Új privát üzeneted érkezett!

Betto,mar en is annyit nezegettem a ruhacskait,de nekünk meg nem sok van,eddig senkitöl sem kaptunk semmit :( Ugy latszik itt nalunk nem szoktak tovabbadni a rokonok :( Egyedül anyosom az,aki eszeveszetten vasarol az elsö pici unokajanak :D
Aranyos a parod,hogy igy fogja fel. :wink:

Adri,en a dokimnal levö merleget egyenesen utalom,mert mindig többet mutat mint az itthoni,raadasul jo ket kg-al. :roll: Igy minden dokilatogatas alkalmaval,miutan megmernek,nem gyözöm mondani nekik hogy ez a merleg tuti hogy elromlott :roll: :lol:

Kép
ami6
 
 


Merre vagytok csajok?????Halihoooo,Juti!!!! :idea: :idea:

Kép
ami6
 
 


Ami! Én sem szeretem, hogy megmérnek, mert nekem is többet mutat, de mostmár nem érdekel, mert még mindig csak a pocak nőtt. Ja és a cickók :twisted:

Lili! Képeket kérünk!!!! :wink:

Képzeljétek, lehet, hogy két hét múlva mégis megyünk Uh-ra :) Jajj olyan jó lenne!

Adri! De ügyi vagy! Gratula! :wink:

Kép
bettó
 
 

 
 

Most meg én maradtam egyedül :cry:
Holnap jövök, már új frizurával. Csinálunk majd képeket is.
Puszilok mindenkit!

Kép
bettó
 
 


Tényleg! Juti jó régen járt erre :roll:

Kép
bettó
 
 


Nagyon regen volt mar Juti,remelem minden rendben velük!!

Kép
ami6
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, csak barátnőztem. Kedden Hajni, szerdán Erika és kisfia Botond.

Szóval ma egész nap Kisbabáztam. 3 hetes most a bébike, és annyira,de annyira aranyos!!! Most nem csináltam képeket, mert annyira siettem hozzájuk, hogy itthon felejtettem a gépet. De majd teszek fel mindenképpen. Végig foghattam a babát, aludt a kezemben, meg sírt is. Mivel kisfiú, elég hasfájós. Az Eri mondta, hogy általában a kisfiúk hasfájósabbak, mert nem tudnak pukizni. Most is rotyogtatott szegény baba, de nem jött ki minden, egész piros lett a feje az erőlködéstől. És amikor nagyon sírdogált, mert nem tudta kinyomni a pukit, akkor hasra fektettem. Úgy összehúzta magát, mint egy nokedli. Kis falat az egész baba. És olyan jó illata van, hihetetlen. 4 kg most, nagyon könnyű. Egész délután a kezemben volt, addig az Eri pakolta a ruháit, meg főzött. Holnap is megyek, majd beszámolok.

Lányok, megőrülök. Annyira jó lenne már a sajátomat ölelni, meg puszilgatni. Ez a gyermekvállalás egy csoda. Egy isteni csoda. Ahogy rámnézett, a gyönyörű kis szemeivel az Eri babája. Hát elsírtam volna magam legszivesebben. Simogattam, ringattam. nagyon jó volt. És nagyon könnyű vele bánni. Azt hittem, hogy majd nem tudom, hogyan fogjam meg, de egy pillanat alatt rá lehet érezni. Sose volt még ilyen pici baba a kezemben. És mintha mindig is tudtam volna, mit kell csinálni. Jöttek barátok látogatni, ők még megsimogatni sem merték, én meg csak fogtam, gyönyörködtem benne.....

Még tudnék sokat mesélni, de ezt majd érezni kell. Olyan nagy boldogság ez!!!!!!!!

jutiboszi
 
 


Egyre közelebb a születése. Már csak 3 hónap! Hamar el fog menni.

Képzeljétek, ha megnyomom a mellbimbit, jön belőle átlátszó ragacsos bigyó. Ez lehet az előtej? Olyan vicces. És ha megnyomom, mindig beindul a kisfiam. Azt olvastam, hogy a bimbi ingerlése oxitocint szabadít fel, ami összehúzódásra készteti a méhet. ezért mocorog. Szóval nem ingerlem többet! De úgy meglepődtem!
Nektek is van?

jutiboszi
 
 


Na, holnap jövök, most mennem kell aludni!

Pusza!

Bocsi, hogy most nem reagáltam a hsz-okhoz, csak gyors le akartam írni, hogy mi történt velem, de laragad a szemem. Megyek. Jövök majd!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Tegnap a fogorvos csak kicsit kínzott meg, de nagyon rendes volt, amikor fúrt nem érzéstelenített, de egy ideget eltalált, és mondta, hogy bocsánat mindjárt vége, de így a jobb, ha nem adok szurit. :)
Tehát túléltem.

