Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi
DaniállKép jobbulást neki! RepülőjegyKép Azért drukk!

Franyó
egyedül alvásKép

Kangi,
én egy virtuális biztatást küldök, seggberúgást már eleget kaptálKép KépKép

Pocóka
Éniscsaszis, nyugi. A gyerekem épp "túl sokat" hízik a "nemelég" csaszis tejtől. Én is paráztam, de a 4. napra nekem is bejátszott a márványciciKép
És a legfontosabb, hogy a baba jól legyen, én megmondom őszintén, magasról tojok a "hiányzó szülésélményre", zöld volt a magzatvíz, ki kellett venni és kész. Hidd el, amint ott az egészséges Janka, nem ez fog számítani. Tejed meg lesz, segíts rá egy kicsit, ahogy írták: tea, sok víz. Drukkolunk neked!

Maci, Mókuska, Zulu
képekKép

Asszem egyetértésben veletek és anyávalKép )és az ösztöneimmel) nem főzök teát éjszakára. Ha ő ekkora, akkor ekkora. És ha ennyit eszik, akkor ennyit eszik. Készpassz, ezt kell szeretni.

pusza
Elli+Dagimadár Kevin
ellimami
 
 


Sziasztok,

Pocóka,
drukkolok, hogy sikerüljön úgy szülnöd, ahogy szeretnélKép.

Elli,
DagimadárKépKépKép

Zsuzsi,
kiscsaj köszöni a bókot, anyája alig várta, hogy végre szoknyácskát húzhasson rá. (ugyanezen anya hisztirohamot produkált anno, ha őt akarták bájosabbnál bájosabb cuccokba dugni)
Holnapra hajráhajrá, nem lesz semmi a három skaccal, de megoldodKép.

Kangi,
nincs kedved bekukkantani a ropitopicba? <a href="http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html" target=_top>Itt</a> találod.

Tina,
remélem, hamar elmúlik a mellgyusz. Nekem ennyire durva nem volt, de a sógornőmnek igen, és szerencsére visszajött a teje. Kitartás!

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Zsuzsi, Zulu

köszi a biztatást. Egy kicsit el vagyok kedődve mert nem elég a tejci a babának. Most megint elkezdtem inni a Laktoherb teát.
Próbáltam lefejet tejet adni neki cumisüvegből de nem fogadta el.

Zsuzsi, biztos minden rendben lesz a hazauttal. Mennyi időre jöttök?

Tina + 3 hetes Niki
tkriszta
 
 

 
 

Halihó mindenkinek!

Pocóka-kitartást!!!!!!!!!!!!!!!
Én is túlhordtam a babát de csak egy héttel, nekem az orvos már a 38. héten elmondta, hogy ha a 40. hétig nem indul meg a szülés akkor a kiirt napon be kell feküdnöm a kórházba.
Másnap próbálkoztak oxitocin infuzióval, erre semmit nem reagáltam csak kicsit jobban keményedett a hasam, a méhszájam nagyon rossz volt. Egy hét mulva a prosztagladin zselével inditott és nekem nagy szerencsém volt mert az első "adagtól" megindultak a fájások és szépen elkezdtem nyilni.
Szóval az egy hét alatt sokan megszültek mellettem. Az egyik csaj egész nap vajudott és este mégis császározták. Kiderült hogy a köldökzsinór a baba nyakán volt, a csajszinak nem volt ereje megszülni. Egyiküknek sem lett semmi baja, nem volt vészhelyzet.
Aztán volt mégegy csaj aki vajudással együtt egy óra alatt megszült és nála ue. volt a gond, viszont neki volt ereje megszülni minden komplikáció nélkül.
Szóval bárhogy is alakul szerintem nem lesz semmi gond, az a lényeg hogy ne ess pánikba!

Jó éjszakát mindenkinek
mókuska

Kép
Kép
mókuska
 
 


Tina,

ciciből próbáld, Niki sokkal hatékonyabb, mint a szippancs, amig tudsz, szoptass.(ez a sógornőmtől származik, Ő sajnos tapasztalt a témábanKép)
Ami nekem is bejött:
egy kád meleg vízben négykézláb helyezkedsz, annyira, hogy a cicid a vízben legyen, és így masszírozod a csomókat.(ha épp egekben a lázad, akkor csak rövid ideig legyél meleg vízben) Ugyanez a póz szoptatás közben szintén nagyon hatékony.(és fárasztóKép, ámde roppant viccesKép)
Lényeg, hogy minél változatosabb pózokban kajáljon a kiscsaj, hogy mindenhol jól ki tudjon ürülni a cicid.

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu
 
 


Sziasztok!

Réka,
nekünk is mostanában kell a Gabust UH-ra vinni. Sokat kell várakozni? Levelet küldtem.
Nekem egyedül a latex cumit fogadja el, abból is van puhább. Nekem a kórházi csomagban volt egy cumi (talán MAM) ez tetszik neki, amit én vettem az nem.

Toffifee,
bemásolom ide a bépbiúszásos levelet:
Hozzánk három hónapos kortól lehet hozni a babákat, de később is bármikor el
lehet kezdeni / a búvárreflexüket 6 -8 hónapos korukig tartják meg /.
Nálunk most nyári szünet lesz, ezért szeptemberben indulnak új csoportjaink.
Beiratkozás: augusztus 25. 10.óra.
Helyszín: Pólus Hotel
A beiratkozáson minden információt elfogunk mondani, mik a feltételek, miket
kell beszerezi, otthoni felkészülés stb.
Kellemes nyarat kívánunk, és sok szeretettel várjuk a beiratkozáson!

Kangi,
remélem jól alszotok az oltás okozta megpróbáltatásoktól függetlenül is. Koszmót én nagyobb gyermekeimről szopi közben kaparásztam le (másként nem akart szűnni).
kép Kép

Zsuzsi,
szegény Dani Kép
Jó utat! Kép

Annyi édes képet raktatok fel megint, hogy felsorolni sem tudom. Az átfordulós, az állósképek és minden kép édes.

Tina,
Jobbulást!! Kép ++++++++++ (pozítív energia neked)

Képzeljétek, mától két hétig két gyerkőccel kevesebb. Kép Hiányozni fognak, de azért jó lesz egy kicsit szabadabban.
Én pollen allergiás vagyok és általában tavasztól őszig gyógyszeren élek. (persze most nem) Szóval semmi bajom, mintha nem is lennék allergiás, lehet, hogy a szopitól? Kép)

Na jó megyek aludni (amíg lehet)

Jó éjszakát mindenkinek!

