Új privát üzeneted érkezett!

No,megjöttem,kész az ebéd :) Mázlim volt,mert ittam egy kis hideg tejecskét,és elfújta a hányingerem,így nem esett nehezemre főzni.Apa éjszakás volt,aludna szegényem,csak hát mivel én főztem a gyerekek veszekedtek hogy ki üjjön ide a géphez játszani,így aztán kikapcsoltam,akkor meg azért hiszti,ajtócsapkodás,meg minden.Apának ejárt a keze amin nem csodálkozok hiszen nagyon nyügös tud lenni az ember ha nem alhatja ki magát. :?

Paradicsommártás lett,husigombóccal-nyami.Csakhogy a kölkök nem óhajtottak enni,így jött a zsarolás hogy ha nem esznek,nincs gépezés:Kristi szépen meg is ette,Vercsi nem :? Így neki ma nincs gépezés.Borzasztó hogy itthon szinte semmit nem hajlandó enni,az oviban meg mindent megeszik.De úgy képzeljétek el hogy tényleg semmit nem eszik,max.egy vagy kettő kenyeret üresen egész nap,és ez már régóta így megy,pedig már mindent kipróbáltunk.Kérek tanácsot,mit tehetnék :? Kérés,könyörgés,fenyegetés nem válik be,se a zsarolásNagy ritkán előfordul hogy mondja hogy éhes,de nem tudja mit enne,és amit adok neki azt nem eszi meg-na gondjaimat rátok zúdítottam :oops:

Henka:Uh kép jöjjön ám :wink:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Ha már az álmokról van szó... hétvégén én is ezt álmodtam, de kicsit furi volt, mert a bab 2 hónapra született, nagy has meg minden nélkül, de egészséges, 3 kilós baba volt. De nem emlékeztem a szülésre se egyáltalán,h.mi volt, meg hogy, aztán elkezdtem szoptatni az újszülötettet,ami tök fantasztikus volt, de a nap végére már elkezdett felnőni és beszélni... :? Ki érti ezt? :lol:
sipiné
 
 


Kike, nincs valami kedvence, amivel "meg lehet vesztegetni?"
Állítólag én is rossz evő voltam kicsi koromban, de ez mostmár egyáltalán nem látszik meg... Sajnos :lol:
sipiné
 
 

 
 

Rohadt szél! Biztos attól szédelgek! Ráadásul órák óta olyan öklendezés van rajtam... lehet hogy nem úszom meg rókakoma nélkül. Pedig már úgy örültem hogy engem nem látogatott. :x

Képzeljétek, én is megjártam a szellőztetéssel! Nálunk amúgyis vigyázni kell a huzattal mert magasan lakunk és egyik oldalról kilométerekre nincs másik ház, ami felfogná a légmozgást. Párom a szobában, én a konyhában. Ő kinyitotta az erkélyajtót, én nem tudtam és ki akartam nyitni a konyha ablakot bukóra. Ahogy fordítottam el a kart, már nem jutottam el a függőlegesig, kivágta a szél, de úgy, hogy még nem volt bukón, de már rendes nyitáson sem. Ennek az lett az eredmény, hogy csak 1 sarkát tartotta valami, a többit meg én próbáltam de úgy nyomta be a szél hogy nem bírtam visszacsukni. Az az ordibálás, amit levágtam... párom mire kirohant, kb a 3. szívinfarktusnál járt. De hát rohadtul megijedtem, leginkább a babát féltettem persze... :roll: Na mindegy, ő bezárta, nem volt gond, aztán jót röhögtünk az egészen! :lol:
Vendég
 