Megérkezett a melegfront, nekem meg leragadnak a szemeim, meg fáj a kobakom. Nagyon nincs kedvem dolgozni.
Képzeljétek ma meg én megyek védőnőhöz. Én nem a mérleget utálóm, hanem azt, hogy amikor kezdtek mérni, akkor még nyár volt és egy szál lenge ruhában mértek, most meg ruha, cipő minden rajtam van, persze, hogy 3-4 kg-mel több vagyok ott, főleg ma is kertész farmer, legalább 2 kg, kötött pulcsi meg bokacsizma, de engem nem érdekel, mert tegnap este néztem és még csak 7 kg plusznál tartok, és egyáltalán nem figyelek oda, hogy mit eszek, mármint, hogy édesség vagy nasi vagy akármi.

Este ma sütni akarok máglyarakást, annyira szeretem és annyira régen volt már.

Bocs, hogy külön-külön nem reagálok, de amilyen állapotban vagyok hiába olvastam vissza nem tudom ki-mit írt, és sajnos mennem kell dolgozni, mert ma csak 1 óráig vagyok.
Még egyszer bocsi és szép napot mindenkinek.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Először eltakarta az arcát
Kép

Kép

Kép

Kuki 2D-ben:
Kép

Eszi a köldökzsinórt:
Kép

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok csajszik,szep jo reggelt mindenkinek! :)

Lili,voltatok 4D-n?????????

Betto,kepet kerünk am az uj frizurarol. :)

Juti,örülök hogy megkerültel,de a legfontosabb hogy minden rendben! :wink: Biztos aranyos a baratnöd babokaja,mar ugy babaznek en is.
Az az atlatszos,ragacsos bigyo szerintem az elötej lehet.Olvastam rola hogy ilyenkor mar jöhet..Nekem meg eddig semmi,remelem legkesöbb mikor mar itt van a baba,akkor lesz nekem is tejem.Jo babazast kivanok neked mara is! :)

Driennke,örülök hogy tulelted a fogorvost :wink: Nekem is nagyon faj a fejem mikor idövaltozas van.Csak az esö ne esne,annyira rossz kedvem lesz töle. :?
A maglyarakast en is imadom,küldhetsz belöle :P

Többiek???Merre vagytok csajszik??Remelem mindenki jol van!!
Szep napot mindannyiotoknak!Pussz

Kép
ami6
 
 


Nagyon nagyon kis edes a kisfiad,Lili :D :D Köszönjük a kepet! :D

Kép
ami6
 
 


Lili!
Annyira édes ez a pici. Ilyenkor kicsit bánom, hogy mi nem megyünk 4D-re, de sajna nálunk most fontosabb volt, hogy meglegyen mindene a babának, és hogy tavasszal ki tudjuk cseréltetni a portál-ablakokat, mert nagyon hidegek, nincs benne hőszigetelt üveg.

Juti!
Biztos, hogy előtej, azt mondják 6-7. hónapban jelentkezhet, de ha nem jelentkezik akkor sincs baj, egyébként én azt olvastam, hogy nem szabad kinyomni a ciciből, csak ha esetleg folyik, akkor törölgetni, tehát csak óvatosan a nyomkodással :) .

Épp ma reggel mondtam a barátnőmnek, hogy ez a 6 hónap terhesség épp elég volt, most már szívesebben babáznék. De majd annak is eljön az ideje.

Ami!
Itt hál isten nem esik, sőt süt a nap, de én így is olyan vagyok, mint a mosott rongy. Most lenne jó egyet aludni otthon, de sajna nem lehet, szerintem, ha hazamegyek bizti ledőlök kicsit mielőtt nekiállok a máglyarakásnak.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Driennke!

Értettem, nem nyomkodom!!! :lol: Csak képzeld, teljesen meg volt duzzadva, és fájt is, gondoltam megmasszírozom kicsit a bimbit, aztán akkor buggyant ki. A barátnőmnek is ígv volt, de ő először nem masszírozta meg, és elkezdett fájni neki. Na, mindegy, nem nyomkodom.

Ma sem leszek, mert megint megyek babázni, az Eri már hívott, hogy a gyermek beszélni tanul......ahogy nézeget a kiságyban, mondogatja: ööööö, eeeeee, aaaaaa.....
Értitek! Jövő héten a mássalhangzókat tanítjuk meg, és lassan összeáll a beszéd. :lol: :lol: :lol:

Jaj, de jó lesz, megint foghatom, meg puszilhatom azt a kis drágaszágot!

Képzeljétek, még szeptemberben dolgoztam 2 napot a munkahelyemen, mint műkörmös, mert utána kerültem kórházba, és csak most szóltak, hogy van még fizetésem. 12.000 Ft-ot még kapok, azért a 2 napért. Az pont egy 4d UH ára! Lehet, félre is teszem, és bejelentkezünk megint!

