Lina! Monyó!
Tényleg felesleges aggódni, tök változó, hogy kinek mikor csíkosodik, és mennyire. Van egy oldal, itt regeteg teszt van. Van olyan 14. dpo-s amit még 10 dposnak is nehezen mondanék, és van olyan 10-es, ami lazán elmenne egy 14. dpo-nak stb. És van egy csomó későbbi halovány teszt is, tehát ez szvsz semmit sem jelent. Na meg én nagyképűsködtem ám a dpokkal, mert lényegében fingom nincs mikor volt pém, csak hasamra ütöttem, meg megérzés.
És most kivételesen én sem száraz voltam, hanem... locspocs, sőt általában véres nyálkával
ezért is voltam betojva. Ismétlem a 17. naptól a 32-ig csak 4 vagy 5 nap nem volt vér egyáltalán.
www.twooweekwait.com és itt a pee sticks gallery
Mimi!
Nem szoktuk, néha valaki bebagózik, azt igen, de ez egy hónapban talán egyszer. Mást tényleg nem. Viszont ez a fosós-hányós szag ez annyira spéci, és tudom, mert amikor végigment rajtunk+ anyun, mint segítségen, hiába takkeroltunk óránként egyszerűen napokig nem lehetett megaszabdulni a szagtól. Gondolom szerencsétlen pára örül, hogy él, próbál takizni, de neki sem jön össze. Genya egy betegség az fix. Ja és panel, ez az egyetlen hátránya, de mondom semmi más szagot nem szogtunk érezni (nincs macskapisi szag, vagy telefosott budiszag, normális emberek laknak itt, vagy tényleg ez a szag mindent visz
)
Montana!
Nagyon szép pofija van, szépen látszik! Ezek szerint minden oké.
A magas vérnyomással nem akarlak megijeszteni, de...
Előtte milyen volt?
Én 140/80-al vittem végig a második és a harmadik trimeszter felét, és senki nem mondta, hogy magas, csak azt, hogy határon van. Amikor már 150/80 volt, akkor már volt riadalom, de akkor sem adtak gyógyit. Sokat kell inni! Viszont, ha a sódiéta mellett egy-két héten belül nem megy le, akkor lehet ismétlem lehet de egyáltalán nem biztos!!!!, hogy utólér a toxémia. Ha érdekel van egy érdekes cikk erről, melyben kifejezetten tiltják az észnélküli sómegvonást, és a fehérjekajálást ajánlják, tehát husit, husit, sajtot, sajtot, tojást, husit... (nem felvágottakat), és itatnak, mert él még a magyar orvosokban a "ne igyon kismama" nézet. Remélem nem lesz toxémia, de ezt is lehet enyhíteni, és kezelni, és mint a példa mutatja, 40. héten term. úton szültem meg Kingát. A lábdagadás egyébként karácsonykor jött, csak a bokám, aztán ment egyre feljebb, előtte semmi nem volt a 140/80-as vérnyomáson kívül. Mostanában azt olvastam, hogy az erősen hányós kismamáknál fordul inkább elő, mert már akkor kicsit borul a víz-só-tápanyag stb. háztartás, és a szervek erőltetetten dolgoznak, amiről persze nem tehet a kismama, tehát nem érdemes sanyargatni. Persze a sómegvonás jó ötlet, de ha tartósan nincs változás, akkor változtatni kell gyógyszer / fehérjedús táplálkozás stb.
Na remélem nem ijesztettelek meg, abszolút nem ez volt a szándékom. Ha én ezeket akkor tudtam volna, akkor nyugodtabb lettem volna-> nem tehetek róla, mert nem az életmódommal volt baj.
Sugi!
Nem felejtettem el, válaszolni fogok. Olyan jó olvasni ezeket a boldog sorokat. Engem kicsit feszélyez, hogy mindjárt itt a karácsony, én meg még úgy állok, mintha nyár lenne, de majd rákapcsolok.
Mennem kell, igyekszem még jönni.
Pussz: