Új privát üzeneted érkezett!

Kisvirág, Erika
Nekem is ajánlották a fogigárlót, de az nem teszi rendbe a ciklust, csak amíg szeded. Utána a szervezetednek megint el kell kezdenie működni és ahhoz pedig idő kell. Egy idő után be fog állni a ciklus.
Nekem azért mondta egy doki, hogy a szervezetemről levegyük a terhet hormonális téren és a műtét után regenerálódni tudjon.

Kép
Kép
nati80
 
 


Laptető!!!!

megyek készülődni. Délután jövök.

Kép
Kép
nati80
 
 


Natasa:ez jót jelent!!!! :lol: :lol: :lol:
én szerdán délután megyek dokihoz mert 4-től rendel de utána szülői ért.van a Máténak,igy csak este fogom közölni a hireket!!!!!!

most megyek olvasok!!!!!meg főzök is közben és amikor megyek megkavarom a kaját akkor már elfoglalata a aférjem a helyem.......
hmmmmmm.

mano
manocska2008
 
 

 
 

Nati, a fogamzásgátló egy hét alatt kiürül a szervezetedből, és elvileg az utána való hónapban nagyobb esély van a teherbeesésre, mert a szervezeted felszabadul a gátlás alól, és kap egy nagy hormonlökést. Az orvosok azért mondják, hogy várjunk utána, mert kb 3 hónap kell ahoz, hogy a nyálkahártya ismét normálisan felépüljön. De ha valaki fogamzásgátló abbahagyása után esik teherbe, akkor az esetek 99%-ban sem történik semmi komoly. Gondolj azokra akik a szedése közben esnek teherbe, és úgy döntenek megtartják. Egészséges úszülötjük lesz. Az Elevitet pedig érdemes a tervezett teherbeesés előtt egy hónappal elkezdeni, de ha akkor kezded el, amikor kiderül, hogy terhes vagy, akkor sem történik nagy baj. Hihetsz nekem, 6 évig dolgoztam nőgyógyászok között.( szülésznőként dolgoztam tavaly szeptemberig)
És attól függetlenül, hogy értenem kéne a dolgokhoz, most, hogy velem történnek a dolgok, úgy érzem magam mint bármelyik más babavárás előtt álló nő. Tele vagyok kérdésekkel, és félelemmel.

Én is sokszor álmodtam már, hogy szülök. Eddig még soha sem volt arca a babámnak. De amikor legutóbb álmodtam, akkor már láttam az acát is. :D a mai álmom nem volt túl jó. Repültem, vagyis repültem volna, de a repülő nem tudott felszállni, és belehajtottunk valami nagy vízbe. Ahonnan szerencsésen kimenekültünk. Hát nem ébredtem ez után valami boldogan. Így sem vagyok oda a repülésért. Hát még ezek után.

Mi már szinte minden ajándékot megvettünk karácsonyra még nyáron. Már csak kis apróságok hiányoznak.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Úgy irigyellek Erika, hogy már minden ajándékot megvettetek. Nálunk még senkinek sincs meg semmi. De az a baj, hogy még ötletünk sincs, hogy ki mit kapjon.

Kép
p__lilla
 
 


Nati, nekem a fogamzásgátló úgy néz ki átállította egy kicsit a ciklusomat. Nem volt rendszertelen egyáltalán, az is tuti, hogy volt akkor is peteérésem mert mindíg érzem, csak mindíg 25-26 napra jött meg. És most amióta nem szedem azóta beállt 28 naposra. Csak nem tudom, hogy másnak is csinált-e már ilyet.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Lila, mi sem csináltunk még ilyet, csak minden évben karácsony előtt eldöntjük, hogy folyamatosan megvesszük az ajándékokat, mert kisebb anyagi csőd egyben megvenni. És nagyon úgy tűnik, hogy idén ez összejött. :D

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Meglepi ajándékokat adtok?

Kép
p__lilla
 
 


Azt hiszem minden meglepi ajándék, amit vettünk. Vannak kisebbek is, és nagyobbak is. Remélem mindenki örül majd neki. A legnagyobb ajándék tényleg az lenne, ha karácsonykor bejelenthetnénk a szüleinknek, hogy nyárra nagyszülőt csinálunk belőlük. :lol:

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Hát igen. Az tényleg szép ajándék lenne.
Remélem az idén mindannyiunknak szép babás karácsonya lesz, na és persze fehér (havas).

