Sziasztok!
Myssnia!
Így már értem
! Csak az volt a furcsa, hogy egyszer a táblán Gesztenyés van kiírva, egyszer meg Napfürdő
. Ugyanazon a táblán, ezért megzavart.
Urszila!
Szerintem egy hős vagy a gyantázást illetően! Én nem bírom legyantázni semmimet, mert képtelen vagyok elég gyorsan és hatékonyan lerántani a cuccot. Inkább szaklányra bízom, de ez meg elég drága, mert sajnos 2 hetente mennem kell
. Nem tudom miért, mióta terhes voltam így maradtam
. Előtte is kb. 3 hetente kellett, de ez már katasztrófa, már ami a pénztárcámat illeti.
Andy78!
Hihetetlen, hogy Márknak mennyi haja van! Nagyon aranyos!
Réka!
5 hónapja nem zárták le az ügyet? Nálunk kb. 3 hónap után lezárták, természetesen tettes ismeretlen.
Mérleges képsorozat
.
Szerintem ha nem akar cumizni, akkor ne erőltessd. Lehet, hogy rátalál az ujjára és beéri azzal, de az is lehet, hogy nem kell neki egyik sem. Utóbbi esetben szerencsés vagy
!
Melyik kórházban szültél?
Elli!
Szerintem felejtsd el a védőnéni intelmeit ha tényleg 6 hónapig csak tejjel szeretnéd etetni. Egy anyatejes babát nem lehet túletetni! Bár gondolom ezt már mások is írták, csak még nem olvastam tovább.
Én használok parfümöt, egy keveset fújok a csuklómra és azt kenem a nyakamra is. Szóval nem túl sokat, de használok.
Franyó!
Menyasszony a hetedikről
.
Zsuzsi!
Borzasztó, ami Danival történt
. De tudod, ebcsont beforr
! Van valami hír azóta?
Pocóka!
Levi feje sem illeszkedett be, de nálam nem várt a doki a 40. hét utánig (az karácsony ill. szilveszter lett volna...), meg én kinyiltam 2 ujjnyira. Sajnos a vajúdás alatt sem igazán akart a fiatalember lejjebb csúszni (a zárójelentésemen vmi olyasmi van, hogy magzatfar a gyomorban ), így végül császár lett. Azt nem tudom, volt-e zsinór a nyakán, de a dr. azt mondta, még pont időben volt, mert már kivolt Levi is, meg én is.
Beszéljétek át a dolgokat még egyszer (vagy többször) az orvosoddal. Biztosan tudja mit csinál, hiszen nem véletlenül választottad őt, nem? Gondolom megbízható. Ja, most nézem Te is a Herczeghnél fogsz szülni. Levi is nála született
!
Tejem a 4. nap környékén indult be (nem tudom pontosan mikor, mert tejbelövelésről nem igazán beszélhetek sajnos), tehát tényleg egy kicsit később, de nem biztos, hogy a császár miatt. Ha a legközelebbi hüvelyi szülés lesz, majd nyilatkozom
.
Szorítok Neked!
Ergam: én nem kaptam semmiféle cseppeket, sem a kórházban sem azóta. Csak egy plusz injekciót a második napon, mert nagyon véreztem és amikor meglátta a szülésznő, hogy mik jönnek ki belőlem, azt mondta szóljak az ügyeletesnek.
Pusza, Virág és Levi