Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Edi:
Inkább Neked adnám, mert az oviban furcsán jönne ki, ők is gyűjtik. Eddig mi is nekik gyűjtöttük, csak megláttam ezt a kislányt, és szeretnék neki segíteni. Neki nagyobb szüksége van most rá.
Az ovinak majd adom később.

Az ovódák , iskolák CSAK versenyeznek egymással, nem kapnak a kupakokért semmit.

Lola:
Köszi, ha megkérdezed, ha csak a Ti ovitokból vannak, akkor nem szeretnék, esetleg azt, hogy tartanak-e máshol is.

MnZsani:
Milyen fogyókúrát csinálsz?

Rena

KépKép
renáta29

Ági!

Nagyon szép lett ez a torta, én karácsonyra terveztem, hogy ilyet sütök, + egy mesebeli csokitetejű kunyhót. (Tina különszámból)

Hogy csináltad a vonatot?

Rena

KépKép
renáta29

Ági
Nekem is nagyon tetszik a torta :lol: Vonatformába sütötted? Lehet ilyet kapni?

Edi
Már a lányok válaszoltak a játszóházzal kapcsolatban, egyébként szerintem Katával is bemehetsz nyugodtan, mert gondolom neki is az a játék, amit Te játszol vele. De vannak babák is.

Reni
Nem fogyizok, ami a kaját illeti. Vagyis a kenyér helyett többnyire abonettet eszek, de csak ennyi. Megint elkezdem a futást, már 6 hete nem csináltam semmit :oops: Szerintem a mozgáson van a hangsúly :roll: :?
Nem tudod ide beszkenelni a tinából a tortát?
Vendég

Sziasztok!

Thomasfüggők. http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=251231

:D
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Köszönjük a tortás bókokat :oops: ,igazándiból anyum csinálta,én csak segitettem kidisziteni.Aznap jöttem haza a kórházból,és hát akkor még nem voltam igazán a toppon...Sima piskóta recept.A formát anyuék hozták még Amerikából,nem tudom hogy itt is lehet e kapni...Tök jó ,mert csak kivajazod,kicsi liszt,és nem ragad bele a piskóta abszolut e.

Edi!
Dorka nem engedte hogy megegyük a tortát,annyira játszott vele,még minidg megvan és tologatja meg huhog neki :lol:

Angika!
Persze hogy talizhatunk a jövő héten,sőt mondani is akartam
.Ha rossz idő lesz feljöttök játszizni? :wink:

Livi!
Timinek hogy tetszik a böli?Mikortól mész vissza melózni?Szobatisztaság megy a böliben is?

Lola!
Hát ma lekopogom nem fájt a hátam,de tegnap huu nagyon.Remélem tényleg a levegő volt még bennt,és azért volt...HU hát te aztán bátor voltál,pizza?Engem azzal ilyeszettek el nagyon hogy újra begörcsölhetek még az elején.De jövőhéten sztem már én is kicsit máshog yfogok főzni,kis fűszer,meg zsír mert anélkül semmi íze a kajának.Dorka meg sem eszi....A férjemről meg ne is beszéljünk...Hát igazándiból én úg ygondoltam hogy ha laporoszkóppal csinálja a doki akkor az epehólyagom megmarad,nem? :oops: Meg sem kérdeztem tőle :oops: Lehet hogy kivette? :shock:

Gangi!
Küldhetnél egy pocakfotót magatokról??Már bizti tök nagy pocid van.Hogy bírod?Lackó mit szól hogy lesz kisöcsi?

Na mentem Dorka hiányol.!
Ági

Kép

Kép
ági01

Ági!
Én se tudtam, hogy laparral ki tudják venni a hólyagot is, de utána felvilágosított a háziorvos, szóval tényleg kivették, sz.tem Neked is!Kérdezz rá, majd kontrollon.

Gangi!
Felkészültél már lelkiekben a szülésre, mi lesz a kis családoddal,ha ünnepekkor bennt leszel a kórházban? Készülsz rá előre?

Lívi!
Tényleg hogy megy a bölcsi?Mivel nem vagy megelégedve végülis?

Na megyek Somával társasásozni (ez a favorit most...), karira már kap 2-t... elintéztük Jesszuskánál! :oops:

Rena!
Igazad van az ovik tényleg csak versenyeznek, most esett le...
Csokitetejű kunyhó???Mikre vállalkozol, tegyél majd fel képet,légyszi-légyszi! Lurkók szeretik a sütiket.Én úgy sütnék mindenfélét,de se férjem, se Soma nemigen esznek, csak 1-2 szemet,így apu-anyunál köt ki kostolónak általában. :P

lola77

Sziasztok!

Ígérem a hétvégén csinálunk pocakfotót!!!

A szülésre nincs miért felkészülnöm lelkiekben attól nincs para (talán amikor már ott leszek) de hogy mit csinálok majd itthon kettővel na az jó kérdés :lol:
Jaaaaaaaaaaaa nem mondtam nektek hogy idén nem szülök???? :DDDDDDDDDDDD Mondtam a szülésznőmnek is hogy nem szülök idén, erre Ő de ha megindulnak a fájások nem tud mit csinálni :lol:
Szóval azért mindent el szeretnék rendezni (ruhák, bölcső, cucc a kórházba) karácsonyig, de nem igazán akarok inkább január 10 ami nekem megfelelő 5-re vagyok kiírva. Viszont ami lényeg, hogy 7-én semmiképp nem akarom, hoyg megszülessen :( (a Laci nővére akkor született és sajnos 7 hónaposan meghalt) szóval az a nap kizárva!!!!!

Lackó kérdezésekre hoyg várja e a kistesót a válasza: "aha" de elég változatos a hozzáállása, hoz a kistesó neki valami nagy kamiont, hog mit még nincs eldöntve, de remélem az meghozza a kellő hatást! :D

Ági!
Egyszer kölcsön kérhetem a formádat? Persze ha nem szeretnéd, nem gond megértem, de nálunk is a vonat a minden :D gondoltam meglepem egyik hétvégén. Éspersze örülök, hoyg túl vagy a műtéten minden komplikáció nélkül és reméljük ezután már sokkal jobb lesz.

