Új privát üzeneted érkezett!

Timcike: Akkor én egy szót se szólok! Mondjuk már mások is mondták, hogy szerencsém van apával! :D
Vendég
 


Falevél: Klassz kis csaj! És mekkora az az állat!!! :D
Vendég
 


nagbri-hát ja.

falevél-gyógyulást Sárikának,meg apucijának.De jó barátja van neki.És hogy élvezi. :lol: Tündéri. :wink:


Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 

 
 

Hát igen!
De azért a lényeg úgyis az, hogy nagyon szeretitek egymást, és Atticyt is!
Vendég
 


Az biztos!

Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mikor megy ki hozzátok Attila? azért neki se lehet könnyű így nélkületek! Nem? Biztosan nagyon hiányoztok neki!
Hát egy családnak mégiscsak az a jó, ha együtt vannak!
Vendég
 


Attila szeret egyedül lenni.Én meg nagyon utálok.Ő nagyon jol elvan nélkülünk,azt csinál amit akar. :lol:
Azért gondolom csak hiányzunk neki.
Valamikor Karácsony elött pár nappal fog jönni.Neki más elvei vannak a családról,telyesen különbözőek az enyémtől.Innen is látszik,h.Ő telyesen máskép nevelkedett. :(


Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Köszi Nagbri!
Tényleg jól néz ki! :D Szerintem ezért most ne szedd szét... De aranyos Tőled. :D

Timcike, nem tudtam én sem, hogy Ádi beteg. Szegénykék. :( Jobbulást nekik, ha esetleg beszélsz vele.
Kocsi ügyben nekünk egy régi (fémvázas, nagykerekes, küllős cam van). A nagy kerék eddig jó volt, de már iszonyú nehéz vele fordulni meg emelgetni. És a derekam ki van. Na meg alacsony a tolókarja és eleve görnyedünk Apával. :(
A játéknál meg nem tudod meggyőzni, hogy baromság.... :wink: Én már nem próbálkozom. Így mindkettőnknek van szabad ideje a gép előtt. Van, mikor ő, van, mikor én. :lol: Azért van, hogy rohanok, hogy én érjek ide előbb........ :lol: :lol:

Falevél, köszi az infót. A hordozót is rá lehet tenni a vázra? Mert emlékeztem, hogy láttam a Tiéteket. :) Én is nézegetem a használtakat, de azért előtte jó lenne megnézni, hogy elég magas-e a tolókar???? Illetve elfér még a mózesben Sára??? Mert most ezen agyalok, hogy kell-e még a mózes?????? Mi van, ha kicsi lesz, mire beletenném????? De azt hiszem, azt így is csak 5-6 hós koráig ajánlják.
Remélem, Sárikánál semmi komoly. Mi kb 2-3 nap alatt túljutottunk ezen a taknyos szakaszon. :) Bízom benne, nem kapunk el újra semmit. :) Jobbulást nektek!
Mekkorát nőtt Sárika????????????????? Hihetetlen! És nagyon édes! A kalap meg különösen jól áll neki! :D

Apával nekem is szerencsém van& :D :D :D Mert mindent megcsinál még mosogat is (pedig utál), egyedül vasalni nem tud (meg nem is akar szerintem). :wink: Illetve a WC-t nem súrolja ki. :D Gyorsan körbe is puszikálom, hogy tudja, mennyire IMÁDOM! :D :D :D

Na megyek, mert vendégek jönnek, és nem haladok, ha ma is itt lógok Veletek... :wink:

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziasztok!

Manó: Ha meggondolod magad, szívesen, kb. két percet vesz igénybe! :D
Örülök, hogy Te is szerencsés vagy apával! :D Azért mi néha jól össze tudunk ugrani, persze nem nagy dolgokon! :?

Timcike: Hát, ez így tényleg nem könnyű! Akkor olyan majdnem mint Krisztiéknél! Mintha két kúltúra lenne, csak itt két különböző nevelésről van szó!
Amúgy nálunk is anyósoméknál van az, hogy állandóan összejár a család, mindent megünnepelnek. Nekem ez az elején furi volt, és egy idő után már untam, hogy mindig van vmi, de mostanra belerázódtam! Már nem zavar! Nálunk ez nem volt, bár azért nagyon fontos volt a család mindig! A szűk kis család, amit anyu tartott össze! Azóta már ez sem a régi!
Vendég
 


mano-átadom,de szerintem olvassa a nettet csak nincs ideje irni.

nagbri-hát igen,valoban nagyon nehéz.De sokszor nem is akarok rá gondolni.Remélem,h.az én kisfiam normálisabb lesz,és úgy fog viselkedni,ahogy az én apum.Mármint,h.nagyon családcentrikus lesz és első a család,utána a többi.Én mindent megteszek,h.úgy neveljem. :wink: Most jöttünk haza egy 3 órás családi sétából.Nagyon élveztem,és nagyon hiányzott már. :oops:


Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Borsika-sok sok sok Boldog NÉVNAPOT kivánunk neked!Reméljük,h.kopogos Karácsonyunk lesz. :wink:

Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Sziasztok!