Kép
p__lilla
 
 


Csajok, nem tudom, hogy az én szüleimnek hogyan és mikor jelentsük be. Sajnos nem vagyunk túl jban, nem is ez hülye kifejezés, csak majdnem úgy viselkedünk egymással mint 2 idegen, pedig én szeretem őket, csak túlzottan konzervatívak. Teljes a dilemma most nálam ezügyben :roll:
Anyóséknak azonnal megmondtam, mert ők olyanok nekem,mintha a legjobb barátaim lennének....
magdolnam
 
 


Erika: te szülésznő vagy? Tök jó, :) Fú már nyáron bevásátoltatok? De ügyik vagytok. Nekem olyankor még halvány lila gőzőm sincs, kinek mit vegyek.

Lilla: nálunk meglepi lesz. legalábbis a gyerekeknek. Mi felnőttnek csak anyámnak, meg apósnak veszünk. Após meglepit kap, anyum meg megmondta mit szeretne. :)

Magdolnam: szerintem a karácsony ideáis időpont lenne, vagy az újév. Mondd nekik, új év, új családtag :D Tuti örülni fognak neki. Nem hiszem, hogy egy konzervatív anya ne örülne egy unokának.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Hm, igazad van :roll: hú, még nagyon rá kellene gyúni... annyira bátortalan vagyok. Pl.: eljegyeztük egymást (nélkülök, pont emiatt, mert túl konzervatívak), és megmondtuk. Anyám erre: hány karátos a gyűrű? Apám, meg nézte tovább a tv-t, csak annyi dünnyögöt, hogy jó. Ennyi!!!!!! Tökre kikészültem emiatt.Viszont a kedvenc mamám volt az egyedüli, akki nagyon gratulált és érdeklődött, úgyhogy emiatt van bennem gátlás
magdolnam
 
 


Képzeljétek újjítottam a túróscsuszán! sütöttem hozzá egy csomó hagymát és belekevertem :P ISTENI FINOM LETT!!!!!!!!
magdolnam
 
 


Na! Kitakarítottam! Hogy mennyire utálok porszívózni!

Kisvirág, igen szülésznő vagyok, bár tavaly szeptember óta teljesen mással foglalkozom, és nagyon hiányzik a szakmám. De sajnos választanom kellett a megélhetés, vagy a hivatás között. És sajnos a megélhetés győzött.

Magdolnam, nagyon sajnlom, hogy ilyen a kapcsolat a szüleid és közted. Ebben sajnos nem tudok tanácsot adni, mert akármennyi vita is van köztem és a szüleim között, ők mindenben melettem állnak. Szerintem, ha karácsonykor osztod meg a szüleiddel talán más lesz a reakciójuk, mint amit az eljegyzéssetekkel kapcsolatban írtál. És még az is lehet, hogy egy baba érkezése megváltoztatja köztetek a kapcsolatot jóirányban.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


nagyon remélem! Erika, hamár témánál vagyunk... akkor érdemes szülésznőt választani? Sajnos, mivel még nem voltam terhes, így nem tudom, hogy pontosan mi a szülésznő feladata? EGyik barátnőm azt mondta, hogy kb a 6 hónaptól folyamatosan tartották a kapcsolatot, bár arról nem esett szó, hogy miért... :oops: ha leírnád, nagyon megköszönném!
magdolnam
 
 


azért 1 kicsit képben vagyok :lol:
magdolnam
 
 


Magdolnam, anyummal én sem vagyok a legjobb kapcsolatban, de ez azért van, mert mindketten makacsak és dilinyósok vagyunk. Nagyon hamar fel tudjuk kapni a vizet. Anyu úgy kezel még mindig, mint egy 10 évest. Nálam ekkor szokott leginkább elszakadni a cérna.:)
De mióta elmondtam neki, hogy babát szeretnénk, és nekiállunk a gyártásnak, mintha kicserélték volna. :)
Már nyár óta mondogatta, mennyire irigyli a kolléganőit, hogy van unokájuk, ő meg csak a kutyáinkról tud mesélni. :D
Ma is jó fél órát dumáltunk telefonon, kicsit késésben is vagyok a kajával emiatt. De nagyon örülök neki. Apummal semmi baj, de tavasszal tüdődaganatot diagnosztizáltak nála, megműtötték, most kezelésekre jár, és talán egy unoka kizökkentené a kórházak letargikus hangulatából.

Nati, nekem ez a 4. hónap, hogy nem szedek fogigátlót, és a 2. hónap Gravida szedés. Azt hiszem, ennél többet nem tehetek a gyerekért. Ja én nem is cigiztem, úgyhogy ennyiből könnyű a dolog.

Az első védekezés nélküli szexecske....hát, jó volt ám! Mondjuk nekem amúgy is jó volt, mert extra vékony falú óvszert használtunk. Na de azért most a spontaneitás megvolt végre. :D

Nati, azért kiváncsi leszek, mit mondanak ott a családtervezőnél.

