Új privát üzeneted érkezett!

linacska es te ott lent szaraz vagy vagy nem?nekem irto sok folyasom van(bocsi :oops: )es a terhesegem alatt is ilyen volt.

Kép
monyo83

Monti,
Jajj de édes Mazsika! :)

Monyo,
Neked is mennek a drukkok! +++

KépKép
dreika

Lina, nekem a 4. teszt lett pozitív.... (asszem)

Luca, sajnálom, ha megbántottalak. Nem okoskodni akartam, csak gondoltam leírom ... kár volt.
Igaz, h nem írtad, h nem kérsz válaszokat, de nem gondoltam, h ennyire kirohansz. Remélem jobban vagy lelkileg. Simi+minden...

Juca, nem mondod, h érzitek a más klotyójáról áramló szagokat???!! :shock:

Monti, tessék mozogni! :wink: Tök jó, h nem híztál! Eddig én sem.
Nem tom mit lehet még magasvérnyomásra.

Kép
zmimi

Tudjátok milyen íze van a milánóinak só, sonka és sajt nélkül? :shock: Inkább el sem mondom! :? :twisted:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Lina! Monyó!

Tényleg felesleges aggódni, tök változó, hogy kinek mikor csíkosodik, és mennyire. Van egy oldal, itt regeteg teszt van. Van olyan 14. dpo-s amit még 10 dposnak is nehezen mondanék, és van olyan 10-es, ami lazán elmenne egy 14. dpo-nak stb. És van egy csomó későbbi halovány teszt is, tehát ez szvsz semmit sem jelent. Na meg én nagyképűsködtem ám a dpokkal, mert lényegében fingom nincs mikor volt pém, csak hasamra ütöttem, meg megérzés.

És most kivételesen én sem száraz voltam, hanem... locspocs, sőt általában véres nyálkával :shock: ezért is voltam betojva. Ismétlem a 17. naptól a 32-ig csak 4 vagy 5 nap nem volt vér egyáltalán. :roll:
www.twooweekwait.com és itt a pee sticks gallery

Mimi!

Nem szoktuk, néha valaki bebagózik, azt igen, de ez egy hónapban talán egyszer. Mást tényleg nem. Viszont ez a fosós-hányós szag ez annyira spéci, és tudom, mert amikor végigment rajtunk+ anyun, mint segítségen, hiába takkeroltunk óránként egyszerűen napokig nem lehetett megaszabdulni a szagtól. Gondolom szerencsétlen pára örül, hogy él, próbál takizni, de neki sem jön össze. Genya egy betegség az fix. Ja és panel, ez az egyetlen hátránya, de mondom semmi más szagot nem szogtunk érezni (nincs macskapisi szag, vagy telefosott budiszag, normális emberek laknak itt, vagy tényleg ez a szag mindent visz :twisted: )

Montana!

Nagyon szép pofija van, szépen látszik! Ezek szerint minden oké.
A magas vérnyomással nem akarlak megijeszteni, de...
Előtte milyen volt?
Én 140/80-al vittem végig a második és a harmadik trimeszter felét, és senki nem mondta, hogy magas, csak azt, hogy határon van. Amikor már 150/80 volt, akkor már volt riadalom, de akkor sem adtak gyógyit. Sokat kell inni! Viszont, ha a sódiéta mellett egy-két héten belül nem megy le, akkor lehet ismétlem lehet de egyáltalán nem biztos!!!!, hogy utólér a toxémia. Ha érdekel van egy érdekes cikk erről, melyben kifejezetten tiltják az észnélküli sómegvonást, és a fehérjekajálást ajánlják, tehát husit, husit, sajtot, sajtot, tojást, husit... (nem felvágottakat), és itatnak, mert él még a magyar orvosokban a "ne igyon kismama" nézet. Remélem nem lesz toxémia, de ezt is lehet enyhíteni, és kezelni, és mint a példa mutatja, 40. héten term. úton szültem meg Kingát. A lábdagadás egyébként karácsonykor jött, csak a bokám, aztán ment egyre feljebb, előtte semmi nem volt a 140/80-as vérnyomáson kívül. Mostanában azt olvastam, hogy az erősen hányós kismamáknál fordul inkább elő, mert már akkor kicsit borul a víz-só-tápanyag stb. háztartás, és a szervek erőltetetten dolgoznak, amiről persze nem tehet a kismama, tehát nem érdemes sanyargatni. Persze a sómegvonás jó ötlet, de ha tartósan nincs változás, akkor változtatni kell gyógyszer / fehérjedús táplálkozás stb.

