Sziasztok,
végre alszanak az utódok. Köszönjük szépen a dícséretet mindenkinek, jót tett háborgó lelkemnek
.
Mi már kezdünk zombizódni Apasassal, én azért, mert alig kapok levegőt éjjel (takonykórral súlyosbított allergia, remek
), Ő pedig saját állítása szerint nem tud aludni ebben a röfögésben(Malacka is bekucizott közénk, és orrdugulósan hortyog már napok óta). Sajnos ma már Mac is szurtyogott, kétszer kellett szívni a nóziját
.
Noémi,
gratu a 7 hónaposnak
.
Norka,
nekünk Philips hajnyírónk van, olyan, ami hálózatról megy, eddig nem volt vele gond, kb. 2 hetente nyírom vele Malit.
Ma Anna is bebarackozott, és egy AKKORÁT trottyolt, hogy felideződtek a régi szép nyakigkakis idők
.
Virág,
Zsuzsi most nem tud jönni egy ideig, mert hazautazott. Az övet úgy tudod feltenni, hogy a két végét belefűzöd a babakocsi gyári övénél levő karikába. (általában minden kocsin van ilyen hurok)
Évi,
szerintem is próbáld ki a Liberót vagy a Babylove-ot, ezek pont Pampers méretek közé esnek, és van derékgumírozásuk is.
Orsoly,
gyógyulj meg gyorsan
. Lackó jól beelőzte Macót, az én lánykám még mindig fogatlan bába. Mondjuk a szopi miatt nem is bánom
.
Hozzátápi: szerintem pár napig ne próbálkozz. Nálunk ez hozta meg az áttörést
.
Heni,
gratu Dorinának a fél évhez, és a 6. fogacskához
. Éjszakáidat nem irigylem, nekem szerencsére a kiscsaj jól alszik, úgyhogy csak Malackát kellene megrendszabályozni végre.
Myssnia,
fiziemelés
. Én még vacillálok a talin, egyrészt Macanap végett biztos lesz valami családi banzáj, másrészt úgy látom, mindenki Apával megy, az én férjecskémet pedig szinte biztos, hogy nem tudnám rávenni. De azért lehet, hogy kinézek a két ifjonccal, ha már itt van a tali a közelben.(szükség szerint tovább haladhatok a Sárga Ház felé
)
Franyó,
KicsiAnna gyönyörűséges!
Csucsuka,
ropitopic a Gyermekeken belül van, polgári neve A "normális" gyarapodás.
Az én fiacskám már egy éve elfelejtette a délutáni szuszókát, pedig jól jönne egy Malacmentes órácska időnként
.
Toffi,
Zsombi micsoda kis ínyenc
!
Torta nyammm! Miért is nem tudok én sütni, brühühü
.
Elli,
szerintem ne szaporíts előre. Ha eddig is annyi volt, amennyi kellett, lesz ezután is, a cicid alkalmazkodni fog. Fejlődési ugrásoknál egy pár napig sűrűbben teszed cicire DagimadárKevint
,(ez olyan édes, nem bír kimenni a fejemből!), és annyi tejci lesz megint, amennyi kell.
Különben meg tényleg fel tud borulni a tej összetétele a fejéstől, de erről a szopitopicban a profik okosabban tudnak írni
.
Réka,
jujjjj, de édes! Tényleg látszik a kis pofiján a boldogság és a béke! Mint egy kis buddha
.
Nadine,
na és mit főzött Zsanka
?
Tejvámpír kép is szupi!
Mac tényleg nagyobbnak tűnik a képen, mint inreallife, de azért a valóságban is gombóc.
Urszila,
pont nemrég vallotta be a párom, hogy Ő el sem tudja képzelni, mit fog csinálni, ha jön egy hosszúhajú fickó halálfejes pólóban, és el akarja vinni az Ő kis Tündérvirágszálát. Mondtam neki, érdeklődjön Apámnál
.
Jajj, nem is írtam, ma kivonult a védnéni .(gondolom ellenőrizni a Csendben Éhezőt, mert a telefonban nem akarta elhinni, hogy a gyerek jól néz ki, sőt enni is kap.) Még mielőtt megszólalhatott volna, anyósom rögtön közölte, hogy szerinte ennél nem kell hurkásabbnak lenni, és kész, védnéni csak hebegett, hogy ja tényleg, végülis, meg ilyenek, majd gyorsan távozott. Asszem megúsztam a Gyivit
.
na pusz, jóéjt mindenkinek
Zulu
ps. Gombóc is eltűnt
. Vagy nyaralnak?