Anyu csak annyit mondott, ne görcsöljek rá, mert annak idején ő is nagyon akarta, és 2 évig nem jöttem. Hát én nem várnék 2 évet, az biztos, elhúznék dokihoz, hogy segitsen. Ha nem jön össze, max. 7-8 hónapot vagyok hajlandó várni, és irány a kivizsgálás. Annak idején biztos nem volt ennyi praktika, mint amit az orvosok mostanában bevetnek.

Kép
jenny29
Mór
 
 


Magdolnam, ahol én voltam nem volt szülésznőválasztás, mert mindenki elég sűrűn beforgott a szülőszobára. Amennyire tudom, ahol van szülésznőválasztás, ott sem minden szülésznő vállal szülést, mert az mégis csak állandó készenlétet jelent. A szülésznő az aki ott van Veled végig a szülésnél, és tulajdonképpen ő az aki levezeti a szülést. Egy jó szülésznő rengeteget tud neked segíteni, és szerintem többet is ér abban a pillanatban mint maga az orvos. Bár az orvos az, aki a biztonságot jelenti egy szülés alatt. Szóval az tuti, hogy mindkettőre nagy szűkség van. Főleg, ha valami miatt sürgős beavatkozásra van szűkség. Szülés közben is dönthetsz úgy, hogy annál a szülésznőnél akarsz szülni, aki éppen műszakban van, ha éppen műszakváltás van, és mennie kéne. Ha szólsz, hogy maradjon, szívesen maradnak. Körülbelül röviden ennyi.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Tényleg, az első próbálkozós sex. Utána nem is tudtam aludni. Mi mióta nem szedek gyógyszert Pharmatex kúpot használtunk. Szóval az is furcsa volt, hogy az sem kellett.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


:) értem. majd jól megérdeklődöm ezt a szülész nő-sdolgot dec.5-én úgyis megint kell mennem dokihoz. Nagyon remélem, hogy minden rendben van velünk!

Nekünk az első éles akciónk egy picit gátlással ment. Apa megkérdezte, hogy bizti? Mondtam igen. Olyan fura volt, egy kicsit aggodalmakkal teli. A 2.tól kezdve eltűnt ez a gátlásosság :lol:
magdolnam
 
 


Jenny, akkor mégis csak jó fej anyukád van. Na mindegy, többet nem beszélek a szüleimről, mert mindig kikészülök (pár órás sírás kíséretében), hogyha belegondolok a viszonyunkba. Valamit nagyon elcsesztünk...
magdolnam
 
 


Na csajok ez a hónap is kipipálva. megjött most délután. Ez van ezt kell szeretni. Pedig 1hetet késett. Na majd legközelebb.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu, sajnálom, de a következő hónap biztos sikerülni fog.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Magdolnam: hát sajnálom, hogy ennyire passzívak a szüleid. De lehet a kicsi közelebb hozza őket hozzátok.
Én választottam szülsznőt. Hozzá jártam ctg-re. Meg ő segített a vajúdáskor, meg az egész szülést ő vezette le. Nekem nagyon jó volt, hogy ott volt végig velem.

Hát nekem aztán van már sok tapasztalatom a védekezés nélkül apával. Apa azt mondta, hogy ha meglesz a második baba, utána se nagyon fogunk védekezni, mert annyira kicsi az esélye, hogy újabb baba összejöjjön. :) (bár akkor tuti elsőre összejönne)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Jajjj Csucsu. Nagyon sajnálom :cry: :cry:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csucsu, én is nagyon sajnálom! Lehet, hogy ott volt a baba, csak elment.
Ugye azért jól vagy? Már amennyire jól lehet lenni....

Kép
jenny29
Mór
 
 


Jenny: ha ott volt a baba és elment akkor az nem jó. mert úgye most vetéltem el 7hetesen ami azért nem kecsegtető. Nem tudom lehet az van odafönt megírva, hogy meg kell elégedjek egy kislánnyal. Mondjuk őt is megköszönöm az életnek csak annyira jó volt babavárás, hogy mégegyszer szeretném átélni. Szerintem fantasztikus érzés ahogy egy babó fejlődik a pocakban.

Kép
csucsu05
 
 


csucsu, most nézem, hogy halásztelki vagy. A szüleim lakihegyen élnek, és én is ott laktam 3 évvel ezelőttig. Nem is olyan messze Halásztelektől. Jó hely. :D

Sajnálom a vetélésed, biztos nagyon nehéz lehetett. Valami miatt az a baba nem volt életképes, és sajnos a természetes szelekció révén kiválasztódnak. Ne is gondolj arra, hogy nem jön össze másik, csak dolgozzatok rajta.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Kicsit eltűnök, megyek az anyósomékhoz ebédelni.