Lola!
Imádok társasozni úgy várom már mikor akarnak majd a gyerekek! Úgyhogy most irigy vagyok ezerrel!!!

Szép álmokat mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

Sziasztok

Angika
Timi nagyon elvan a konyhával.Szerintem nyugodtan ruházzatok be rá.A barátosnőjével úgy eljátszanak ,pedig amúgy meg csépelik egymást.Most láttam tök jónak tűnőt az auchanos katalogusba és csak 6ezerért.

Ági,Lola
Bölcsi úgy veszem észre tetszik Timinek,így már nekem is jobban tetszik.Amúgy az nem tetszik ezidáig,hogy nem viszik ki őket levegőzni. Még ilyen jó időben sem voltak kint mint ma. A szobatisztaság meg megy Timinek a bölibe is,eddig nem volt pisis ruci,de itthon pont ma becsúszott egy jó nagy adag pisi :D . Ja meg baromira nem adnak inni nekik.Timi rossz ivó,de mikor hazajövünk 2 kisbögre teát ebnyom,és délután is iszik rendesen,pedig ő aztán tényleg nem egy nagy ivós.

Na mentem majd még jövök bővebben de ki lettem túrva :D .

Jó hétvégét mindenkinek Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Beszkenneltem a receptet, nem tudom, mennyire olvasható.
Kép

KépKép
renáta29

Nem olvasható........:(
Máshogy nem fért be, ha valakit érdekel, emailben elkűldöm szívesen az eredetit.
Jó hétvégét!
Sziasztok

KépKép
renáta29

Sziasztok

Csak gyorsban vagyok.

Elnézést hogy így utólag,de sok boldog névnapot kívánunk Huginak,Erzsébet nap alkalmából. :D Puszi

Üdv Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!
MOstanába csak ilye hajnaltájt van időm ideülni, ti viszont beindultatok látom! :D :P

Zsanett! Köszi a táblázatot, ügys vagy! Eltudnád nekem küldeni e-mailben is? Így sajna alig látok valamit :lol: :oops:

Gngi! Nagyon cuki a 4D-s ultrahangod! Szép kisbaba! Kitartás. már nincs sok hátra! És januárr? Hid el, jók a decemberi gyerekek! :wink: :lol: Képzelt Ákos dec. 25-re volt kiírva, de sajnos nem bírta ki, dec. 22-én feldíszítettem a fát sutyiba este anyu segítségével, hogy 23-án odaadom az ajándékokat, de nem bírtuk már ki, éjszaka be kellett menni, és 23-án meglett Mákos. Az egész ünnepem oda lett, de meglett ÁKI. Te biztos kihúzod még a karácsonyt, sőt a szilvesztert is, főleg, ha eddig minden rendben volt! :wink: :D :P

Ági! Olyan szép az a torta! Remélem mostmár hamar rendbejössz! Kitartás! :P

Renáta!
Szuper ez a csokiház!!!!!!!! NAgyo tetszik! Eltudnád küldeni nekem a receptjét?

Megyek tanulni, csak ilyenkor van rá időm! Puszi MIndenkinek!

Puszi: Rozika!

KépKép
Kép
siprozi

Sziasztok!

Reni
tök szuper ez a torta!!!!!!!!Kérném a receptet mailben én is,köszi :P

Rozika
akkor a fiadnak szülinapja lányomnak névnapja van egy napon :wink:

Gangi
átküldtem a könyvekhez az adatokat,de a könyvembe kerülő képet visszadobja :evil: lehet,hogy tele a postád??

Megyek főzni,tortát készíteni:)

Szép napot mindenkinek!!!!!!!!!!

ERika

cseriviola

Sziasztok!

Már rég tettem fel ide képeket,most bepótolom :wink:
bocs,ha már olyat is teszek fel amit láttatok :oops:
Kati mama mesél
Kép
csini vagyok? :P
Kép
Virág és Viki
Kép
KIcsit olvasok..... :P
Kép
Nikivel/bölcsis barátnő :D /
Kép
Niki anyukáját fésüljük...
Kép
de jó püffölni!!!!!!!
Kép
Harisnya is öltöztet :lol:
Kép
Kicsit megéheztünk :P
Kép
Anyósomnak készítettem névnapjára ezt a citromkrémes marcipán díszítésű tortát az előbb :P
Kép Kép Kép

Mára ennyi belőlem :D :D
Sziasztok:ERika

cseriviola

Sziasztok!

Lola:
Nem tudom, mire vállalkozom, én sem sütöttem még ilyen házat. :)
Lehet, hogy nem is pont ilyen lesz a krém, majd meglátom, csak az ötlet jó, szerintem. Szeretek sütni, de a férjem is alig eszik belőle, (csak sósat), a gyerekek is keveset, nekem meg nagyon nem kellene.

Milyen társasotok van? Bálintot is érdekli már, de nekünk még kimondott társasunk nincs, most hozza majd a Jézuska. Pontosan még nem tudom, milyet. Olyan is jó lenne, ami kisebbeknek is jó, hogy Benedek is tudjon vele játszani.
Voltatok az új játszótéren? A rádióban hallottam, a Kodály téri ovi mögött van, ha jól emlékszem.

Lívi:
Az ugrálóvár szerinted jó nagyobb gyerekeknek is? Elférnének benne ketten? Mert állandóan ugrálnak, akkor csinálnék neki helyet, és megkérjük a nagyszülőktől. (persze néha leengednénk, máskor megint felfújnánk)Ti használjátok még?

MnZsani:
Ügyes vagy, hogy jársz/jártál futni. Én még nem vettem rá magam. Tornázni elmegyek, ha tudok, de ott meleg van. :D

Rozika:
A többieknek elkűldtem már a receptet, a Te email címedet nem tudtam, megírod?

Mi is voltunk a játszóházban, pontosabban anyós, após a két gyerekkel, amíg mi bevásároltunk a férjemmel. Nagyon tetszett nekik.

