Sziasztok!
Nálunk is sz@r idő van,esik az eső,ráadásul ahogy elsötétölt minden elaludtunk,nem rég keltünk,a ma délutáni program napolva igy csak itt Ózdon csavargunk,este felé!
Holnap már dolgozok! :evil!Megszoknám itthon!
Erika!
Látásból ismertem!
A lányodra visszatérve,szerintem nem lessz vele baj megszokja!
Én mamás voltam,anyunak az anyjáékhoz nem akartam soha menni nyaralni,csak ha a mama jön velem!Egyszer 9 éves lehettem a másik mamáék szóltak mivel én vagyok a legnagyobb elvisznek a Balcsira nyaralni!Elvittek Mátraházára mivel mamámék ott laknak,eljött az este felé anyuék mamáék búcsúzkodnak jó nyaralást stb. elmennek,eltelik egy óra kb. nézek kifelé az ablakon már én akkor pityeregtem,kérdezi mama, mibajom,de már akkor kitört belőlem fenhangon sirtam,hogy hiányzik mama!na akkor nagyapám,beidegesedett,hogy reggel indulás előtt visznek haza meg egyebek,mondja mama,hogy dehogy visszük,este sirva elaludtam,eljött a másnap hajnalba indultunk még jóformán aludtam,elindultunk,oda értünk,semmi bajom nem volt eszembe sem volt nagyon a másik mami!Akkor voltam elősször a Balcsin!Attól a naptól fogva teljesen elmúlt a kötődés!
A másik!Nekem Dávid ilyen anyás!Mig kicsi volt sehogy nem akart senkivel maradni sirás árán hagytuk mindig a nagyszülőknél!Megszokta!Nem tetszett neki,de szépen elmagyaráztam neki,hogy vannak helyek ahová nem tudjuk vinni!
Na jó hosszúra sikerült!
Csak azért irtam le,mert tudom milyen érzés most neked!
PUSZI MINDENKINEK!!!!!!
ÁGI!Mi van veled????????????????????????????????????????????
Kismamik Vigyázzatok magatokra ebben a rossz időben !!!!!!!!!!!!
Ne,hogy megfázzatok!!!!!
A többieknek drukk hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma még irok!!!!