Lili!

Melyik nőci volt a 4d-ben? Mert nekünk a fekete hosszabb hajú volt. Mi is ott voltunk, nagyon jó volt!!!!!! Olyan kedvesek voltak,hogy anyu teljesen el volt ájulva tőlük. Te honnan ismered őket? Ja, és nektek látszott 3d-ben is a kuki? Mert nekünk csak 2d-sen látszódott. És nekünk is pont így látszódott a kis feje. Jaj, de jó! Úgy örülök! Akkor Nektek is biztosan kukis lesz. De jó, egy kukis, egy punis....így kerek a világ. Akartok majd 3.-at is?

jutiboszi
 
 


Juti!
Én ezzel, hogy ne nyomkodd nem akartam okoskodni, csak segíteni. :) Szóval én ezt úgy olvastam azt hiszem valamelyik orvos válaszolos rovatban, de már nem tudom, hogy hol.
Nekem is fájdogál néha, meg tök érzékeny, de eddig semmi.

Jó babázást, és vigyázz magatokra.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!

Lili!
Gratula a kis kukishoz!

Bettó!
Lehet, hogy már az őrületbe kergetlek, de átírnád nekem a 4d-s dátumot dec.5-re? :oops: A 6-i kórházi uh marad.

Kép
Kép
giga1
 
 


Sziasztok!

Giga! Dehogy kergetszaz őrületbe!!! Szól és én csinálom, javítom :wink:

Juti! De jó, hogy babázhatsz. Én is nagyon várom már. Barátnőm megcsinálta a búrám, neki még le kell állnia egy bogyóról és utána jöhet nekik a baba. Már ő is nagyon várja.

Képet majd csinálunk, csak Gézunak el kellett rohannia, és nem volt most ideje csinálni. Lemaradásunkat pótoljuk :wink:

Driennke! Örülök, hogy minden rendben volt a dokinál. Lassan nekem is el kellene szánni magam :roll:

Lili! GRATULA A KUKIHOZ!!!!! :) Olyan kis édes a buksija is. Gézu mondta tegnmap, hogy jelentkezzek be a 30. hétre, de én azért várok még vele, van egy pár nem várt kiadás, meglátjuk hogy jövünk ki a pénzből. :?

Ami! nálunk is borongós az idő, de még nem esik. Viszont én is tudnék aludni, mint Driennke. Az eső viszont a téka szempontjából nem is lenne olyan rossz :lol:

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Lili!Nagyon édik a képek :lol: , ilyenkor irigykedem egy picit :cry: . Olyan jól látszódik minden a mi képeinkkel ellentétben, Zoli csak fonott kalácsként emlegeti :roll: .

Juti!Szupi lehet babázni! :lol:
Én is úgy hallottam ha van tejcsi a cicidben, hogy ilyenkor nem szabad nyomkodni, bár tesóm nyomkodta magának és nem lett semmi következménye ez még 10évvel ezelőtt volt. :lol:

Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Lili
:lol: :lol: :lol: :lol:

Mostanában nagyon elmaradoztam... dolgozom ezerrel... ahhoz képest, hogy itthonmaradással indult a terhességem... :roll:
Elegem van mindenféle tüntetésből, sztrájkból... :cry:
Schengeni-határok :evil:
Vendég
 


Sziasztok!

Driennke!

Nem vettem okoskodásnak, csak én ilyen mindent megmagyarázós csajszi vagyok!
Igaz többiek?
Semmi baj, nagyon kedves vagy, és örülök a véleményednek.

Most megyek is, csak bejelentkeztem, hogy minden oké, csak nem akarok sokáig itt ülni megint, mert holnap korán kelek. (9 az korán van?) :oops:

Nagyon jó volt ma is a babázás, a kis édes úgy aludt, mint a bunda. Megeszem. Ma is siettem, elfelejtettem a fényképezőt. De megbeszéltük az Erivel, hogy csinálunk olyan képeket róla, mint amilyeneket Anne Geddes csinál a babákról. Van pár ötletem, majd megmutatom, mit sikerült összehozni!

Na pá, holnap jövök!!!

jutiboszi
 
 


Juti!
Köszönöm, hogy nem haragszol, csak tudod még nem ismerlek annyira, hogy tudjam, hogy mikor vagyok sok Neked, és persze a többieknek is. Ezért kérlek benneteket, ha úgy érzitek, hogy túl sokat jár a szám fölöslegesen, akkor lőjetek le (de azért finoman)
Én is kb. ekkor feküdtem le, mert le kellett mennem az uramért az állomásra, de fél hatkor keltem, megint kivagyok, minti a bili füle, de hazamegyek és nem érdekel semmi befekszem az ágyba és alszom, lehet, hogy reggelig. :)


