nem győzöm hangoztatni, de a Ti albumotok fantasztikus, mindig vigyorogva nézzem végig.
Jutta!
Szerintem sem lehet gond a kakival. De, ha nem elég meggyőző a doki, akkor adj le egy mintát, nézzék meg. Debibe tudom ,hol lehet le adni.
Ha vigasztal, nálunk is változó az állaga, de nem hiném, hogy gond lenne, gondolom a kaja fogyastásom is befolyásolja.
Timi!
Csajos, te maximalista....
Felesleges mindenkinek ajándékot venni. Főleg 2eft-ból nem sok mindent lehet, legfeljebb jelképeset, aminek nem is biztos örül az ember. Mikulásra csak a két fiú és talán apa kap valamit. Karácsonyra csak a szülőnek veszünk valamit, na meg az öcsémnek. Szerencsére neki még nincs családja. De utóbbi időben, közösen mindneki egy nagyobb ajándékot kap. Az idén sem görcsölök rajta. Valahogy sosem sikerül előre vásárolni, ahoz pénz is kellene. Mutimék talán üdülési utalványt kapnak. Vag y a szülknek gyártok eg yalbumot a gyerkőcökről bekötetve. Pl. rossmann.hu
Mikulásra Manónak egy gyurma szetett gondoltam, ez már nektek van. Ugye?
Karácsonyra, meg még nem tudom, tavaly barkácsasztalt kapot. Ákos pedig valami apróságot kap, de ruha tuti lesz.
Maja miatt meg na aggódj. Felesleges a testi bünti, az nem segít, vagyis nálunk a mostani hisztinél nem . Csak megérzik szegénykék, hogy változás van. Én inkább engedek Manónak. Ha papatütü kell (málna szörp), akkor azt kap víz helyet....Felesleges leállni vitatkozni, vagy a saját igazunkat mondani, ilyenkor meg sem hallgatják, ha belelohalják magukat. TEhát vagy engedsz, vagy hagyod bőgni. Nálunk bevált, 5 perc után észre veszi, hogy senki sem figyel rá.
IMádom a kispiszkost, de néha világá tudna kerketni. Főleg mikor bőg, és nem mondja meg mi abaja, pedig ki van nyalva a sejhaja.
Ákos továbbra is nyugodt, boldog, vigyori baba. Sokat beszél, a csettintés az új tudománya, nagoyn élvezi.
A napalok továbbra is alvással telnek. este 10 után alszik el, éjszaka 1x 2x kel, de gyors kaj és szunya.
Oltás nálunk 2 és fél hósan kapja, addig várni szokott a diki nő. Nálunk sem adják be míg be nem tölti az egész hónapot. Erre a védőnőnek kellene felhívni az anyukák figyelmét.
na lövöm magam mára, megyek. Jók legyetek. Lassan dobom a táblát, csak még nem jutottam oda.