Hű, de sokat írtatok! Csak így tovább! :)
Ma dokinál voltunk, tele van az arca piros foltokkal, és pötyökkel. Ételallergia. :( Valószínű a narancsra. Abba kell hagynunk ezt is meg a mangót is 9 hónapos koráig. Meg írt fel fenistilt meg valami krémet. Remélem használ, olyan kis csúnya az arca. Ja, és méreckettünk: 8400 gr a kis pufikám. És csak 66 cm. Lehet a rokonoknak lesz igaza, és nem lesz túl magas. :?

Köszi lányok a dicséretet Aziz és a magam nevében is! :oops: A terhesség és szülés óta úgy érzem sokat változott az arcom, és útálom az összes rólam készült képet.
Nálunk nem kell megosztani a számítógépet, mert a férjem ki nem állhatja, én kezelem az emailjeit is. Ő a tipikus foci meg mindenféle sport rajongó alkat, akinek semmi érzéke az elektronikai dolgokhoz. Szóval mi állandóan focit nézünk. :shock:

Timcike: az oldalon belül válaszd ki a Fisher Price-t, majd azon belül a Tanulást, vagy mi, és a kutyus az első ajánlat. De úgy láttam ők is felvitték az árát, már 8450 Ft.
Sajnos ismerős amit írsz, mi is magányosak vagyunk, a férjem a hét minden napján dolgozik este 7-8-ig. Viszont mikor itthon van nagyon rendes, nem lehet rá panaszom. De sokat panaszkodok neki, hogy borzasztó nekem így, dehát nem tud mit csinálni. Mivel saját vállalkozást vezet, állandóan ott kell legyen, mert a sok hülye lóg ha nincs a főnök! A Te férjed mit csinál? Egyébként az én férjem segít nagyon a háztartásban, de megértem, eleget dolgozik kint. Nekem az is segítség ha megszabadít kicsit Aziztól. :lol:
Melyik szobában voltál a kórházban? Nem azzal a narancssárga hajú hatalmas csajszival? Az ő babája is korára került. Meg egy másik aki 32.hétre szült. Őket ismertem a császáros szobából.
Te milyen sűrűn szoptatsz, hogy 3 órás sétát tudtok tenni? Biztos nagyon jó lehetett, én is nagyon várom, hogy a családommal legyek.

Nagbri: igen, nem karácsonyozunk együtt, mert a muzulmánoknak nincs karácsony, se télapó, se nyuszi. Semmi. Az ő ünnepük az, hogy 1 hónapig nem esznek, nem isznak egész nap. Érdekes ünneplés, nem? :) Elvileg Aziz is muzulmán, az apja után, de én ugyanúgy fogom vele ünnepelni, legalább a karácsonyt. Ha tehetem hazatazom karácsonyra, tavaly itt töltöttem, és tiszta depi lettem, mert itt semmi, olyan mint bármely másik nap. Így zentúl megyek. A férjem nem bánja, hogy Aziz is karácsonyozik, sőt, ő is jönne, hogy megnézze milyen, csak sajna nem tud.

Manó: nekünk egy gyönyörű de hatalmas Bergon babakocsink van, amit kb. 2 hónapja le sem vittünk. Nagyon "okos" voltam, hogy ezt vettem a 4. emeletre... :oops: Nekünk is nagykerekű, és nagyon nehéz vele közlekedni. A helyedbn csak bojgó kerekűt vennék, bár azt még nem próbáltam, de ennél csak jobb lehet... :)
Örülök, hogy bevált a hinta!

Mogyó: kipróbáltátok a fürdést? Majd írd le, hogy milyen volt! Mi tusoltunk együtt párszor, nagyon meg volt döbbenve Aziz, hogy mi ez, de tetszett neki.

Mandula: ha olvasod, jobbulást Ádinak!!

Falevél: nagyon szép Sárika! Nekem a kalapos a kedvencem! :)

K.

Lilypie Maternity tickers


Sziasztok!

Timcike, Kriszta, hát tényég nem egyszerű összehozni a családot, ha ekkora távolságok vannak. (nem csak km-ben)

Nagbri, szerintem minden jobb háznál előfordul néha egy kis nézeteltérés. Sokszor tényleg piti értelmetlen dolgokon. :roll:

Kriszta, remélem, hamarosan elmúlnak a pöttyök! A méret miatt ne aggódj! A férjemnél is féltek anno hogy "ülőkutya" lesz. Ezzel riogatták, hogy inkább szélesedett, mint nőtt volna. Aztán 186 cm lett! :D
Kocsi: hát igen, ezek a nagy kocsik iszonyú nehezek. :shock: Én is ezért nem szeretem. Na meg mint írtam, alacsony a tolókarja, és már sajog a derekam, amikor sétálni megyünk. Pedig lapos talpú cipőt húzok, de hát mit csináljak, ha ilyen magasra nőttem????? :wink:

Mogyó: tényleg a fürdés????? :D Várjuk a beszámolót!

Borsika, ha jársz erre: NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT!