Na, úgy néz ki megvan a leányzó neve (már csak akkor fogok röhögni, ha fiú lesz) szóval a párom szerint a végleges :D név: Balogh Nikolett, Niki-baba. De én még nem bízok benne, hogy ez a végleges, de legalább ez nekem is tetszik. :D

Laura!
Nekem is elgem van a sztrájkból és állítólag jövő kedden megint lesz, és lehet, hogy nem csak a volánosok, hanem megint a vasutasok is. De majd meglátjuk.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Ja! Elfelejtettem, hogy tegnap a védőnőnél minden rendben volt. És olyan jó volt hallani a picur szívhangját. :)

Majd még jövök.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Kedves Lanyok,

Van egy Angliabol erkezo babaruha csomagom, 50 db, nagyreszben meg az arcedula is rajta van, de a tobbi is csak par honapot hasznalt nagyon szep KISLANYNAK VALO ruhak 0 - 1 eves korig.
300 ft / db ert adom, de csak egyben azaz 15 000 ft + ajandek bontatlan, meg foliazott JohnsonJohnson hintopor + furdeto + 3 szappan, 2 Snoopys cumisuveg. (vadonat uj ) + 2 db gyogyszertari babakrem, bontatlan.
A csomagrol irok reszleteket, kuldok kepet, ha kell. Akit erdekel a bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon. ( ne a babanetre ! )

Szep napot es jo babavarast kivanok :

Bogyo
bogyogyorgyi
 
 


Sziasztok!
Voltam a héten terheléses cukor vizsgálaton én is, mert gyanús voltam a nagy súlynövekedés miatt, de negatív lett.
Hát igen, mindenki megnyugtatására mondom, hogy én eddig 25kg-ot híztam, és a durva az, hogy általánosságban alig látszik, csak nagy a hasam. Szóval irigyen olvasom a 7-10 kg-os hízásokat nálatok.
Overallt nézett már valaki a bébinek? Én elkezdtem nézni és eddig csak olyan kb. 7000 Ft-nál kezdődőeket láttam, amit picit sokallok 1-2 hétre. Valami ötlet? A H&M-et majd még megnézem.

Kép
ábella
 
 


Juti,en is meg kellett nezzem amit mondtal...., :lol: nekem is jön belöle.
Driennke,örülök hogy minden rendben! :wink:
Abella,ha nem nagyon latszik,akkor ne is foglalkozz vele.Na meg ha latszana is,senkinek semmi köze hozza,ha te jol erzed magad!Bar gondolom elötte vekony voltal...Rajtam sem latszik semmi,csak a nagy pocak.Eddig pedig 12 kg-nal tartok.
Overallt en a H&M-be vettem,ott 25 euro volt.Valahol tenyleg penzkidobas mert nem fogjuk sokaig hasznalni,dehat nalunk nincs mas megoldas,nincs a csaladban sok kisbaba,ahol meg van onnan nem akarok ilyet kerni.Mindegy,most mar megvettem.

Kép
ami6
 
 


Akartam nektek küldeni egy kis hoesest,de nem talalom a linket hogy ide is feltehessem.Gondoltam,biztosan olyan jo erzest valt ki bellöletek,mint belölem. :)
A gepemen megvan a fajl,de azt csak mail cimre tudom küldeni. :( Vagy ide hogy tehetnem azt fel???
Szoval csajok,akinek hoeses kell,az irjon egy privit,es irja meg a mail cimet.
Megyek,mert meg krumplit kell föznöm,ugyanis vendegeink lesznek este 19-oratol.Raklettezünk,ismeritek?
Közben addig fel-fel nezek.

Puszi mindenkinek! :)

Kép
ami6
 
 


Ami, igen, mi nagy rakletezők vagyunk! :) Nyamm. Mondjuk ma este csajbulira megyek 8)

Juti,igen, a sötétebb hajú nőci volt. És én is szeretek oda járni, meg Szonja is, bár attól tartok ez volt az utolsó. Kaptam kólát is, hogy felébredjen, mert az elején aludt. És igen, a kuki csak 2D-ben látszott, mert a méhlepény miatt nem tudta megnézni 4D-ben, meg valahogy nem látott be. De most már elhiszem, hogy fiú. érdekes, Szonjánál egyszer mondták, hogy lány, és nem kételkedtem benne. Most viszont annyira hihetetlen (bár, ha belegondolok, hogy Szonja mellé lesz egy fiam, olyan gyönyörűséget érzek), olyan lányos anyukának érzem magam.
És tök szupi, hogy van ez a barátnőd, csomót babázhattok együtt, és tök jó lesz!

Jól magamra ragasztottam a keményedés-szakértőt :lol:

Mennem kell, Szonja hív

Lili
KépKép
KépKép
manka79
 
 


Sziasztok!

Ami, LIli! Én nem tudom mi az a raklet, beavattok?