Na remélem nem ijesztettelek meg, abszolút nem ez volt a szándékom. Ha én ezeket akkor tudtam volna, akkor nyugodtabb lettem volna-> nem tehetek róla, mert nem az életmódommal volt baj. :lol:

Sugi!

Nem felejtettem el, válaszolni fogok. Olyan jó olvasni ezeket a boldog sorokat. Engem kicsit feszélyez, hogy mindjárt itt a karácsony, én meg még úgy állok, mintha nyár lenne, de majd rákapcsolok.

Mennem kell, igyekszem még jönni.

Pussz:

tjuca

Monti!

Hát nem a legfinibb az tuti. Petivel annó engem heti 2 nap gyümölcsdiétára fogott a doki, mert vizesedtem nagyon, és félt a toxémiától. 2 szer az elején ha be tudtam tartani, utána nem. Úgyhogy ha ezeket a tilalmakat tartani tudod, minden elismerésem.
Ja, és édes a Mazsid pofija.

Petinek megvolt az első napja az oviban....hááát, azt mondták szépen eljátszott, majd egy kisfiú elkezdett sírni, és erre Peti is. Amikor odaértem is sírt, ami a csövön kifér... :cry: De hamar megvigasztalódott, itthon már rossz volt mint mindig.

Remélem holnap is ott lehet hagyni, és nem akar majd cirkuszolni.

Még egyszer köszönöm mindenkinek a köszöntést, aranyosak vagytok!!!

Lina, továbbra is drukk hegyek!

Juca-kismama , jól vagy?
Vendég

Juca!

Nem ijesztettél meg, tudom én is, hogy a toxémiától akar megkímélni az orvos. Nekem idáig mindig 120/80 volt a vérnyomásom. És tényleg nagyon sósan eszem. :roll: Folyadék megvonásról szerencsére szó sem volt. A fehérjét nekem is mondta, de figyelmeztetett, hogy ne menjen a szénhidrát rovására, legyen egyensúlyban a kettő. Igazából a műkajáktól óvott, mert ezekbe nagyon sok sót raknak, csakhogy legyen valami ízük: húsipari kotyvalékok, zacskós leves, ételízesítő, konzervek és hogy amit főzök azt ne sózzam meg külön, mert az alapanyagokban van úgyis só. Hétvégén voltunk vásárolni és csak úgy kíváncsiságból végignéztem mindent amit vettünk. Hát, alig volt olyan, amihez ne raktak volna még egy kis sót is pluszban. De nem baj, ezeket nem raktam tiltólistára (pl. mozzarella, cottage sajt, barna tészta, stb) csak nem sózom meg őket. És mondta, hogy egyek természetes vízhajtókat: paradicsom, spárga, petrezselyem.

Ettől függetlenül szerintem utol fog érni engem is a toxémia. Biztos vagyok benne, hogy ez alkati dolog. :roll: Nem terhesen is vizesedett a lábam, ha sokáig álltam vagy ha nagy meleg volt. Pedig akkor még tornázni is jártam. :oops: Az a lényeg, hogy minnél később kezdjenek kifejlődni a tünetek. És ha ehhez az kell, hogy sótlan legyen a milánóim, hát akkor sótlan lesz. :roll: :evil:

