Nagyon sokat írtatok, megpróbálok alapos lenni.
Mmóni
Nem lehet, hogy csak a telihold az oka?
Bozótka
Van hogy Brigi is csak 1x alszik dél körül. Valamelyik nap is így tett és este csak f10-kor tudtam ágyba dugni!
Édes lehet a tapsolós Zsófi!
Brigi a kezével kezdett el brümmögni. Amikor a kezével csattogtatja a száját és hangot ad ki közben. Talán így érthető, sajnos nem tudom jobban leírni.
Dana
Én nem csinálok semmit Brigivel. Otthon el van eresztve. Igaz, ez is csak amióta mászni tud, előtte jól el volt a járókában is.
Kaja nálunk most úgy megy ált. f8 szopi, f11 szopi, f2 főzi és/vagy gyümi, f5 szopi, f8 köles/rízs gyümivel és f9 szopi. Aztán még kel éjjel ált. 2-3 körül egy szopira. Ez az ideális +/- fél órával.
Azért így alakult, mert estére mindig is kevesebb volt a tejem, míg de. nagyon sok van. Régen pl. a de. lefejt tejcsit kapta meg este.
Timi
Én meg az ablak és függönymosásért vagyok irigy. Épp néztem a hétvégén, hogy bizony nálunk is kéne.
Nagyon ügyes Lillus! Az öcsém volt ilyen, hogy hasalásból felhúzta magát.
Róki
Gyógyuljatok meg!!!!! David legalább szépen javulgat! Csapj a kezére, ha piszkálná! Egy kolleganőm pl. levette a kötést, hogy ne állítsa meg a rendőr vezetés közben.
Az irodában meg visszatette! Persze nem javult úgy ahogy kellett volna.
Panka
Mióta jártok Emilivel úszni? Nagyon kis ügyi lány!
Ágiboldi
Ezek szerint visszatért a jó alvó Boldi? Nem cserélhetnénk egy éjszakára legalább? Ígérem egy nappalt is bevállalok cserébe.
Sági
Igen jóvágású pasi a kisfiad!
Micsoda pocak!
Brigi is növesztett egy kicsit. Olyan édesek!
Lorca
Én sem forralok. Szentkirályit adok neki. Pontosabban ő nem iszik semmit, így max a kajájába teszek azt.
Ria
Beni tényleg nagyon érdeklődő kisfiú. És a mozgást is behozza szépen lassan. Ugye már kevésbé aggódsz? Jó lehetett a pszichópnál! Érdekes, hogy itt a fórumon is pont nemrég jött elő, hogy mennyit is kéne játszani a gyerekkel / nap. Így legalább kaptunk rá választ.
Brigi is szokott pápázni, de sztem inkább utánozza, ahogy mi csináljuk. De ezt is anyu tanította neki. Tapsolást senki nem tanította, így nem is csinálja. Lehet, hogy Beni is már csinálná, ha valaki megmutatta volna neki, nem? Ti csináltatok neki ilyesmit?
Pann
Neked is max. a teliholdat tudom megemlíteni. Ha már jól alszik, akkor tuti az volt a hiba. Esetleg a hidegfront. Stb...
Rólunk
Sági, Panka köszi az érdeklődést. Volt egy koccanásunk. Sajnos a mi hibánkból. (Párom vezetett) Mi jól vagyunk, Brigi is csak az ijedségtől sírt. A baj csak az, hogy először ült az új ülésben, és hazafelé már nem akart beleülni, pedig előtte még tetszett is neki. A kocsinak a jobb első lámpája összetört és egy kicsit ki kellett kalapálni a motorháztetőt. De az már kész. Remélem Brigi is hamar elfelejti ezt a kis ijedséget. Valami ötlet ennek elősegítésére?
Viszont ami jó hír, hogy ma egész jó éjszakánk volt. Egyszer felsírt éjfél körül, majd F3 körül szopiztunk, aztán aludt 8.20-ig! Vele együtt én is!
Fú, nagyon jó volt az alvás rész!