Na jóreggelt mindenkinek!Vagyis most nézem, h mindjárt dél, akkor inkább szép délutánt!
Én ma is lustálkodtam, a hányinger egész napos szinte, nem tudom, a duphaston ront-e rajta.
Szia bondi, üdv a csapatban!Én július 24-és vagyok!
Ti hogy álltok a szétszórtsággal?Én alapjáraton is az vagyok, de mostanában mindent felülmúlok.Vagy alul.Soha nem szoktam pl. lámpát égve hagyni, de tegnap pl. férjem egész nap járkált utánam és kapcsolgatta le utánam.
Megkívántam a spenótot, volt is a fagyasztóba, szépen kivettem, mikor már kiengedtem, néztem a színét, gondoltam is,h de fura, többet ilyen gyártmányt nem veszek.Aztán feltettem a tűzre, megborsoztam, nyomtam bele v 3 gerezd fokhagymát, kavargattam, nézegettem, aztán leesett, h ez sóska, amit mióta felnőtt vagyok, amúgy sem szeretek, de borssal és fokhagymával aztán tényleg érdekes íze lehet.Úgyh kuka.Mondjuk akkor is szétszórt lehettem, mikor megvettem a sóskát spenót helyett pár hete, de az cs a szokásos lehetett.

Kép
teó
 
 


Egyedül a paradicsomlevest szereti,abból megtud enni három tányérral is,de az csak leves,nem élhet azon állandóan :( Én is mikor kicsi voltam imádtam a paradicsomlevest de azért mást is megettem,mikor kamaszodtam meg minden nap sültkrumpli volt a menü,mást nem ettem.
Nem lenne ovoda,már éhen is halt volna :? :(

Pár napja én is álmodtam hogy már szoptatom,aztán máskor meg azt hogy látszott a pocakomon a baba,de úgy hogy két púp volt,a feje meg a popója. :lol:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Nálunk teljes szélcsend van,és süt a napocska :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Hm... most hogy így mondod, én is úgy ennék egy kis spenótot....
sipiné
 
 


Kike - nincs más választásod, vidd át a szomszédba ebédelni minden nap! :D Viccet félretéve fogalmam sincs, mit lehet ilyenkor csinálni. Én ovis időszakomban még jól ettem, a suliban lettem nagyon válogatós, ami szépen kitart a mai napig. Sőt... a vendéglátóban még el is kényeztettek a szakács kollégák, úgyhogy magamnak határozottan utálok főzni. :?
Sajnálom, hogy semmi jó ötlettel nem tudok előjönni, de talán majd a tapasztaltabbak tudnak segíteni!

Hm... paradicsomleves... sajttal... nyamiiii :lol:
Vendég
 


Sziasztok!

Nos, megjöttem a dokitól. :lol: :lol: :lol:

LÁTTAM, AHOGYAN DOBOG A SZÍVECSKÉJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Voltam a védőnőnél is, úgyhogy már van kikönyvem is! Legközelebb jan. 7-én megyek ismét a dokihoz.


Kike!

Az én lányom is borzasztóan rosszul evett. Annyira, hogy elmentem vele a gyerekorvoshoz is. Ő azt mondta, ne erőltessem. Nem sovány, korának megf. a súlya, majd ami jólesik neki, azt megeszi. Szörnyű volt nézni, de betartottam. Ma már elfogadhatóan étkezik. Ám a húsféléket pl. a mai napig kerüli,csak ritkán fogyasztja. Ha erőlteted, sokkal rosszabb lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Én mindig azt álmodom,hogy szülök,meg,hogy öltöztetem.
Aztmondták amit álmodsz annak az ellentéte lesz.
Hát az én babám elsőre nemtudom mi volt mert egyszer fiú egyszer lánynevet mondtam neki,de 2x azt álmodtam,hogy lány volt!
Ezek alapján fiú lesz??????????????
Hát kíváncsian várom!

Teó! Én nem voltam szétszórt régebben,de mostanában katasztrófa.
Biztos olvastad,egyik nap leírtam,hogy nyitva hagytam 6 órán keresztül a kocsimat,kulcs benne már csak a forgalmi hiányzott.
Aztán pl. párommal mentünk kocsival,mondom fel kell hívnom Anyut-erre megszólalt mellettem a párom telefonja-azt mondja Te most engem hívsz? Mondom: Ja igen,de nemtudom miért.
Mond dolgokat és egyszerűen nem emlékszem rá!
Tök gáz!
Aztán persze jókat rötyögünk rajta! :lol:

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok

Én is megyek ma a védönöhöz .

Ja és pocsékul vagyok :cry:
anha
 
 


És abol a rohadt vonalzobol se tudok hármat berakni :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
anha
 
 


t.mária:örülök hogy minden ok veletek :D

Szóval nincs mit tenni,csak ráhagyni hogy egyen vagy ne. :? Mást ugyse tudok tenni :?

wera:Most hogy agy mondod,én is szeretem a pari levest sajtal-már el is felejtettem milyen fincsi úgy.
Már csak egy duncosüvegnyi paradicsomsürítményem van-a nyáron nagyon sok paradicsomot ültette,és mindet befőztem-isteni,jobb mint a bolti nyavaja. :D Idén is megpróbálok ültetni,majd meglátjuk a pocakom hogy engedi.
Tavaj ültettem ugye paradicsomot paprikát,kukoricát,amit ahogy beérett,már ettük is,sárgarépát,salátát,meg még pár dolgot :) Ti szoktatok ültetni?Jó dolog,csak a sok gazt utálom,meg a vakondokat :? Ja meg krumplit is ültettem,persze semmit nem permeteztem,biohami lett :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


T. maria!

Gratula a dobogó szivecskéhez,nagyon örülök,hogy minden rendben.
Hú te szegény,január még odébb van!
Na de sebaj addigra jó sokat fog nőni a babád és jól látható lesz.

Anha! Mi a baj?
Án ma egész jól vagyok,néha egy kis hányinger,de egész elviselhető!

Kike! Én nem szoktam ültetni,elég gázul néz még ki az udvar,mindig elhatározzuk,hogy az egészet befüvesítjük és kész!
Csakhát most ősszel végre el lett bontva egy régi pincének a teteje,oda kerítést kell csináltatni,az már idén nem fért bele,mert pont rossz idő lett,tavasszal szeretnénk.
Nővéremék fennt laknak a tetőtérbe,így nyárra kikerül a medence,homokozó,csúzda,asztalok,székek!
Ja és még kutyánk is van!
Szóval nem könnyű dolog ez a rendberakás,de mire pirinnyó baba megérkezik megszeretnénk tényleg csinálni szépre!

Kép


Kép
ibm
 
 


t.maria! Örülök,h.minden rendben van! Már alig várom én is a hétfőt :lol:

Anha, miért vagy szarul? Hányinger? :(

Kike, nem szoktam ültetni, nincs kertünk :( Viszont Anyóséknél van egy kis hobbikert, ott szoktunk néha segíteni, főleg gyümölcsszedésbe :lol: Szóval néha azért nekünk is jut egy kis "biócsemege" :lol: Szerencsére Anyós szeret befőzni is, ezért nekem azt sem kell, mindig tukmálják ránk a sok befőttet, paradicsomot, stb. :D
Vakondokkal kapcsolatban: Anyósék vettek riasztót, ami annyi,h. bele kell szúrni a földbe, vagy egy túrásba és 2 percenként vísít egyet. Szerintem eléggé idegesítő, de valószínűleg a vakond is így gondolta, mert tényleg elköltözött néhány napon belül! Napelemmel működik, ha érdekel, megkérdezem, hol szerezték.
sipiné
 
 


Hű, miket álmodtok... én eddig nem álmodtam. Talán azért, mert egész éjjel köhögök...

Meséljetek majd, mi volt az orvosoknál-védőnőknél!

t.mária: örülök a szívhangnak. Kíváncsi vagyok, nálunk mutat-e már valamit az uh.

kike, sajna a gyerekek elég határozottan tudják, mit akarnak - még ha ez percenként változik is. Egyszer csak megéhezik Vercsi is... Oti tegnap nem akart ebédelni, aztán amikor délután felébredt, betermelt egy nagy tányér levest. Ő amúgy nagyon leveses, és sztem semmi gond ezzel, jó sűrű - és isteni - zöldségkrémleveseket szoktam főzni neki.

