Sziasztok!
Bettó!
Nagyon jó a hajad! Irigyellek, hogy ilyen rövidre merted vágatni. Én is szeretném, csak nekem olyan kevés hajam van, hogy ha ilyen rövid, akkor kilátszik a fejbőröm.
És olyan szép vékony vagy, tényleg csak a poci árulkodik a kisbabáról!
Igen, nagyon jó ez a babázás, bár ma nem láttam sajnos, mert a másik barátnőmmel voltam Ausztriában vásárolni, a nagyobbik fiának vettünk ruhákat. Eredetileg ő is overallt akart venni a lányának, de csak nagyon fiús volt, és azt nem akarta megvenni. 26 Euró volt egyébként.
Nekem van kb. 8 overallom, kétéves koráig hordhatja, lehet váltogatni is, annyi van! Mind kaptam.
Ábella!
Én már 13.5 kg-nál tartok, de nem aggódom, mindenki azt mondja, hogy nem látszik. Majd szopiztatásnál lemegy,ami meg marad, azt majd lefutkossuk. Futhatunk úgy is eleget a babáink után!
Adrienn!
Ja, sokat vagyok az Erinél is, meg elkezdtem erőteljesen a gyerekszobára koncentrálni. Hát, ma nagyon jól haladtam, már csak kb. 1 órás munka van hátra, és kész a gyerekszoba. Illetve úgy van kész, hogy minden nem idevaló dolgot kivittem, elhelyeztem a kinti szekrényekben. Már tényleg csak a gyerekdolgok maradnak itt. Aztán jön a festés, meg valami édes szőnyeget is vennék. Meg függönyt kell még megvarrni. Abból most nem veszek újat, mert van egy sárga-kék nagykockás sötétítő, az egyelőre jó lesz. Az is 5000 Ft volt, és a legolcsóbb kategória. Nem is tudom, milyen árban vannak most a gyerekmintás anyagok. De a függöny nem fontos, tiszta legyen, és kész, nem igaz?
Lili!
Engem elküldött sétálni a nőci az UH-n, hogy hátha kijebb bújik a fiacskám, de aztán a sétától inkább elaludt, és még beljebb húzódott. Vicces volt. Szegény nőci, több, mint 1 órán keresztül próbálkozott, hogy lássunk valamit, de hiába. Nagyon kedves volt! És a wc, ami ott van! Még sose láttam olyat!
Driennke!
A Nikolett nagyon szép név, nekem még jobban is tetszik, mint a Barbi. Pedig mind a kettő nagyon szép!!!!!
Olyan jó, hogy Te is ilyen kis fecsegős vagy, és sosem vagy sok!!!! És nem is bántasz meg, mert ahogy már írtam, minden vélemény fontos nekem!!! Minél több infó, annál több tudás. És szerintem senki sem fog lelőni!!!!
Már megszoktuk, hogy ilyen beszédesek vagyunk!
Csajok!
Mostantól kevesebbet leszek itt, mert sok a dolgom mostanában, de addig csak, amíg bírom szusszal. A barátnőim felvilágosítottak, hogy az utolsó hónapra ne tervezzek semmit, se pakolást, se festést, semmit, mert örülök majd, ha pisilni el tudok menni egyedül. Na jó, nem ennyire durva, csak nem lesz ennyi energiám, mint most. Úgyhogy a végére marad a babaruhák válogatása, mosása, vasalása, rendezgetése. Addig minden mással végeznem kell!!!És akkor megint egész nap rajtatok fogok lógni, mert más dolgom nem lesz!!! Jaj de jó, én már azt is várom.
Na, most megyek is, még pakolok egy kicsit, aztán alvás, holnap meg egész este babázok, ott is alszok, mert a barátnőm férje dolgozik éjjel, az én férjem meg szülinapi buliba megy. Én meg már nem akarok vele menni, mert egy kocsmában lesz, és ott biztos olyan nagy lesz a füst, hogy nem bírnám sokáig. Különteremben lesznek, de mindenki dohányzik, és megint sokan lesznek tuti. Ugyanaz a társaság, aki a mi bulinkra is jár.
Na, most tényleg megyek!
Pusszantlak Titeket drágáim!