Beus
beus74
 
 


Elli Kép
dagimadár Kevin, hahaha!!! Kép

Zulu Kép
ropitopic KépKépKép Nem véletlen, hogy a vékony csajszikra terveznek a divatcézárok, hisz kóró küllemű gyermeked igen csinci! Kép

Beus Kép
alszik a drágám a kúptól, mint a tök, fél 6 tájt evett utoljára, nem is vacsizott és koszosmalac is Kép Lehet, hogy a szopitól vagy nemallergiás, simán! Gyerekmentes két hét: HURRÁ! (holnapután már biztos marhára fognak hiányozni, de annak is úgy kell lennie KépKépKép)

Tina Kép
gyors jobbulást!

Zsuzsi Kép
nembeszélő Dani, az kicsit azért jó, nem? Kép
Na jó, csak ökörködöm, nagyon sajnálom, biztosan nagyon fájhat neki, hiszen az a rész mindig mozog Kép Csokilopkodás? Akkor tuti megmarad! Kép

Megyek én is aludni, úgy sajnálom a kis kideglett malackámat, remélem, reggel bepótolja.
Beszéltem anyósommal (ny.gyermekorvos), aszonta, a főzitől sem fog jobban hízni, tápit meg ne adjak. Döntés: no főzi, no tápi. Marad a szopi.

Pussz, jó éjt!
Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!
Annyira, de annyira lassu ez a tetu net,hogy mire lehozza az oldalt, mar holnap lesz.... igy most nem tudok visszaolvasni. Kép

Lanyok kerdes
Jazi hetfo ota kap itthon centrizett baracklevet. Imadja. Eddig kb. 1 barack levet mertem adni neki (10-15ml). De ugy latom,hogy ez edeskeves neki. Szerintetek mennyi a max, amit adhatok? Kepzeljetek csoros poharbol olyan ugyesen issza,hogy ihaj! Ha mar keves van benne, odaadom neki es egyedul kiissza a maradekot. Kép
LecceLecci segiccsetek! Aztan adhatok neki repalevet is? Olyan bena vagyok... Kép
Tettem fel kepeket albumba (Jazi uj szokasa, a megeszem a BabyGymet, Anya Jazi sapijaban ,egyedul ivos es hasonlo csemegek... Kép )
http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=77&page=4&image=9211
Holnap este benezek, addig irjatok sok okosat!
Ja kivaltottuk a Rossmann-os csomagocskat, elvarason feluli, de komolyan. Hippeknek aztan van penzuk reklamra!
Na jo ejt mindenkinek! Tobb-kevesebb alvassal.
Puszi
Norka a visszaolvasatlan...
norkini
 
 


ElliKép arra emlékszem, hogy pont 14 héttel ezelőtt, amikor SMS-ben tudósítottalak "friss kismamák", h megvan édesdundus Julka, azt írtad, h szeretnél te is édesdundusatKép (nem tudom, miért maradt ez meg bennem!) Nos, megkaptadKép

BeusKép hát mit gondolsz, miért ad a MAM cumit neked? Hogy azt szeresse meg gyermeked! Különben tényleg jó alakú cumik fogdokink szerint is, két nagyobb extra sokáig cumizott (persze csak itthon, mély titokbanKép), és semmi baja a foguknak.

PocókaKép Andris nyakán 2x volt a köldökzsinór, nem is szóltak róla, másnap kérdeztem rá, hogy miért van két csík a gyermek nyakán?Dokim akkor azt mondta, hogy csak akkor lett volna zűr, ha rövid a zsinór, akkor rögtön csaszi.
Nekem volt egy rendes szülésem, egy altatásos csaszim, és most egy spinál csaszim, hiányérzetem csak az altatásos csaszinál van, Zsuzsi első perceiről nem tudok sem én, sem a férjem. Most hallottam, láttam, puszit adtamKép, stoppolás után szoptattam is.

Mi van Anyakatival? Úgy eltűnt. Norkáéknak meg nem működik még a gépük?

Urszila
urszila
 
 


Heni,
Nem irtal auto ugyben!

Na Lanyok, igazoltan tavozom, majd augusztus vegen jovok talan, addig csak szemelyesen es telefonon vagyok elerheto! Es remelem a talin talalkozunk! Kép Kép Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Anyakatit par napja lattam a Neves topikban, de tenyleg jol itthagyott minket! Remelem nincs gaz!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


NorkaKép
Most hiányoltalak. Jazit látom nem viselte meg a költözés, továbbra is gyönyörűKép Téged viszont igen, l. sapis képKép
Szerintem adhatsz neki többet, az enyémeknél sosem ment a minden nap picivel többet módszer. Ihaj-csuhaj sokat ittak és sokat ettek.A répalé fog, nem tudom, hogy álltok kakival. Az enyémek imádták a Hipp áfonyalevet. A répával vigyázz, honnan veszed, nehogy nitrátos legyen. Pl piaci nénik ez esetben nem jók, Férj szerint agyba-főbe vegyszereznek a kistermelők. Inkább bébiitalt.
Gyorsíthatod a letöltést úgy, hogy az Eszközök, Internetbeállítások, Speciális, Multimédiában kilövöd a Képek megjelenítését. Nem helyes módszerKép, de hasznos tetű kapcsolat esetén.

ZuluKép
Kiscsaj nagyon csajKép Apa tölti már a puskát fiúk riogatására?

ZsuzsiKép 100Drukk! meddig leszel itthon? Hiányozni fogsz.

Nagy sikerélményem volt ma este. Elkapta Harry Potter a csikeszt általam, a gyerekek nem tudtak túllépni ezen a játékrészen! Ügyes vagyokKép

Urszila
urszila
 
 


Urszila
Koszi a hianyolast Kép Nameg a gyorsito tippet! Azt hiszem meg par hetig nem art...Nem tetszik a sapis kepem???? Kép Kép
Ugy latom nalunk sem megy ez a lassankent haladunk cucc Kép Nade sebaj. Kaki baracknak koszonhetoen akar napi 2 is, siman. Kép Koszi a repainfot, ezexerint ezzel erdemes vigyazni. Pedig epp gondoltam,hogy majd ezt is en csinalom neki, de igy jajj de sajnalom, nem kell vele pepecselnem Kép
Jaaaa, majd elfelejtettem gratulalni a H. P.hez! Ezennel Mesterre avatlak!!!!! Kép

Zsuzsi
Jo utat! Remelem minden rendben lesz! Kép

Jo ejt, eldugulok! (Persze most mar leszalltak a piocak a netrol,most menne csak csukodik le a szemem...)
Norka es regalvo kiscsaladja
norkini
 
 


Kangi,
Az aggódás egyáltalán nem használ a tejtermelésnek. Ezt igazán tudhatná a dokid is! Így elkeseríteniKép. Különben is akkor szoktak ilyet mondani, ha megáll a súlygyarapodás. Ne add fel! Ajánlom a 24 órás szoptatási ambulanciát 216-0350 1644-es mellék. Amikor Roni sárga volt és beszéltem velük, nekem segített.
Roni nevében köszönöm a dicséretet.