Kép
Kép
cs_erika
 
 


Sziasztok!

Szia esőcseoo,Téged még nem is köszöntöttelek! :oops:

Csucsu:Nagyon sajnálom,de kérlek ne is gondolj arra, hogy nem lesz újabb babód!Adj egy kis időt magatoknak és meglátod, hogy jönni fog a kistesó!!!

Nati:Boldog névnapot!!!

Képzeljétek el,hogy mi volt Velem.Apa ma már reggel 4.20-kor elindult ugye munkába és végre úgy kialudtam magam,hogy csak na!!!!!!Reggel 9-kor ugyan felkeltem a terhességi éhségre-gondolom sokan ismeritek amikor olyan rosszul leszel ebben az állapotban az éhségtől,hogy majdnem elájulsz-és utána visszafeküdtem aludni és 13.00-ig aludtam... :oops: :oops: Sajna amikor apa itthon van,nem tudok olyan jól aludni, mert horkolgat a szentem...

Csubi
csubi
 
 


Magdolnam:Nekem sincs igazán kapcsolatom a szüleimmel, mert anyukám már 7 éve meghalt és apukám meg egy külön kategória.....Szóval az a lényeg,hogy sosem tudta azt megbcsájtani,hogy anno 13 évesen nem Őt választottam a válásuknál és így gyakorlatilag megszűnt köztünka kapcsolat.Azóta újra megházasodott és van onnan egy 12 éves húgom,aki miatt azért át szoktunk járni olyan havi egyszer hozzájuk,de nagyon érdekes,hogy apámmal szinte nem is beszélek ilyenkor...Ez már csak ilyen :( Az anyósomékkal viszont az első találkozó óta rendkívül jó a kapcsolatom!! :lol:

Csubi
csubi
 
 


Magdolnam:És akkor most Neked beindult az émelygős korszak,vagy csak ma reggel volt ilyen???
Mert olyan Nekem is volt pl,hogy tegnap elmentünk a Tesco-ba vásárolni és nem bírtam a hús sazgát,de olyannyira nem,hogy szó szerint felfordult a gyomrom és már öklendeztem is, úgyhogy aztán el is kellett jönni onnan.... :shock: Nagyon érdekes,hogy ezzel a terhességgel az első pillanat óta olyan érzékeny a szaglásom,mint még soha...Emlékszem amikor még nem is késett piri,de Én már napok óta mondtam a páromnak,hogy ez milyen büdös,az milyen fura szagú és Ő már akkor mondta mosolyogva, hogy hát persze Drágám, mert terhes vagy!! :lol: És láss csodát, bejött Neki!!!! :lol:

Csubi
csubi
 
 


kaptam egy kis időt a gépnél apa ledőlt aludni :lol: .

szerintem fontos a szülésznő választás,mert ahogy Erika is irta szinte többet tesznek mint az orvosok.nekem a Beninél nem volt és borzaszto volt sokáig vajudtam és volt váltás is és azt sem tudtam ki van már körülöttem,és akkor megfogadtam hogy inkább fizetek valakinek mint ujra ez a helyzet legen.

mi még sehol nem tartunk az ajándékozással.........pedig jo lenne már a nyakunkba vanni a várost!!!!

csucsu:sajnálom de nem szabad igy gondolni hogy be kell érni egy kislánnyal,mert lesz ám ott kistesó csak erre most többet kell várni!!!!!!biztos mind a kettőtöknél rendben vannak a dolgok ha már van gyerkőc!!!!hajrá,és sikerülni fog!!!!!!

Jenny:nagyon jol teszed hogy igy rákészülsz a babára ennek is meg van a magaa szépsége,biztos hamar sikerülni fog nem tudom igy érzem :wink:

Magdolnám:sajnálom hogy a szüleiddel ilyen a viszony mert nálunk a férjem szülei olyan furák.....a Máté 1 éves volt mire eljöttek megnézni mert éppen valamiért haragudtak ránk.őrület!!!!!!!!biztos fognak örülni ennek a hirnek hogy anyuka leszel.bizom benne hogy majd rendeződik a viszonyotok!!!!

mano
manocska2008
 
 


sziasztok!

