Új privát üzeneted érkezett!

Ez várható volt. :cry:

Marha érdekesek az érzelmeim, ahogy változik a ciklus során.Amikor megjön, nagyon elkeseredem.Aztán ahogy jön a középidő, úgy bizakodó leszek.Amikor van esély hogy összejött, megrémülök, hogy biztosan akarom-e.Aztán ha kiderül, hogy nem jött össze, csalódott vagyok.És ez így megy 4 hónapja.

Már nem tudom, mit akarok!Babát, de úgy, hogy valaki egészségesen a kezembe adja.Még meg is szülöm, csak ne kelljen végigizgulni a 9 hónapot.Be vagyok tojva, hogy a korom miatt baja lesz... hogy attól halt el a másik...vagy az inzulinrezisztencia miatt...de mivel azt nem kezelték, újból előfordulhat...vagy koraszülött lesz...áh, megyek is a negatív gondolataimmal...
Most megint magam alatt vagyok.Pedig eldöntöttem, hogy nem leszek, de az érzelmeknek nem lehet parancsolni.

Ott a Tesóméknak is a bébi, nekünk meg még bébikezdemény sincs.Így sokkal nehezebb lesz nagynéninek lenni.
Vendég

Jaj, bocs csajok, csak kijött belőlem...majd elmúlik.
Vendég

Na, tessék, erre most bezzeg laptetőn vagyok...bár azt nem itt kell.
De már máshol sem érne semmit.
Vendég

Csajok,
csak hogy ne izguljatok. Csináltam egy tesztet, de tiszta negatív.
Igaz az van ráírva, hogy akár már az elmaradt mensi másnapján 99%, és ez még csak az elmaradt nap, nem a másnapja, és ráadásul este, de még csak egy halvány csík sincs. Ok, Lili is még a 32. napon is negatív volt, de most legalább már nem izgulok, legfeljebb holnap megjön.

Na ez lesz a negatív oldal...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, amíg nem jön meg, van remény!!!!
Vendég

Na, megyek, kiszellőztetem az agyamat.Barátnőmet köszöntjük, kutyit is visszük.Legalább nem szomorkodom.

Lina, szorítok, hogy ne jöjjön meg, és tesztelj egy zebrát!!!
Vendég

Luca,
azért még nem vagyok annyira elkeseredve, most elolvastam a használati utasítást, és ugye azt írja, hogy az elmaradt mensi másnapjától tudja kimutatni, és ha negatív, még lehet, hogy elszámoltam a kimaradást. Végül is a 15. napon volt a peteérés, vagyis a mai még csak a 13. DPO. És este csináltam, ráadásul nem tartottam 6 mp-ig vizeletsugárba, max. 2-ig. Vagy ezzel is csak nyugtatom magam? Érzékenysége 25 mlU/ml.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok.
tjuca nagy gratulaa. Lányok be kell valljak valamit. Meg próbálom még ebben a hóban vagy is dec 10-e körül.
Úgy hogy beírhatsz engemet a tábliba.
És ha nem jön össze most sem akkor majd júliusban jön a köv próba.

harivera
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Nagyon fárasztó napunk volt, elkezdtük a bevásárlásokat. A fiamnak végülis sikerült venni Mikulásra és Karácsonyra is ajándékot.

Luca,
Nagyon sajnálom. :cry:

Zsuzsu,
Áááá, nálunk is vannak hasonló napok, szerencsére azért ritkán. És néha bizony nagyon jót tesz egy kis egyedüli séta.
Ha van kedvetek 5-re megbeszélhetünk valamit … :wink:

Lina,
Ez lehet tényleg korai volt még. Míg nincs piri … :wink:

Vera,
De jó, akkor egy nagy hajrá a kiscsajnak! :D

Tegnap és ma is csináltam LH tesztet. A tegnapi teljesen 1 csíkos, a mainál már volt egy halovány második is, ez azt jelenti, hogy közeleg a pé? Szóval számíthatok arra, hogy holnap erősödik? Vagy ez semmit nem jelent, csak az számít, ha a kontrollcsík erősebb?