Kép Kép
montana

Monyó,
hát nem is tudom, száraznak nem száraz, az biztos, de nem is olyan vészes.
Szóval azt mondod, hogy pár csepp kipréselt pisi nem elég???
Vettem reggelre is egy tesztet, az már 16. dpo, és ugye reggel első vizeletből fogom megnézni, hátha. Az vigasztal, hogy most tutira tudom, hogy a 15. napon volt a peteérés, azóta még 15 nap eltelt, szóval elvileg már megjött volna, ha akar. Ha meg nem, akkor átvágott, de nagyon. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska,nekem majdnem olyan mintha menziznek,csak nem piros hanem atlatszo ill.feher(bocsi)eleg sok van.

nem a pisi menyiseggel volt a gond mert szerintem par csepp is kimutatja peldaul a kazettas tesztnel eleg 5 csepp inkabb a minoseggel volt a baj,az hogy elotte 10 percel pisiltel es igy nagyon hig koncentracios volt a vizeleted.

Kép
monyo83

Luca!

Remélem még benézel! Küldtem képet, így már megismerjük egymást, ha dokihoz megyünk! :wink: Én sem akartalak megbántani, csak segíteni akarunk, mert tudjuk, hogy mit érezhetsz!
Vendég

Monyó,
hát én is remélem. Azt tudom, hogy a lányom is a 32. napon még negatív volt, és utána a 36. napon néztem újra, és akkor már pozitív. A nyári kistörpe, ami nem maradt meg a 34. pozitív volt, azt nem néztem előbb. Ugye te írsz a PCO-s topicba is? Én azt már nem tudtam követni, olyan összeszokott társaság van ott.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacska nem irok a pcos topikba.egyszer ketszer irtam csak.
az elozo babaknal tudtad hogy hanyadik dpo?mert szerintem az a fontos nem az hogy hanyadik nap vagy.
most ugye pontosan tudjuk mert jartunk UH-ra.az elozo terhesegemnel foggalmam sincs hanyadik dpon mutatta ki.

Kép
monyo83

Monyo! Nekem is pont ilyen sok váladékom volt, sokszor ébredtem arra éjszaka, hogy na, most biztos megjött, annyira elöntött. Aztán pár nap múlva a 16. dpo-n pozitív lett a teszt. Szóval ez jó jel! :lol:

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Kacika (és többi rejtett Katicák :) ),
Boldog névnapot kívánok! Egész jól ment az első nap.

Juca,
Meg akartam kérdezni mik az érzéseid. Örülök, hogy ezt enélkül is leírtad, végül nem akartalak zaklatni :) Ha minden kerek, akkor úgy is lesz. Nem baj, ha te nem érted, mi értjük :lol:
Drukkolok, hogy hamar helyrejöjjön a kis teperőgép :D

Linácska,
Nekem is Mimi jutott eszembe. Szorítok, hogy az érzéseid beigazolódjanak! :) Tényleg érdemes alaposan szemügyrevenni a tesztet. Ha már nem tudod eldönteni, hogy van-e ott csík vagy nincs, az jó jel lehet :) De majd kiderül.
Monyo, neked is drukkolok!

Luca,
Jajj de örülök, hogy nem nekem kellett kimondani. Ha ketten szeretnétek babát, nem tudom elképzelni, hogy valami akadályt vessen. Bátran ugorjatok bele! Van benned erő. Vagy nem döntöttetek talán... Drukkolok, hogy elrendeződjenek a gondolataid.

Monti!
Nekem a káposztaleves jutott eszembe. Illetve az összetevői. Káposzta, zeller vízhajtó még, ha bírod. Azt nem tudom, hogy maga a leves ajánlott-e kismamáknak. Örülök, hogy elkötelezettségedet azután nyilvánítottad ki, hogy megetted a milánóit :lol:

Cserébe tudnátok tippeket megfázásra? Köhögés, torokfájás. Természetesek előnyben. (Vajon én hány csíkosat fogok pisilni? Sajnos érzem...)

lilia

Kép
lilia

Jaj, csajok, ne haragudjatok!
Nem bírom ám ki Nélkületek! Mimi, Tőled külön elnézést kérek, nagyon durva voltam.Nem szoktam ilyen lenni, de annyira el voltam keseredve!