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi
 
 


Sziaszok!

Csak be kukk kivl mizujs? Olvasok ha tudok írni már nem mindig idő.Kösznöm a jókívánsággokat.

Kép
Kép
Kép
borsika33
 
 


Sziasztok!

BORSIKA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT !

Hát nem fürödtek együtt mert addigra apa meg fürdött.

Család: hát nálunk is apa családjánál vannak ilyen összejövetelek majdnem minden hétvégén régebben akkor nagyon utáltam mert ott laktunk anyóséknál és a mi szobánk volt a nappali és akkor mind két testvére ott aludt családostul és a mi szobánkban is aludtak majdnem minden hétvégén. :? Ez akkor volt rossz igazából mikor hétvégén is dolgoztam mindkét nap és volt mikor a saját szobánkban nem tudtam leülni ez gáz volt! :?
Most már nem nagyon vannak ilyenek meg én kb. havonta egyszer megyek be!
Nálunk anyuéknál általában szülinap vagy karácsonykor jövünk össze de ott viszont szinte minden hétvégén ott vagyunk!

Most voltak rokonok látogatoban és a párom nagynéniétől egy 3 köves aranyfülbevalót kapot a lányzóka.


Párom: mi jól kijövünk minden megcsinál sokszor főz is de én is tudok de imád fözni meg persze enni is.
Jól elvagyunk mi is ha veszekszünk akkor hülyeségeken de igazából még nem vesztünk össze.
Takarít is ami olyan azt is megcsinálja ha muszály!
Meg nagyon családcentrikus nálunk ő jobban akarta a babát mint én! :oops:
Most is elvan nagyon vele!
Mi nem megyünk egymás nélkül sehov ezt ilyen bulizásra gondoltam pl: még moziba sem .
Mikor terhes volt(de fura ezt leirni) szinte mindenhova eljött velem kivéve ha dolgozott!

Na azt hiszem ennyi! :lol:



Kép
mogyoland
 
 


Sok gyógypuszit minden kisbetegnek!

Holnap megyünk az oltásra !

Mano: apa minden háborúst imád és persze a forma 1.Most tiszta beteg hogy nem bir játszani!

Nyáron menni akarunk fel de csak akkor ha Alonso nem megy át a ferrariba!(nagyon utálja)

Kép
mogyoland
 
 


Borsika: Boldog Névnapot!

Manó: akkor remélem Aziz sem lesz "ülőkutya"! :) :) :) Bár a férjem családjában mindenki alacsony. Ő a legmagasabb, ami 175 cm. Szerintem ez férfiban nem túl nagy. Na, de ők is elkeltek! Majd megtanítja a fiát is a csajozásra, mert azt az arabok nagyon tudnak :lol: , és akkor nem lesz probléma!
Szeretnék én is venni egy sportkocsit, és nem is gondoltam eddig az állítható karra!! Ugyanis én is elég nagyra nőttem... :) Az eddiginél volt, így fel sem tűnt, hogy ez gondot okozhat.

Mogyó: elég rosszul hangzik amit leírtál, mármint ez a családi hétvégézés. Biztos nem lehetett egyszerű, és most nagyon jó, hogy végre külön vagytok! Azt hiszem én megőrülnék a férjem családjával. 800 km-re laknak, így nem sűrűn megyünk, de már 1-2 nap után jönnék haza...
Szerintem egy kis veszekedés sehol sem járt, hiszen utána jön az édes kibékülés. :P De szerencsések vagytok ha nálatok nem jellemző!
(miért útálja mindenki Alonsot???) :D

Nekünk csodás napunk van, Aziz 2-3 órája csak sír, sír, most végre elaludt. Nem tudom, hogy a foga piszkálja, vagy a kiütések viszketnek. De attól csak nem ordítana...
Apuka meg bejelentette, hogy 2 napos búvártúrája van, és, hogy menjünk mi is. De nem merek, Azizzal még nem voltam a tengeren, főleg nem 2 napot.... :roll:

K.

Lilypie Maternity tickers


Kriszta-köszi,megtaláltam még aznap.Ez igy drága nekem...de még reménykedek hátha kap mandula nekünk egyet a Tescoba... :roll: Az én férjem most 1 éve asztalosként dolgozik,de utálja,ugyhogy hamarosan továb áll.Saját céget szeretnénk végre,de mig Atticy picike az még várhat.Mert egyedül nem akarja csinálni.Az a "nagy csaj" az Zsuzsa és a kisfiát Kolosnak hivják,néha összefutok vele,igen vele voltam 1 szobába,és az én ágyam vele szemben volt.
Jó nagy babád van. :lol: 8) Nekem mondták is,h.nem ajánlatos a citrusfélék adása,még korai.Igy én nem is merek egyenlőre adni még neki,még banánt sem.Szopizni 4 óránként szopizik.Délbe meg délután kap különböző főzelékeket is pótlásnak,mert nagyon igényli. :lol: 8) Nagyon jó étvágya van.Hála. 8) Sajnálom a pötyeiteket,remélem hamar kilábaltok belőle.

