Sziasztok!
Hű, de sokat írtatok! Csak így tovább!
Ma dokinál voltunk, tele van az arca piros foltokkal, és pötyökkel. Ételallergia.
Valószínű a narancsra. Abba kell hagynunk ezt is meg a mangót is 9 hónapos koráig. Meg írt fel fenistilt meg valami krémet. Remélem használ, olyan kis csúnya az arca. Ja, és méreckettünk: 8400 gr a kis pufikám. És csak 66 cm. Lehet a rokonoknak lesz igaza, és nem lesz túl magas.
Köszi lányok a dicséretet Aziz és a magam nevében is!
A terhesség és szülés óta úgy érzem sokat változott az arcom, és útálom az összes rólam készült képet.
Nálunk nem kell megosztani a számítógépet, mert a férjem ki nem állhatja, én kezelem az emailjeit is. Ő a tipikus foci meg mindenféle sport rajongó alkat, akinek semmi érzéke az elektronikai dolgokhoz. Szóval mi állandóan focit nézünk.
Timcike: az oldalon belül válaszd ki a Fisher Price-t, majd azon belül a Tanulást, vagy mi, és a kutyus az első ajánlat. De úgy láttam ők is felvitték az árát, már 8450 Ft.
Sajnos ismerős amit írsz, mi is magányosak vagyunk, a férjem a hét minden napján dolgozik este 7-8-ig. Viszont mikor itthon van nagyon rendes, nem lehet rá panaszom. De sokat panaszkodok neki, hogy borzasztó nekem így, dehát nem tud mit csinálni. Mivel saját vállalkozást vezet, állandóan ott kell legyen, mert a sok hülye lóg ha nincs a főnök! A Te férjed mit csinál? Egyébként az én férjem segít nagyon a háztartásban, de megértem, eleget dolgozik kint. Nekem az is segítség ha megszabadít kicsit Aziztól.
Melyik szobában voltál a kórházban? Nem azzal a narancssárga hajú hatalmas csajszival? Az ő babája is korára került. Meg egy másik aki 32.hétre szült. Őket ismertem a császáros szobából.
Te milyen sűrűn szoptatsz, hogy 3 órás sétát tudtok tenni? Biztos nagyon jó lehetett, én is nagyon várom, hogy a családommal legyek.
Nagbri: igen, nem karácsonyozunk együtt, mert a muzulmánoknak nincs karácsony, se télapó, se nyuszi. Semmi. Az ő ünnepük az, hogy 1 hónapig nem esznek, nem isznak egész nap. Érdekes ünneplés, nem?
Elvileg Aziz is muzulmán, az apja után, de én ugyanúgy fogom vele ünnepelni, legalább a karácsonyt. Ha tehetem hazatazom karácsonyra, tavaly itt töltöttem, és tiszta depi lettem, mert itt semmi, olyan mint bármely másik nap. Így zentúl megyek. A férjem nem bánja, hogy Aziz is karácsonyozik, sőt, ő is jönne, hogy megnézze milyen, csak sajna nem tud.
Manó: nekünk egy gyönyörű de hatalmas Bergon babakocsink van, amit kb. 2 hónapja le sem vittünk. Nagyon "okos" voltam, hogy ezt vettem a 4. emeletre...
Nekünk is nagykerekű, és nagyon nehéz vele közlekedni. A helyedbn csak bojgó kerekűt vennék, bár azt még nem próbáltam, de ennél csak jobb lehet...
Örülök, hogy bevált a hinta!
Mogyó: kipróbáltátok a fürdést? Majd írd le, hogy milyen volt! Mi tusoltunk együtt párszor, nagyon meg volt döbbenve Aziz, hogy mi ez, de tetszett neki.
Mandula: ha olvasod, jobbulást Ádinak!!
Falevél: nagyon szép Sárika! Nekem a kalapos a kedvencem!
K.