Azért örülök, hogy leírtátok, hogy Ti is szoktatok hasonlókat érezni...azt hittem, csak én vagyok ilyen, és szégyelltem, hogy nem vagyok biztos magamban. Persze, hogy szeretnénk babát, csak kegyetlenül félek!
3 napja nem alszom, mert kavarognak a gondolatok az agyamban.
Már van kétféle gyógyszerem az IR-ra, itt sakkozok velük, hogy melyik lenne jobb.Sokra nem jutottam...

Légyszi írjátok meg, milyen teákat igyak!

Kacika, boldog névnapot!

Lina, szorítok, lesz ott baba, csak jókor kell pisilni!

Monyo, jól értem, hogy neked is szorítani kell?
Vendég

Gröni, megkaptam a képet, köszi!Nagyon jó!!!!!
Vendég

Monti, helyes a kis Mazsola!
Képzeljétek, a Tesóméknak a baba nagyon gyakran ugyanúgy a szeme elé teszi a kezét, mint ahogy a 4D-s UH-n látták!
Vendég

Úgy látszik Szegeden sem lehet zebrás tesztet kapni :cry:
Ma reggel első pisiből, úgy ahogy kell, és mégis negatív. Lehet, hogy el kell fogadnom, hogy itt nem baba van, hanem valami más disznóság.
Mondjuk ilyenkor (meg egy nappal később) még Lili is negatív volt...

Luca,
ugye hogy hiányzunk? :P Amúgy Lili is a mai napig ott tartja a kezét az arca előtt, mikor alszik, ugyanúgy, mint a pocakban.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linacsak.:(enyim teszt is nega.:(de en mar elvesztettem a remenyt,hogy pozitiv lesz.

Kép
monyo83

Ezt az optimizmust lányok! :evil:

Monyó!

13. dpon vagy, a beágyzódás 7-10 napon van... lehet még fizikailag nincs annyi hcg.

Lina!

Szintén, ha Lili is ilyen későnérő volt tesztügyileg, akkor még semmi sincs veszve.

Ezzel együtt tudom milyen csontfehéret tesztelni, de majd akkor kell elkeseredni, ha már a matematikai esély is meghalt mert piri agyonlőtte, mint egy kutyát. :twisted:

Luca!

Ha belelátnál más fejébe, azon nyomban követelnéd vissza a sajátodat. :twisted:

Lília!

Ma már émelygek kicsit. Ezt még nem is lehet annak nevezni, de mutatja, hogy jön még kutyára dér. Kinga jobban van, én viszont elkaptam a torokgyusziját. Lázam nincs, vettem tantum verde gyógycukorkát. Lányok, ezt nem kismamiknak is ajánlaom, nem tudom mi van benne, de az egész gigát lezsibbasztja. :lol: Szóval ezt ajánlom. Ha köhögsz lándzsás utifű szirup, és tegnap melegen ajánlották a Stodal szirupot, de azt nem próbáltam, az homeos cucc.

Montana!

Le a kalappal nagyon jól csinálod az aszkézist :-)

Kacika!

Érdekes, amit a 28. heti álomhatárról írsz. Bennem ilyen nem volt, valahogy meg nem fordult a fejemben, hogy ne hordanám végig. Pedig, toxémia, meg volt egy bátyám, aki 28 hetesen csak 1 órát élt, szóval akár még a koraszülés is benne volt a pakliban. Nálam a kritikus a 12-14. hét volt, utána nálam nem volt para, nyugodt voltam, és élveztem a terhességet minden nyűgivel, mert annyira vártam azt a gyereket. Lehet most már dörzsöltebb vagyok, és nem leszek olyan laza. :?: :lol:

Gratulálok Peti első napjához, azért elég férfiasan viselte! :D

Csajok!