Zsuzsi,
Jó utat a 3 gyerkőccel, megy a drukk!Kép

Zulu,
TakonykórKép. Jobbulást!
Köszi a gratut.Kép
Édes a lányka, nem is látszik éhezőnekKép

Pocóka,
Nekem császár volt, de nem a baba ill. köldökzsinór miatt. Szóval sokat nem segíthetek. A dokid ismeri a kockázati tényezőket, ő jobban ért hozzáKép, gondolom tudja mit csinál.
Egyetértek Kangival. Gyakran kell a babát cicire tenni és nem marad el a tejáldásKép
Drukk!

Mókuska,
Tényleg hasonlít a pózKép

PsAndi,
Most már biztosan hazaért a férjed.Kép

Norka,
Hogy néz ki a Rossmanos kupon? Roni a jövő héten lesz 4 hónapos, neki nem jár?
Kép szupiKép

Urszila,
Tényleg eltűnt Anyakati. Talán nyaral?
Herry Potter?! De ráér valakiKép

Jó éjszakát!

Maci_2
maci_2
 
 


Sziasztok!

NA előkerültünk!!! Hurrá! Egész jól ment a buszozás, csak a középső korlátt a lépcsőnél fogom levágni egközelebb flexszel, az biztos! De sikerült fel és lekászálódni a buszról (debrecenben a férjem, böszörményben anyukám segítségével)
Na akkor én is dicsekedek egy kicsit. Zsani tegnap volt 57 cm és 5150g. Kis husigombóc. DE!!!! Volt olyan baba is, aki csak 55 cm volt és hozzá 5300g (kis dunuska 6 hetes, mint Zsani) ÉS volt egy óriásbébi, igaz ő már 10 hetes volt, de 6500g, 60 cm (3400g-mal született), szerintem 12 hetes korára meg is duplázza a súlyát.

Elli
Ne aggódj, ha a babád jól érzi magát, akkor csak szoptass.

Kangi
A "hozzátápis" kép után szedegedhettem a morzsákat, mert meg nem kóstolta, de megrugdosta a veknit a lyány Kép. Szerintem se adj Julcsinak főzit, inkább költözz be vele az ágyba és szopi ezerrel. Mi is úgy vészeltük át a 3 hetes ugrást.

Pocóka
Ne izgulj! csak magadat stresszeled vele. Ilyenkor csak szép dolgokra szabad gondolni. Például, hogy hamarosan 3 lesztek. Szerintem még emlékszel rám én 15 nappal vittem túl, indították a szülést, és mint kiderült 1* a nyakán volt a köldökzsinór Zsaninak. Le is esett párszor a szívhangja, de szépen rendeződött, majd a kitolásnál annyi volt a gond, hogy ez mindig visszahúzta. Így vákumos lett. De szépen helyrejött a feje. Már másnap nem is látszott rajta. Úgyhogy ne izgulj, próbálj még phenni egy keveset, mert nem tudhatod, hogy mit kapsz ajándékba, egy földre azállt angyalt, vagy egy kis ördögfiókát.

Zulu.
Nagyon ari!!! ÉS milyen nagy az alultápált gyerkőc Kép

Jaj és képzeljétek tegnap mielőtt mentünk kontrollra kitakarítottam (a lyány aludt). Mikor végeztem mondtam a sogornőmnek, na most jöhetne a védőnő. Na ki csengetett 2 perc múlva??? Igen, ő. Persze bejelentés nélkül (de már kifigyeltem, hétfőn, vagy kedden reggel 9-10 között állít be). De most nem bántam. Lányok, akkor hozzátok nem is jár hetente? Mert nálunk az első két hétben 5*, majd azóta, hetente 1* megjelenik. ÉS ő csak a helyettes, mert a miénk még mindig begipszelve fekszik.

Még kérdeznék. A tejleadó reflexet ti érzitek? Mert nekem azt mondák, majd lehet érzek egy kis bizsergést. Hát én nem bizsergést érzek, hanem azt, hogy olyankor le akarják tépni a cicit és sugárba lövell ki a tejcsi. ÉS ez fájni is szokott, főleg a bal cici. Ez itthon nem gond, de volt rá példa, hogy a Tescoban egy síró kisgyerekre elkapott a reflex, és nem eresztett. Zsani meg jóllakva aludt (nehogymá a szájába dugjam széttdurranó mellem Kép Volt valakinek hasonló esete, vagy csak én vagyok iylen szerencsétlen?

Na még 2 képet feltöltök az én kis etióp éhezőmről
A kis vámpír, csak ép a tejcsi csorog Kép
Kép

És már segít a konyhában is!!! A leendő keresztanyja kezében van.
Kép

Na megyek megszoptatom Zsankát, hátha hagy aludni reggel 7-ig. Tegnap bejött.

Nadine + Zsanigombóc

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Jo reggelt!
Milyen aktiv vagyok mostanaba? Kép

Kangi
Szerintem is NYUGI! Semmi ok az aggodalomra. Egy probat meger a szopi nem? Es ha valamiert nem sikerulne, meg mindig nekialhattok az egyeb kajcsiknak, de oszinten nem hinnem,hogy ido elott szukseg lenne ra!

Maci2
A kupon egy kis fecni, piros-feher es nagy betukkel van az egyik oldalan,hogy Rossmann, a masikon,hogy Hipp. Kb. boritek meretu. Keresd csak! Kép

Nadine
Nem semmi ez a gyarapodas, gratulalok! Kép
Nekem van tejleado r.em, de nem faj.Viszot tobbektol tudom,hogy masik baba sirasara is siman megindulhat. Nekem nem szokott Hal'Isten. Tobbiek majd biztosan irnak bovebben.
Ja, kiscsaj szakacsnak keszul? Kép

Jazi ma elfelejtett 5.30kor ebreszteni. Negyed7kor ebredt es mar alszik is tovabb. Az anyja is! Kép

Sziasztok
Aktiv Norka- kesonebredt Jazi
norkini
 
 


Szép jó reggelt!