mano-borzasztó ez a távolság,főleg,h.nekem Attilán kivül senkim sincs odakint.Igaz van pár rokonom,de ők mind pesten laknak,az meg messze van.Rengetegszer van honvágyam.Borzasztó,nem kivánom senkinek. :cry: S főleg,h.semmi segitségem nincs.Amióta babanettezek,azóta van pár barátnőm,akik nagyon aranyosak és nagyon kedvesek hozzám. :oops:
Tudjátok,ha ott vagyok vágyom haza,ha itt vagyok vágyom oda,mert hiányzik Attila.Nagyon nehéz.De legalább Karácsonykor együtt leszünk és remélem,h.Szilveszterkor is. :roll:


Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Manófalvi: még jó a mózeskosár Sárikának és egy darabig még jó is lesz. Elvileg 6 hónapos koráig lehet a mózest használni.
Igen, a hordozó is ráppanttintható a babakocsira, minden mindennel passzol, pl. a mózes lábzsákja jó a hordozóra is lábzsákként stb.
Városban szerintem jó, ha bolygós az első kerék, így viszonylag szűk helyeken (pl.boltban) is könnyen meg tudok fordulni vele.

Egyébként a mózes nagyon jó szerintem télen, elég biztos védelem, a hidegtől és a széltől is véd.

Ja és a mózesben is lehet állítani az ülésszöget, először nem értettem miért, most már értem: Sárika néhány hete imád így lenni, mert jobban kilát a babakocsiból... :D

Párom: szerencsére az én férjem is családcentrikus, nemigazán szeret nélkülünk lenni. Mondjuk azért arra mindig figyeltünk, hogy adjunk egymásnak mozgásteret: ő pl.eljár rajzolni a szabadiskolába, én kórusba jártam (és remélem januártól újból fogok...), szóval a hobbink nem egyforma, így azt külön csináljuk részben (mert a szerepléseimen persze ott volt), de többnyire mis is együtt csinálunk mindent.

Kép

Kép
falevel2
 
 


Szia Falevél!
hova jársz korusba?


Érdekes én úgy használom a babakocsit hogy belerakom a babahordozót és eddig ráraktam a pelenkát elé de múltkor sirdogált és levettem egyből abbahagyta rájöttem,hogy nem tetszik neki ,hogy nem lát ki belőle!

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!
Rengegetet írtatok, nem is győztem olvasni!

Kriszta: Mutasd is meg neki, hogy milyenek a mi ünnepeink, aztán ha felnő, majd eldönti, hogy inkább melyik kultúrához húz a szíve! Hát tényleg nem lehet egyszerű! Na de rendes tőle, hogy minden gond nélkül elenged benneteket, és megengedi, hogy azt is megtanulja Aziz, ami a mi kultúránkra jellemző! Azizkának gyors jobbulást kívánok! Dani is folyton felsír, de nála a fog az oka! Szinte 100 %! :(

Timcike: én már adtam pici banánt Daninak, és anno Bence is kapta! És van a 4 hós bébiételekbe és italokba is! Csak a banánnal óvatosan kell bánni, mert hasfogó, de ezt lehet adni!
Szorítok, hogy a szilvesztert is együtt tudjátok tölteni!!!
Vendég
 


Köszi a szóritást Nagbri!Én csak reménykedni tudok,de ha nem lesz úgy szörnyű botrányt csapok.Az biztos.
Én mindent kihagyok,amiben banán van.Viszont most tapasztaltam,h.a répa is nagyon megfogja a pocakot.Úgy a leve,mint amikor megfőzöd neki. :shock:


Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Okés! De a botrányt hogy fogja Attila viselni! Amúgy én is azt csapnék!
És ha hazajössz, talizhatunk akár hármasban is Manduláékkal! Tartunk egy kis pasitalálkozót! :D
Vendég
 


RENDBEN!!!!!!!!!Megbeszéljük.Már nagyon várom! :wink:
Kép Kép
Kép

Kép

Kép



Cs.K.T.
timcike81
Nagykőrös
 
 


Mogyoland: Kecskeméti Pedagógus Kórus

Kép

Kép
falevel2
 
 


OKé! Akkor ünnepek után az új évben talizunk! És pasizunk!
Vendég
 


Sziasztok!

Köszönöm, hogy gondoltatok ránk! :)

Ádám már jobban van. Nagyon csúnyán köhögött, tüsszögött és állandóan szívni kellett az orrát meg hasmenése is volt. Majd holnap megyünk vissza a dokihoz kontrollra.
Most viszont megint nem fogunk unatkozni, mert elkezdett bújni felül is a foga. Úgyhogy most a szilárd kaját nem nagyon akarja enni, csak tápit, de így megint vissza fog esni a súlya 8 kg alá. :cry:

Timci! Köszi, hogy szóltál a többieknek! :D Attilának biztosan hiányoztok, és mindjárt itt a karácsony. :wink: Már alig várom én is, hogy talizzak Veletek!

Nagbri! A "pasizásban" én is benne vagyok! Gyönyörűek a fiúk a képen! Minden rendben van Veletek?