Ábella!Ha te jól érzed magad akkor ne foglalkozz a kilókkal.
Megmondom őszintén én kínaiban láttam bundazsákot 56-os méretben 3200.- forintért ami szerintem nagyon jó ár, de ha tudsz kérj valakitől kölcsön. Nincs valaki akinek téli születésű babája volt az ismeretségi körödben? Nekem is így van egyenlőre 1 kék 62-es, a sógornőm pedig kért kölcsön az egyik ismerősétől 1 másikat.

Driennke!Nekem sem vagy sok, sőt szeretlek olvasni benneteket, még akkor is ha én ritkábban is írok.

Juti!Úgy látom eléggé leköt mostanában a barátnőd meg a picurkája, ritkábban jelentkezel :lol: , amit teljesen megértek!

Lili!Érezd magad jól a csjszibulin.


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Végra én is vagyok :wink:
Ábella! nekünk azt ajánlották, hogy olyat vegyünk, amibe jövőre is belefér, van olyan aminek a lábánál a zárt részt le lehet gombolni. Mi olyat fogunk nézni, mert arra a 2 hétre felesleges megvenni egy 56-ost. :wink: A kilókkal tényleg ne foglalkozz, a lényeg, hogy te és a kis pincur is jól érzi magát!!!!! :)

Juti! De jó neked, így még jobban rá tudsz hangolódni a kisfiad érkezésére :wink:

Ami! Én sem tom, hogy ki az a raklett :(

Driennke! Nekem sem vagy sok, sőt. Így okosodik az ember. Van már pocak-keményedés szakértőnk, és mostmár van egy előtejes szakértőnk is :wink: Este hazamentem és én is megnéztem jobban a cickóket, de nekem még semmi. Jut eszembe. Azt mondta a védőnő, hogy kezdjem lassan edzenni a mellbimbókat, kicsit durvább törölközővel. Ti csináltok ilyet?

Lili! Jó bulizást! :wink:

Új haj a láthatáron :wink: Elég gázos a kép, de este fél tízkor már nem tudtam jobban kinézni :P
Ma tesómmal ajándéktúrán voltunk, elfáradtam rendesen. Egy negyedórás utat hazafelé fél óra alatt tettem meg. Már alíg bírtam menni, no meg meleg is volt nagyon. De hazaértem! :lol:
Szóval itt a képecske: Kép

Kép
bettó
 
 


Pont nem látszik normálisan a hajam :twisted: Bocsika

Pusszancs!

Kép
bettó
 
 


Majdnem elfelejtettem :P Már csak 12 hét! :)

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

Bettó!

Nagyon jó a hajad! Irigyellek, hogy ilyen rövidre merted vágatni. Én is szeretném, csak nekem olyan kevés hajam van, hogy ha ilyen rövid, akkor kilátszik a fejbőröm.
És olyan szép vékony vagy, tényleg csak a poci árulkodik a kisbabáról!

Igen, nagyon jó ez a babázás, bár ma nem láttam sajnos, mert a másik barátnőmmel voltam Ausztriában vásárolni, a nagyobbik fiának vettünk ruhákat. Eredetileg ő is overallt akart venni a lányának, de csak nagyon fiús volt, és azt nem akarta megvenni. 26 Euró volt egyébként.
Nekem van kb. 8 overallom, kétéves koráig hordhatja, lehet váltogatni is, annyi van! Mind kaptam.

Ábella!

Én már 13.5 kg-nál tartok, de nem aggódom, mindenki azt mondja, hogy nem látszik. Majd szopiztatásnál lemegy,ami meg marad, azt majd lefutkossuk. Futhatunk úgy is eleget a babáink után!

Adrienn!

Ja, sokat vagyok az Erinél is, meg elkezdtem erőteljesen a gyerekszobára koncentrálni. Hát, ma nagyon jól haladtam, már csak kb. 1 órás munka van hátra, és kész a gyerekszoba. Illetve úgy van kész, hogy minden nem idevaló dolgot kivittem, elhelyeztem a kinti szekrényekben. Már tényleg csak a gyerekdolgok maradnak itt. Aztán jön a festés, meg valami édes szőnyeget is vennék. Meg függönyt kell még megvarrni. Abból most nem veszek újat, mert van egy sárga-kék nagykockás sötétítő, az egyelőre jó lesz. Az is 5000 Ft volt, és a legolcsóbb kategória. Nem is tudom, milyen árban vannak most a gyerekmintás anyagok. De a függöny nem fontos, tiszta legyen, és kész, nem igaz?

Lili!

Engem elküldött sétálni a nőci az UH-n, hogy hátha kijebb bújik a fiacskám, de aztán a sétától inkább elaludt, és még beljebb húzódott. Vicces volt. Szegény nőci, több, mint 1 órán keresztül próbálkozott, hogy lássunk valamit, de hiába. Nagyon kedves volt! És a wc, ami ott van! Még sose láttam olyat!