Franyó!
Mi mindig úgy fektetjük le, hogy még ébren legyen, és magától aludjon el. Ezt tanácsolták nekünk, kipróbáltuk és bejött. Azt mondják, hogy így éjszaka ha felébred, nem ijed meg, hanem visszaalszik. Mi 5 hetesen költöztettük Danit külön szobába és azóta általában átalussza az éjszakát.

Kangi!
Babó Kép
Combborogatás nagyon profi, nálunk nem sikerült ilyen jól.
Nálunk is gond a koszmó, de ez az olajozás nem akar nekünk összejönni. Ti hogyan csináljátok?
Alultápláltsághoz: Találtam egy programot a neten, ahova be kell írni, hogy mennyi idős, hány kiló és milyen hosszú a babó. Én beírtam az adatokat és kiadta a program, hogy a gyermekem alultáplált. 4100grammal és 60 centivel születettt és azóta csak gyarapodott.

Elli!
Mi is próbáltuk éjszakára a forralt vizet. Egy hét után már nem kelt fel, mert tudta, hogy csak vizet kap és nem tejet. Azóta szunyál éjjel.

Mókuska!
Lili Kép
Kaki ügyben már mindent kipróbáltunk (kamilla, édeskömény, gyógyszirup, masszázs ...), de egyenlőre semmi sem segít.
Pontosan milyen sampon ez, amit írtál, hogy segít a koszmó ellen? A Niveának is több terméke van, melyik a jó?


Maci_2!
Roni Kép

Beus!
UH-n a Bethesda gyerekkórházban voltunk. Be kellett előre jelentkezni és amikorra az időpontunk volt, szólítottak is. NAgyon kedvesek voltak.

NAdine!
Kisvámpír Kép

Pocóka!
Daninak is kétszer a nyakán volt a köldökzsinór, de emiatt nem kartak császározni. Remélem veletek is minden rendben és szerencsésen túl lesztek a szülésen. Sok-sok kitartást és boldogságot!


Annyi szó volt a járókákról. Mikortól raktátok bele a gyerkőcöket?

Van köztetek XIII. kerületi? Vagy XI? Nagyon unalmasak egyedül a sétáim! Kép

És egy kedvenc képem. Ez a kórházban készült, amikor végre először kijöhetett Dani egy kicsit az inkubátorból és végre nem volt infúzió a buksijában. Ez volt élete első igazi anyai ölelése, szerintem látszik rajta a boldogság.

Kép

Üdv Mindenkinek,

Réka + nappalsosealszik Dani
muki
 
 


Sziasztok,

Nadine,
kicsit (nagyon) megnyugtattál, mégse olyan hatalmas Kevin, csak 10 nappal fiatalabb Zsaninál, és mi az a fél kiló többletKép A babád nagyon szép még mindig. TejvámpírKép

Lányok,
pár napja elkezdtem lightosan szaporítani (tea, fejés egyelőre) mert mindig épp annyi volt, ami kellett, és beparáztam, hogy a fejlődési ugrásoknál (5-6 hét?) nem lesz elég. Meg is lett az eredménye, több a tejem, de valami szöget ütött a fejembe, ahogy nézegettem a feszescicin izzadó dedet:
Szerintetek hogy változik ilyenkor (mennyiségnöveléskor) a hígabb (első, itatós) tej és a sűrűbb (laktatóbb) hátsó tej aránya? Mert ha mondjuk mindig pl az első 10-20% hígabb, akkor a több tejből a babának eleve többet kell kiszivattyúznia, hogy elkezdjen jóllakni a zsíros tejjel, nem? Vagy tele lesz a pocija a hígabb tejcsivel, ergo gyakrabban kér...?

Erről sehol nem olvastam soha semmit...
Érdekes lenne tudni. Vagy kotródjak a szpois topicba?Kép

pusza
Elli+Kevin, aki éjjel is tejet kapKép
ellimami
 
 


szpois=szopisKép
ellimami
 
 


Sziasztok!

Nincs időm sajna sokat írni, nem hagy a lány, csak annyit akartam, hogy:

Anyakati írt sms-t, hogy minden rendben velük, csak bedöglött a gépük, amint megjavul, jön majd!

Réka,
XI. vagy XIII.? Nem éppen két közeli kerület, hogyhogy jó mindkettő? Kép Én XI. kerületi vagyok...

Lányok, tettem fel új képet a profilomba Ankáról!

Pusza
Franyó
franyo
 
 


Réka,
közben írtad a forralt vizet... Egyelőre még bírom az éjszakát, de lehet, hogy pár hét, és én is megadom magam... Átaludt éjszakákért azért irigy vagyokKép

Pusza
Elli
ellimami
 
 


Franyó!
A nap folyamán e két kerületben vagyok megtalálható, mert én a XIII. kerületben, az anyukám meg a XI. kerületben lakik és mivel én ott nőttem fel, visszahúz a szívem. És sétálni a XI. kerületben szoktunk, főleg a Gellérthegyen, de bárhol máshol is szívesen.

Elli!
Éjszakák nekünk is csak hat hetes kortól ilyen hosszúak, akkor költöztettük Danit külön szobába és akkor vezettünk be szigorú időszabályokat. Én azért nem alszom át az éjszakát, mert folyton idegeskedek és kb. 2 óránként megyek át babóhoz, hogy minden oké-e. Én azért vagyok ennyire ideges, mert Dani 1 naposan majdnem megfulladt. Kép
Dagiságra (mert mi is pufik vagyunk) a férjem mindig azt mondja, hogy nem baj, mert ha netán beteg lesz a gyerek, lesz miből leadnia. Ez nekünk már egyszer bejött, mert születése után egy nap alatt 400 grammot fogyott, de így is 3700 volt, nem kellett legalább ezért aggódni.

Szia Mindenkinek,

Réka
muki
 
 


Sziasztok !Kép

Hű, mennyit írtatok! Próbálok mindent elolvasni, de tegnap délután óta úgy fáj a fejem, majd' kiugrik a szemem Kép (úgy érzem)

Maci_2
Az István úton, a nagypostával majdnem szemben átlósan van egy babaruhás, két házzal arrébb egy nagyobb gyerekekre való ruhákat árusító üzlet, egy cég a kettő, szerintem jó dolgok vannak, sajna most szabadság miatt zárva mind a kettő.
Gratula a forgáshoz Kép

Zsuzsi
Gyerekekkel sokkal nehezebb (mert még kicsik), de drukk, hogy szerencsések legyetek és minél hamarabb legyen helyetek!Kép

Kangi
Jól megkaptad Zsuzsitól, de teljesen egyetértek vele!Kép És képes lennél megfosztani bennünket a további különleges helyeken történt szopik sztorijától?Kép
Julcsi nem úgy néz ki, mint aki éhezik!Kép Majd gyarapodik többet is, most így sikerültKép

Mókuska
"Nyaktekercs" Lili Kép

Urszila
De jó annak, aki most fázik Kép
Zsombi szerint nem szomjoltó a teaKép
Amikor ott állsz egy ilyen szituban, megmondom őszintén, nem gondolkodsz. És nem a tetteseket stírölöd, hogy néztek ki pontosan, hogy utána elzengd kb. 20 rendőrnek, 20 különböző alkalommal. Akkor tértem észhez, amikor bekattant, hogy mi lesz, ha hasbavágnak, -rúgnak, megkéselnek... Szerencsére nem. Szóval nem bátor vagyok, hanem hülyeKép

Tina
Hess mellgyuszi gyorsan-gyorsan!

Zulu
Éhező leányka gyönyörűKép

Virga
Nálunk nem zárták le az ügyet 5 hónapja, azt nem mondhatják, hogy tettes ismeretlen, mert az ujjlenyomatok stimmeltek (már ismerték a fickókat)Kép

Elli
"Dagimadár" Kevin, ugyanKép

Beus
Köszi az infót, remélem, beférünk majd a csoportbaKép

Koszmó: mi kaptunk valami csodakrémet (csodabüdösKép), ha rákenem Zsombira, megy az ordiba, mert hideg (vagyis inkább hűsít, nem a hűtőben tartom). Így az első két próba után leolajoztam a kobakot, és mivel a körömkefét túl drasztikusnak tartottam, egy puha fogkefével szépen "lesepregettem" a koszmót. Ez tetszett is Zsombinak.

Norka
Képek szupik Kép
Anya Jázi sapijában KépKép

Nadine
Kis bizsergést még nem éreztem, nekem inkábbb késforgatás. Valamikor attól is előjön, ha sietünk valahová (gyalog).
Nagyon aranyos ZsaniKép

Franyó
Nagyon édes a nagyszemű AnnácskaKép

Mennem kell, mert a mosógép már megint nem akar teregetni Kép

Puszi mindenkinekKép

Toffi + perszehogyalszik Zsombi
toffifee
 
 


Az a bizonyos első piskótából készült torta (nem vagyok cukrászKép, az látszik)
Kép

És a papír is kivehettem volna alóla Kép
Toffi
toffifee
 
 


És mi is elkezdtük a hozzátáplálást, rögtön békacombbal Kép
Kép
Sajnos az esti zebrapata-rágásról lemaradtam, mert Apa akkor töltötte le a képeket a gépről.

Toffi
toffifee
 
 


Hali Csajok!

Úgy néz ki, Danókám elszabotálta a délutáni alvást, viszont cserébe éjjel 11 órát alszik (mint a hugicájaKép).

Kangi, látom már dűlőre jutottál szopi ügybenKép. Saját tapasztalat: mivel gyerkőc lassúló gyarapodási szakaszban van, hozzátápi esetén is általában abban marad. Nekem lyány igaz még "csak" 15 hetes, de 64 centi, amihez 5,6 kiló, és sokkal kevesebb hurkácskája van, mint a te SoványJulcsidnak. Viszont én nem parázok - mostmár lassan anyósomseKép - mivel én tényleg csontésbőr gyerkőc voltam, oszt most mán lassan vágósúlyban vagyok...Kép

Ellimami, tiéd pocok nemmondom, jól hasznosítKép. Szerintem ne éheztesd! Forralt vizet megprószálhatod éjjel, de amíg kaja kell neki, úgyse mész vele semmireKép. De aztán, kéthónap múlva, ha leáll a gyarapodása, ugye nem fogsz nagyon parázni?KépKép

Pocóka, ha itt vagy még, Danókám természetes nyaklánccal született, mint ahogy a babók 35-40 %-a. 10/10 es APGARja volt, talán annyival volt lassabb, mint Zsófi, hogy 3 fájásra volt kint, nem egyreKép. Drukkolok Nektek ezerrel, és ne fogd fel tragédiaként, ha mégis csaszi lesz! Ja, és a tej nem a csaszitól függ, az max. egy kicsit lassíthatja a dolgokatKép

Manó, asszem te írtad, hogy a banán fog. Nos Danóról ezt nem lehet mondaniKép, őt csak a reszelt alma fogta megKép. Úgyhogy minden új kajcsinál figyelni kell, hátha nem átlagos a kismanóKép.

Réka, cumi ügyben nálunk a gyerekek döntöttek, Dani mellette (8 hétig, jaj de jó döntés voltKép), Zsófi ellenezte... Mért volt Danid inkubátorban?

Toffi, hát nem semmi, még jó, hogy megijedtek a betörők!

Zsuzsi, remélem, már hazafelé szálldogáltok!

Urszila, érdekes, nagymelegben mostmár Zsófinak is jobban csúszik a víz, mint a cici... szomjúság esetém inkább kiköpi, pedig ez nem jellemző ráKép

Zulu, szóval szegény gyereket beleerőszakoltad ebbe az édi cuccba?Kép Mondjuk én is egyre inkább fodros rucikban utazom, vagányat örökölt eleget a lány DanótólKép ropitopikot nem találom, help!!

Norka, szuperek a képek!Kép

Nadine, nálatok is szupi a modellKép. Grat az utazással megbirkózáshoz! No meg az éppen készarend védőnénihez isKép

Annyit írtatok a kuponról, nekiállok én is megkeresniKép

Közben frissítettem, így Toffit is tudtam még olvasniKép torta nagyon jó, teregetős mosógépet énis nagyon szeretnékKép)

Na pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Lányok Kép
úgy érzem magam, mint egy szerelem virágzásakor: egész nap félmeztelenül közlekedem, s jószerivel csak enni meg pisilni kelek ki az ágyból KépKépKép

Urszila Kép
kösz az adagolást, reggel megvettem, s az első 5 golyóbist el is szopogattam. Mennyi ideig kell, hogy szopogassam őket? Nekem kb 3 perc alatt semmivé olvadtak, persze azóta se ettem-ittam-rágóztam stb. Az úgy jó?