Kriszta! Mekkora baba Aziz! :shock: (Ádi most 8250 gramm.) Bár lehet mi vagyunk elmaradva. :wink: Azizka gyógyuljon meg minél előbb! De furcsa lehet karácsony nélkül az élet. Jövőre hátha ráér a férjed is hazajönni Veletek, és akkor majd megnézheti milyen csodás dolog is a karácsony. Biztos minden évben rá fogja szánni magát, ha egyszer már látta. :wink: Ja, és nagyon szépek vagytok a képen! :)

Mogyo! Nem semmi kis család vagytok. :wink: :D Ágibaba bizti nem fog mellettetek soha unatkozni. :wink: A férjed viszont lehet egy idő után háttérbe szorul,ami a számítógépet illeti, mert túlerőben lesztek, ha Ágika is ilyen kis "szájberlédi" lesz. :lol:

Manó! Nekünk Pierre Cardin van, én szeretem, mert van liftünk, de ha nem volna tuti megbolondulnék. Dögnehéz, és ha összecsukod nagy helyet foglal. Amúgy a városban jó vele szaladgálni, mert viszonylag nagy kerekű, így minden akadályt jól vesz. Van egy sport kocsink is, azt visszük magunkkal, ha megyünk valahova. A többi márkáról nem nagyon tudok nyilatkozni. Az esernyőre csukható viszont tényleg sokkal jobb.

Borsika! Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Falevél! Jobbulást Sárikának! Nagyon szép kicsi lány, az a kalapos kép különösen tetszik! :D

Kép
Kép
mandula82
 
 


Timci! Majd elfelejtettem! Ma megyünk a Tescoba, és megnézem hátha van kutyus. Majd este írok mi volt. :wink:

Kép
Kép
mandula82
 
 


Sziasztok!

Na megjöttünk hát nem kapta meg a lány az oltást mert még 3 nap van hátra hogy betöltse a 2 hónapot!
Érdekes volt ,hogy múlthét hétfőn mértük akkor volt 4750 gramm most meg 4800gramm úgy hogy előtte egy órával evett meg 100 millit.Ha azt nézem nem hizott semmit !
Meg 57,5 centi.
Még ezzel a hagyományos mérleggel nézték létetzik ,hogy nem annyira pontos?

Na mindegy megyünk 2 hét múlva megint!Akkor kapja meg az oltást!

Ja meg mennük kell gyerekkardiólogiára mert hallot egy pici szívzörjet a lánynál.Azt mondta attól ne féljek mert elég sok gyereknél van és kinövik!

Kép
mogyoland
 
 


Ma is meg tegnap is egy kicsit nyügös a lánykám de éjszaka most is jót alukált!

Nektek nem nyügösek erre az időre?

Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Nem sok időm van mostanában írni, de próbálom olvasni, hogy mi minden történik Veletek. Nálunk a gyerkőcök most náthásak, szerencsére lázuk nincs, csak az orruk folyik, de az rendesen. A lánykám ma két hónapos! Holnap jön a doktorbácsink, s ha nincs láza, megkapja az első oltását a kis hercegnőnk. Félek tőle, Peti minden oltásánál vele sírtam én is. Ő elég nehezen viselte ezeket a "megpróbáltatásokat"

Kriszta
Sajnos lehet, hogy Aziz a kiütések miatt nyűgös. Petinek is volt, tavaly júniusban kezdődött. Igaz nálunk egy kicsit más volt a helyzet. Őt Kecskeméten félrekezelték, s az egész teste nyílt seb lett egy hét alatt, s a Heim Pálban kezelték. Mostanra már csak néha jön elő az ekcéma (tejtermékre főleg), de akkor ő is nagyon nyűgi, s éjszaka két-három órát fenn van és sír. Mi is kaptunk kenőcsöket, testápolót, fenistil cseppet, s ha nagyon durva volt, akkor kapott Zyrtecet is. Az pár nap alatt helyrehozza. Azt mondták nekem, hogy azért nem alszik, mert a hasa is fáj az allergiától, és a viszketés is bántja. Ahogy nem kapott tejterméket, akkor máris aludt egész éjszaka, s délben is rendesen. Egyébként pedig egész nap csak sírt, s nyűglődött szegénykém.
Remélem hamarosan helyrejöttök. :)

Timci
Hát nem irigyellek! Nem lehet könnyű ennyire egyedül nevelni Atticit. Nekem a párom rengeteget segít. Petike nagyon ragaszkodik is hozzá. Egy csomó pasis programot csinálnak, mennek vonatokat nézni, focizni, biciklizni, stb. :D Néha már kirekesztettnek érzem magam, ami persze nincs így. :lol: Nagyon imádják egymást. Apának nehéz is volt kezdetekben, Petike nagyon féltékeny volt, amikor apa Dorkát pelenkázta vagy fürdette. Azóta szerencsére ez is megoldódott. Csak Petikénél most kezdődik a dackorszak, ami elég nehéz. Elég sokat hisztizik, sokszor ok nélkül, s nagyon nehéz hallgatni. S nem is engedi, hogy megvígasztaljam, vagy eltereljem a figyelmét. Remélem hamarosan kinövi.