Rena

KépKép
renáta29

Sziasztok

Boldog névnapot kívánunk Virágnak

REni
Hát az ugrálóvárat már nem használéjuk,mert belül valahol elszakadt.Olyan helyen ahol nem tudjuk megjavítani.Így a belsejébe nem tudott menni a levegő a külseje meg ilyen pufis lett.Szóval nekünk nem jött be.Amúgy 70 kg ig írja hogy jó,de nekünk akkor ment tönkre amikor egyszerre ketten is ugráltak benne. Szóval amúgy jó dolog,meg monden,mi lehet pont kifogtuk ,ami ránk tökre jellemző. Ágiéknak is van nem tudom az övék hogy bírja.

Most mentem mert Timi pancsizik aztán én kellek neki :D

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia

Sziasztok!

Hugi
Virágnak nagyon boldog névnapot kívánunk!!!!!!!!!!!!!!!
Rég jártál erre felé!!!!!!!! :evil:

Sziasztok:Erika

cseriviola

Sziasztok!

A HUGINAK, VIRÁGNAK ÉS A KATÁNAK is sok-sok boldog névnapot kívánunk sok szeretettel!

Kép

puszi

majd holnap jövök bővebben :)
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

Ezt a névnaposoknak szeretettel: (Katának is Katalin napkór van?)
Kép

Rena!
Nekünk is van ugr. várunk, marha nagy helyet foglal: a 3,5×5,3 szoba felét kitölti, mi azért nem fújtuk fel csak 2-szer!
Kisvakondos társast kapott tavaly (a kockán nem pöttyök vannak, hanem minták), ez végülis ki nevet a végén, csak kisvakondos a grafikája. Imádja.
Van egy könyv, amihez van lámpa, a 4 oldalon 4-féle társas, itt a piros-sárga-zöld, mikor mehetsz, mikor nem szabályt, meg a színek szerinti mezők lépését tanulja meg. A lámpa villog, meghatározhatatlanul. szóval előre nem tudni, mit fog mutatni...
És most kap olyat, hogy: Mennyi az idő farkas úr? ezen az órát is megtanulhatja. Meg egy Csibéset (fel kell jutni alulról a csibéhez, különböző akadályokon), meg kértünk egy nyulasat (itt a neten néztem ki, répát kell megszerezni asszem). szóval el leszünk látva. Mindjárt megkeresem az oldalt neked....

lola77

Most hirtelen ezeket találtam:
http://www.jatek-city.hu/index.php?cPath=104_357

www.jatek-makett.hu
www.tarsasjatek.lap.hu

De az Auchanban, Corában, Intersparban is vannak jók, 3000 körül... Ravensburger, Sapientino.

lola77

Sziasztok!

Boldog névnapot kívánunk Huginak, Katának és Virágnak!

Lola:
Köszi, nézegettem már a társasokat, csak annyi van, nem tudtam dönteni. A kisvakond jó ötlet, meg a többit is megnézem. Köszi
Ugrálóvár lefújva....

Sziasztok

KépKép
renáta29

lányok, még gyors egy link:
karácsonyi matricafestéshez minták:

www.andi71.freeweb.hu

Ha v.ki tud olyan mintát, amivel ablakra hóspray-vel lehet fújni... tudjátok, mit akarok kinyögni, akkor az segítsen rajtam... köszike!

Évi

lola77

Sziasztok!

Reni!
Hát igazán nekünk sem vállt be sajna az ugráló vár.Mindig leereszt,és az oldala meg már akkor eresztett amikor még nem is használta.Nálunk nem otthon van,hanem anyuéknál Szölösön,de tényleg nagyon nagy helyet foglal.Én inkább tranbulint vennék.közel eg yárban van kisebb helyet foglal,és tartósabb sokkal.

Lola!
Na eddig tartott a diétám,ma dózsakertben voltam,és van ott egy nagyon jó pékség,és nem bírtam ki,hogy ne egyek a mogyorókrémes croassont :) ,de nem lett semmi bajom,kopp,koppp,kopp.Megmutiztam a keresztanyámnak a zárómat,és szerinte is kivették a hólyagot is,bár nincs ráírva.Csak annyi hogy epekövesség,epehólyag gyulladás nélkül...Annó a háziorvosom mondta hogy tuti kiveszi a hólyagot is mivel 3cm-es átmérőjű,és azt nem lehet a vezetéken át kihúzni nagyon nagy hozzá.És ha a tiédet kivették,pedig a tiéd kisebb is volt mint az enyém,akkor tuti nincs már meg nekem.Kontrollra meg már nem kell mennem,csak ha baj van,tehát ez örök dilema marad,hogy megvan vagy nincs... Majd ha terhes leszek akkor megkérem hog ynézze már meg mi van ott.Tényleg kistesó?Dolgoztok már rajta? :)

Angika!
Nekem eddig úgy néz ki ,hogy a péntek jó.Nektek?Hol talizzunk?Sétizni még lyan sokat nem tudok,meg eléggé nehéz még tolni a babakocsit is.Nincs kedvetek feljönni hozzánk???Megmutizza Dorka az új játékjait :wink: Julcsinak.

Lívia!
Ma láttalak titeket.Mentetek haza Timivel a böliből.Olyan sokat sétál már,hogy egyedül hazamegy a bölitől?

Gangi!
Az a gáz,hogy a forma nem az egyém hanem anyué....

Erika!
Nagyon édik a csajok ahogy eszenk együtt,és a kis lábuk meg meztelen :lol:

Kész van a lakásfelújítás,(tapétázás,meg a parafázás),nagyon nag ymeló volt,de kész.Menet közben derült ki hog yez sem jó,az sem jó.Hog yszar a fal minősége és nem tapad meg rajta a parafa.Lekentük falfixel,eddig még nem pottyant ránk...Na a lényeg hog yjó sokba volt ez az egész,és nem ér semmit!!!!Tisztán lehet még hallani a szomszédokat.Sőt talán még jobban is :twisted: Szívesen visszavinném a manusznak aki eszküdött hogy ezzel a parafával aztán nem hallunk majd semmit...A mobiltól elkezdve mindne átjön még az is ha csak rezgésre van állítva nekik.A sima beszédet halljuk....Ez van kicsit nagyon mérges vagyok :twisted:

