Hali Csajok!
Úgy néz ki, Danókám elszabotálta a délutáni alvást, viszont cserébe éjjel 11 órát alszik (mint a hugicája
).
Kangi, látom már dűlőre jutottál szopi ügyben
. Saját tapasztalat: mivel gyerkőc lassúló gyarapodási szakaszban van, hozzátápi esetén is általában abban marad. Nekem lyány igaz még "csak" 15 hetes, de 64 centi, amihez 5,6 kiló, és sokkal kevesebb hurkácskája van, mint a te SoványJulcsidnak. Viszont én nem parázok - mostmár lassan anyósomse
- mivel én tényleg csontésbőr gyerkőc voltam, oszt most mán lassan vágósúlyban vagyok...
Ellimami, tiéd pocok nemmondom, jól hasznosít
. Szerintem ne éheztesd! Forralt vizet megprószálhatod éjjel, de amíg kaja kell neki, úgyse mész vele semmire
. De aztán, kéthónap múlva, ha leáll a gyarapodása, ugye nem fogsz nagyon parázni?
Pocóka, ha itt vagy még, Danókám természetes nyaklánccal született, mint ahogy a babók 35-40 %-a. 10/10 es APGARja volt, talán annyival volt lassabb, mint Zsófi, hogy 3 fájásra volt kint, nem egyre
. Drukkolok Nektek ezerrel, és ne fogd fel tragédiaként, ha mégis csaszi lesz! Ja, és a tej nem a csaszitól függ, az max. egy kicsit lassíthatja a dolgokat
Manó, asszem te írtad, hogy a banán fog. Nos Danóról ezt nem lehet mondani
, őt csak a reszelt alma fogta meg
. Úgyhogy minden új kajcsinál figyelni kell, hátha nem átlagos a kismanó
.
Réka, cumi ügyben nálunk a gyerekek döntöttek, Dani mellette (8 hétig, jaj de jó döntés volt
), Zsófi ellenezte... Mért volt Danid inkubátorban?
Toffi, hát nem semmi, még jó, hogy megijedtek a betörők!
Zsuzsi, remélem, már hazafelé szálldogáltok!
Urszila, érdekes, nagymelegben mostmár Zsófinak is jobban csúszik a víz, mint a cici... szomjúság esetém inkább kiköpi, pedig ez nem jellemző rá
Zulu, szóval szegény gyereket beleerőszakoltad ebbe az édi cuccba?
Mondjuk én is egyre inkább fodros rucikban utazom, vagányat örökölt eleget a lány Danótól
ropitopikot nem találom, help!!
Norka, szuperek a képek!
Nadine, nálatok is szupi a modell
. Grat az utazással megbirkózáshoz! No meg az éppen készarend védőnénihez is
Annyit írtatok a kuponról, nekiállok én is megkeresni
Közben frissítettem, így Toffit is tudtam még olvasni
torta nagyon jó, teregetős mosógépet énis nagyon szeretnék
)
Na pussz
Zsófi