Maci_2 Kép
érzem én is, hogy kevesebb a tej, de nem hagyom magam elkeseríteni. Szerencsére az ilyen negatív kritikák mindig felturbóznak, úgyhogy csakazértis lesz elég tejem!

Franyo Kép
Anka csodaszép, gyönyrű tiszta bőre van, és nagyon hasonlít rád KépKépKép

Elli Kép
érdekes a kérdés az arányokról, szerintem egységes arányban változik, ő pedig felfalja az egész cicikét úgyis, amilyen Dagimadár Kép Fogod látni, ha gyakrabban kér, akkor tényleg sok lett az elülső tej.

Réka Kép
az az elégedett fej! KépKépKép Nagyon tündér!!!!
Combborogatás nagy férfizsepivel, 2x körbetekerve és megcsomózva.
Olajozás: galád módon az olajos üvegből öntögetem a fejére az olajat úgy, hogy az üveg szája érintősíkban érjen a kis fejéhez, így nem a nagy hajára, hanem közvetlenül a fejbőrre megy. Persze a haja így is csurom lesz. Órákig kell rajta hagyni, aztán (pl neomagnoso oldatban 1-2 órát áztatott) kifertőtlenített fogkefével gyengéden megdörzsölni a koszmós részt. Vagy tiszta körömmel finoman felkapargatni. Több napon át ismételni, amíg el nem múlik. Fontos, hogy ne maradjon a fejbőrön 2-3 lemezke sem, mert akkor újrakezdődik az egész.
Amit fentebb leírtam, azt a védőnéni mondta, mi még csak a 2. napon vagyunk. Ennek köszönhetően Julcsi most egy elképesztően csúf mikiegeres sapkában tengeti lázas kis életét, egy kúppal és 4 cicivel bealtatva a nagyágyban Kép Déltájban elkezdem a kapirgát, vuááááhhh ...

Zsuzsi Kép
mizujs Danival? Ja, már elutaztatok.

Na megyek, megint mosogatni kell, meg vasalni ...

Pussz
Kangi
kangi
 
 


neomagnoso = neomagnolos Kép

Kangi az olaszos
kangi
 
 


Sziasztok!

Itt vagyunk mi is, csak Szilárd gyerek egész napos progit szervez nekem, én meg amikor lehet, pihenek. Tegnap este 9-kor már aludtam. Még jó, mert éjszaka kb.5-ször sírt fel Szilárd. Nem tudom miért. Kép Ezért reggel sikerült fáradtan ébrednem. Bocsi, hogy most nem reagálok, de olvasok ám , amikor lehet. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Verőfényes szép napot mindenkinek!

Nadine
Tejleadó reflex-nekem is van és kb. ugyanazt érzem amit Te. Éppen ezért én melltartóbetét nélkül nem merek elindulni itthonról. (olyankor kisebb nyomódásra is bármikor elindul a tejcsi és mégiscsak ciki lenne szétázott felsővel mászkálni)
Nálunk a védőnő eddig 3-szor volt (jővőhéten leszünk 4 hónaposak), először mikor hazajöttünk, másodszor egy hét mulva, harmadszor mikor véletlenül ott maradt a receptünk.

Réka
Nívea panthenolt tart. babasampon. Nekünk attól pár nap alatt elmult és azóta sem jött elő.
Mikor besamponoztam a haját akkor vakartam finoman a fejét és utána nem bántottam.

Ellimami
A tej összetételén már én is gondolkoztam és tanácstalankodtam legfőként azért mert én fejek és leadom a plusszt.
Nálunk 3 hetes korban kialakult a napirend, kb. mindig ugyanakkor eszünk. Persze vannak kivételek ha pl. megszomjazik akkor természetesen bármikor szopizhat. Ilyenkor ált. nem eszik annyit, csak gyorsan iszik egy keveset tehát én a legközelebbi szopizáskor ugyan abból a ciciből kinálom-gondolván hogy ilyenkor több jut a zsiros tejből.Hát nem tudom igy van-e valójában de nálunk nincs gond a hizással.
Fejni pedig mindig csak egy időpontokban szoktam, a plussz szopizások után nem.

Tina
Kívánom minél hamarabb legyél tul rajta!
Szerintem próbálj meg minden etetés után fejni és közben masszirozd a melleidet. Nekem is be szokott csomósodni néha, ilyenkor én is masszirozom amig a fájást érzem és a következő szopizásnál már nem szokott gond lenni.

Na egyenlőre ennyi mert Lili ma de. nem akar aludni egy percet sem, du. megyünk mérekezni utána jelentkezek hova fejlődtünk.

Üdv. Mókuska
mókuska
 


még annyi!
Mi szeretnék menni a talira, úgye Ti is tervezitek? Mert jó lenne már végre... Szerintetek melyik időpont lenne jó? Délelőtt vagy du.?
Nekem az lenne a jó, amikor alig van forgalom, mert Pesten még nem vagyok rutinos.

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Myssnia Kép
én nemtom, megyek-e, mert függ egy másik 7végi programtól Kép Így jár, aki mindenhol ott akar lenni.
Szombaton sem délelőtt, sem délután nem lenne szabad nagy forgalomnak lennie.

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Kangi, gyertek!! Mán nagyon rég találkoztunk!!KépKép

Myssnia, mi délelött megyünk, úgy 11 körül érünk ki, délután meg maradunk, amíg jólesik. szerintem szombaton nincs nagy forgalom, az odamenő út meg végig főút, menni fog, ne féljKép

Pussz
Zsófi
csucsuka
 
 


Sziasztok!

Visszajottunk a nagyiektol, most probalunk visszarazodni a hetkoznapokba. Uuuugy megszoktam, hogy csak megetettem a gyerkocot, aztan lepasszoltam valakinekKép

Idokozben Lackonak kijott a 4. foga, en meg elvesztettem egyetKép Meg szerencse, hogy az egyik bolcsessegfogam volt, igy nem ert nagy veszteseg. A fenti fog eleg gaz szopi szempontjabol, de remelem en is, Lacko is megszokjuk lassan. A sarj egyik uj, eleg remes szokasa, hogy a hajnali (5-6 ora koruli) szopi utan egyszeruen nem ohajt visszaaludni, komaban szorakoztatomKép

Enni meg minidg nem ohajt mast tejen kivul, pedig probalkozom renduletlenul. Nem tom, mikor jutunk igy el ertekelheto mennyisegig.