Kocsi
Nekünk egy Cam Apolló babakocsink van. Petinek nagyon jó volt, igaz nem újszülött kortól használjuk, csak kb 6 hónapos korától. Az a baj, hogy ez a kocsi nem téliesíthető. Most én is gondolkodom, hogy venni kellene egy testvérkocsit, azzal csak jobban tudnék a városban közlekedni. Most mindenhova kocsival kell mennem, s ezt nagyon nem szeretem. Jobban szeretek sétálni, de Petivel nem lehet a városban, mert elszalad, s nem győzök utána rohanni.

Nagbri
A pasizásban én is benne lennék, ha nem gond. Szívesen találkoznék veletek személyesen. :D Jó lenne beszélgetni is! :D

Mennem kell, mert a kisfiam szétszedi a konyhát! :D Csokis kekszet keres :lol:

Szép napot mindenkinek!

Andi&Pepe&Dorka
kocsisandrea
 
 


Mandula: Oké, ezt meg is beszéltük!
Egész jól megvagyunk, de Dani nyűgös a foga miatt, Bence meg nem aludt egész nap! Ez kicsit fárasztó, de elvagyunk!

Megírod pontosan mi is volt ezzel az oltással? Pü-ben, ha gondolod!

Mogyó: A védőoltást inkább később adják be mint előbb, még ha csak egy nap van hátra akkor is!
Szerintem a mérlegek jól mérnek! Nagyon szép súlya van Ágikának, ne aggódj miatta! Amíg nem fogy, addig semmi probléma nem lehet! :D
Vendég
 


Andi: Részemről rendben van! :D
Vendég
 


Nagbri! Írtam pü.-t, de most vettem észre nem nekem szólt a kérdés. :oops: Előre is bocs! Amúgy még mindig gondolkozol a pneumococcus ellenin?

Andi! Engem is érdekelne mi volt a baj a kisfiadnál az oltásokat illetően. Amúgy a tali felőlem is oké.

Na, most irány a Tesco. Timci most erősen koncentrálj a kutyusra, hogy ott legyen a polcon! :wink: :lol: További szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
mandula82
 
 


Mandula: Neked szólt, de már tudod! :D
Nem, tutira nem adatom be!
Szorítok, hogy legyen kutyus!
Andi, engem is érdekel a dolog, mármint oltásügyileg!
Vendég
 


Mogyo: Tényleg, volt már együtt pancsi apával???
Vendég
 


á nem még !
Majd valamikor most dolgozik apa tegnap berendelte őket a fönők dolgozni és lehet hog el is küldi őket a téli hónapokra!
Frankó nagyon ,hol talál munkát decemberben!
Mindig ilyen f...a csávó már egy párszor eljátszotta velük ezt a témát .De azért megy vissza a párom mert amugy meg jól keres!
Csak hát most én is itthon vagyok meg itt a gyerek is!
Nem baj legalább ketten eltutujgatjuk Ágikát!
Megetettem 6 -kor reggel és még mindig nyoomja a szunyát!

Kép
mogyoland
 
 


nem tudom mikor jövők talán csak este mert jönnek csinálni a gépet!
Holnap meg megyünk a fejlődés neurológiára!


Kép
mogyoland
 
 


Sziasztok!

Bocsánat! Elég sűrűek a napok, mert Bálint mostanában délelőttönként már fent van és igényt tart rám! A hintával tudok csak értékes félórákat nyerni. :-)))

Babakocsi:
Nekünk Pikolo van, ez egy Graco-koppintás. Nagyon szeretem, van hozzá hordozó is. És sokkal olcsóbb volt, mint a Graco! :-)

Férjem:
Csodálatos ember, nagyon családcentrikus és házias is. Eredetileg szakácsnak készült, így főzni nagyon jól tud. De el is mosogat, vagy takarít is. Mindenben számíthatok Rá. A mosás és a vasalás, amit csak én szoktam csinálni, de minden másban besegít. A Kicsivel meg teljesen elbűvölik egymást. :-)

Próbálok sűrűbben jönni! Meg majd képeket is feltenni.

Puszi!
N.

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Jut eszembe!

A fotós nem érdekel senkit? Csak azért kérdezem, mert mindjárt itt vannak az ünnepek és Ő is 5 hónapos terhes, meg van egy lassan három éves kisfia. Nehogy kifusson az időből az, aki egyelőre még halogatja a fotózást, mert már nem sokáig ér rá. :-)))

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Ja!

És még valami! Szombaton átestünk az első hosszabb kiránduláson. Felmentünk Pestre a Kikába és a Brendonba. Jól sikerült, oda is, vissza is, a Brendonban is aludt, csak egyszer sírt nagyon, mikor éhes volt, de a Kikában a baba-mama szobában gyorsan megoldottuk.

Viszont mikor hazaértünk akkor üvöltött vagy 2-3 órát. Nem igazán értettük miért. Csendet, nyugalmat teremtettünk, hogy biztosan megnyugodjon, de nem nagyon segített semmi, még a ringatás se nagyon. Volt már korábban autózni, nagyáruházban is, tömegben is. Tudom, hogy nem volt korai az egész, de elég nehéz volt az az este. Talán a front?... Ötlet? Szerintetek?

KépKép
Kép
pálfinoémi
 
 


Noémi! Szerintem csak egyszerűen elfáradt, sok volt neki egy napra az élmény. Nálunk akkor fordult, és fordul elő ilyen sírás, ha egész nap odavagyunk! De ugye ezt is meg kell szokniuk! Nincs vele semmi baj! Csak fel kellett dolgoznia az aznap történteket!
Vendég
 


Sziasztok!

Petikénél azért volt mindig nagy nyűg az oltás, mert alig volt egy hónapos amikor vért kellett tőle venni, mert nekem a terhesség alatt pajzsmirigy túlműködésem volt, s ellenőrizni kellett nála, hogy beindult-e a hormonműködése. A kórházban amikor levették a vért, annak nagyon rossz lett az eredménye, így meg kellett ismételni. S hát nem igazán jól sikerült a vérvétel, s nagyon rossz nyomott hagyott benne, s minden oltásnál nagyon sírt szegénykém. A Heim Pálban pedig úgy vettek tőle vért, hogy nem mehettünk be vele, s fél óra üvöltés után kihozták, hogy nem tudják levenni a vért tőle. Ott álltam az ajtóban, már majdnem betörtem. Azóta is nagyon sajnálom, hogy nem ragaszkodtam hozzá, hogy bemenjek vele. Azóta is annyira fél az orvosoktól. Most váltottunk gyerekorvost másfél hónapja. Egy nagyon kedves doktorbácsink van, kijár házhoz, de tőle is nagyon fél még mindig Petike. A régi gyerekorvosunkról jobb nem is beszélni. Egy hetes volt Dorka, amikor Petinek mandulagyulladása lett, s azt mondta, hogy figyeljem Dorkát, mert tüdőgyulladása lehet, s pár óra alatt tragédia lehet, és elveszíthetem. Ezzel a mondattal itt hagyott, én meg egyhén szólva sírórohamot kaptam. Ekkor váltottunk. Ez a doktorbácsi nyugtatott meg, hogy ha el is kapja Petitől, akkor is csak először mandulagyulladása lesz, s ilyen nincs, hogy rögtön tüdőgyulladás. S nyugodjak meg. Még most is könnyes lesz a szemem, amikor ezt írom. Szerencsére minden rendben van a kislánnyal. Ma túlesett az első oltáson, annyira nem is volt vészes. Estére kell neki lázkúpot adni, és borogatni az oltás helyét. Tiszta kislány a gyerkőc, folyamatosan kokkettál a pasikkal. A kisfiam pedig egy kislány kedvéért fordult oldalra először. Azt hiszem szép kamaszkorunk lesz. :lol:

Noémi
Szerintem is csak fáradt lehetett. Bár ez az idő sem kedvez igazán a jókedvnek. Petike is elég nyügi, ő elég frontérzékeny, s a nagy szelet sem szereti a lelkem. Bár a szélre én is elég ideges vagyok valamiért. A fotózást azt hiszem mi most kihagyjuk. Próbáltunk Petikéről fotót készíteni, de mindig elszaladt. S most valamiért nagyon fél az ismeretlenektől. Mindig elbújik és sír. Nem tudom mi lehet ez. Életkori sajátosság, vagy a kistesó váltotta ki, vagy a kórházi élményei. Nem tudom. Régebben mindenhova lehetett vele menni, minden érdekelte. Most kétszer meggondolom, hogy hova viszem el, mert nagyon fél szegénykém.

Mogyo
Ez nagyon gáz, hogy ezt csinálják a férjeddel. S mennyi ideig szokta ezt csinálni a főnök? Mármint mennyi ideig nem foglalkoztatja? Így azért elég nehéz lehet. :(
kocsisandrea
 
 


Andi: Szegény Petike, nem is csodálom, hogy fél a dokiktól!
Nálunk ez egy éves korában történt Bencének, a kötelező szemvizsgálaton. 3-an fogták le! Utána jó pár hónapba beletelt, mire újra nem félt a dokiktól. Ma már csak viccelődik velük! Abszolút nem fél!
Remélem Petinél is így lesz!
Mindenesetre én nem vittem el a kötelező 3 éves szemvizsgálatra ezek után. Majd ha Dani egy éves lesz, elviszem privátban Kecsóra a Tapasztó dokihoz, akinek van műszere rendesen megvizsgálni egy gyereket, és nem az SZTK-ba! Oda soha többet! Gyerekkínzás!
A dokitok marha kedves volt! ÉN tuti leüvöltöm a fejét! Na jó, valószínűleg én is úgy jártam volna mint te! Bőgtem volna! Nekünk is a második gyerekdokink van, bácsi, és imádjuk! BEnce is! :D
Vendég
 


Sziasztok!