Nemrég jöttünk föl a sétából... minden alkatrészem vacogott :? Mindjárt ebédelünk, de előtte még "írtunk" egy levelet a Mikulásnak. Tudjátok, mit szeretne a gyerekem? Egy nagy Skoda nínóautót :shock: :lol:

Kérdeztétek, hova megyünk. Itáliába, danolászni. Ugyanis a férjemmel énekelünk egy kórusban, és meghívták a csapatot vendégszerepelni. 16 óra buszozás oda, ugyanannyi vissza, közben kirándulások, koncertek, úgyhogy ez nem a pihenésről fog szólni. De azért nagyon várom! Otit nem visszük, az nagy kitolás lenne vele, folyton rángatni kellene szegényt. Viszont majd egy hétig nem fogom látni :(

wera, Ottóval a terhesség teljesen problémamentes volt, ahogy a nagyköyvben írva van - annyi volt csak, hogy egy kis vérezgetés miatt le lettünk tiltva a házaséletről. A születését és az utána következő két hetet inkább nem mesélném el, hogy ne pánikoljatok be. Hál'Istennek egészséges kis gyerkőc lett!

Most elköszönök, mert ebédelünk, aztán viszem csemetét a Nagyiékhoz, én meg megyek a doktornénihez. Majd mesélek!

Kép
Kép
bondi
 
 


Most látom, hogy milyen furán számol ez a vonalzó... Tegnap volt a hétforduló, azaz tegnap kellett 6+1-nek lennie.. :?:

Kép
Kép
bondi
 
 


sipiné:Érdekelne az a riasztó,köszi :D

Na,csajok,van már két dalospacsirtánk is,nagyon örülök :D
bondi:
azért csak vigyázzatok magatokra az úton,jó hosszú buszozás lessz :) Olaszország nagyon szép,még tizenévesen voltunk ott a szüleimmel-Apukámnak élnek ott rokonai-tíz napot voltunk,sose felejtem el,nagyon jó volt.Azóta a szüleim elváltak,így többet nem mentünk ki.

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Merre jár mindenki? :roll:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Ez nem ér,egyedül vagyok itt?

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Én épp most ebédeltem meg, már éhes voltam nagyon :) Kicsit olyan nyomott vagyok egész nap, legszívesebben csak aludnék, azt hiszem :?
sipiné
 
 


Én is itt vagyok, jelentem :lol:
sipiné
 
 


végre,szia sipiné :D Utólag-egészségedre :wink:
Én már három tányér paradicsomfőzeléket befaltam :lol:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Most próbálom visszafogni magam hogy többet ne egyek,mert a végén még visszaköszön :)

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Neked is egészségedre! Én is úgy ennék valami főzeléket, de a párom nem szereti őket... magamnak meg lusta vagyok csinálni.... :) Már előre aggódik a férjecském,h.ha meglesz a baba és neki ugye csinálok majd főzeléket, muszáj lesz ennie belőle, mert nem kap mást :lol: Szoktam is ezzel szivatni rendesen :wink: :lol:

Hétvégén viszont végre kielégíthettem édességvágyamat, vagy 3 sütit bevágtam :lol:
sipiné
 
 


Kike, kár lenne érte :wink:
sipiné
 
 


Bizony-bizony szokjon csak hozzá a párocskád a főzelékhez-fincsi is az :wink:

Én az édességet,sütit nem kívánom,ugyebár már két hónapja.Egyszer azért azt álmodtam hogy puncstortát eszek :lol: A Nővérem régebben csinált és olyan finom volt hogy csak na!! :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Többiek vajon merre járnak? :roll:
Ma csak Szilvi van orvosnál? Reméljük jó lesz a genetika :)
sipiné
 
 


Huuh, puncstorta, régen nagy kedvencem volt :) Hogy érted,h. már két hónapja nem kívánsz édeset? Pont a terhesség miatt nem?
sipiné
 
 


Csak jó lehet :wink:
Nem tudom merre vannak a többiek,talán sétálnak,vagy pihennek :)

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Sziasztok!

Én is ittvagyok,csak gyorsan összeraktam a lakást!
Én csak húslevest ettem,nemsokára ki kell sütnöm a rántotthusit és azt fogok enni!
Petrezselymes burgonyával és dinsztelt káposztával,hmmmmmmmmmm,fincsi!
Most megyek megpróbálok bejutni a körzetihez a táppénzespapírral,hogy ne kelljen holnap de. mert holnap főznöm is kell és ebéd után megyek a melóhelyre kicsit pletyizni!
Jók legyetek,majd jövök!

Kép


Kép
ibm
 
 


Igen,sajna azért nem-azóta semmi édesség nem ment még le,pedig sokmindent szeretek :)
Már abból gondoltam hogy van babó,hogy mielőtt beteg szoktam lenni mindig nagyon kívánom az édességet,meg többet eszek,hát most bizony nem így volt :D

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Én vagyok, csak időnként, mert egy fotel van a gép előtt és néha nem bírok itt ülni.
Mi idén ültettünk pár dolgot, pl. paradicsomot, de először csináltunk ilyet, nem tudtuk, mennyi lesz belőle, úgyh annyi lett, h még piacra is járhattunk volna vele, egész rokonságot elláttuk,embernagyságú dzsungellé nőtt, kis koktélparadicsomok voltak, isteni ízzel, életemben nem ettem annyi parit, mint idén nyáron.
Jó dolog a kert,megéri a fáradtságot.
Én majd jövő 7en megyek dokihoz, még olyan messzinek tűnik.

Kép
teó
 
 


Ibm, jól hangzik a menüd :D
Sok sikert a dokihoz... de miért nem kérsz időpontot? Akkor lehet,h. két óra helyett csak 1-et kéne várnod :D (Legalábbis nálunk ilyenek az arányok :) )
sipiné
 
 


ibm:jók leszünk,ígérjük :wink:
Várunk vissza :)

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Kike, klasssz! :lol: Bezzeg én nem nem voltam édesszájú, most meg folyton vagy csokin, palacsinán, vagy somlóin, vagy valami sütin jár az agyam :? De azért igyexem nem ezt enni folyamatosan :lol:
sipiné
 
 


Teo, pikkpakk itt lesz a jövő hét :) Nekem csak úgy repülnek a napok, legalábbis úgy érzem, lehet azért mert még dolgozom és folyton el vagyok foglalva, semmire sincs időm.

Hétvégén végre rendberaktuk a lakást, ilyenkor úgy szeretem, mert minden csillog-villog és minden a helyén van. Kár,h.max 1 hétig tart :?
sipiné
 
 


Na igen,mindenki mást kíván ilyenkor,vagy semmit :)

Azthiszem mennem kell,Apa mindjárt felkel,aztán ma már övé a gép :? Holnap találkozunk,további szép napot mindenkinek. :D :wink:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Szia Kike, Neked is szép napot!
sipiné
 
 


sipiné:én örülnék ha egy hétig tartana a rend,de ahol két gyerek van csak egy napig tart vagy még addig se :lol:

Kép
Kép
Kép
kike
 
 


Kike, hááát... akkor megbecsülöm addig, amíg nincs babóca :lol: Akkor nálunk sem marad már sokáig rend :lol:
sipiné
 
 


Sziasztok csajok!

Meg is jöttem!
Azért nem kértem időpontot,mert kb. 3 percre va a rendelő,leszoktam menni,ha 1-2 ember van előttem azt kivárom,ha nagyon sokan vannak akkor amikor kijön az asszisztens leadom neki és akkor kitöltve kiadja.
De volt már,hogy egyik sem jött be és sok beteg ember volt a rendelőbe,így hazajöttem (3 perc alatt) és felhívtam,hogy mikor vihetném át!
Azt mondta most,úgyhogy úgy is hamar megúsztam,de nem akarom mindig őket zaklatni,ennyi levegő meg séta kell,ha meg gáz van úgyis telefonálok!
Egyébként ha nem mmuszály ne menjetek ki,legalábbis nálunk olyan hideg szél fúj,hogy ami belémfagyhat az tuti belém is fagyott! :lol:

Na megyek megcsinálom a hammot,aztán hammolok és jövök vissza!