Driennke!

A Nikolett nagyon szép név, nekem még jobban is tetszik, mint a Barbi. Pedig mind a kettő nagyon szép!!!!!
Olyan jó, hogy Te is ilyen kis fecsegős vagy, és sosem vagy sok!!!! És nem is bántasz meg, mert ahogy már írtam, minden vélemény fontos nekem!!! Minél több infó, annál több tudás. És szerintem senki sem fog lelőni!!!! :lol:
Már megszoktuk, hogy ilyen beszédesek vagyunk!



Csajok!
Mostantól kevesebbet leszek itt, mert sok a dolgom mostanában, de addig csak, amíg bírom szusszal. A barátnőim felvilágosítottak, hogy az utolsó hónapra ne tervezzek semmit, se pakolást, se festést, semmit, mert örülök majd, ha pisilni el tudok menni egyedül. Na jó, nem ennyire durva, csak nem lesz ennyi energiám, mint most. Úgyhogy a végére marad a babaruhák válogatása, mosása, vasalása, rendezgetése. Addig minden mással végeznem kell!!!És akkor megint egész nap rajtatok fogok lógni, mert más dolgom nem lesz!!! Jaj de jó, én már azt is várom.

Na, most megyek is, még pakolok egy kicsit, aztán alvás, holnap meg egész este babázok, ott is alszok, mert a barátnőm férje dolgozik éjjel, az én férjem meg szülinapi buliba megy. Én meg már nem akarok vele menni, mert egy kocsmában lesz, és ott biztos olyan nagy lesz a füst, hogy nem bírnám sokáig. Különteremben lesznek, de mindenki dohányzik, és megint sokan lesznek tuti. Ugyanaz a társaság, aki a mi bulinkra is jár.

Na, most tényleg megyek!

Pusszantlak Titeket drágáim!

jutiboszi
 
 


Sziasztok!

Juti!Megint megdöbbentettél 2:10-kor vagy itt :!: :?: :lol: és még mész pakolni? Nincs egy kicsit a biológiai órád felborulva?
Jó hogy ilyen jó barátnőd van a közelben és ráadásul még ő is kismami. Szupi lehet! :lol:

Betti!Szupi az új frizud :cry: , és nagyon édi a pocid is!


Képzeljétek, megkértem a párom, hogy csináljon nekem az ágyból való felkeléshez "csikót" :oops: , és sokkal könnyebb így , főleg éjjel számít sokat mokir ki kell mennem pisilni. :lol:


Pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


mokir=mikor

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Betti!Most látom nem jó emotikont tettem be a hajad dicséretéhez, ezt szerettem volna: :lol: , bocsi.

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Köszönöm szépen!
Juti nekem sincs sok hajam, de barátném olyan jól meg tudja csinálni, hogy nem is látszik. :wink:
Óvatosan a pakolással :wink:

Adri! Mi az a csikó? :oops:

Kép
bettó
 
 


Sziasztok!

A héten el voltam kicsit veszve!Itt volt Anyukákám vidékről,így nem a gép előtt töltöttem az időmet!

Betti:Jó a hajad!Szép a pocid!És Dec.05-én megyek UH-ra,légyszi írd be a táblázatba.

Juti:Majd lemegy a szopinál a plussz kg.

Én igaz még nem híztam annyit,Levinél 8 kg-ot össz-vissz,de most igen túlteljesítem azt majd.Jún.27.-én amikor csináltam a +tesztet 51,4kg voltamn,de azóta már voltam 47,3 is.Most 52,9.Én a 47,3-hoz számolom a hízást,így már 5,5 kg.És még van 3 hónap. :(
Én azt sem bánnám ha egy dr-ot sem híznék a terhesség alatt,persze ez szinte lehetetlen :lol: .De azt tudni kell ,hogy idén januárban én még 61,5kg voltam,amit a merckformin segítségével tudtam leadni.Az ideális súlyom a 46-47kg.Ez az elmúlt pár évben nem nagyon tudott megvalósulni.Levivel 61 kg-mal mentem szülni,57 kg-mal jöttem ki a kórházból,és utánna tényleg leadtam 47-48-ra.De a szopi befejezése után csak úgy jöttek rám a kg-ok,igaz a pcos-nak köszönhetően!!! :cry: :cry: :cry:

Adri:engem is érdekelne mi az a csikó?! :D

Kép

Kép
lecso
 
 


Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen
 
 


sziasztok!

Eltünt mindenki? :shock: Ma színeteket sem lehet látni! :D
Vagy mindenkit megvisel ez a front? :evil: Én pocim megint fájdogál! :cry: Remélem ennél rosszabb azért nem lesz!Fránya front!Brrrr!!!

