Sziasztok!
Móni!
Szegény Zsófi.Valószínű hogy a kakitól lett vesemedence gyuszikja,Dorkával 10 hónaposan votlam kórházban szintén vesemedence gyuszival,nekünk azt mondták hog y akiktól lett,bár enki amúg yis érzékenyebbek a veséi,mert neki betegek...Utánna én eléggé sokáig kenegettem hipermengánnal,ez megóvja az esetleges baciktól.A dokinő írja fel receptre.Én is anyás szobában voltam,de nekem nem 300ft volt,hanem napi 5000ft
,neked nem?Volt kaja is benne.7 napig kapott Dorka infúziót,de neki is 3-at szúrtak,mert tönkre mennt,volt hog yegy nap 2-t is.Ha nem nézemhog ynem folyik le a gyereknek,az infúzió nagy baj is lett volna,szegénynek már dagadt a kis keze,mire jött egy nővér már elégg fel volt puffandva neki
.Amúg ynekem nincs enniyre sok rossz emlékem,nekem a pesti kórházról van nagyn rossz emlékem...Nagyon sokat számít hogy hol van az embernek ismerőse.A zacsi amúgy tényleg nagy szar,vagy mellé folyik,vagy kakis lesz,én ált-ban kémcsőbe pisiltetem Dorkát,az sterilebb azt mondták,meg sztem könnyebb abba.Azt ugye tudod hogy ezek után 1 évig havonta kell vinned pisimintát?Utánna meg 3-4 havonta évekig?Mi már 4 havonta járunk.J aés nekünk is a végén volt Uh.Azt mondták az azért van hogy lássák hogy hogy roncsolódott a vese.És azt csak a kezelés végén érdemes nézni.Az nagyon jó hogy tök egészségesek a vesék,örüljetek neki!!!Ja és Dorkának amúgy büdi volt a pisije már napok óta ,de neki sem volt láza,csak akkor amikor vittem a kórházba ,de akkor már 38 fölött volt(levonással.)
még azt mondták,hog yha kicsit is gyanus,vagy lázas akkor egyből pisimintávak kórház.De otthon is tudod nézni,ha pohárba kiöntöd,ha nagyon sárga,vagy moszatok úsznak benne,vagy büdi,akkor egyből kórház.Minket sem engedtek haza,pedig szerintem simán lehetett volna,mert csak az infúziót kapta azt ennyi...
Angika!
Dorkának nagyon tetszik a konyhaszett
,tányérokat pakolj aössze vissza,elvan vele nagyon,köszöni még egyszer.Ma voltunk fennt a Gulliverben (játéknagyker),hát én csalódtam benne.Nem vettünk semmit,Elmo sem volt,csak a Zoé,de az sem 800ft,hanem 3000és eléggé kicsi...Viszont a West Endben,na ott láttam nevetős elmot,de 20000ft-t nem vettem meg
,nem is értem miért
,jjaaa és láttam Elmos poharat,tányért,meg evőeszköz szettet,na mondom veszek a Julcsinak,hát 5000ft volt
Erika!
Nagyon édi Viki,főleg azon ahol be van öltözve
Már mi is láttuk hogy hol van ez a játszóház,de én kicsinek találtam.tehát 3-4 gyerek elvan,de ha a szülők is vannak akkor már szerintem kicsi...
Mentem aludni,jó éjt
Ági