KépKép
dreika

Sziasztok!

Luca sajnálom :( Párod biztosan megvígasztal. Én is magamba szoktam zuhanni ilyenkor. Aztán valahogy megkönnyebbülök, megtisztulok, mint te pár nap után.

Linácska Drukk!

Juca
Ezek szerint a mai nap is rendben volt. Ez jó. Mai tesztet nem kapunk? :D

Zsuzsu köszi. Nem érzek semmit. :( Szerda reggel teszt. Jelzem, kicsit korai lesz, de doki miatt muszáj. Most sajnos jól meg is fáztam, pedig örültem, hogy eddig elkerült.
Lehet, hogy kipróbálom a mindennapi akció módszert középidőben.

Vera drukk :) Aranyos a kis vonalzód :)

Szemléletváltás következik. Illetve az már megvan. Változtatnom kell az étkezésen. Az egészségem a tét. És ehhez sokminden kapcsolódik, amiben eddig már kárt szenvedtem. Úgyhogy nincs mese. Remélem sikerül.

lilia

Kép
lilia

Luca!

Nagyon sajnálom! :( Ezzel sokan így vagyunk, mint te csak te úgy érzed, hogy sürget az idő és így nehezebb! Meg ott az elvesztett baba is.... Nekem annyiból könnyebb, hogy tudom mi a próbléma, így nincs nagy esély a babára, sajnos! Te is eljutottál oda ahol én vagyok! Félek a terhességtől, de nagyon és azt szeretném, ha átaludhatnám a 9 hónapot és kapjak egy egészséges kisbabát! De legalább időben jött meg? Úgy értem, nem izélt ki veled a gyogyi?

Linácska!

Természetesen még lehet pozitív, amig nincs piri az esély meg van! :wink:

Vera!

Nem is értettem miért akarod szüneteltetni, hisz így is lehet még nyári kisbabátok! :wink:

Monti!

Láttam a múltkori képeket, nagyon csini pocid van és a cica is nagyon édi! :wink:
Vendég

Halihó!!

Juca, hogy mit látok :) ! Hatalmas gratula!

Lina a fülhőmérőt nem szeretem mert teljesen hülyén mér, és elvileg nem is kell levonni belőle!

Luca nagyon sajnálom, nem is tudok mit irni!

Zsuzsu hogy vagy ma?

Dreika a karácsonyi ajándékon már mi is tul vagyunk, csak a mikuláson nem :P !
Vendég

Nati,
nekem nagyon bejön a fülhőmérő, szerintem nagyon jót sikerült venni. Mikor kórházban voltunk Lilivel, mondtam, hogy én hoztam ezt, szeretnék ezzel mérni, nem nagyon örültek neki, aztán összehasonlítottuk az ő síma digitálisukkal, és mindig egyezett. Nekem mikor 38-at mér, Lilinek ugyanúgy 36.6-ot.

Grönland,
azért még bízom, hőm maradt 38,1, nem jött meg, barna sincs, és nem is nagyon érzem, hogy meg akarna jönni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska!

38.1? :shock: Ennyire magas a hőd vagy a fülhőmérő máshogy mér? A lényeg, hogy még nem jött meg! Mikor tesztelsz legközelebb?
Vendég

Lina!

Mennek a drukkok, nehogy megjöjjön a beste! :wink:

Lília!

Ezzel a képpel lezártam a tesztsorozatot. :twisted:
Adatok:
Leo shop 20-as tt 32. cn 12. dpo
Leo shop 20-as tt 33. cn 13. dpo
Leo shop 20-as tt 34. cn 14. dpo
Leo shop 20-as tt 36. cn 16. dpo
Lily 25-ös tt 33. cn 13. dpo dél
Preg. e. 20-as tt 34. cn 14. dpo
One step 25-ös tt 36. cn 16. dpo

Kép

pusza

Juca

tjuca

Juca
itt már semmi kétség. Itt baba van. :lol: Most már ahhoz drukkolok, hogy dec 13-án (Luca napján :wink: )minden rendben legyen az uh-n.