Hát egyszer csinálta ,hogy elküldte őket akkor meg pont az esküvőnk elött csak állandóan azt magyarásza ,hogy így nincs pénz meg úgy nincs pénz,meg nem kap szerződést meg stb...


Kép
mogyoland
 
 


Kedves ember lehet tényleg a férjed főnöke! :?
Vendég
 


Nagyon!

Ma nagyon jó kislány volt Ágika szinte aludt egész nap!


ENNékkel mi van nem tudtok rólla valamit!

Kép
mogyoland
 
 


Hát remélem nem lesz nállunk ilyen az orvossokkal kapcsolatban.
ost is mikor halgatta a lányt a tetoszkoppal (lehet hogy nem jól irtam)
Akkor megfogta és nevetett neki hát egy cuki pofa volt akkor!
Én meg ,hogy nevettem ő is annál jobban produkálta magát! :shock: :lol:

Kép
mogyoland
 
 


Mogyo: Az ilyen doki a jó doki!
A miénk is nagyon jó fej, na jó, apu kamaszkorától ismeri! De Bence már kiabál neki kintről, hogy: "Tibi bácsi", nem baj ha szurit ad, még az se. Mert nála lehet pecsételni, meg telefonálni! Bence sose fél tőle, sőt már volt olyan, hogy mondta, menjünk Tibi bácsihoz!
Vendég
 


Sziasztok!

Elmentünk picit kirándulni. Apunak munka, nekünk szórakozás. Nagyon tetszett Aziznak, imádta a tengert, a szálloda rengeteg színét, állandóan sikongatott, és majd kiugrott a kezünkből. Nem tudom ezek után hogy fogja bírni itthon. :roll:

Timcike: lett végül kutyus? Ha nem is, biztos fogják még máskor is akciózni, és ha nem karácsony előtt leszünk, akkor nem is kapkodják így el! Igen, a Kolos baba anyukájáról beszéltem! Egymás mellett feküdtek a fiúk a korán. :) Ő mekkora már? Mert a kórházban egy kiloval több volt Aziznál, és már 90-eket evett, mi meg az 50-nel szenvedtünk. Most meg hol vagyunk.... :D
A másik lányra nem emlékszel? Viviennek hívták a kislányát. Nagyon picin született. Kiváncsi lennék, hogy hogy vannak.
Az asztalosoknak megéri a vállalkozás, nagyon jó pénz, úgyhogy hajrá! :D Biztos most a hosszú külön töltött idő után megembereli magát Attila! Legalábbis nálunk így szokott lenni. Jó távol lenni kicsit, aztán jobban tudjuk értékelni egymást.
Mi is eszünk banánt 4 hónapos kora óta, elvileg az nem allergén, de jól teszed ha semmivel nem kockáztatsz, lesz még bőven ideje Atticynek banánt enni! :)

Nagbri: kibújt már a fogatok? nekünk még semmi, de mostanában nem is nyűgi. Nem lesz fogunk?? Az unokatestvérének 1 évesen 1 foga volt. Olyan viccesen nézett ki. :)
De jó, hogy ilyen aranyos a doki bácsitok! És ha még ért is a szakmájához, akkor főnyeremény! Mi még nem találtuk meg azt ,aki ennek a kettőnek eleget tenne... :roll:
Ha január 18-ig taliztok, akkor én is elugranék egy fél órára, hogy bemutassam a fiaitoknak az enyémet. :) Persze csak ha nem zavarok. :oops:

Mandula: akkor jól elkapta a betegség szegény Ádit! Remélem már jobban van! Ti is szenvedtek a fogzástól... Nálunk viszont nincs olyan probléma, hogy ne enne, mint ahogy a súlyán is látod... :) Épp néztem a babagondozási könyvben, mi egy picit feljebb, Ti egy picit lejjebb vagytok a korra jellemző súlynál, de mindketten bőven a normálban mozgunk.

Mogyó: mikor mentek a kardiológiára? Majd írd meg, hogy mi volt! Ja, és mindjárt írok pü-t!

Andi: szegény kisfiad, akkor szenvedett sokat! Gondoltam én is arra, hogy ekcéma lehet Aziz arcán, de talán nem, meg az anyatejes babákra állítólag nem jellemző. És igen, volt, hogy én is arra gondoltam, hogy a pöttyök viszketnek neki. Úgy sajnáltam, szegény nem tudja megvakarni. Most már jóval halványabbak, és én sem adok neki semmit, ami kicsit is allergén lehet. Hallottam én, hogy nem ajánlott a citrusféle, de hülye fejjel adtam neki. :oops: Remélem most már nálatok is minden renben egészség ügyileg!
Nem csinálsz vonalzókat? Jó lenne látni, hogy mekkorák a gyerkőceid! :)

Noémi: mi végülis nem csinálunk fényképeket, mert csak pár nappal karácsony előtt érkezünk, így nem lenne már idő. Majd rakj fel Bálintról is képet, én még nem is láttam őt! :oops:

K.

Lilypie Maternity tickers

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?