Mentem,mert jönnek a kolléga nőim dumcsizni :P
Ági

Kép

Kép
ági01

Rena!
Pont pénteken akartuk megnézni ezt a játszót Somával, de akkor kezdett szakadni az eső, meg kocsival voltunk pont...
De ma férjemmel bementek és jöttek haza szomorúan, hogy v.mi gázolaj-szerű förmedvénnyel le vannak öntve a játékok, csúszda, minden, v.mi Madagaszkáros tábla le van törve.... No comment! :twisted: :x :( :twisted: :twisted: :twisted:

Ági!
Egy ismerősömék ott laknak, ahol Ti, csak a sarok utáni lépiházban (szerintem lejjebb,mint Ti), és ők, többen összefogva perlik az építettőt a szigetelés+fürdőszoba ázás (folyamatosan) miatt! Szóval nagyon sokan mondják ezt, hogy a hangszigetelést teljesen kihagyta a Royal Immo! Kell bele invesztálni ügyvédi költséget, de talán sikerrel járnak!
Sajnálom, hogy a parafa sem használt!

Most megyek fürdeni a fiammal!

lola77

Ja REna, megtaláltam, sógornőméktől ezt kapja Soma:
Lotti Karotti társas:
http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... 5zYnVyZ2Vy

Tőlünk meg ezt:
Kiki Riki
http://www.jatek-makett.hu/index.php?st ... 5zYnVyZ2Vy

Na eldugultam!

lola77

Sziasztok!

Katának mi is nagyon boldog névnapot kívánunk így utólag!!!!!!! :oops:

Ma voltunk a gyerekorvosnál,vérvétel eredménye jó Vikinek,csak 1 érték valami allergiára utal......csüt-ön remélem kiderül.

cseriviola

Sziasztok

Csak gyorsan mert nemsoká megyek Timiért a bölibe.

Katának boldog névnapot kívánunk mi is.

Reni
Én is inkább a trambulint ajánlanám,sokkal kisebb helyet foglal el és tartósabb.Majd én is szeretnék,csak kicsit később mert férjem szerint vezsélyes,de igazándiból Virágnál kipróbáltuk és szerintem egyáltalán nem veszélyes. Majd pár hónap múlva előhozom hátha nem emlékszik már rá :D .

Ági
Hát már jó idelye nem vettem elő a babakocsit. Az za igazság én nagyon nem szerettem ezt ami van nekünk.Meg mikor kihoztam nem ült benne 2 percet sem,csak útban volt. Nagyon jól megy neki a gyaloglás,sőt sokszor inkább fut.Ha meg jön ismerős babakocsival akkor ott szokott nosztalhgiázni egy kicsit :D Már voltunk a melóhelyen is gyalogosan és nagyon jól ment.Igaz kicsivel több időt kell rá szánni.

Erika
Pont ma akartam megkérdezni hogy mi van Vikivel. De akkor nagyjából rendben van minden.Reméljük az allergia sem fog mutatni semmit.

Na mentem mert még a bizibe be akarok nézni aztán megyek Timiért.
Amúgy a sárga házban lévő bizományiban elég sokmindent akcióznak.

Üdv mindenkinek LÍvia

Kép
slivia

Sziasztok!

Köszönjük szépen a köszöntéseket!

hugodugo

Sziasztok!

Lola:
Köszi a társasokat, találtam sokat, ami tetszik, már csak össze kell ülni apával, hogy döntsünk.
Sajnos nem tudok olyan sablont, amit kérdeztél. Amikor még dolgoztam az egyik kolléganőm anyukája ovónő volt, neki rengeteg volt.

Ági, Lívi:
Akkor ez az ugrálóvár nem egy jó találmány, legalábbis nem lakásba, főleg ha ki is szakad. Trambulinra én is gondoltam, fel is írtam anyóséknak, azt be tudnám tolni egyszerűen az ágy alá.

Lívi:
Érdekes, hogy nem viszik ki a gyerekeket a bölcsiben egész nap, oviban csak akkor nem ha esik az eső. Ma is annyira örültek a hónak.

Tegnap öntöttem karácsonyi gipszfigurákat(3 éve elteszem a kiürült adventi naptárat), gyerekekkel befestettük. Olyan szépek lettek. Kicsi fenyőfa, harang, télapó, hóember, szív. Bálint ötlete volt, hogy keverjük az aranyat pirossal, utána a kéket ezüsttel, szép színek jöttek ki. Benedek meg barnát akart. Kicsit csaltam, tettünk abba is aranyat. A lakást fogjuk velük díszíteni karácsony előtt.

Sziasztok

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Köszi a táblázatos válaszokat.
Igen a Zoltán a második kisfiam :) :) :) :)
A táblázat valszinű automatikusan beírta, mert először a teljes nevét beírtam, így átjavította. :) Nem baj az :)

Lola,
sablont esetleg itt találhatsz:
http://gportal.hu/portal/windowcolor/
ezek üvegfestésesek, de van amelyiket ha kivágod, jó lesz sablonnak is. Esetleg még van a www.uvegfestes.lap.hu-n egyéb ilyen.

Hugi,
jöhettél volna több időre is :). Mizu veletek?

Ági,
nagyon bosszantó lehet, hogy nem sikerült a hangszigetelés. Én biztos már megőrültem volna. Nem adjátok el a lakást?
Tényleg szuper a Dorkának a vonatos formája, teljesen rákattantam én is :).
A Moncsi tett fel képeket ugyanilyen tortáról, mikor keresztelő volt asszem, Móni nem tudod honnan van?
Ne aggódj a babakocsi miatt, az én fiam sem sétál :) , kénytelen vagyok vinni hosszabb útra, mert téli cuccban majdnem 20 kiló. A múltkor elindultunk gyalog, mire hazaértünk már majdnem sírtam mert annyira fájt a kezem :). Azt hittem a fiúk ilyen lustik :).

Gangi,
pooocakkkfottóóóóóó!!! :D :D :D
Azt akarom kérdezni, a Lackónak hogyan tetszett a vonatozás?

