Sziasztok!
Kia: hát kérlek szépen vettem 200-as C vitamint, egy doboz Calzium Sandoz pezsgőtablettát és egy 50-es Magne B6-ot.
A kirakodóban nem vettem semmit. Régen annyira oda meg vissza voltam az ilyen dolgokért, sztem elszállt a varázsa a számomra. Egyedül a
kürtöskalács+forraltbor párosítás tudta felkelteni az érzékeimet, de forralt bort most nem lehet, egyedül meg amúgy sem az igazi.
A másik meg, hogy én egyre inkább azt érzem, hogy nap közben a mi ágyikónkban fogom altatni, és talán én vele alszom. Nem jó szokás, de nekem ez a kiságy olyan ridegnek tűnik... vagy csak üresnek még.
Görcsök: örülök, hogy mindenki leírta a maga jósló fájását, nekem jót tett.
Ilyen haskeményedésem már volt, egyszer-kétszer még szurkálást is éreztem odalent (ilyet akkor éreztem amikor abortusznál vártuk a NAGY tágulást.... és utána egy-két héttel buszon mindig "rámjött'). Nade én nem tudtam, hogy ezek a jósló görcsök! Nekem haskeményedésem már vagy a 4. hónaptól mindig volt, sokszor sok is, mindig ráfogtam a munkára, ami jogos is volt. Ha ilyen egy vajúdás, akkor úgy érzem jól fog menni, mert ennél sokkal rosszabbra vagyok felkészülve. Mármint jóslógörcsként azt hittem, hogy a derekam is fájni fog, vagy valami hasonló. De ha ezt már "görcsnek" nevezik, az jó dolog. Mármint nekem.
Lehet, hogy megtette hatását az 5 évi kajakozás és 3 évi röplabdázás?
Köszönöm mindenkinek tényleg! Most már tudom, hogy mim is van!
Voltam otthon, összeírtam, hogy nagyjából miből mennyi van?! Merthogy az örökölt ruhadarabokat egyszer kiszórtíroztuk, hogy mi a fiús, mi a még tűrhető és mi a nagyon lányos. Azt hiszem, ha anyukám időben kifehéríti őket és kimossa/vasalgatja (kifejezetten ő szeretné
), akkor nagyon jól állunk!
Csak a
legfontosabbak:
- Rugi (hosszú ujjú): 18 db
- Rugi (rövid ujjú): 22 db
- Kombidressz: 9 db (na igen, ezeken azért látszik, hogy használtak)
- Kising: 22 db (nagyjából tök ugyanolyanok, mind fehér asszem
)
- Rékli: 15 db
- Hálózsák (kézkinthagyós nem túl meleg): 9 db
- Hálózsák meleg: 1 (ezért is fogok kettőt kapni
- Pulcsi: 14 db
- Póló: 16 db
- Pártedli/előke: 6 db
- Meleg sapi: 11 db
Szóval készlet az van. Igaz ezek mindegyike akár 23 évre is visszanyúlik (volt, amit még én hordtam és semmi baja, de tényleg!)
Úgyhogy most örülök, bár meg kell hagyni, hogy nem egy méretről van szó. A többségét inkább 56-60-62-nek saccolom, de vannak nagyon mini, 50-es méretek is. A gond az, hogy ugye a méretjelző többnyire elkopott.
De kájne pánik, valahogy megoldjuk! Csak feltűnik, ha túl nagy egy ruhadarab, nem?
Tuti jókat fogok kacagni a babámon.
Ma megkérdeztem drága jó szüleimet, hogy mit szeretnének karácsonyra?! Apukám megmondta a frankót:
egy unokát! (ő általában mindig csak annyit mond, hogy semmit)
További kellemes pihenést/rámolgatást/készülődést/miegyebet nektek mára!