Kép

Kép
lecso
 
 


Lecsó! Szerencsére mi eddig elég jól viseljük a frontot (kokpp-kopp) :wink: Bár tény, hogy nem mocorog most annyit Kincső sem. A Meleg fronttól már jobban szoktam félni!
Tessék többet pihenni! :wink:
Beírtam a táblázatba, mindjárt teszem is fel.
Köszike a bókot. Eddig nem bántam meg, hogy megint rövid lett a hajam, ma már meg kellene mosnom, attól félet egy kicsit, de Kata eddig mindig szuperül levágta és nem volt gond a szárítással.

Milyen volt a hétvégétek? Nálunk semmi extra, szombaton nem bírtam magammal és kitakarítottam :lol: De olyan jó tisztaság van. Ilyenkor úgy szeretek otthon lenni, minden a helyén és csili-vili minden. :lol:

Kép
bettó
 
 


Kép

Kép
bettó
 
 


Kedves mamák-papák és babák

Eladó Baboo babahordozó!

Olyan mint a Baby Bag.
Hasonlít a kendőre csak korlátozottabbak a hordozási lehetőségek, ellenben egyszerűbb a használata és nem kell a rengeteg anyaggal bajlódni, ha éppen nem használjuk, ráakasztva a babakocsi tolókarjára pakolóterületet nyerünk.

Nagyon jó minőségű, vidám színes pamutból.

Két pozicióban, újszülöttkortól hordozható. Eleinte fekve később ha már a baba ülni tud csípőhordozásban.


Honlapomon többet is megtudhat a hordozóról.

http://www.gportal.hu/portal/babooo

Mi nagyon szerettük, kisfiamat kb másfél éves koráig hordoztam.

Ára 8500 Ft


Képek és információk a hordozóról:

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0
http://www.gportal.hu/portal/babooo/

A képen látható babák életkora:
első baba 3 második 5 harmadik 20 hónapos.


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

A csikó, legalábbis nálunk így hívják olyan kapaszkodó féle, a régi redőnyünk gurtniját a párom oda csavarozta az ágyhoz, hogyha felkellek feltudjam magam karral húzni. Mint a kórházakban.
Remélem érthető, voltam ha nem szóljatok :oops: .

Velem nem történt semmi a hétvégén. Úgy volt, hogy ma elmegyünk megnézni megint egy autót, de a tulaj kikapcsolta a telefonját, nehogy utol tudjuk érni, pedig így volt megbeszélve. Nagyon pipa voltam. Ha már el is adták miért nem tudja azt mondani, hogy sajna de már eladtuk. :twisted: Némely ember olyan bunkó!

Betti!Elfelejtettem írni a múltkor hogy a neten is keresgélünk, de ami jó volna az ország másik felében van és a páromnak nincs jogsija sajna (bár ő nem is akar mindig azt mondja neki sofőrje van).

A picurkák sokat mocorognak. Már lehetne február! :cry:

Na pussz!

KépKép
KépKép
jadika
 
 


Sziasztok!

Megint voltam babázni, szombat este. Éjjel 2ig ott maradtam, addig az Eri sem aludt, mert a babója hasfájós volt. Tojást evett az Eri, és valószínű attól fájt a baba pocija. Jaj lányok, ettől azért kicsit félek, hogy olyan dolgokat kell enni, ami nem bántja a baba hasát. És ha nem találom el, akkor miattam szenved.

Meddig nő még a pocink? Mert én úgy érzem, még 2 centi, és nem tudok létezni. Tegnap voltunk a barátainknál, és nem bírtam felvenni a cipőm, mert nem volt szék az előszobában. Mi lesz még velünk?! Aztán a házigazda csajszi szaladt ki, hogy segítsen, feladta rám, mint az ovisokra. Jövőre ő is szeretne babát, kíváncsi vagyok, ő milyen lesz terhesen. Nagyon édes csajszi, kb. a vállamig ér, jól fog állni neki a hatalmas pocak.

Ma egész nap pihenek, a drágám főzte az ebédet. Olyan édes volt, felkelt, és csöndben megfőzött, engem meg hagyott aludni. Ritkán csinál ilyet. Úgy látszik rá is jó hatással volt a tegnapi összebújás. Két hónap után már mindkettőnknek hiányzott. :oops:

Adrienn!

De igen, kissé felborult a biológiai órám, ami az én hibám. Szerettem lustizni, és sokáig aludtam az elején, amikor már nem dolgoztam. Viszont így nem tudtam időben elmenni aludni, mert nem voltam álmos. Próbáltam visszaállni, de ha 9-nél tovább alszom, akkor már borult az egész. Én ilyen bagoly típus voltam mindig, a fősulin is úgy raktam az óráimat, hogy a nagyon fontosakat későbbre, amiről lehetett lógni, azt meg korábbra. Sőt, szerencsémre a munkahelyem is olyan volt, hogy 9-re kellett bejárni. Korábban nem is ment volna.

Na, most megyek, még pihizek, aztán holnap posta, UPC, könyvelő talán.... Sok a dolog megint.

Bettó!

Légyszi írj be engem is! Dec. 12. UH (30hetes) Köszike!

Ja, képzeljétek, én nem is tudom, hogy mi lett a cukorterhelés eredménye. De nem aggódok, mert azt mondta a dokim, hogy nem kell külön ezért bemennem a terhesgondozóba, hanem majd értesítenek, ha baj van. Eddig nem szólt, szóval biztos nincs baj. Most már nem is megyek a kórházba, majd csak nst-re, mert mindent a magánrendelőben csinál. Vagyis a tehesgondozó helyett megyek a magánrendelőbe, mert azért vérvételt nem csinál ott.

Na, most tényleg megyek!!!

Pusza!

jutiboszi
 
 


sziasztok!!

Juti még fog nőni a poci! :lol:
Csináltunk ma pocifotót és felraktam a másik topikba ahová írok,és azt mondták a csajok hogy olyan hatalmas a 26 héthez képest :?

Kép Kép
Mit szóltok???szerintem atietek sem kissebb?! :wink:

Levivel a 39.héten az nap amikor szülni mentünk: Kép
Azért itt már nagyobbacska,de lehet most még azt is túlnövi :lol: :roll:

Hasfájás?Levi is nagyon hasfájós volt.Bármit adtunk neki nem használt!Már nrm mertem semmit sem enni csak vajaskenyeret,de csak fájt a pocija,amíg szopizott!Utánna mint akit elvágtak,semmi baja nem volt!ÚGYHOGY:ÉN IS FÉLEK TŐLE,PEDIG NEKEM VAN MÁR EGY KISFIAM! :?

Remélem egyikünk babája sem lesz hasfájós! :)

Jó éjt,szép álmokat!
Sziasztok!

Kép

Kép
lecso
 
 


Sziasztok!

Sajna, a hétvégén olyan fáradt voltam, hogy nem bírtam a net elé ülni. Már nagyon várom, hogy otthon legyek, de ezt a 4 hetet még kibírom valahogy.
Bár otthonléttől meg azért félek, mert a mamám elég kiakasztó tud lenni, de majd valahogy leszerelem.
Most akarok beszélni a főnökömmel, hogy ebben a hátralevő 4 hétben engedjen el fél 5 helyett negyed 5-kor mert akkor bő háromnegyed órával előbb hazaérnék.

Képzeljétek a lányom a hét végén egy egész kört leírt a pocakomban. :) Kezdte jobb oldalt, majd fent volt, később már bal oldalt, aztán meg lent, de tegnap este pedig középen a köldökömnél éreztem erős rúgásokat. :) Csúcs

Ábella! Nekünk van kb 4 db overállunk. Egyet vettem a bababörzén 1000 ft-ért. Van kettő olyan amit úgy hívnak, hogy kombizsák, mert először bundazsák, aztán cipzárral át lehet alakítani overállá, meg van egy kb két évesnek való nagy, úgyhogy el vagyok látva hál isten.

Bettó!
Tök jó a hajad, meg a pocid is.

Juti!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy. Nekem mindig azt mondták, hogy cserfes kiscsaj vagyok, de néha férjem is leállít, hogy most már elég legyen.
Egyébként képzeld, tegnap este volt valami fehéres rászáradt ragacs a melltartómon, ez szerinted az? Folyni még nem folyik, de valami van. :)

Attól én is félek, hogy hasfájós lesz, én az voltam, remélem ez nem örökölhető. Mesélik anyuék, hogy úgy kellett velem mászkálni, hogy közben a popsimat kellett ütögetni.

Majd még jövök.

UI.: beszéltem a főnökömmel, ezután előbb hazamehetek, ha nem lesz valami sürgős meló.

Driennke

Kép
driennke
 
 


Lecso!
Nekem még csak most kezd kisimulni a köldököm. Olyan furi, mert nekem olyan mély volt, legalább 1 cm. De egyébként elől még mindig lapos, tehát nem csúcsosodik kifelé, remélem ez azt jeleni, hogy tényleg kislány. Majd 10-én kiderül, reméljük.

Betti!
Írd be légyszives a táblába, hogy Balogh Nikolett lesz a neve, úgy néz kis ez a végleges, persze, ha nem növesztett ez idő alatt valamit a lába közé :)

Driennke

Kép
driennke
 
 


Sziasztok!
Bettó!
A 6-i uh is maradt. Csak a 4d-s lett átrakva. Szóval 5-én megyünk 4d-re, és 5-én meg a kh-ba uh-ra. Bocs, ha kavarodást okoztam... :oops:

Lecso!
Hát tényleg nem pici a pocak, de az előzőhöz képest még nőhet... :wink:

Kép
Kép
giga1
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?