Reni,
jó a gipszes ötlet karira, lehet kipróbálom. Ha van időd tegyél fel képeket. Éppen ma terveztem, hogy este feldiszítjük a lakást a Matyival.

ma így mentünk a bölibe.
Kép
nagyon élvezte a Máté, mondta is a böliben, szánkóval jöttünk, de anya nem ült bele, mert nem fér bele :)! Ő is már csak neccesen :) he-he

na megyek tényleg
sziasztok
Zsanett

Kép

Kép
zsanka

jaj még azt akarom megkérdezni valaki le tudta tölteni a Thomasos filmeket amit az Angi mondott? Én nem tudom kicsomagolni :(
Zsani

Kép

Kép
zsanka

Zsanka!
Köszi a sablonokat, klasszak, matricafestéshez felhasználom... meg nyomtatok oviba, itthonra színezni, de a hó-spray sablon az a fordítottja, tudod!
De közben találtam én is, csak itt pont a hó-spray formához regisztrálni kell: http://gportal.hu/gindex.php?pg=6687061&gid=2158635

Tudom, lehet kapni is amúgy...

A Thomas kicsomagolásához nem értek, nálunk ilyet a férjem szokott csinálni.... :oops:

Édes nagyon a Máté a képen!

Rena!
A gipszformába beleöntöttétek az akasztót és felakasztjátok, vagy hova teszed? Akrilfestékkel festettétek?
Én szizálanyagot vettem (piros) abból akarok télapófejet kivágni, arra ragasztok majd szakállat,szemöldököt vattából, meg akrilfestékkel szemet-szájat! De tegnap nem kaptam hagyományos vattát, csak vattagombocók voltak a Tesco-ban :? , így keresek tovább!
Meg hópehelyből szeretnék az ablakba olyasmit, hogy cérnára ragasztani többet félkörívben vagy hosszában... ilyen dekorokat gondoltam ki.

Többiek? Erika, Gangi, Ti mit alkottok, dekoráltok, vagy vesztek idén?

lola77

Sziasztok!

Pocakfotó elmaradt mert vasárnap délelött hányt a Lackó és az egész napunk szörnyű volt :( aztán hétfőn alig tudtam valamit beletuszkolni de semmi hányás csak estére jött egy kis hasmenés. Hajnalban felébredt és szerintem már éhes volt gondoltam mivel egész nap nem volt semmi gond adok neki egy kis tejet (kb1dl) reggel arra keltem hogy jön kifelé és hány :cry: felhívtam a dokinénit azt mondta valószínű egy hányós vírus kérdezem tőle de van ilyen hogy egyik nap semmi másnap meg újra??? Valakinek volt már ilyen?? Semmi más tünet nincs csak ezek. Szóval eléggé megviselt az egész ja és pluszban még apósom (a nagy gyereknevelő) még osztja az észt is (jól felbassza az agyamat) hogy hol hallottam én azt hogy tejterméket hányás után nem lehet adni. Szóval bocsi amiért még mindig nicns pocakfotó!

Lola!
Nekem van ilyen, mintám asszem tavaly elraktam, ha apa előveszi a hétvégén a cuccost odatudom adni én úgyse csinálok spray-set soha többé :lol: én is valószínű ablakmatricát csinálok van hozzá jó pár karácsonyos minta, persze ha lesz időm :lol: annyi minden van még amit kell csinálnom és sajnos a takarítás a legfontosabb és sajna az nem megy gyorsan nekem :(
Meg valószínű karácsony előtt még meglátogatlak újabb adag nyomtatni való naptárral és most meg is kérdem, hogy lehet e még nem okoz e gondot és hogy A3-as színeset mennyiért nyomtattok.

Asszem egyenlőre ennyit akartam.
Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Angi:
Jobbulást kívánok Lackónak! Nemrég esett át rajta Bálint, eddig soha nem hányt. Tényleg nagyon rossz, főleg, mikor nem ehet. Bálint az oviban kezdte, mikor mentem érte, aztán egész nap, és éjjel ügyelet jött ki, injekciót kapott. A dedalon kúp sem használt, ezért kellett. Az injekció után még egyszer hányt, utána hál' Istennek többször nem. Aztán csak ropit ehetett, meg hideg vizet, teáskanalanként, 5 percenként. Ezt éjjel is, amíg el nem aludt, hogy ne száradjon ki.
Após: Én mindig azt mondom, hogy könnyű egy héten egyszer marha okosnak lenni.

Lola:
Igen, előre beletettem az akasztót(cérnát) a formákba, mert nagyon hamar köt a gipsz ilyen kicsiben. Amikor öntöttem, megigazítottam gemkapoccsal, hogy ne lógjon ki. Fenyő girlandra, vagy szalagra ragasztom, még nem tudom. Én is gondoltam az ablakba félkörívben, a konyhába, mert ott vitrázsos fehér függöny van. Akrilfestéket vettem, a Multi akril 330.- itt nálunk a kézművesben Bánhidán, de szerintem ugyanennyi a Fő téri-ben is. (www.kreativaunas.hu)Csak az alapszínek vannak, + barna, arany, ezüst. Ezeket keverjük.
Gipszhez jó a tempera is szerintem. Vatta mindig szokott lenni a Tescoban is, nagy csomagos, az a Pille. De hogy hol, azt én sem tudom. :)

Ilyeneket csináltunk most:

Kép [/b]

KépKép
renáta29

Gangi!
Köszike, lehet hogy élnék vele, ha megtalálja az Urad! Addig azért próbálkozom, nem adom fel, hátha sikerül sk. is készítenem!
Csak nem nem szereted a hó-spray után mosni az ablakot??? :lol:
Az A/3 nyomtatás olyan kicsit vastagabb papírra, 190 Ft/oldal. Hozzad nyugodtan, de tudnod kell, hogy én 12.19.,vagy 20-ig leszek csak bennt! Addig elkészül?

Rena!
Köszi, szépek! Én is csináltam már csak tengeri motívumost még ősszel elején, igen temperával, mert az volt csak itthon. De azóta már vettem én is arany-piros-feketét a Centrumban!
Most olyan lelkes vagyok, aztán ahogy halad az idő, bepánikolok, hogy mindjárt karácsony... és akkor elfogy a lelkesedésem! (meg az időm :twisted: )

Most csak ennyire futotta!

lola77

Sziasztok!

Zsani!
jó hogy Máté élvezte a havat,Dorka nem igazán volt oda érte.Nagyon finnyás volt,kicsit havas lett a kesztyűje,már nyafizot,meg sem fogta a havat.De szerintem ha szánkózni fog azt már élvezni fogja(remélem).
A lakást nem szeretnénk eladni,nagyon jó az elrendezése,meg a rezsi is nagyon jó.Fűtést csal akkor fizetünk ha bekapcsoljuk a radiátort,és akkor is olyan havi max.5000huf-t.Hallom hog ya régi tömbökben mennyire nagyon sokat kell fizetni...Elöbb utóbb csakcsak szülni fog a csaj,és abbahagyják a bulizást.Ők is felvették a szocpolt,és ugye az első gyereknek 4 évenbelül meg kell lennie,ás már eltelt nekik 2...Tehát sürgősen terhesnek kell lennie :) ,eléggé sokat gyakorolnak rá :twisted:

Lola!
Az tök jó hogy pár lakó összefog a Royal ellen,de annak úgy lenne értelme ha mindneki összetartana,na akkor már kéne lépnie a Csupportnak.Ez volt a kötbérrel is páran ügyvédet fogadtak,és kiadtak egy csomó pénzt,és nem értek el vele semmit...A fürdő nekünk is ázik be rendesen...akkor ez tömegprobléma,de jó...

Gangi!
Jobbulást Lackónak.Após,no comment :twisted: Pocakfotó hiányát igazoltnak tekintjük :) ,de nem elfelejteni!!!

Angika!
Na jó nektek a péntek????????????Holnap viszem Dorkát a 2 éves mázsálásra,de a péntek jó nekünk!10-re jöhettek simán :) .

Pár kép a tegnapi délelöttről
Kép
Kép
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Ági!
Igen, jó a péntek nekünk is! Akkor 10re megyünk!
Nagyon csini Dorka kabija!
Először Julcsi se nagyon kapott szikrát a hótól. Nyafogott amikor látta,hogy havas lett a csizmája. Aztán Zolti beledobta egy kupac hóba, vagy 1 percig meg sem mert mozdulni :) de most már szereti úgy tűnik.

Angi!
Jobbulást kívánunk Lackónak!!!!!!!!!!!!

Katának, Virágnak, Huginak nagyon sok boldogságot kívánunk elmúlt névnapjaik alkalmából :wink: :)

Julcsi piroskának álcázva :)

Kép Kép
angika

Sziasztok!

Angika!
Okés akkor holnap várunk Titeket :lol: 10 -kor.De jöhettek elöbb is akár,mert Dorka mostanában nem akar aludni Nekem.Műlthét óta az ebéd utáni alvása kimarad,és este 8-től reggel 7,30-8-ig alszik csak.Nagyon furi ez nekem nem ehez vagyok szokva :roll: .Bár még azért jó lenne kicsit pihizni a sebek még eléggé fájnak azért...
Na akkor gyertek holnap :lol:

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Nem tudja valaki, fotókönyvet Tatabányán hol lehet csináltatni? A rossmann, dm, spar, digitfotolab.hu oldalakon lehet, de ők csak 10 munkanap alatt vállalják, nekünk meg jövő hét vasárnapra kellene. :( Anyu 60 éves lesz, neki lenne.

Lola:
Nálatok nem lehet ilyet(fotókönyv)? Fekete fehér, és színes képek is lennének benne.
Én is csak azért csinálok egyszerű díszeket karácsonyra, mert különben nem leszek kész. Tegnap sokat takarítottam, de az ablakok még hátra vannak. Azt úgy szeretném, ha közben nem kell leugrálnom a létráról a gyerekekre figyelni.

Erika:
Nem tudod a sparhoz mennyi idő alatt szokott megjönni ez a fotókönyv? Vagy csak az interbe lehet kérni? nem tudom.
Milyen lett Viki allergia eredménye? Hogy viselte?

Ági:
Úristen! 5000.-es fűtés!!!!!!! Nálunk még nyáron is több. :D

KépKép
renáta29

Sziasztok!

Köszönjük mindenkinek az érdeklődést,túl vagyunk a vizsgálatokon!!!!!!!!!!!!!!
Múlt héten csü-ön vérvételen voltunk,mivel eddig Viki olyan kis elülős gyerek volt,nem futkosós......
Azért kértem egy teljes vérkép és vizelet vizsgálatot,szerencsére minden rendben volt,csak valami érték mutatta ki,hogy Viki allergiás valamire.
Viki olyan bátor kiscsaj volt a vérvételen,hogy nem sírt!!!!!!!!!!
Kapott is egy Thomas-os mesekönyvet és vonatszettet :lol:
Ma délelött allergia vizsgálatra mentünk,először kifaggattak minket,felvették az adatokat,majd jött a vizsgálat maga.
Szerencsére semmi étel allergiája nincsen,remélem ez így is marad!!!!!!!!!!!!!
Mint kiderítette a doktornő az uht tej okozta Vikinél a problémát.
Mivel igaz abban nincs tartósítószer,de annyira kezelgetik,hogy megváltozik a tej szerkezete és ez Viki szervezetének nem tetszett.
Ezentúl ihat tejet,de csak rendes friss tejet.
Bár ma este megivott jó 1 dl friss tejet,azóta megint kicsit köhög....hát nem tudom,hogy most attól-e vagy nem :shock:
Ma a vizsgálat után elmentünk az új játszóházba/képeket teszek fel róla :lol: /,majd du. az Arany oviba dkertbe bábelőadásra és karácsonyi szöszmötölésre,ahol két angyalkákt készítettünk,később jó lesz ez könyvjelzőnek a kis könyvmolyomnak :lol:
Szorulásilag lekopogom kicsit jobban állunk,már 2 naponta megy a dolog.....
Rólunk enyit :P

Ági/Angika
nagyon édesek a csajok!!!!!!!!!Jól áll nekik a ruha színük :lol:

Ági
jobbulást neked!!!!!!!!
Hát nem csodálom,hogy Dorka nem akar du aludni,ha éjjel ilyen sokat alszik.
Nálunk Viki éjjel 9-10 órát alszik,du 2-öt.