Kép

Kép
syrynx

Juca :D
Gyönyörűek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
dreika

Juca :)
Kép
Vendég

Juca ehez már nincs kétség hogy baba van a dologban :wink:

Kép
e.andrea

Juca, nagyon szépek a csíkok!
Tényleg, Luca napkor mész uh-ra!Az csak jót jelenthet!

Ma reggel csináltam egy tesztet, biztos ami biztos, tök negatív.

Gröni, semmit nem kavart be a gyógyszer olyan téren, hogy semmi görcs, csak a szokásos derékfájás meg hasfájás.Abszolút elviselhető, bár a jelek szerint bazi vastag nyálkahártyát csinált.Viszont barna nem szokott lenni.A múltkori viszont kegyetlen volt!

Most teljesen tanácstalan vagyok a jövőre nézve.reggel fél 6-tól agyaltam az ágyamban, hogy hogyan tovább...Nem jutottam sokra.

Szedjem a gyogyit az inzulinra, és szüneteljünk a babával, vagy ne szedjem és ne szüneteljünk, vagy szedjek másikat amit lehet babásan-de nem azt ajánlották- és ne szüneteljünk?????

Ez itt a nagy kérdés.Párommal beszélgettünk,Ő meghagyja nekem a döntést, én a legutolsó verzió felé hajlanék.Legfeljebb ha mégsem jó az a gyógyszer, abbahagyom, és ott leszek, ahol eddig..Akkor még van esély egy zebrás tesztre a karácsonyfa alatt...
Vagy elégedjünk meg ketten 3 gyerekkel, és ne akarjunk mindenáron közöset.

Lina, mennek a drukkok!

Zsuzsu, ma már jobb napod van?
Vendég

Juca, csodaszép erős a teszt!!!! Gratula, és szorítok, hogy minden rendben legyen, de az lesz!
Vendég

Juca!
Ez igen! :D Sok örömöt, jó egészséget kívánok!

lilia

Kép
lilia

Juca :)) Ez nagyon tutti babaás teszt illetve tesztek :)

Nekem ma pont egy hetes késéssel de megjött :( Mondjuk a doki mondta is, hogy a vetélés után az első mensiig nem valószinű, hogy babaás leszek. De azért reménykedtem :)
na de ez van ezt kell szeretni :)

Kép
csucsu05

Juca!

Gratulálok! :wink: Na, csak sikerült beléd beszélni ezt a gyereket! :lol: Nem is tom most hirtelen ki itt a teszt király, te vagy Gyugyi! :P

Luca!

Szerintem azt beszéljétek meg, hogy mennyire szeretnétek közös babát! Minden oldalról megközelítve, számolva a sikertelenséggel, a vesztséggel és persze a pozitív oldalával, a boldogsággal! Szerény vélemény szerint azt az elvesztett babát pótolni kell!
Vendég

Gröni, szeretnénk közös babát.Csak páromnak nincsenek fenntartásai, nekem meg vannak.A vetéléssel is úgy volt, hogy ilyen előfordult már mással is, majd lesz másik, nem kell elkeseredni.Ő nem olyan aggódós, mint én.Alapvetően optimista, nem is jut eszébe, hogy baj lehet.Nekem meg eszembe jut sajnos.

Ennek ellenére én lennék a legboldogabb ha összejönne, de félek is.
Szóval nagy káosz van az agyamban.
Lehet, hogy ha már összejönne, nem félnék, múltkor is így volt.Akkor már olyan természetes volt, hogy ott van a hasamban!Bár azelőtt nem volt vetélés.

Asszem a második adag Norculutot nem veszem be, ( két havit írt a doki ) nem látom értelmét.
Vendég

Grönland,
igen, ennyire magas a hőm. Alap valahol 37.1 környékén van. A pajzsmirigyhormon egy kicsit emel rajta. Ma vagyok a 14. DPO-n, majd a 16. környékén megnézem újra. Jucának akkor már kimutatta a one step.

