Sziasztok!
Luca!
ha esetleg mész orvoshoz, kérdezz rá, hogy a Duphaston vagy az Utro nem lenne-e jobb. Én úgy tudom, hogy ezek alkalmasabbak a beágyazódás megtámogatására. Már nem emlékszem: nálad volt hormon vizsi? Gyógyteákat kipróbáltad már? (cicka, palástfű) Szóval szerintem sem kellene még feladni. Esetleg még ott lehet az inszemináció. Egy esélyt ez is megérne. És ne vedd ennyire szigorúan az életkorodat. Persze nem mindegy, hogy 40 vagy 48, de az hogy 40 vagy 41, az nem igazán számít.
Amikor én voltam a genetikain, beszélgettünk a dokival és ő nyugtatott, hogy ha valaki elmúlt 35 éves, az nem jelenti automatikusan azt, hogy beteg gyereke lesz, csak a statisztikai esély nagyobb, és hogy az ő felesége is 42 évesen szülte az első gyereküket.
Zsuzsu! Nem benned van a hiba! A család több emberből áll, ha valami nem úgy sikerül, ahogy terveztük, mindenki egyformán hibás benne. Hullámvölgyek vannak mindenhol, de túljut rajtuk az ember.
Lina! Tessék jól megválogatni azokat a teszteket!
Csak a két csíkosat fogadjuk el!
Juca! Kingának jobbulást! Megértem az aggodalmadat. Én már a 14. hétben vagyok, de még mindig eszembe jut, hogy megmarad-e.
Mimi! nekem a barátnőm gyógytornász és már nagyon csábítgat terhestornára, csak olyan messze van.
Az úszás múltkor nagyon jól esett, jó lenne járni, de valahogy mindig közbejön valami.
Szóval lusta disznó vagyok és nem csinálok semmit.
Pedig kellene, mert magas lett a vérnyomásom. 140/90. Már másodjára.
Kaptam egy füzetet, amiben vezetnem kellene minden nap, de hétvégén elfelejettem elkérni anyukámtól a vérnyomásmérőjét, így nem tudom mérni.
Doktornéni első lépesként letiltott a sóról és minden sós termékről (virsli, szalámi, sonka, sajtok) nincs több savanyúkáposzta és kovászos uborka
, tegnaptól külön főzök mindkettőnknek, páromnak normálisan, magamnak ugyanazt só nélkül.
Ha ez nem segít gyógyszert fogok kapni rá.
Ha valakinek van valami jó tippje magasvérnyomásra, az ne habozzon megosztani velem. Ja, és az az 1 kiló hízás lement, sőt még egy kiló vele együtt, tehát most kevesebb a súlyom, mint teherbeesés előtt, tehát ez nem lehet a probléma.
És végül egy kép Mazsikám arcáról, profilból: