Kimike! Hát igazából én is hókuszpókusznak tartottam az egészet, míg –Czeizellel nem beszéltem és nem mondta ezeket. Na, hát ő meg aztán nem nevezhető a genetikus, ilyen olyan tudományos fokozatával, eredményeivel hókuszpókusznak-teljesen megbiztam benne, olyan egyértelműen érthető volt amiket mondott. Amikor meg a dokim behivott peteérés Uh-ra, az megint azt jelezte számomra, hogy ez nem hókuszpókusz, hanem tudomány. Az már az én jellemzőm, hogy a hókuszpókusz naptárak szerint is akkor volt esély a fiúra, az mivel én a pókuszt is szeretem-vallom-ez csak megerősitett abban, hogy tuti kispasi lesz.
Az echinachiát lehet szezonálisan folyamatosan adni, mármint úgy, hogy 1 hétig szedi 1 hét szünet. Igy adtad ugye?
Hát a Lenkei féle dologban majdnem ugyanazt gondolom, mint Amandi. Én ismerem, vagyis találkoztam vele, meggyőző volt amit mondott, szimpi a könyve, de az az érzésem épp abba esett bele, amiről ir, történetesen az üzlet. Ő is csinált egy vitamint, ami tök drága, vagyis ez is üzlet.
Szcientológus, ami nekem nagyon nem tetszik,
tök nagyok, bevehetetlenek és drágák a vitaminjai. Sőt azt is hallottam, de ez lehet hogy hitelrontás, hogy olyan anyag van a vitaminjaiban, amitől hozzászoksz és azt akarod majd venni. Amerikában gyártják, nem tudod ellenőrizni. A bérest viszont itthon, szóval abban jobban megbizom.
Marcy! De szépek a képek, és milyen szépek vagytok a képeken!!!!Olyan szép pár vagytok szép gyerekkel, és sugárzik rólatok a nyugalom, a meghittség. Mi hozzátok képest lobbanékony és zizi család vagyunk-és még én csodálkozom, hogy Beni zizi néha.
Meteor-húú, ijesztőek voltak a tünetek, remélem mi nem esünk bele-nem akarom!!!!
De jó, hogy ilyen sűrűn mentek, utaztok!
Ne, aggódj azénuram szerint is eltúlzok mindent és túlaggódom
a gyereket-ez már csak az anyák sorsa, de úgyis mi veszünk észre mindent, inkább többször szólaljon meg a vészcsengó mint egyszer nem. Mi lett volna ha nem hűtőfürdőzöl bizva a gyógyszerben és 1 óra múlva lázgörcsöt kap. Na, akkor tuti nem mondta volna apa, hogy eltúloztad.
Nekem is mondta apa, hogy lusta a gyerek, azért nem mozog, ma meg már ő tartja a kollégáinak a kiselőadásokat a mozgásfejlődés elmaradásról, és csak nézett amikor mondta a Dévényes, hogy lusta gyerek nincs, csak lusta apuka, és az anyáknak tök jók a ösztönös megérzéseik, ha úgy érzik, ott az esetek 99 százalékában tényleg van egy kis gond még ha kicsi is.
Szóval csajok, az apáknak ez a dolguk, hogy nyugtassasnak, nekünk meg, hogy aggódjunk.
Amandi! Én is pont ezt a totokzajt hallom és hiába mutatom neki, hogy köhögjön, a kis drágám még ne tud.
Olyan édi kis hangokat produkál köhögés gyanánt, de a trutyi ott marad.
Ex! Örülök, hogy jól mulattatok!
Rátok fért!!!
Viera! Hú, nem semmi ez a sztori.
Képzeld pont tegnap történt velem is majdnem hasonló. Nemrég irtam hogy milyen jó orrszivási technikám van, ülve stb. Na, ez csak múlt idő. Beni olyan erős lett, hogy a lábával csipőből kifordul ülésből és addig vergődik, míg hanyatt vágja magát a kőhöz-az utcsó pillanatban tettem a feje alá a tenyerem.
Szóval új technikát kellett kitalálnom, a hagyományos a lábam közé fektetem combomon a két keze széttárva leszoritva, a fejét tartaja a két combom, nem tudja kiforditani, a rugodosódó lábát meg a vádlimmal tartom. Szóval teljes rabság, de csak így tudom leszivni.
Szerencsére a hiszti nálunk ülésben van, kifelé fordított széttárt kezekkel, felfelé néző tenyérrel(olyan hát nem érted,hogy mit akarok testbeszéddel) vörösödő fejjel megfesziti az egész testét.
Hú, én nem is tudom, hogyan kezelném a földre dobós hisztit, nyilvános helyen. Azt olvastam magamhoz kell szoritani, mert szegény gyerek nem tudja feldolgozni, hogy az agya már sok mindent akar, de a teste no meg szülei korlátozzák ebben. Hát nem tudom, hogy egy vergődő és rugdosó gyereket hogyan tudunk magunkoz szoritani, énekelni neki,stb. szerintem ezt csak túlélni lehet. Blanka is mintababa volt, no Beni nem annak készül, az már most látszik.
Csodálkozom amúgy, hogy nem küldött kórházba, ilyenkor állitólag kötelező a 3 napos megfigyelés.
Prenata: Köszi a recit, de bénázok még kicsit:mi az a bolti leveles tészta? Azt hogyan tudom itthon megcsinálni?
Nancsa, már jobb volt az altatás?
Beni ma már csak kétszer kelt éjjel. Mintha ma már piros lenne a foga helye. Hát valami van, az biztos, mert jó alvó, valami csak felébreszti.
Blanit kimenekitettük a hálóba pár napja, és hol apa, hol én alszunk vele, a kanapén meg felváltva alszunk őrt Beni miatt. Tuti.
Gab! Meske telefonos akciója nem semmi!!
Hogy sikerült a buli??????Kigyógyitott a pálinka?
Vicky, de jó, hogy legalább ti egészségesek vagytok.
Alziza, van cumitlan fotód a királylányról?
Olyan szép kis pofija van, de nem látom a felét attól a böszme cumitól. Lécciiii!!
Fú, ez a kisjak, nagyajak összenövés nagyon durva.
Egy ismerős kislányának volt ilyen 10 hósan széttépték, él nagyon rossz volt 1 hétig. Azért szerintem is csináltasd meg neki, vagy legalább beszélj gyereknőgyogyival meddig lehet ezzel várni, mikor van az utcsó időpont.
Andy, Dani javul? Küldtem lélekmelengetőket emilen, átment?