sziasztok
vagyok én is. Én is átváltoztam, Esztert követő kutyává
állandóan azt csinálja amit nem lehet.
Már leesett Krisztián ágyáról, magára borította a kádállványt. Legújabb "hobbi" a DVD-t kapcsolgatja
Az, hogy amit talál a szájába vesz, ne is említsem.
Ha jól összezárt szájjal közlekedik, akkor bizony valamit rejteget a szájában
Tegnapelőtt egy társashoz való bábot szopogatott
Már wc.-re is együtt járunk, ha tovább maradok, beleteszem a szennyestartóba
élvezi
Szuzy
ételallergia
Reméljük normál kajákat is ehetsz majd. Ezen amúgy én is kiakadok, annyi féle szemetet megetetnek velünk.
Vissza kell térni a jó házias disznótoros kajákhoz, hú de imádom. Szalonna, tepertő, hagymával. A "régiek" ezeket ették, és egészségesebbek, mint a mai korosztály
Krisztikének én a turiban vettem most egy tök jó kabátot
A Korona mellé szoktam bemenni néha. A múltkor tök jó dolgokat találtam
és ott csak 1000ft kilója.
Az 500-1000ft.-os boltban voltál már? Elég jó dolgok vannak ott is
Karácsonyról nekem sincs még fogalmam. Bízunk benne, hogy a keretezőből megkapja Tibi a 2 havi elmaradt bérét, akkor nem lesz gond.
Most a Qelléből rendeltünk Tibinek bakancsot (ott lagalább van méret50-es
), kabátot, (évek óta ezt sem találok rá), meg a törpének hótaposó csizma, meg trikók, összesen 40000ft lesz. Mikulás körül jön meg
Na de mind kell.ű
Krisztikének néztem ki Wader autópályát, jó erős, műanyag, Metróban van 3500ft. És vannak hozzá kisautóink itthon is, a Tescóban lehet azokat amúgy is kapni, csak kéne valaki aki megy oda
Na meg akarok neki egy jópofa hátizsákot, ami van kicsi az a picinek lesz jó
Meg Eszterkének rongybabát szeretnék
Adrinak valami jó társast kéne (megint), na de ennyi idős gyereknek mi mást? Persze a Barbie babákat nézegeti, na de én azokat úgy utálom.
Na meg valami klassz kistáskát akarok neki venni . Ugye jár a templomba, és legyen neki valami szép:wink:
aztán majd kialakul
Mi egymásnak nem szoktunk venni semmit külön, hanem valamit közösen. Idén ez elvileg egy porszívó lesz, de csak akkor ha lesz pénz
ha nem majd jövőre. Nekünk úgysem lényeg, hogy legyen valami a fa alatt
Sógornőm gyerekei, meg passz. Nem egyszerű
jövőre velük is le szeretnénk csökkenteni az ajándékozást csak szülinapra, mint Ildiékkel
Elég. nem is csak anyagilag, hanem amúgy is kitalálni mit kellene venni
Most lesz a nagylány szülinapja is. Fodrásznak tanul, mondtam az anyjának, hogy a mamával együtt veszünk valami komolyabb hajvágót, erre vettek
szóval ennyit erről
Nagyszülők szintén passz
Katalinra már tudom mit kap anyósom, karácsony még nincs
Már csak jan. 5-ig dolgozik, utána kezdődik neki anyugdíj, ill. előtte még valami aminek nem jut eszembe a neve, felmentés talán
Szóval ruha, dolgozós már nem kell neki
na megyek, palacsintát igértem a gyerekeknek, így meg nem lesz készen