Amúgy még mindig semmi :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Szia Lányok!

Juca!

Szuper a sorozat!!!! Ebből gyerek kell legyen, nincs mese!!!

Luca, nekünk is 3 gyerek van össz.
Nálunk nem kérdés a közös, és nekem nem is olyan sürgető az idő (bocs, nem megbántani akarlak, de így van, ugye?)

De én a helyedben bánnám örökké, h most esetleg mégsem teszek meg mindent, aztán lehet, h 2 év múlva meg már abszolut késő lesz, akármit is csinálnék. Aztán életem végéig enném magam a gyerekhiányon...

Ha vmi miatt nem jönne össze, akkor legalább úgy érezném , h én mindent megtettem. DE ÖSSZE FOG JÖNNI!!!

De ezt csak én gondolom, vszínű én így éreznék. De nektek kell tudni.

Kép
zmimi

Luca!

Tedd félre a félelmeidet és vágjatok bele! Főleg, hogy mindketten szeretnétek! Majd párod feltőlt pozitív enerdzsivel! :wink: Ha bent lesz a pociban a baba lehet, hogy eltűnnek ezek a félelmek! Én is abban reménykedem, hogy akkor már nem fogok annyira félni, mint most! A gyogyit meg ahogy gondolod, nem lesz tőle bajod ha nem veszed be, akkor sem ha beveszed!

Linácska!

Szorítok neked keddre! :wink:
Vendég

Mimi, ha nem lennék közel 40 éves, párom meg 46, ha nem lenne inzulinrezisztenciám,ha a sógornőmmel nem történt volna ami történt, nálam sem lenne kérdés, hidd el!
És párom szerint 10-szer annyit teszek az ügy érdekében, mint amennyit kellene.Erről szól az életem hosszú hónapok óta, semmi másról.Párom kizárólag a természetre bízná, én teszek is érte, és eddig mégsem jött össze.A gyerekeimnek tele van a hócipője, hogy folyton a neten lógok információk után kutatva, hogy segítsek magamon, ha már az orvosok nem segítenek.
De mindennek van határa.Mert a gyereket nem csak megszülni kell, fel is kell nevelni, ezért szorít engem ennyire az idő, és ezért vagyok elkeseredve a sikertelenségen.

Persze, Neked más a helyzeted, a Te helyedben én is így gondolkodnék.

Eddig sajnos nem volt lehetőségünk babát vállalni, nem volt közös otthonunk, én a volt férjemmel közös lakásban laktam a gyerekekkel,amit a kedves exuram hetente akart ránk gyújtani, vagy ránk falazni.

Csajok, én annyira magam alatt vagyok, hogy most pár napig nem jövök.Kell egy kis idő, hogy ne csak erre gondoljak.

Mindenkinek szorítok, akinek kell!

Kismamik, vigyázzatok Magatokra!
Vendég

Grönland,
köszi. Egyszerűen annyira azt érzem, hogy muszáj ott lennie pici Levinek!!! Egyre nehezebb megoldani Lili oviból való elhozását, szar a munkám, ha csak egy picit is néz rám valaki onnan fentről, akkor ott kell lennie. Majd holnap veszek szegedi tesztet, hátha azok zebrásabbak, mint a kecskemétiek. :lol:

Zsuzsu,
voltunk ma Szegeden, megnéztem hova megyek holnap. Akartunk kajcsizni, találtunk egy helyet, ami elfogadja az üdülési csekket, erre ki volt írva, hogy az étterem zárva, üdülési csekkel egy nappal korábban be kell jelentkezni, és a recepciós 3 perc várakozásom alatt sem nézett fel a papírjaiból, úgyhogy eljöttünk. Maradt a jól bevált Tanyacsárda itthon. Legalább így megtudtuk, hogy jövő vasárnap jön oda a Télapó, úgyhogy foglaltunk asztalt, na meg apának is meg lesz oldva, hogy mit adjon a névnapomra :lol:

Luca,
ne keseredj el! Az a gyógyszert, amit te kaptál, nem ismerem, de azt tudom, hogy metformin mellett lehet babásodni, Lili is met mellett fogant. Ha most van Levike, akkor ő is. Ártani biztos nem árt az sem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kedves Kati, Kata, Katalin...

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Egész nap nem ment a netünk....

Köszi az együttérzéseket, a kedvem hullámzó...ez van, biztosan bennem van a hiba.

Bocsi, de nem írok külön senkinek, Ábel üvölt......

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kedves Kacika

Nagyon Boldog Névnapot kívánok Neked

Kép
Vendég

Aranyosak vagytok, köszönöm a névnapi köszöntést.

Peti fiam oviban, ez az elsp nap. Csak délig marad, de nagyon izgulok.
Az elválással nem volt gond, de attól tartok ha 1-2 óra múlva megunja, keresni fog, és követel majd.
De jó lenne ha megszokná és megszeretné!

Megyek takarítani, addig míg van időm nélküle.

Lina, szorítok nagyon!

Luca, próbáld szerintem is kicsit parkolópályára tenni az ügyet, aztán hátha akkor....és addig sem ennéd magad emiatt.

Zsuzsi, jobbulást lelkileg!

Alíz, Atya ég, már a 25. hetet töltötted....pár hét, és ha véletlen beindulna, és megszületne sem lenne semmi baja idekint.
Nagyon várom már én is a 25-28. hetet!

Pussz mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Lina!

Minden drukkom a Tied! :wink: :wink: :wink:

Kacika!

Boldog névnapot kívánok!

Luca!

Én is ilyesmiket éreztem, hogy mi van már velem, de ha jönne, akkor bírom-e kettővel egyedül, a munkától való elvonást, hogy a nagyszülők messze vannak, hogy miért nem jön, miért nem marad, talán jobb is, mert a természet tudja, hogy mekkora a teherbíró képességem... Ezek felváltva éppen hol jártam a ciklusban. A 12-14. hétig tuti bennem lesz a félsz, hogy a szervezetem ki akarta hajítani ezt a babát, vajon volt-e oka? :roll: Ugyanakkor meg hihetetlen optimizmus vett rajtam erőt... nem értem magam.

Zsuzsu!

Ez a téli bezártság mindenkinek szisztematikusan az agyára megy, és ha még a gyerek is hisztizik, beteg... Gondolom Te is egyik pillanatban akarod, hogy jöjjön tesó, de egy küzdelmes csata után már inkább nem... :lol:

Mimi!

Valaki nálunk a házban is benyelte a fosós-hányóst, mert érezni a budiban, azt az összetéveszthetetlen szagot.

Kingával szombaton a Heim Pál ügyeletén voltunk, láz, szötty, elesettség. Diagnózis lobos torok, torokgyuszi. Már nem lázas, de még nem az igazi. Ez az első betegsége, volt egy 3 napos láz, de arra nem kellett gyogyó. Megyek is, mert készítenem kell a becsapós teát, mert másban nem megy le a summetrolim. :shock:

tjuca

sziasztok.
Én is kívánok boldog névnapot, minden Katalinnak.
Juca nagyon örülök neked, teljesen más a hangulatod, és ez nagyon jó, kívánom hogy jó nagyra nőjjön a pocid.

Zsuzsu Lina Luca.
Semmi bölcsességet mondani nem tudok, mert sajnos én is nagyon magamba tudok zuhanni.
Teljes szívemből kívánom hogy minél hamarabb babásak legyetek.
Lina nagyon remélem hogy még dobsz egy zebrás pisit :wink: , még ebben a hónapban.

Dreika nagyon ajánlom neked a pg53-at, meg mindenkinek, nekem bejött 4 napig mutatott páfrányt, se előtte se utána.
Annyira egyértelműen mutatja hogy nem lehet eltéveszteni, meg vagyok vele elégedve.
Zsuzsu , meg akik nem biztosak a pében kipróbálni ám, ez még nem doki, nem vesztünk vele semmit.
Én csak azért próbáltam ki mert kíváncsi voltam beindult e szépen a szervezetem a műtét után.
Pussz mindenkinek.

Lányok ha babás leszek valaha, én akkor sem mennék el erről a fórumról, én ide tartozom, eddig úgy éreztem nem volt rossz ha itt babás lett valaki, remélem más is így van vele, úgyhogy maradok akkor is.
Vendég

Ma is negatív. Igaz most meg pisiltem olyan fél 10 körül, elmentem tesztet venni és azzal a két csepp pisivel csináltam, amit 10 perc múlva sikerült kipréselni. Szóval remélem ez sem az igazi. Azért holnap reggelre is vettem. Egyszerűen ott kell lennie annak a babának.

Mimi,
neked végül hanyadik is lett pozitív???????????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

sziasztok.

juca gratulalok.drukolok hogy minden rendben legyen.

linacska te is azt erzed hogy sikerult csak a teszt nem mutatja ki?en is ezt erzem.nega a tesztem de ugy erzem terhes vagyok.

Kép
monyo83

Lina halványka csík sincs???????
Nézd meg jobban!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Luca,
Én is azt mondom, hogy ne add fel! Nekem ismerősöm 41 és 43 évesen szülte az első és második gyerekét. Úgyhogy még van időd Neked is bőven! Nagyon sok erőt kívánok, hozzátok meg a jó döntést! +++

Kacika,
Boldog névnapot! :)

Juca,
Olyan jó olvasni Téged mostanság. :)
Kingának jobbulást!

Sugi,
Oké, ha most nem jön Kistesó, akkor következő hónapban veszek. Ez az amit nyállal kell?
Hé, Te már tudsz valamit? :lol:

Lina,
Én Nálad tuti babát érzek, szóval nem feladni! :wink:

Beszéltem a doktornőmmel az anyajegylevétel miatt, sima ügy a Lydocain mehet, semmi kockázatot nem jelent. Szóval holnap kisműtétem lesz, hát kicsit azért félek.

Az LH tesztet meg folytatom, még halványabb a kontrollcsík, de erősödik, remélem a közelgő pét jelzi és tényleg lesz. Azért nem bízzuk csak a tesztre, 2 naponta együtt leszünk, így nem késsük le tutira a dolgot.

KépKép
dreika

Sziasztok!

Luca! :cry: :cry: ha esetleg mész orvoshoz, kérdezz rá, hogy a Duphaston vagy az Utro nem lenne-e jobb. Én úgy tudom, hogy ezek alkalmasabbak a beágyazódás megtámogatására. Már nem emlékszem: nálad volt hormon vizsi? Gyógyteákat kipróbáltad már? (cicka, palástfű) Szóval szerintem sem kellene még feladni. Esetleg még ott lehet az inszemináció. Egy esélyt ez is megérne. És ne vedd ennyire szigorúan az életkorodat. Persze nem mindegy, hogy 40 vagy 48, de az hogy 40 vagy 41, az nem igazán számít.

Amikor én voltam a genetikain, beszélgettünk a dokival és ő nyugtatott, hogy ha valaki elmúlt 35 éves, az nem jelenti automatikusan azt, hogy beteg gyereke lesz, csak a statisztikai esély nagyobb, és hogy az ő felesége is 42 évesen szülte az első gyereküket. :shock:

Zsuzsu! Nem benned van a hiba! A család több emberből áll, ha valami nem úgy sikerül, ahogy terveztük, mindenki egyformán hibás benne. Hullámvölgyek vannak mindenhol, de túljut rajtuk az ember.

Lina! Tessék jól megválogatni azokat a teszteket! :lol: Csak a két csíkosat fogadjuk el! :lol:

Juca! Kingának jobbulást! Megértem az aggodalmadat. Én már a 14. hétben vagyok, de még mindig eszembe jut, hogy megmarad-e. :roll:

Mimi! nekem a barátnőm gyógytornász és már nagyon csábítgat terhestornára, csak olyan messze van. :roll: Az úszás múltkor nagyon jól esett, jó lenne járni, de valahogy mindig közbejön valami. :roll: Szóval lusta disznó vagyok és nem csinálok semmit. :oops:

Pedig kellene, mert magas lett a vérnyomásom. 140/90. Már másodjára. :roll: Kaptam egy füzetet, amiben vezetnem kellene minden nap, de hétvégén elfelejettem elkérni anyukámtól a vérnyomásmérőjét, így nem tudom mérni. :twisted: Doktornéni első lépesként letiltott a sóról és minden sós termékről (virsli, szalámi, sonka, sajtok) nincs több savanyúkáposzta és kovászos uborka :cry: , tegnaptól külön főzök mindkettőnknek, páromnak normálisan, magamnak ugyanazt só nélkül. :roll: Ha ez nem segít gyógyszert fogok kapni rá. :cry: Ha valakinek van valami jó tippje magasvérnyomásra, az ne habozzon megosztani velem. Ja, és az az 1 kiló hízás lement, sőt még egy kiló vele együtt, tehát most kevesebb a súlyom, mint teherbeesés előtt, tehát ez nem lehet a probléma. :roll:

És végül egy kép Mazsikám arcáról, profilból:
Kép

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Dreika, nem értem miért kérded.
Nem tudok semmit, max kisütött a nap és nagyon jó kedvem lett ettől, ágyneműt mostam, nemsoká jon mikulás, karácsony, boldog vagyok mert van családom, így a karácsony nagyon nagyon szép.
Volt olyan karácsonyom amit egyedül töltöttem pici fiammal, .....de most nagyon boldog ő is.
Kiskölök annyit fejlődött mostanában ... imádni való, válás után leállt kicsit de öszeszedte magát, megszégyeníti azokat akiknél semmi gond nem volt.
Nagyon sokat foglakozunk vele, a versek folynak belőle...na nem áradozok tovább.
Ja a játékait még mindig nem szedi össze.
Én azt csak azért írtam, mert akik itt megbabásodnak, azok csak visszanéznek ide, de a babás fórumhoz tartoznak, Nem bántani akarom őket de én nagyon szeretném olvasni őket is, hogy érzik magukat, uh-t raknának föl, nekünk akik itt avgyunk erre is szükségünk van.
Úgy vártam már lina luca zsuzsu tesztjét is, ne de reméljük legközelebb, én mindenesetre szorítok.
Vendég

Lina! A mai tesztet rosszul válogattad! Majd a holnapi! :lol:

Kép Kép
montana

montanaaaaaaaaa
gyönyörűűűű, gyere többször!!!!!!!!!!
Vendég

Sugi! Én itt vagyok! Minden kívánságod ilyen gyorsan teljesüljön! :lol: Szinte éreztem, hogy uh-t akarsz látni! :lol:

Kép Kép
montana

hétvégén is olvastam ám mindenkit, de őszintén nem mertem írni egyetlen sort sem , nem tudok olyan okosat mondani amivel megtudnék nyugtatni bárkit,és nincs is rá szükségük.
Vendég

A mai még csak 15. dpo, tudom, hogy nem biztos, hogy kimutatja még a teszt. Érdekes, nem vagyok elkeseredve a negatívoktól.

Monyó,
igen, azt érzem, hogy összejött, csak szerintem még korán tesztelek. A lányom is csak a 36. napra lett pozitív anno. A nyári kisbabát a 34. napon néztem, akkor pozitív lett.

Mondjuk ez a mostani is olyan teszt volt, hogy alig bírtam valamit kipréselni magamból, 10 perccel előtte pisiltem. Amúgy a hőm továbbra is 38.1, ezt 3. napja tartja.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

dreika ment pü
Vendég

linacska.ertem akkor nem is csoda hogy nem mutatta ki.maskor szerintem tegyel felre pisit,en is ugy szoktam ha nincs itthon teszt.
en meg csak 12 dpon vagyok :oops: enyem is leht pozitiv meg azert...

Kép
monyo83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?