Addig is pussz mindenkinek!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni hozzátok, ha nem gond? NAgyon szimpatikusak vagytok.
Magamról annyit, hogy már van egy 5 éves gyönyörű lányom és most várjuk a második babánkat június 13.-ra ( pont péntek).

Én pénteken megyek a 12 hetes UH-ra remélem minden rendben lesz. Szerintetek ez is hüvelyi ( mert nagyon meglepődtem az első UH-nál mert Flóra lányomnál még nem volt hüvelyi Uh, ígyhát mikor most mentem én a hasamat tettem szabaddá és szóltak, hogy vetkőzzek le elég ciki volt, bár jót nevettünk az UH-os nővel)

Egyébként nekem nem nagyon van szerencsére hányingerem bár ez a második terhesség sokkal másabb mint az első.

url=https://babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
jeneik
 
 


Jeneik!

Üdv. a csapatban és gratula babucihoz!
Örülünk,hogy szimpatikusak vagyunk,jó kis csapat ez hidd el!
A péntek 13. nagyon jó időpont,én akkor ismertem meg a párom több mint 10 éve,úgyhogy nekem szarancsés nap! :lol:
Szerintem hasi lesz a genetikai,de nekem 1 hét múlva lesz úgyhohgy csak feltételezem!
Pénteken nagyon szorítunk neked és várjuk az eredményeket!
Ne izgulj,minden rendben lesz!

Kép


Kép
ibm
 
 


Sziasztok

Van kiskönyvem :lol:
anha
 
 


Kép
anha
 
 


Jeneik! Üdv köztünk! Jó neked hogy megúsztad a rosszulléteket, itt többen is kínlódunk ám rendesen! :D

Tényleg csajok! Én is akartam már kérdezni, hogy melyik irányból is zajlik a genetikai uh? :?: :D Jó lenne ha végre már nem hüvelyi lenne! Az annyira gáz. Jó, tudom, a cél szentesíti az ezközt, de hát valljuk be, elég undi, na! Ráadásul hiába pisiltem én előtte, mindig olyan érzésem volt mintha menten mecsuriznék.

Én soha semmi kaját nem kívánok ami itthon van. Ez már több mint bosszantó! Ma leküldtem az embert mandarinért, szerintetek kapott?! Olyan kis nyomi ez a boltocska itt mellettünk! Ráadásul nem tudom kiverni a paradicsomlevest a fejemből amióta Kike írta. Én még soha nem csináltam, de lehet hogy valamelyik nap ráveszem magam... :)
Vendég
 


Anha - bár nem lettél bőszavúbb, azért remélem már jobb kedved van! (Remélem nem a hülye f... melus beszólása miatt nem írsz nekünk bővebben! Asszem többünk nevében is mondhatom hogy egy pillanatra kinyílt a zsebünkben a bicska! De hát jobb a békesség, és hát, te vagy a mi Anhánk! Nem hagyjuk hogy lelépj! :wink: ) Nagyon csini vagy! És gratula a kiskönyvhöz!!
Vendég
 


Sziasztok,

3 a magyar igazság akkor szeretnék a mai nap 3-ként csatlakozni a csapathoz. :lol:

Magunkról annyit, hogy a második babánk fog megszületni a nyáron ha a szülési kalkulátorok jól számoltak akkor július 24,
Teó úgy emlékszem, ahogy visszaolvastam, hogy neked is ez a kiírt dátum :D
Az első gyermekünk 14 hónapos így elég kicsi lesz a korkülönbség de így szerttük volna.
Bondi, meg tudom érteni a problémádat az állásssal kapcsolatban. Nekem szerencsém volt mert a cég visszavett most október 1-től így magasabb lesz a gyed is. De ehhez kellett egy olyan cég és leginkább fönök, aki tudja hogy szeretnék második gyereket és erre készülünk mégis visszavesz erre a kis időre.
Még nem voltam dokinál csak a jővő héter tervezem mert az első babánál is túl korán mentem el és nem sok minden látszódott. Azt hiszem a másodiknál az ember egy kicsit lazábban veszi a dolgokat.
Ja egy technikai kérdés ezt a vonalzót, hogy kell csinálni?
pocvarek
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?