Jutta, nálunk is van még kaki gond, szerintem hasfájás már elmúlt, de a pukik és a kaki még mindig sok előzetes nyűglődés után jön csak néha. Van, hogy jobb, van, hogy rosszabb. Szerintem már lábalunk ki a dologból, ahogy Ti is. Kitartás, azért ha megnyugtat, menjetek el a székletvizsálatra, de tuti nem lesz semmi!
Mostanában néha én is gonosz vagyok, és hagyom Pankát sirni...néha bejön és elalszik.
Tegnap napközben amilyen aranyos volt, az este olyan nyűgösre sikerült
Fél 11-kor még nuku alvás, befeküdtem vele a nagyágyba újabb szopira, fél 2-ig állandóan felébredt, akkor tudtam csak becsempészni az ágyába. Aztán kelés 5-kor és nyűglődés tovább a nagyágyban 7-ig. Olyan vagyok, mint egy hulla.
Kertikiri, mi 8 és 9 között fürdetünk, utána még kaja (jó sok, hogy aludjon
) és remélhetőleg 10 körül elalszik. Utána 5-kor kel, rövid kaja, majd még fél8-8-ig alvás. Viszont nekem eddig napközben szinte semmit nem aludt, max 15-20 perceket ölben
Valszeg ezért is alszik jó éjjel.
Ajándék nálunk egy szuper játszószőnyeg lesz, amin játszóhid is van, már ki is néztem az Elefániban, jó nagy 150x100-as, meg kap még egy zenélő körforgót, hogy legyen egy a járókán is. A kiságyán azt imádja a legjobban, meg egy szétnyitható könyvet, amin olyan ábrák vannak, ami kimondottan 1-2 hónapos gyerekeknek van. Hihetetlen, hogy azt hogy nézi!
Gabci, szerintem erőltessétek akkor Ti is a tornát továbbra is, kell, hogy fekve emelje a fejét! Ha gondolod, kérd ki a dokitok véleményét. Panka is rettenetesen sir közben, és egyelőre csak piciket bólogat, de 10 percet kibirunk mind a ketten. Mondanom se kell, nekem jó kis lelki stressz
Büfi pózban ő is szépen tartja a fejét egyébként
Jó, hogy biztatsz azzal, hogy később talán Panka is ellesz egyedül jobban. Ő most még csak 10-15 percet játszik el egyedül, de nekem már az is kész főnyeremény. Legalább enni tudok
Hajni, tényleg szerencsés vagy
Ez sokunknak csak álom
Ancsi,szerintem ez már nem a tipikus hasfájósság, ilyen korra általában már kinövik. Lehet, hogy tényleg kevés a tejci. 60 ml mindenképpen. És nem ettél esetleg valami olyat, ami felfújhatta, azért pukizott annyit?