Új privát üzeneted érkezett!

EDit

Kisfiadnak utolagos BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

ÁGI?????

Jó éjt!!!
Vendég

Ági!

Mi van veled? Én is remélem ,minden OK!!

Erika!

Hagyd csak anyukádnál minél többször a kiscsajt,csak így szokja meg.Én anno fél éves korukban elkezdtem szoktatni anyuhoz őket(tudtam hogy a fősuli miatt muszály lesz)...túl jól is sikerült :wink:na nem mintha nehéz lett volna,anyukám nagyon csípi őket,ők az élete és valszeg ezt ők is érzik :wink: Így mostanra semmi gond,sőt,már követelik hogy mikor alhatnak ott hetente egyszer.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Erika!
Azért nem mentem le,mert már én az ablakból láttam,hogy halott!!!
Szerintem infarktus!!
Úgysem tudtam volna mit tenni,a mentősök is sokáig élesztették,de mind hiába!!!!
41 éves volt!
Na ennyit erről!

Ági!
Mi van veled????????????????????????????????????????????????

JÓ ÉJSZAKÁT!!!!
Vendég

Erika,
vagyok-vagyok, csak kicsit ritkábban. Nekem is felment a hőm 36,9-re mint a többieknek, csak sajna már le is ment... :( Iszom a palástfüvet, nekem nem olyan rossz.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Kriszti

ja értem!
És ismerted is??NA aztán befejezem a kérdezgetést! :wink:

NYáriorgona

NAgyon hiányoltalak!! :wink:
Szal izlik az a szörnyűség???Brrrr....De azért iszom ám! :wink:
A hőm még fönt van.Csak kezd engem is lekapnia köhögés.Asszem megfertőztetek Krisztivel... :D Remélem nem leszek betegebb...

PAnny

Ma beszéltünk anyummal róla(meg férjemmel persze) hogy mi lenne a megoldás.Mi is ugy látjuk,hogy nagyon kötődik,tulságosan is.Persze mert én vagyok a szülőanyja :lol: Természetes.Viszont kicsit el kell lennie mással is NÉLKÜLEM.Szal probálkozni fogunk...

Jó éjt mindenkinek!!
Vendég

Erika!

Osztom ám az észt a gyerek-ekszakadás ügyben,de elárulok egy titkot...én ugyanilyen voltam mint most a te Petrát(ha nem még olyanabb :oops: )Szal ez is gyerekfüggő.

Meggyűlt ám anyunak velem is a baja...képzeld úgy járt énekkarba(mai napig jár)hogy az ölében ültem szembe vele kb.egy éves koromtól.Ja és mostanában van hogy a Krizsi is megy vele ha épp orvoshoz kell mennem vagy valami :wink:
Ha színházba vagy valahova mentek apuval,leadtak a nagyihoz de éjnek- évadján értem kellett jönni mert ott vártam őket az ágy szélén,még véletlenül sem aludtam el soha.Szerencsére anyu sosem "vágott"át és jöttek értem éjszaka is...Szal valahol nagyonis megértelek...
Azért felnőttem és elszakadtam anyutól egészségesen,de hozzá kell tennem hogy a mai napig majdnem minden nap vagy találkozunk(Krizsi miatt mert viszem oda)vagy beszélünk telefonon.

Menni fog,ne aggódj!!

Ági,kérlek jelentkezz,aggódunk érted!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt :lol:

Erre nagyon sz@r idő van... :( esik is,meg sötét van...szal olyan depis idő :x

Ágica!
????????????????????????????????

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Sziasztok!!!

PAnny

Akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával... :shock:
Most épp azon veszekszem vele,hogy jöjjön le velem boltba.De Réka nélkül nem akar,Réka meg nem akar jönni.EGyedül mégse hagyhatom itthon őket. :roll: VAlamit jól elszurtam!! :cry:

ÁGI???????????
Vendég

sziasztok itt is rossz idö van nincs is kedvem ki mozdulni .