Reni
nagyon szép díszeket csináltatok!!!!!!!!
Nálunk a sparban sajnos nincs fotókidologzás :cry:
Viki vizsgálatairól feljebb olvashattál már,amúgy az allergia vizsgálatot is jól viselte,bár az egész 2 órás volt :shock: várakozás.......

Még jöjjön a pár kép :lol:

cseriviola

Megérkeztünk a játszóházba Kép
apákra is gondoltak :lol:
Kép
altatás :D
Kép
egy kis vasalás Kép
készül az ebéd :P
Kép
Szakácsnő :lol:
Kép Kép
Fittnes menü=gyümi zöldséggel :lol:
Kép
Terítek :lol:
Kép
esti pancsizás Kép
Kép
ezt készítettük az oviba,angyalkás könyvjelző Kép

Sziasztok:Erika és Viktória Lili

cseriviola

Sziasztok!
Már rég jártam felétek!

Minden szüli és névnaosnak sok boldogságot kívánunk!

Sajnos a Zsófimmal a kórházban voltunk 8 napot!
22-én mentünk be és csüt. 29-én engedtek haza! Azért hivtam ki a dokinéniket mert higabb volt a széklete és 3-4 napja 37.5 ás 37.9 -eket mértem a popoban ( nincs levonva)
Arra gondoltam, hogy lehet a foga miatt van, de azért nézze meg a dokinénink. Szerencsére nem talált semmit, de azért kért egy pisit! Ez kedden volt! Csütörtökön sikerült is! Hát az a zacsi egy nagy rakás szar! Vagy kiment belőle, vagy tiszta kaki lett! Na de sikerült, levittem és fél ora mulva telefonálta drnéni, hogy sok a fehérvérsejt a pisibe, adja a beutalot a korházba!
Na beértünk 2-re, 4-ig a folyoson vártunk! Akkor na kegyesen megnézték, kértek egy pisit kémcsőbe, meg egy vérvételt!
Megkaptuk az anyás szobát, mivel csak szopizik a Zsófi.
Sajnos a vérévtelt egybekötötték a Branül behelyezésével! Mondani nem mondtak semmit!!! Sajnos még itt csüt, is volt fehérvérsejt a pisiben. A vére szuper lett. csak a fehérvérsetszáma kicsit magasabb. Pénteken még egy pisi volt de. amiben már csak kevés fehérvérsejt volt, de azt mondták ez vesemedence gyull és elkezdték az infuziot adni. Zsófi jol viselte, szerencsére elaludt!
Mondjuk szerintem nem biztos az a vesemedence gyull. A pisi nem büdös, nincs és nem is volt magas láza, a vérsüllyedése is csak 2. Mondani nem mondanak semmit, csak ha kérdezel!!!!!!!
Szombat, vas, ujra infuzio! Hétfőre tönkrement az véna ujbol szurtás a másik lábába. Az egy napot birt ki. Ja közben kitettek az anyás szobábol, monván kell egy 6 éves kislánynak akit nem tudnak máshova tenni. Átkerültünk a csecs. osztályra! Hangyák tömkelege, meg ugató, taknyos gyerekek közé! Na berágtam és mondtam, hogy hazamegyek és mindennap behozzom. Erre azt mondták,hogy elfertőzőm a tű helyét és Én mehetek, de a gyerek marad, nagy nehezen beraktak egy szobába ahol egy kisfiu 20 honapos, volt. Ő megégette magát forró vizzel. nem volt semmi fertőző betegsége.
Zsofi jol viselte, de innentől kezdve Én a földön aludtam mellette, mert nem hagyom senkire se éjszaka! Sokszor fél orákat sirtak a kicsik mire a nővér odatalált!
Keddtől sajnos az uj véna is rossz lett és csak a combiba kapot szurit ( 1,8ml). Tehát semmi értelme nem volt annak, hogy ott vagyunk!
A főorvosnő, azt mondta, hogy itt nem ehetünk, menjük le e büfébe ( ahol 1 sos kifli 79ft) ott étkezünk és este 9-kor menjünk haza! Na ezt nem!!! Inkább a földön aludtam!!!
csütörtökön nagy nehezen du fél 4-kor odaadták a zárót és tüztünk haza!!!
Mindenkinek mondom, soha ne vigyétek ide a gyereketek! Itt állatok dolgoznak!!!! Semmivel se foglalkoznak!! Az állitolagos vesemedencegyull. is csak 1 hét után, a távozás előtt nézték meg UHval. Ott is minden super, szép veseszerkezet!!! Ja és jan. 7-én kell mennem kontrollra!!!
Tehát ne menjetek ide!!!!
Na jol kipanaszkodtam magam!!
Ja az anyás szobáért napi 300ft kell fizetni. Én reggel mentem ki onnan, azt a napot is felszámolták , de az ebédet, meg a vacsorát már nem hozták!!! Már nem járt, csak fizetni kell!! Még joformán ki se mentem a szobábol, de már hozták utánam a számlát!!!
Az uj szobában velem együt még 2 anyuka aludt a földön a szopis babája mellett!!!! Szégyen, hogy ilyen előfordul a mai világban!!!!!

Majdnem elfelejtettem, milyen ügyes a Dórim. Már 3 hete teljesen szobatiszta! Nem akarta felvenni a pelust és azota szol!!!!

Sziasztok!!!

Kép
Kép
moncsi76

Sziasztok!

