Nati, az ikeás akció nyár közepe, azért írtam hogyha tudtok várni mert tudtam hogy ti tavasszal szeretnétek. De azért többszázezernél 15% nem mindegy...
Mágnes ez a hozzáállás!!! Persze hogy sikerül. Én is előre tudtam, hogy október lesz a mi hónapunk és úgy is lett.
Hajrá Jenny! Örülök az egyenletes görbédnek. Az jó jel. Én is coraxot használtam. Az is bejött.
és tényleg várjuk a képet a gyűrűről.
A mócsingos húst én se szeretem. De a férjem a csúcs. Csak csirke és pulyka, de ezen belül is csak melle.
Nem is rossz ötlet ez a lakásdíszítés. Mi eddig mindig csak karácsonykor tettük meg, amihez az is hozzátartozik, hogy a férjemet az apja nevelte (semmi negatív nincs ebben) csak náluk nem voltak annyira fontosak ezek a dolgok, és volt pl. olyan év, hogy átmentem hozzájuk és én mondtam hogy márpedig legyen karácsonyfa. Persze akkor már férjem is meg öccse is 20-on felül volt. Úgyhogy férjemet ezek a dolgok annyira nem érdeklik. A másik fele meg, hogy költözéskor a karácsonyi díszeket még nem hoztuk át. Meg különbenis a lakásunk nagyon apró volt úgyhogy szerintem itt el fognak veszni a díszek.
De én is nagyon szeretem.
DE
Most akkor mesélek egy kicsit arról is, hogy mi volt. Tudjátok, tegnap voltam a fogorvosnál. Túléltem, elmentem lefeküdni, sokkal jobb is volt reggelre. Reggel. Felkeltem, wc és hát vér... Pánik. ELindultunk, mondtam férjemnek, hogy kilenckor felhívom a dokit, hogy mi legyen. Persze mikor marad itthon a telefonom.. Még az a szerencse hogy már nem is tudom miért, de a férjem telefonjában is benne volt a doki száma. Úgyhogy beszéltem vele és mondtam mi a helyzet, mondta hogy menjek be. Be is mentem persze ezerrel para. Közben még volt egy kis piri. Kész voltam. Odaértem, rögtön uh, nézte egy darabig, majd jó nagyot sóhajtott és azt mondja. Jól megijesztett a kis huncut, de már látom a szívét.
Mondta ő is hogy valószínű a fogorvosnál bestresszeltem és attól lehetett. MOndta hogy minden rendben, mozog, ver a szíve és megvan keze lába. Nem azt mondom hogy teljesen de azért nagyon megnyugodtam. És miközben mentem a dokihoz arra gondoltam ha tudnátok hogy megyek tuti írnátok, hogy minden rendben lesz meg írjak ahogy megjövök, és mivel tudtam hogy egyszerre fogok mindent leírni, rögtön jön a megkönnyebbülés, hogy minden oké. Csak abból gondolom, mert én is mindig ezt éreztem amikor valaki írta hogy megy dokihoz és napokig megy az izgulás, de ha egyszerre olvasod akkor sokkal jobb.
Na mindegy nem taglalom. Bébimaki küzd és jól van.
Ma megyek ruhát próbálni. Nagyon kíváncsi vagyok. Szerintem meg is jött a férjem és indulunk.
Este szerintem még benézek.