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Nálunk is sz@r idő van,esik az eső,ráadásul ahogy elsötétölt minden elaludtunk,nem rég keltünk,a ma délutáni program napolva igy csak itt Ózdon csavargunk,este felé!
Holnap már dolgozok! :evil!Megszoknám itthon! :lol:

Erika!
Látásból ismertem!
A lányodra visszatérve,szerintem nem lessz vele baj megszokja!
Én mamás voltam,anyunak az anyjáékhoz nem akartam soha menni nyaralni,csak ha a mama jön velem!Egyszer 9 éves lehettem a másik mamáék szóltak mivel én vagyok a legnagyobb elvisznek a Balcsira nyaralni!Elvittek Mátraházára mivel mamámék ott laknak,eljött az este felé anyuék mamáék búcsúzkodnak jó nyaralást stb. elmennek,eltelik egy óra kb. nézek kifelé az ablakon már én akkor pityeregtem,kérdezi mama, mibajom,de már akkor kitört belőlem fenhangon sirtam,hogy hiányzik mama!na akkor nagyapám,beidegesedett,hogy reggel indulás előtt visznek haza meg egyebek,mondja mama,hogy dehogy visszük,este sirva elaludtam,eljött a másnap hajnalba indultunk még jóformán aludtam,elindultunk,oda értünk,semmi bajom nem volt eszembe sem volt nagyon a másik mami!Akkor voltam elősször a Balcsin!Attól a naptól fogva teljesen elmúlt a kötődés!
A másik!Nekem Dávid ilyen anyás!Mig kicsi volt sehogy nem akart senkivel maradni sirás árán hagytuk mindig a nagyszülőknél!Megszokta!Nem tetszett neki,de szépen elmagyaráztam neki,hogy vannak helyek ahová nem tudjuk vinni!
Na jó hosszúra sikerült!
Csak azért irtam le,mert tudom milyen érzés most neked!

PUSZI MINDENKINEK!!!!!!

ÁGI!Mi van veled????????????????????????????????????????????

Kismamik Vigyázzatok magatokra ebben a rossz időben !!!!!!!!!!!!
Ne,hogy megfázzatok!!!!!

A többieknek drukk hegyek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma még irok!!!!
Vendég

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantottam, hogy mi van Ágival, de látom, még nem írt.... :(

Ki sem látszom a konyhából, már fő a husileves, megcsináltam a vendégváró salátát, épp kelesztődik a tészta a sajtos-pizzás kifliknek!
Délután jönnek anyuék, meg az egyik tesóm köszönteni Atit, meg ha minden igaz, engem is....... :wink:
Sajnos a másik hugomat július óta nem láttam, akkor mentek ki a barátjával Skóciába dolgozni. De már csak 2 hét, és december 8-án jönnek haza!! Gyerekek már nagyon várják őket, mert már beharangozta a tesóm. hogy mi mindent hoz nekik!

Ja, és még vasalnom is kéne, meg hajat mosni......Még jó, hogy csak Atival vagyok, Veroni mamaáéknál aludt!

Panny :)
Itt is borzasztó depis idő van.... :cry: Esik, més tök sötét, párás, ködös az idő!

Era :)
Hát akkor szerencsésnek mondhatom magam, mert a mamaánál bármikor szivesen ottalszanak, és az oviba beszoktatás is elég könnyen ment.

Na, rohanok, tésztát kifőzni!
Edit

Kép

Kép
ditta76

Mi lehet Ágival???????????????????????????????????????????????

ÁGI JELENTKEZZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti

Köszi!!
Képzeld ma egy barátnőmnél voltunk ebéd előtt.OTT AKART MARADNI PETRA!!!Csajszi mondta nyugodtan,maradjon csak menjek haza.Igy tettem.1 ora mulva érte mentem.Képzeld megebédelt.NEM AKART HAZAJÖNNI!!
Sírva vittem haza!!!
Szóval gyerekkel elvan(JA mert ott is van egy kiscsaj,mint Ő,vele elvolt ügyesen.
Szal asszem kistesó hiánya van.... :wink:

Edit

akkor Te tényleg szerencsés vagy!!!

ÁGI????
Irj,mert nagyon izgulunk!!!

NYÁRIORGONA??????????
Vendég

Sziasztok!
Na nekem a mai LH tesztem is pozitiv, már a 3. napja, ki érti ezt :roll: :roll: , de a hőm az megy felfele

Kép

Tényleg ÁGI mi van veled?????????????

Kép
Kép
Kép
f.marti

Erika!

Na látod megy ez!!!!
De indulásnak ez is jó!
Lassan megfogja szokni!
KISTESÓ HAJRÁ!!!!!!!!!

Hol vagytok??????????????
Vendég

Kriszti

Egész nap vendégeskedtünk! :lol: De jó is volt!!!
Veled mizujs???Mit érzel?S mit nem?? :D

Márti

Szerintem is lehet hogy több pete érett meg.Szal vfalszeg többen lesztek,nem 3-man! :D :D :D :D :D

Jó éjt!!
Vendég

Erika!
Örülök,hogy jó napotok volt!
Mi délután karácsonyos dvd-ket néztük,már allig maradt karácsony hetére valami!Tölteni kell majd le!!!!
A Resszkessetek betörőket már kivülröl tudom,de minden évben többször megnézzük!!!!
Most a Hull a pelyhes-t és a Szellemes karácsonyt és a Mi a manó-t néztük!!!
Van még több is,de másnapokra is hagyni kell!!!
A Télapu 1-2 imádom,most töltöttük le a 3-at!!!!
Jól vagyok!Most a szememmel lett valami,a jobb szemem fáj!!!!
Ne kérdezd mitől,fogalmam sincs mi baja!!!!
Most nem érzek semmit!Mostanra megszűnt a görcs,derékfájás,csak a mellem fáj szokásos módon!!!
Görcsöltem 2 hétig mostanra elmúlt!!!!
És Te?????????????
Vendég

Erika!

na ez már tényleg haladás!Nem lesz itt semmi gond a lánykával, csak légy következetes!!

Kriszti!

Akkor jó "házi-mozizós"napotok volt :lol:

Mi is ma kitettük már a karácsonyi fényeket a házra.Márk már annyira nyagatta az apját,pedig még egy kicsit korai,de nem baj :wink:

Aggódom Ágiért!!! :? Remélem csak fekszik és azért nem jelentkezik!!

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Én is elkezdem a diszitést a jövőhéten,nem sokára Mikulás!!!!!!!
Nem korai szerintem,nálunk már egy pár helyen este lehet látni,hogy itt is elkezdték!!!!
Na meg a kis gyerekeknek lehet nemet mondani?????!!!!!!!!
Hát nem mindenben!!!!
Csak győzzük majd villanyszámlával!!!! :wink:
De 1 évben 1x van Karácsony!!!!!
Én is reméllem Ágival semmi baj!!!!!!
Jó lenne ha jelentkezne holnap,hogy minden rendben!!!!

JÓ ÉJT MINDENKINEK!!!!!
Vendég

Sziasztok!!!

NA már karácsonyi hangulatban égtek CSajok???? :lol: :lol:

PAnny

Tudsz feltenni képet a kivilágitott házrol????(persze ha nem akarsz...)
Remélem én is megszokja hamar ez a lányka hogy anyán kivül annyi minden jó van!!!

Kriszti

NA azért ezek jó jelek.Cicinek ugyis érzékenynek kell lennie,pocinak meg nem kell görcsölni!!NAgyon izgulok!!!Hajrá!!! :D
Én???Leejtettem reggel a lázmérőt a sötétben.Szal nem tudom mennyi a hőm...KIcsit mérges vagyok érte!
Amugy ma vagyok a 24.napon.Cicifájás.

ÁGI????IZgulunk,jelentkezz!!!!
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok, sikerült idejönnöm.
Baba már nincs :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Reggel kezdte egy picit a vérzés.
Gondoltam pihenek, aztán meglátjuk. De nem múlt el, mert ha mozogtam, mert pisilni mentem...., rögtön éreztem h folyik.
Szóval délután bementünk a kórházba.UH, vizsgálat.Uh-n azt mondta a doki nem látja , vagy mégis????-Ha ő nem tudja akkor ki?
Vizsgálatnál kijelentette konkrétan hogy már nincs semmi. Fel nem vesz, mert ez kis terhesség kitisztul magától, majd ha eláll a vérzés akkor menjek vissza és megnézik kitisztult-e minden rendesen. Ha nem , majd ekkor csinál valamit.
Azóta görcsölök, vérzek. Nyákos, sűrű,hol nagyon piros,hol barnásabb, de folyik egyfolytában.Ókor kisebb szövetdarabkák.

Szóval a babaprojektnek nálam vége azt hiszem örökre.
Most így érzem.

Most hétvégén nem követtem mi van Veletek.
:( Remélem semki másnál nem történt hasonló rossz!

Kriszti, Neked már csak pár nap van a mensiig. Hogy vagy ??

Ma felhívom a körzetisemet hogy akkor most mi legyen.
Később, de szerintem csak este jövök még.

Ágica
agica1027

Sziasztok!

Ágica: :cry: :cry: :cry:
Nagyon-nagyon sajnálom ami veled történt :cry:
Lehet, hoy most úgy érzed, hogy vége a babaprojektnek, de hátha még változik egy kis idő mulva a véleményed!
Én kivánom, hogy a jó Isten megajándékozzon egy egészséges kisbabával :)

Kép
Kép
Kép
f.marti

Era:
neked közeledik a ciklus vége??? Érzel valami babás tünetet?
Hát akkor lehet, hogy a Huni tud valamit amit mi nem, hogy több tesót kér szülinapjára. Mert ha most megfogant, akkor pontosan a Huni szülinapján kell szüljek... Ki tudja, majd meglátjuk....

Kriszti:
Neked még csak 2 napod van hátra, nagyon szurkolok, hogy piri elkerüljön legalább 9 hónapig :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Akkor a mai hőm igy néz ki :roll:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti

ÁGICA

SEMMI OKOSAT NEM TUDOK IRNI!SAJNÁLOM,NAGYON!!! :cry: :cry:
DE NE ADD FEL:KICSIT PIHENTEK FELDOLGOZOD AMI TÖRTÉNT?AZTÁN UJBÓL MEGPRÓBÁLJÁTOK!!OLYAN JÓ PÁROS VAGYTOK TI!!!!
MINDEN JÓT KIVÁNOK NEKTEK!!!PUSZI!!!

Márti
Jól alakulsz!!!Hőd szépen felment!! :lol:
Én nem érzek semmit,majd meglátjuk.ISzom a teát!!
Vendég

Era:
palástfű teát?
Én azt iszom, de erősen ronda ize van :(

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ági :cry:

ha ilyen könnyen összejött ez a babuci, akkor nem lesz ott gond (nem ti vagytok az egyetlenek, akiknél ez történt, tudom, ez nem vígasztal, itt ebben a topikban is tudnának a lányok mesélni) Esetleg meg kellene a nődokiddal beszélni, hogy milyen gyógyszerrel kellene segíteni a ciklusod 2. felében meg utána, hogy meg is maradjon a baba.

Erika,
nálam most nincs újság, várakozok, még legalább egy hetet, remélem. A hőm visszamászott kicsit.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Márti

jaja,azt.Istenien keserű íze van!!! :wink:
Vendég

Ági!!

ÚÚgy sajnálom............ :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép

Kép
ditta76

Ágica :(

Légyszi ne add fel kérlek!!!Tudom hogy sovány vigasz de valószínű életképtelen baba volt,sajna így kellett történnie....Ha olvastad a topic elejét,akkor ismered az én történetem is :( Teljesen egészséges 6 hetes magzatot kellett elvetetnem egy vírus miatt...nagyon a padlóra kerültem gondolhatod hisz nagyon akartuk a babát,elsőre sikerült és boldogok voltunk....és felálltam a padlóról és csakis előre néztem,iszonyat volt az az egy hónap( :oops: )amit vártunk,és utána a műtét utáni első mensi után rögtön babás lettem!!!És itt van Andi is,neki is sikerült a vetélés után egyből és azóta is minden OK!!És itt a babaneten sokan vannak akik a vetélés után rögtön teljesen egészséges terhességet éltek át.És iagaza van Nyáriorgonának,az sem árt ha esetleg már a fogantatás najától vagy a poz.teszttől legközelebb progeszteront szedsz(Utrogestan kúp-amit írtam már nekede)ezzel is segítheted a megtapadását a babádnak.
Bíztatásképp írtam le a sztorim,hogy talán erőt meríts!!!
Hidd el teljesen árérzem a kínod és a bánatod,de ne add fel!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ágica nagyon sajnálom ami történt veled tudom hogy min mész most keresztül..........

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Ma már dolgoztam,de reggel a dokinál kezdtem,mondtam,hogy fáj a szemem,na reggelre kisem birtam nyitni,bedagadt ödémás!
De ettől függetlenül dolgoztam!!!
Irt rá kenőcsöt!!!!Ha nem javul holnapig menjek vissza!

Ági!
NAGYON SAJNÁLOM!
DE ÉN IS CSAK AZT TUDOM MONDANI HA ILYEN KÖNNYEN ÖSSZEJÖTT,HAMAR SIKERÜL ÚJRA!

ERIKA!
Tudod miért tört össze a hőmérőd?
Valamit biztos jelent!!!!!
Vagy ne mérd többet,vagy nem kell többet mérni!!!!
NAGYON DRUKKOLOK!!!!!!!!!!

NYÁRIORGONA!!!
NEKED IS NAGY DRUKKOK!!!!!

MÁRTI!
SZÉPEN ALAKUL A HŐD!!!!
DRUKKOK!!!!!!

PANNI!
JÓL VAGYTOK!!!

Én most nem érzek semmit!!A cici fájáson kivül!!!!
Vendég

HOL VAGYTOK?????????????????????????????????????????????????
Vendég

Kriszti

Mi történhetett a szemeddel? :shock:
Gondolod hogy azért tört össze??? :lol:
Hát nem vettem ma ujat,mert iszonyt idő van nálunk.
NAgy szél +hó.Kis RÉkám kb.200km-es széllökés és havazás közepette jött haza sulibol.
NA akkor kezet foghatunk,mert én se érzek semmit.De nekm még kb. 3 nap van.(vagy kevesebb,ha nem hat ez a keserű izé-bizé :roll: )
Vendég

Rik nem semmi hogy ott milyen idö van :?
a höméröd nem digis volt :? ?a teának használni kell

Kép
e.andrea

Erika!
A szememmel van egy gyanúm,lehet árpa is,gyerekekoromban 1x volt igy kezdődött!! :wink: A hőmérővel kapcsolatban,lehet van jelentősége,sőtt én szerintem,hogy ma nem tudtál venni,az is jelenthet valamit! :wink: Nem gondolod? :roll: Nálunk is nagyon fújt a szél még napközben elment,közben sütött a nap is,de mikor mentem haza iszonyú volt,vissza felé fújt! :evil: A hó nem esik,de fog szerintem! :wink: 1 nappal jársz utánnam,nagyon kivi vagyok hogy végzünk :?: :!: :wink: A múlt hóban ilyenkor jött meg :!: :evil:
Most csinálok vacsit,később benézek! :roll:
Vendég

Andi
van digisem is,de most jelengel bátyáméknál.Hétvégén beteg lett a pici,aztán kölcsönkérte.De a hagyományos is jó gondoltam,aztán paff!! :?
MIndegy most megvárom a digist mig visszajön.JAj meg láttam ujságban fülhőmérőt.Arra is fáj a fogam.Petrusnak milyen jó lenne!
Van Nektek olyan??JÓ?

Ó ,most is esik a hó. :roll:

Kriszti

Együtt haladunk igen,kivi vagyok.Azért most kicsit érzem a hasam...de nem figyelem inkább.
:) Lesz ami lesz!!
Vendég

Nektek jó a freemail???Azt irja mikor be akarok lépni,hogy időkorlát tullépés.Pedig nem is!! :shock: :?
Vendég

Rik nekem nincs fülhömérö de nekem is régebben fájt rá a fogam de azota sem vettem meg.nekem jo volt a freemail.

Kép
e.andrea

Erika!

Nekem citromail van!

JÓ ÉJSZAKÁT!

DRUKKOLOK!
Vendég

Köszi,Jó éjt!!!
Vendég

Erika!

A freemail nekem is sokat sz@rakszik :(

fülhőmérő?pont így vagyok én is,mindig fáj rá a fogam...aztán sose vettem...