Móni!
Szegény Zsófi.Valószínű hogy a kakitól lett vesemedence gyuszikja,Dorkával 10 hónaposan votlam kórházban szintén vesemedence gyuszival,nekünk azt mondták hog y akiktól lett,bár enki amúg yis érzékenyebbek a veséi,mert neki betegek...Utánna én eléggé sokáig kenegettem hipermengánnal,ez megóvja az esetleges baciktól.A dokinő írja fel receptre.Én is anyás szobában voltam,de nekem nem 300ft volt,hanem napi 5000ft :shock: ,neked nem?Volt kaja is benne.7 napig kapott Dorka infúziót,de neki is 3-at szúrtak,mert tönkre mennt,volt hog yegy nap 2-t is.Ha nem nézemhog ynem folyik le a gyereknek,az infúzió nagy baj is lett volna,szegénynek már dagadt a kis keze,mire jött egy nővér már elégg fel volt puffandva neki :twisted: .Amúg ynekem nincs enniyre sok rossz emlékem,nekem a pesti kórházról van nagyn rossz emlékem...Nagyon sokat számít hogy hol van az embernek ismerőse.A zacsi amúgy tényleg nagy szar,vagy mellé folyik,vagy kakis lesz,én ált-ban kémcsőbe pisiltetem Dorkát,az sterilebb azt mondták,meg sztem könnyebb abba.Azt ugye tudod hogy ezek után 1 évig havonta kell vinned pisimintát?Utánna meg 3-4 havonta évekig?Mi már 4 havonta járunk.J aés nekünk is a végén volt Uh.Azt mondták az azért van hogy lássák hogy hogy roncsolódott a vese.És azt csak a kezelés végén érdemes nézni.Az nagyon jó hogy tök egészségesek a vesék,örüljetek neki!!!Ja és Dorkának amúgy büdi volt a pisije már napok óta ,de neki sem volt láza,csak akkor amikor vittem a kórházba ,de akkor már 38 fölött volt(levonással.)
még azt mondták,hog yha kicsit is gyanus,vagy lázas akkor egyből pisimintávak kórház.De otthon is tudod nézni,ha pohárba kiöntöd,ha nagyon sárga,vagy moszatok úsznak benne,vagy büdi,akkor egyből kórház.Minket sem engedtek haza,pedig szerintem simán lehetett volna,mert csak az infúziót kapta azt ennyi...

Angika!
Dorkának nagyon tetszik a konyhaszett :D ,tányérokat pakolj aössze vissza,elvan vele nagyon,köszöni még egyszer.Ma voltunk fennt a Gulliverben (játéknagyker),hát én csalódtam benne.Nem vettünk semmit,Elmo sem volt,csak a Zoé,de az sem 800ft,hanem 3000és eléggé kicsi...Viszont a West Endben,na ott láttam nevetős elmot,de 20000ft-t nem vettem meg :? ,nem is értem miért :) ,jjaaa és láttam Elmos poharat,tányért,meg evőeszköz szettet,na mondom veszek a Julcsinak,hát 5000ft volt :oops:

Erika!
Nagyon édi Viki,főleg azon ahol be van öltözve :lol: Már mi is láttuk hogy hol van ez a játszóház,de én kicsinek találtam.tehát 3-4 gyerek elvan,de ha a szülők is vannak akkor már szerintem kicsi...

Mentem aludni,jó éjt
Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Csak gyorsan az ígért pocakfotót tűzöm, be meg az Elmósoknak, hogy én láttam a konzum udvarban elmot, hoyg az csinál valamit vagy csak plüss azt nem tudom. Kb 20 cm és ugye jól tudom, hogy az a piros kis muki az elmo igaz? :oops:
Nah a lényeg nem szörnyűlködni háznagyságuként tengetem napjaimat :D
Kép
Kép
Meg egy kis bukfencezés
Kép

Ja és Lola elkészül addigra tuti és köszönjük szépen idén is kihasználnák, ugyanis a család már emlegette, hoyg ugye lesz idén is ? Olyan jó hogy egy egyedi mégis hasznos ajándékot sikerült összehozni amire ráadásul igény is van :)

Nah mára ennyi belőlem.
Puszi mindenkinek!

Kép
Kép
gangi

sziasztok!

elösször járok az oldalon,és nagyon tetszik.
ha valaki tud kérem segítsen,:
szükségem lenne egy használt avent kézi mellszívóra,a lehető legolcsobban.

Elöre is köszönöm segítségeteket.
[/i][/b]

Ancy
gereaniko

szia Anikó!

Sajnos nekem nincs felesleges, remélem egy jó darabig :)

Lányok!
Újra van fejlesztő foglalkozás Dózsakertben a közösségi házban aki csinálta nyárig Móni az jött vissza újra. ma volt az első alkalom, hát kölkök csak ámultak bámultak persze a nagyobbak kicsit aktívbbak voltak. Szóval minden hétfőn lesz 9-10ig igaz ma annyira jó volt a hangulat hogy a Móni még ráhúzott mert anyira várták hogy még csináljon valamit :) az ár: 500/alkalom
Én voltam a Babócában is ilyen zene-bona foglalkozáson ott az volt a bajom, hoyg a sok játék lefoglalta a Lackót és nem figyelt a csajra.

puszi
Angi

Kép
Kép
gangi

Sziasztok!

Pár kép Julcsiról,és Dorkáról :lol:
MAMMAMM
Kép
Dókka gyerek vissza :cry:
Kép
Esik a hó :P
Kép
Egyél csak Julcsika
Kép
Na mennyit híztam?
Kép
HAHAHAA én győztem :lol:
Kép
Gyere aludni
Kép
Dorka Edét piszkálja,anyósnál :lol:
Kép

Ági

Kép

Kép
ági01

Sziasztok!

Most csak gyors beugrottam,délben jövök hosszabban.

Alexandrából szeretne valaki rendelni?????????
Hozzánk betársulhat :lol:

Lrita
megjöttek a diafilmek,majd megbeszéljük,hogy mikor jöttök el érte,jó?
810/db,nincs postaköltség

cseriviola

Szia Erika!

köszi

hétvégefelé tudok érte bemenni,ha nem gond addig.hogy dolgozol?sajna nincs telefonom,mert elromlott amit meg kölibe kaptam nem a legszupibb,néha nem hallani amit a másik mond.

szia
lrita

Szia Rita!

Szombaton be tudsz hozzám jönni a dózsakerti sparba?
Tudod ami a Lővér étterem mellett van :wink:
Egész nap dolgozok szombaton,úgyhogy jöhetsz a diákért bármikor 6.30-17 óráig.
Pénteken is dolgozom akkor is jöhetsz ha a szombat nem jó,akkor 6.30-14-ig vagyok bent,majd írd meg légyszí,hogy mikor jó neked!

Szia:Erika

cseriviola

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?