Na most hirtelen ennyi, pussz.

orsoly
orsoly
 
 


Franyó!

Megnézegedtem babód képeit, nagyon cuki kislányod van. Láttam, hogy a Szent Imre kórházban szültél. Én oda jártam kismama tornára. Te jártál oda? Lehet, hogy találkoztunk. Kép
Réka
muki
 
 


Bocs
megnézegettem
muki
 
 


Sziasztok!

borogatás:
nekem azt mondta a doki néni, hogy ne tegyek száraz ruhát a borogatásra, mert akkor pára keletkezik és az áll. nem jó

Férjem tegnap hazajött, úgy este 7 körül, jól lecseszett hogy amíg távol volt, nem locsoltam meg a virágokat (ez az ő reszortja és én totál elfelejtkeztem róla) én meg jól megsértődtem, és azóta olyan furi minden. Lehet hogy én vagyok a furi, kezdek azt hiszem begolyózni itthon és tök ciki, de azt vettem észre, hogy irigykedem arra, hogy ő bármikor elmehet bárhová én meg nem Kép
Remélem nem fogok bedepizni
Viszont ma megbeszéltük a barátnőmmel (neki 2 kisgyereke van), hogy vmikor elmegyünk CSAK KETTEN moziba vagy vhova, és jól kikapcsolódunk. Már alig várom!

Andi
psandi
 
 


KangiKép
Nemmá, gyeremár. Elcsábítom nemférjapát is, hogy jöjjön. Kép

Képzeljétek!
Most tudtam meg, hogy kaptam fizemelést. Huhúú! Naggyon király! Nem számítottam ám rá! És elég szépen. ÚÚÚgy örülök!

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Franyó
megnéztem a profilodban a képeket, Anna tündéri kislány! Kép

Andi
psandi
 
 


Myssnia Kép
a másik program is elég csábi, szintén egy szőke pasival KépKépKép (előkészítő tábori látogatás, mint a régi szép időkben)
Ha nem lesz kocsim, akkor megyek a talira. Ha lesz, akkor valszeg inkább a táborba.
És még én mondom, hogy nem esetem a szőke Kép

Andi Kép
tessék szépen kimozdulni!!! Nem bedepizni!!!

Bébike ultranyügi. Pedig már megy a hajszárító. Cici nem kell neki. Megőszülök Kép Nem is lázas most, kapott már egy kúpot délelőtt. Váááá!!!

Kangi
kangi
 
 


Sziasztok!

Köszi mindenkinek a pozítiv energiát. Úgy néz ki hatott és megmaradok. Ilyen vészes még nem volt az első gyereknél a mellgyuszi. Az antibiutikumot még kell szednem amig van a dobozba. Remélem a tejcsi is viasszajön. Szegény babóca este nem sokat tutdott enni, de így is csak fél 2-kor ébresztett, azt hittem óránként fog éjjel is enni.

Tina
tkriszta
 
 


Kangi
Koszmót kapirgáltál már? Tényleg nem maradhat 2-3 lemezke sem? Itthon műfényben alig látszik, mi van, napfényben meg van még mit lesepergetnem Kép Nem baj, megvan a hétvégi programom kreatív falucskában Kép

Andi
Depi elleni drukk megy++++Kép
Kimozdulás nagyon jó gyógyszerKép

Orsoly
Gratula Lackó 4-ik fogacskájáhozKép

Ultranyügi: Zsombi is, de ő ciciért (vagy ugrott az igénye, vagy csappant a mennyiség, nem tudom), vagy melege van, vagy nem tud elaludni. Vagy nem tudomKép

Tali: mi is mennénk, Apa megígérte, hogy elvisz bennünket.

Toffi
toffifee
 
 


Sziasztok,

egy napig tartó eltűnésem oka:
Petra tegnap annyira nyűgös volt és annyira rossz napunk volt,hogy estére már én is sírtam,nemcsak ő.Kezdtem azt hinni magamról nwem vagyok jó anya,biztos én rontok el valamit,de szerncsére mára talán már rendeződött is a helyzet.
Tegnap 4-szer öltöztettem át szegény lánykát,mert az 1-es Pampars már kicsi a 25-es meg még nagy,így sikeresen volt részünk tegnap több pisifürdőben is. Kép Emiatt kétszer ébredt fel és visított Petra.Aztán még jött a dokinéni,aki felébresztette és utána mit ad isten a védőnéni is,így tegnap szinte egy szemhunyást nem alaudt,csak sírt és sírt.Estére én is elfáradtam,meleg is volt,teljesen kétségbe estem,mert még az esti séta sem nyugtatta,altatta el.Viszont az egész napért kárpótlólag éjszaka 7 órát aludt,este 10-től,reggel 5-ig egyfolytában. És most is már 3 órája alszik. Kép
A tegnap egy katasztrófa volt,de úgy látszik nem kell megijedni vannak ilyen napok is,meg még gondolom lesznekis,csak én erre valahogy nem voltam felkészülve. Kép

Olvasom, sokan mennétek szeptembertől a Pólusba babaúszásra.LEeht,hogy mi is be fogunk csatlakozni mellétek.Már nem emlékszem pontosan kik lennének azok,de jónéhányan bizti lennénk. Toffi,Elli,Beus....mi. Kép

Nadine,
tejleadó reflexem nekem is elég érezhetően van.Most,hogy ezt leírtam,szinte beindulnak a cicijeim. KépKicsit kellemetlen,égető,szúró,de elviselhető az érzés és 4 sugárban spriccel ilyenkor a tejci belőle.

bocsi,hogy töbebt nem írok,de örülök neki,hogy ennyi időm is volt.
puszi mindnekinek

Évi + Petra_3hét+2nap
Kép
Évi24
 
 


SziasztokKép

Még megvagyokKép

FranyóKép

Anna gyönyörű!