Képzeljétek ma voltam a Márkkal az Operett színházban a Szépség és a szörnyeteg-en.Az az igazság,hogy az unokatesóm(Márk keresztapja)az operettben (is)zongorista és már rég rágom a fülét hogy szerezzen jeyget erre meg a Rómeo és Júliára.Ma reggel hívott hogy erre mehetünk ma 5-re.Mivel Krisz amúgy is dolgozott,egyértelmű volt hogy a Márkkal megyek.Nagyon klassz volt,Márk is nagyon élvezte az egészet!Nagy élmény volt neki,mind az operett maga,mind az előadás!!

A Rómeo-ra is szerzett végre decemberre.Imádom a musiceleket!!!

Kriszti!

Hát te szegény...javul a szemed??!!

Jó éjt!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti:
Jobbulást a szemednek!!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Jó reggelt! :wink:

Felénk egész jó idő van :lol:

Már kkidegeskedtem magam korán reggel...a gödöllői tpoicba van egy egy gyrekes anyuka aki megpróbálja bemaygarázni hogy a gyerekének jót tesz majd a bölcsi 1,5 -2 évesen mert legalább szocializálódik... :twisted: Hát ettől a szlogentől kiver a víz :evil: Tipikus duma,nem??!!Én teljesen megértem ha ebben a sz@r mai anyagi helyzetben valaki arra kényszerűl, hogy bölcsibe adja a gyerekét a pénz miatt,de könyörgöm,ez sztem tök világos kéne hogy legyen hogy kényszerhelyzet a gyerek szempontjából!!!Sazkértők és óvónők is alátámasztják hogy a gyereknek ha megoldható természetesen az anyja mellett a helye ameddig csak lehet,ez nem lehetne kérdés.Az a gyerek később is ráér szocializálódni.A Márk is csak 4,5 évesen ment oviba és kíválóan szoc-dott itthon és azóta az oviban,sőt!!

Szal mégeygszer mondom én megértem aki bölcsibe adja a gyereket a pénz miatt,de azért mindenki lásson tisztán,nem??!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Jó reggelt mindenkinek!

Jelentem: végre van havunk! Kb. 6-7 centi, nagyon félek, hogy elolvad, megyünk is ki mindjárt az udvarra, és remélem a fiamat is kiviszik az oviban az udvarra, már annyira várta a havat! És gyönyörű a "táj"! :D

Erika,
fülhőmérőnk van, imádom, 3 másodperc alatt megtudom, hogy mennyi a láza, persze nem annyira pontos mint a higanyos, de meg lehet szokni. Nem is tudom, hogy lehet másmilyennel kicsi gyereknek lázat mérni. Gyerekeim imádják, néha akkor is kell lázat mérni, amikor nincs nekik. Igaz, elég drága, mi is ajándékba kaptuk, én sem vettem volna meg.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

CSajok!!!

Itt mi volt az éjjel!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: :shock:

SZAKADT A HÓ?VILLÁMLOTT?EZERREL FUT A SZÉL?ÉS DÖRGÖTT AZ ÉG!!!ÉN MÉG ILYET NEM LÁTTAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll: :shock: :D

NYáriorgona
uccu neki,hadd élvezzék azok a gyerekek!
Én is azt kérek most ajándékba.Legalább tudok értelmeset kérni!!!Klassz lesz!!!

PAnny

No comment!!!! :?
Vendég

JAj és az lemaradt,hogy Petrával fél 5 ota virrasztok.Náthás szegénykém.....(ÉS NINCS NORMÁLIS HŐMÉRŐM?SZAL MEGYEK IS VENNI!! :roll: )

Kriszti
Jó reggelt NEKED IS!!!!
SZEMED???
Vendég

Hé csajszik Merre vagytok????
Vendég

Sziasztok!

Panny:
osztom a véleményed!
Robi is, az én fiam, majdnem 5 éves volt amikor kezdte az ovit...De nem bántam meg...

Rik:
Petrának gyógyulást!!

Kép
Kép
Kép
f.marti

Szép napot!!!!

Még most tudtam gép elé ülni!
Már itthon!
A héten 2 órázok,vagyis annyival hamarább vagyok itthon!
A szemem ugyan olyan,gyanitom,hogy árpa!
Még most érik!
Nálunk nagyon fúj a szél!!!!!
Később irok!!!
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?