Érdekes a kérdés, hogy a babások menjenek a hasonszőrűek közé vagy maradjanak. Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy lelépjek, és itthagyjak csapot papot. Ez olyan fura érzés, mert ugye bevackoltam ide magam, nyűglődtem, hisztiztem, keseregtem, örömködtem stb, és szeretem a bandát. Nos, hogy most én is babás vagyok nem változott lényegében semmi, mert ugyanaz a tyuca vagyok, és mégis, mert sikerült, amire nagyon vágyunk. Viszont továbbra is úgy gondolom, hogy pont ezért nem kellene lelécelni, mert ez az élet rendje, ezért vagyunk itt, és ha csak a vágyakozók maradnak, akkor kicsit féllábas lesz a topik. Nem? Persze ezt csak én gondolom így, jó lenne ha babások és nem babások leírnátok a véleményeteket. De őszintén ám! :wink:

tjuca

Sziasztok.
Juca igazad van , én is ezt mondtam , hogy ha majd úgy lesz hogy babás leszek , akkor is maradnék, mert én ide tartozom, és szerintem a pozitiv példák még több reményt adnak.
Nekem legalábbis.
Már azt is tudjuk, hogy a korai vérezgetés is + tesztet jelent, igaz Juca?
:wink:
Monyó, Lina, Luca amig nincs piri, bármi lehet.....
Vendég

Sziasztok!!

Csak gyors életjel. Vacakol a netünk, tele a hócipőm az új szolgáltatóval. ... :evil: :evil: :evil:

Ábel sajnos beteg, valószínűleg a fogzás miatt legyengült az immunrendszere, emiatt begyulladt a szemecske és már folyik az orra is, köhög és lázas (38,5) is. Voltunk doktornéninél, nem piros a torka, tiszta a tüdeje, de pénteken újra megnézi. Szemcseppet kaptunk+köhögésre kúpot, amúgy a szokásos..(orrcsepp, lázcsillapítás, orrszívás...)

Amint tudok jövök, visszaolvasok és írok mindenkinek.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca, a Stodal jó, én használtam pár hete amikor köhögtem. Petinek is használt, bár az ízét nem annyira csípte, pedig nem gáz, brutál édes!

Maradás-nem maradás: én maradtam, nem is írok kifejezetten csak babás topikba. Max. kevesebbet vagyok kicsit, mert nem mindenhez tudok hozzászólni. Pé, dpo, nyálka, stb.
Ráadásul a pozitív példa hasznos azoknak akik még nem terhesek.

Peti ma is egy kis hős volt, ma már fel is vette a benti cipőjét, és nem sírt. Kíváncsi leszek mi vár amikor megyek érte.

Pusssz
Vendég

Igaz is Kacika, nem is engedünk sehova, tessék itt maradni, és bennünket bátorítani....na :wink:
Vendég

Sugi, igyekszem :lol:
Ráadásul az én példám elég extra, mert rögötn a missed ab után terhes lettem, egyetlen egy mensit sem sikerült kivárni :P
Vendég

Kaci, Ejnye ejnye de a végeredmény számít, jézusom most nézem már 23 hetes :roll: :roll: :roll: na innen egy tapodtat se...
Én viszont megyek, mert sajna azt vettem észre ha nem nyomom a varrógépet nem megy.... a fenébe...
Vendég

A mai tesztemre az volt írva, hogy beágyazódástól számított 10 napos terhességet kimutat. Na most ha a 7-en is volt a beágyazódás, akkor is még a 9. napon járok. Most ebbe kapaszkodok. A lényeg, péntekig várok, most már nem idegelem magam. Jelek nincsenek, piri nincs, szóval még bízom.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Olyan gyönyörű volt reggel a hó!!! :lol:

Mostmár olvadozik... :(

Luca, spongyát rá! :wink:

Akinek még nem jött meg, az tessen reménykedni!

Én sem írok igazán más kifejezetten babás helyre, Leo oldalát kivéve, de ott sem nyüzsgök sokat. Itt biztonságban érzem magam.
Szóval, ha nem bánják a még nem babások akkor maradok én is...

Anno nekem is olyan jó volt Kacika vonalzóját nézegetni, bíztató volt.

Rakok néhány havas képet!

Kép látkép a kertből

Kép hóban-rosszban együtt... (a nagy már a suliban)

Kép kutya, havas pofával

Kép
zmimi

Mimi,
te csak maradjál, na meg Kacika is!!! Meg mindenki, aki babás.
Most te adsz nekem erőt, hogy a 4. teszted lett pozitív, én a 3. negatívnál járok.... :lol: Hanyadik napon volt egyébként az a 4.?
Kutyus nagyon aranyos!

Lili most látott először havat, rosszul volt teljesen, hogy havas lett a cipője.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,

remélem nem hülyeséget írok, de úgy emlékszem, h a 30cn-on...
és akkor is iszonyat halvány volt...

Tegnap mesélte az usziban egy anyuka, (amíg vártuk a gyerekeket) h a fiánál egyáltalán nem mutatta a teszt, még a vérből sem, csak az UH-on látszott, akkor már 8-9hetes volt...

ok, ez biztos nagyon nagyon extra, de amíg nincs piri addig reménykedni kell!

Nagyon drukkolok!!!!

Kép
zmimi

Sziasztok!

Ami a lényeg: még nem jött meg :) + vagyok :twisted: :D
15. napra tippeltem, így holnap nem kéne betoppannia.
Olyan jót találtam ki :) Pánik módszerrel ijesztgetem apát :) Hogy mindennap :twisted: (erre bepánikol és gyorsan csinál egy gyereket :lol: )

Juca
Igen, jó emlékeim vannak arról a cukorról. A múltkor kínált valaki. El is szalajtom apjukat. A lándzsás utifű ugye nem köhögtet? Mert elég érzékeny most a nyálkahártya, köhögök magamtól.
Szerintem mindenki legyen ott, ahol jól érzi magát. Attól megy. Így is hasznodat vesszük :twisted: :lol:
Nem vagyok rutinos fórumozó. Elemezhetjük mitől lesz jó (analitikus :roll: ) hasonló célok, együtt kovácsolódás, egyensúly,... Szerintem erre nincsenek szabályok, az internet különben is szabad szellemű :)

Luca
Az első dolog, ami szembetűnt, amikor olvastam a fórumot: mindenki tudja, mit gondol, érez a másik, mert ugyanazon megy át.
Ez most a babavárók kiváltsága :) A nők olyan egyformák :lol:

Lina, Monyó továbbra is drukk!

Mimi
Nagyon édesek a gyerekek. Hol laksz?

Sugi
Nálunk se mosogatódnak el a cuccok maguktól. Betegen nem olyan poén. Azt nem értem, hogy használjuk el egy nap alatt a teljes eszközkészletünket :roll:

Holnap dokihoz megyek, előtte reggel teszt. És most nem fogom 5 perc után kidobni. Most viszont rendszeresen mérek lázat hagyományos úton. Reggel nagyon alacsony volt :( Ez utalhat valamire.

lilia

Kép
lilia

Luca!

Sajnálom :cry:
Remélem, sikerül döntened a két gyogyi között, és aztán nekiindultok újra. A babásan is szedhetőt miért nem ajánlották?

Lilia, Linácska!

Szorítok én is a zebraságnak!!!

Lányok!

Köszönöm szépen, hogy befogadtatok, meg az eddigi segítségeteket, ami nagyon jókor jött, és igen sokat számított!

Lenne még egy (csúnya) kérdésem:
egy ilyen missed ab. műtétért saját orvosnak kell-e, illik-e fizetni, és ha igen, mennyit?
A kórházban semmilyen körülmény nem volt ehhez adott, viszont ugye holnap délután megyek ellenőrzésre a magánrendelőjébe, és ha kell/akarok "számlát rendezni", azt holnap tudom megtenni.

Köszi,
Kata

Kép
wkata

Mimi,
én már a 31. napon járok, 16. dpo, de biztosan tudom, hogy Lili a 32. napon még negatív volt. Majd most már csak pénteken nézem meg újra. Ha akkor sincs semmi, akor már tuti valami más van. Az azért biztos, hogy most az UH mutatta a peteérést, szóval tuti, így már meg kellett volna jönnie.

Wkata,
én adtam, és szintén a kontrollon.

Tényleg, az hogy lehet, hogy a teszt nem mutatja ki a terhességet?
Nem termel a méhlepény HCG-t azoknál?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kép Kép Kép

tjuca

Kata!

Első missed abot a saját dokim csinálta, nem adtam pénzt. Másodikat Vácon az osztályvezető, szintén nem. (Bár utóbbi helyre nem szándékozom soha visszakerülni). Szóval nem én vagyok ebben, aki tanácsot tud adni. :roll:

tjuca

Kata, én egy huszast adtam, fogalmam sincs hogy ez sok, kevés, pont elég, illik-e ,nem-e.
MIvel nála terveztem legközelebb szülni, főleg azért adtam neki, hogy ha elvárná(ezt nem tudom) nehogy úgy emlékezzen rám, hogy ő az aki nem adott. De mondom nem tudom hogy szoktak-e.

Voltunk kint sokat, hát overál kellett Petinek, mert baromi hideg van. Remélem nem fáztunk meg :roll:
Vendég

Juca, ha javítasz esetleg, 23+0-en vagyok.De nem sűrgős, holnap már úgyis megint változik :lol:
Vendég

10 est adtam a dokinak, magánbetege vagyok, utsó vizsgálatkor sem fogadott el semmit, a tizest sem nagyon akarta.
Szerintem belőlem szinte meg tudna élni egy doki, nekem annyit kell majd járnom hozzá, ha babás leszek.
Vendég

Sziasztok!

Nehogy elmenjenek a babások!Ha együtt voltunk a rosszban, a jóban is legyünk együtt...úgy látszik, nálunk ez fordítva működik.

Kata!
A babásan is szedhetőt inkább túlsúlyosaknak ajánlják.Én meg 48 kg vagyok.És tényleg nem jó soványaknak, erre van példa.Úgyhogy megbeszéltük a párommal, nem szedek semmit, annak biztos nincs mellékhatása, aztán februárig próbálkozunk a babával, ha nem jön össze akkor belenyugszunk.És utána kezdek gyógyszert szedni a saját kínomra.

Én a dokinak 5000 Ft-ot adtam a kontrollon a műtétért.Nem a saját dokim volt.A saját elfelejtette, hogy engem kellene műtenie, és szabadnapot kért.Lehet, hogy komoly oka volt rá, mindenesetre ott álltam egyedül.És akit megkértünk, nagyon rendes volt, de fogalmam sem volt, hogy mennyit kell adni.A magánrendelésére mentem kontrollra, ott kért 6000 Ft-ot, meg adtam még 5-öt a műtétért.

Lina, Monyo, Lilia, nagyon szorítok!Kell hogy legyen ott baba!

Lina, hány naposak szoktak lenni a ciklusaid?
Vendég

Kép
Vendég

Jó reggelt!

Bár én írok másik topikba is, azért nem gondoltam, hogy elmenjek. Ha kevesebbet jövök, az csak azért van, mert nem érek rá. :cry: December 10-től megyek vissza dolgozni és már most is be kell mennem néha, hogy képben legyek mi történt míg nem voltam. Aztán este mikor hazajövök, már csak olvasni van erőm, írni nincs. :cry:

Én nem adtam az orvosnak pénzt, de ő nekem az előző munkahelyemen kollégám volt, tehát el sem fogadott volna. Így a műtét után vettem neki egy szép nagy ajándékkosarat és ezzel háláltam meg, hogy bejött hétvégén csak az én műtétem miatt.

Én nem hiszek a negatív teszteknek, Juca óta a pirinek sem. :lol: Tessék reménykedni még egy kicsit! :wink: Aztán ha tényleg itt a niagara :roll: ....na, akkor majd szorítunk a következő hónapra.

Luca! Én nem ittam teákat, nem tudom pontosan, hogy melyikből mennyit kell. A cickát kell pé-ig inni, utána a palástfüvet, ennyit tudok.