OrsolyKép

Ne keseregj hozzátápi ügyben. Mi már 3. hónapja nyúzzuk a dolgot, de még csak max. 5-6 kanálig jutunkKép

Dorina ma fél éves.
Paramétereket csak este fogok tudni, mert a barátnőmnek megszületett a 2,70kg-os babája, és kölcsönadtam a mérlegemet.
Majd ma megyünk méretkezni(remélem jól írtam)

Tegnap észrevettem, hogy kibújt az 5. és 6. fogacska is. Ideje voltKép 6 hónap-6 fogKép

Igen elfoglalt vagyok ám, mert a kiscsaj rájött, hogy már egyedül is fel tud ülni, (no meg elborulni), meg feltérdelni, de most még kiegészíti azzal is, hogy elenged mindent térdelés közben, hogy akkorákat esik, győzzem elkapni.
A másik gyerekem továbbra sem hajlandó éjjel aludniKép
Ja és csak a friss anyukákkal közlöm megnyugtatásul, Dorina mejdnem egész éjjel cicizik.
Meg kellene nevelnem, de ha sír, akkor meg felveri az esetleg alvó Bencét.

Azon gondolkodom, namsokára összeeresztem őket egy szobába, hogy szokják egymást.

Ja, járóka téma:
Én most látom a hálós járóka előnyét.
Ha fa vagy műanyag járókánk lenne, a lány alapszíne a kék vagy zöld lenneKép

Most lelövöm magam, majd este még megpróbálok írni.

Heni
heni1979
 
 


Évi!
Miért nem mész vásárolni? Mi már többször is voltunk, pedig majdnem egyidősek a kicsik. Nekünk a védőnő már 1 hetesen azt mondta, hogy vigyük ki Zsuzsit reggel,vagy este, amikor hűvössebb van.

Elli!
Én használok(használtam) parfümöt, ha megyünk valahová és egyik gyerek sem kritizálta meg. Kép

Zsuzsi!
Ez nagyon durva Kép, jobbulást Daninak.

Na sikerült végigrágni magam az irományaitokon (így jár, aki 2-3 napig nem tud olvasni sem).
Minden babóca nagyon szép és ügyes. Kép
Most mennem kell sulymérésre, majd jövök.

Puszi
Magdi
gallainémagdi
 
 


Reggel ota kovalygok a lakasban, azt hittem azert mert keveset aludtam. Miutan delben mar a hideg is razott, gondoltam lazat merek. 38.5. Hmmmm. Eleg szar allapot, megy a hasam, tok erotlen vagyok, ugy mozgok mint egy lassitott felvetel. Lackot is alig birom ellatni, szinte fel se tudom emelniKép Szerencsere nem kell sokat cipelni. Gyorsan benyomtam egy Algot, most mar "csak" 38.2 a lazam. Remelem holnapra elmulik.

Na jol kipanaszkodtam magamKép

orsoly
orsoly
 
 


Heni
Jól írtad a méretkezéstKép
Gratula a fél évhez és a 6 fogacskáhozKép

Évi
Pisifürdő Kép
Uszi: hátha találkozunk Kép
Azt jól észrevetted, hogy vannak nyügisebb, zűrösebb napok is, nekünk sem egyforma minden nap.

Úgy hallom, jelenésem van Kép

Toffi
toffifee
 
 


Ma de. beruháztam egy szúnyogkivégző lámpára, Julkát az éjjel megcsapolták a szúnyogok, olyan, mint Pöttyös Panni. Eddig nem volt, most meg apró, agresszív szunyik vannak. Beruháztam egy tiszta pamut Triumph melltartóra is, eddig a félig műa. volt.
Most már Hargita alján is meleg van, jelentették a nagyok. Képesek kimászni a hegyre, mert csak ott van térerő, hogy beszélhessünk. Roaming díj, jajKép, de olyan jóKép
Sóbánya Parajd nevű faluban van, szenzációs, a fele bányát már nem bányásszák, óriási termek vannak, asztmás emberek-gyerekek levonulnak pár órára, van játszótér, büfé, sakkoznak, olvasgatnak, egészen szürealisztikus látvány.

Asszem a szopis topikban olvastam, hogy ha a babaszoba.hu-n regisztráljuk a gyereket és beírjuk a hét/súly/hossz (mittudomén), akkor rajzol egy görbét és ott van a statisztikai átlag görbe is. A lényeg az, hogy a két görbe többé-kevésbé párhuzamosan vonuljon. Még nem próbáltam.

KangiKép nyelved alá tetted? Homeoszakik szerint oda kell, és olvad amíg olvad. Te is jókor szaporítaszKép Julka sem evett a 3 hónapos oltás után 2 napig, elő kellett vennem a bepókhálósodott fejőt, majd szétdurrantam.

MyssniaKép +pénz király, főleg, ha nem számítottál rá. Nekem is kezdi piszkálni a lelkemet az itthondolgozás, de egyelőre csak elméletilegKép Legutóbbi gyereknél is megesküdtem, hogy többet soha (l. Szilárd éjszakái), de a pénz illataKép

Reflex: néha nekem is beindul pici baba sírásra, de szerencsére csak csepeg, azt meg felfogja a betét. Az érzés meg olyan, mintha valamit húzogatnának belülről. Szerintem uazt érezzük, csak másképp írjuk leKép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek ma egy nemanyuka ismerősöm nekem esett,hogy hogy képzelem én az uszodába járást, mert tök gusztustalan, hogy tiszta tej lesz a víz. Én hirtelen csak annyit mondtam, hogy ha fejem egész nap, akkor jön össze 1 deci maximum, de ő mondta, hogy nincs igazam, mert ha lehajolok is biztos csöpög végig a vízbe a sok tej.
Mondta nekem, hogy szoptatós anyukákat nem szabadna uszodába engedni.

Most nagyon kiakadtam, rosszul esik amikor így nekem esnek.

Réka
muki
 
 


Réka Kép
ez a "kedves" ismerősöd, gondolom, nehogy nem anyuka, de az életben nem is járt még anyuka közelében. Egy birka az illető, konkrétan, nehogy már rosszul essen, az ilyet meg se halld! A hűvös vízben EGYÁLTALÁN nem jön tej, nemhogy CSÖPÖGNE, és ugyan hogy gondolta a lehajlást? Hogy majd a medence szélén mész medvejárásban oldalazva? Vagy hogyan? Én eléggé vizuális típus vagyok, de ez valahogy nem áll össze. Amúgy meg egy csepp tejtől még nem lett senkinek baja, egy csomóan meg belepisilnek, és azt is ki lehet bírni Kép
De most komolyan: az illetőnek nyilvánvalóan fogalma sincs arról, mit beszél. Ez körülbelül olyan, mitha egy született vakkal vitatkoznál egy blúz színén (elnézést a példáért).
Szerintem az ilyen embert nem lenne szabad szoptatós anyukák közelébe engedni Kép

Puff-puff Kangi
kangi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?