Zsuzsu! Ábelnek jobbulást!

Kép Kép
montana

Montana,
lassan én sem hiszek a negatív teszteknek...
Piri sehol, hő 38.2 és 17.dpo. Már csak nincs ilyen hosszú luteális fázisom... vagy ha igen, akkor ott valami más gáz van.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Luca, nagyon éédi a Miku-baba! :lol:

Lilia, teszt helyzet?

amúgy Bp. mellett közvetlen lakozom, csak nem abban az irányban, mint Juca. De már itten sincsen hóóóó... :cry: csak pár fagyos folt.

Indul a járat az oviba, majd benézek még!

Kép
zmimi

kellemes szép napot mindenkinek.
Itt mifelénk hét ágra süt a nap, de azért én a vastagabb kabátot veszem föl.
Hogy vannak a leendő kismamák?

Zsuzsu, hol vagy gyere vissza erőt meríteni

Luca én szorítok neked, jó ötletnek tartom hogy adtok pár hónapot magatoknak, így lehet, hogy picit elengeded magad, és akkor rögtön sikerülni fog, mindenesetre én nagyon sokat gondolok rád és mindenkire aki itt kicsit elkenődött a közelmúltban.
Amikor a műtét után már tudtam kicsit gondolkodni, az járt a fejemben, hogy vehették el tőlem amikor már ott volt bennt.
Nem véreztem , nem görcsöltem és mégsem hagyják ott.
Most megint leshetem a teszteket mikor zebrásodik, úgyhogy mindenkit mélységesen megértek

Juca, hogy vagy? Vuk beköltözött e már hozzátok?

ha nem sorolok mindenkit név szerint, akkor is figyelemmel tartok minden kedves résztvevőt.

Látom jött mindenki akik már babásak is, gyertek bíztassatok, nekünk az a jó ha ti is itt vagytok, nem irigykedünk ám..... na jó egy nagyon kicsikét.....De ez szent irigység (biztos van ilyen)
:wink:
Vendég

Sziasztok!

Néztem jobbról, néztem balról, néztem fölülről. Ez bizony negatív.
Piri még nincs.

Juca
Egész jó ez a cukorka, nem erre gondoltam. Az árától hasraestem. 3x lehet csak egy nap (gondolom mert tele van aszpartammal).

lilia

Kép
lilia

Lilia,
lehet az még pozitív!!! Én most a péntekre gyúrok. Ma már éreztem úgy, hogy meg fog jönni, aztán semmi, és fél óra múlva az érzés is elmúlt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Bocsi, most csak egy kérdés. Tegnap és ma voltunk együtt. Ugye jó az időzítés?
Kép

KépKép
dreika

Dreika,
sztem jó, de ha holnap is, akkor nagyon biztire mennétek! :wink:

Kép
zmimi

Sziasztok!!

Monti!

Nagyon édes Mazsolád!!! Nekem végig magas volt a vérnyomásom, főleg ha izgultam (minden vizsgálatnál, védőnőnél is....) olyankor kiugrált. A csúcs 170/120 volt. Én is mértem napi 3-4szer, az átlagom 130/85 volt. Különösebb diétát nem csináltam. Sót tengerit használunk régóta. A szülésem rendben zajlott vérnyomásilag, utánna viszont leesett 100/60-ra így tolószékkel toltak át a megfigyelőbe.

Kismamáknak vidám pocakosodást, boldog napokat!

Köszi a kérdést Ábel picit jobban van, kevésbé folyik az orra, de nagyon köhög. Sétáltunk ma egy nagyot, olyan szépen süt a Nap.

Reménykedőknek, tesztelőknek sok sikert!!!!!!!

Erika!
1 hét múlva elvileg megyünk pestre, 12:30-tól van dolga a férjemnek a Margitszigeten. Én egy sétára, játszóterezésre gondoltam...

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Mimi,
köszi. :wink:

Zsuzsu,
nekem oké, 2ig biztosan ráérünk.

KépKép
dreika

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X