itt vagyok, a jó anyag nem vész el, csak átalakul. lementünk anyósékhoz, de siettem haza, mert függő lettem!!!!
babanet függő.
köszönöm nektek, annyira örülök hogy ittvagyok! Lilla neked köszi hogy ajánlottad.
Pár hozzászólás, de már nem tom ki irta, annyi minden van 1 nap alatt.
nekem is kb 2-3 hónapja van olyan érzésem, hogy gyereket akarok, sőt álmodtam is 2-3 szor egy babával, és nagyon szar volt felébredni, sírtam is hogy hol van. páromnak is elmondtam, nagyon rendes volt és vígasztalt. Lányom volt. remélem az lesz.

nati!!!
a születési anyakönyvi kivonatomat egy nap könyvből írták ki, amit szerintem a kórházak töltenek ki, nyugodtan menjél nati előkerítik

Csucsu. sajnálom, 2 napja én is így jártam, már nagyon fájok, ma már a 2.algopirinen élek. a második nap nekem kínzás.
De 7 éve nem szedek fogamzásgátlót. jobb is. fájt tőle a fejem.
de ma is fáj, a hülye időtől.
aludni kéne, csak most jöttünk meg, vasalni kéne készülni a heti tanóráimra. pénteken nem lesz tanítás, iskolanapok leszenk.
de legalább pihen az agyam.
bár tegnap óta(nagy unalmamban-mert anóysnál nincs net) sudoku-zom, és nagyon megy
bár kell is hogy menjen, matek-infós tanárnéni vagyok.
majd még benézek, megnézem mit kellllll vasalni. utálllom

írjatok
puszi mindenkinek

Kép
andyfekete
 
 


Szia Mano!!!

Hogy vagy??

Ami az ajándékozász illeti,nos azzal mi sem állnuk még sehol sem... :cry: Aminek nagyon nem örülök,de még ki sem találtuk,hogy kienek,mit vegyünk,addig meg minek menjünk el vásárolni??....

Csubi
csubi
 
 


helló csubi!!!!

hát ez nam volt szép apukádtól hogy a választásodért elitél vagy akár orról rád.....egy ilyen idős gyere nem tehet a szülei kapcsolatáról és neki ebben a helyzetben szerintem inkább rád kelett volna gondolnia mint hogy megharagszik.mert ez a gyereknek sem könnyű,sőt!!!!!!
sajnálom hogy emiatt ilyen a viszony,de szerintem erről az apukád tehet.bocsi ha okoskodtam...........de a gyerekek semmiről nem tehetnek nekem ez a vesszőparipám mivel nem ők akartak megszületni hanem mi akartuk őket,és kötelességünk megértést és szeretetett adni nekik hiszen ők a gyrerekek.
meg azt is szoktam mondani hogy nincs rossz gyerek csak türelmetlen szülő!!!!!!(ez csak akkor igaz ha jol nevelik őket)néha ha türelmetlenebb vagyok velük utána ugy szégyellem magam persze ezt nekik nem mondom :oops:

mano
manocska2008
 
 


Csubi, ez az erőteljesebb émelygés tegnap-ma óta van, de nem annyira, hogy hánytam, csak forgott a gyomrom tőle. Apa evett kínait, amit én is imádok, de át kellett mennem egy másik helységbe, mert azt hittem, hogy rosszul leszek.
Szegény, akkor neked sem túl rózsás apukáddal a helyzet

Csucsu, sajnálom, hogy megjött. :(

Apu/anyuékról annyit, hogy 3,5 éve költöztem el otthonról 20kmerrel arrébb és a 2 kezemen megtudom számolni, hogy hányszor jöttek át, na meg amikor nagyon beteg voltam (1 teljes hónapig 40-41fokos lázam volt) és tudta apám, még fel sem hívott.... a végén már csak azért sem gyógyultam, mert hergeltem magam hogy nem kíváncsi rám senki és bőgtem. De azért nagyon szeretem őket, csak nagyon passzívak vagyunk egymással. Ja és én meg makacs is ráadásul.
magdolnam
 
 


Ha emlékeim nem csalnak, akkor amikor beteg voltam valami fityfaszságon kaptunk össze és mivel ő is olyan makacs mint én ezért nem keresett
magdolnam
 
 


Köszi Mano,teljesen igazad van.Legalábbis Én is így gondolom,de mivel az apám, és Én ezt tiszteletben tartom,nem szakítom meg emiatt Vele a kapcsolatot.Inkább elkönyvelte,hogy Ő ilyen és kész....Somojú,de ez van.

Látod, Magdolnam, nem lehet mindehol ideális család, úgy tűnik....Emlákszem,hogy pár évvel ezelőttig Én éppen apámék miatt nem akartam soha gyereket és férjet, merthogy a házasságnak egyszer úgyis vége-mint mindennek-és akkor Én nem szeretém,ha a gyermekemnek boldogtalan gyerekkora lenne, mint Nekem.De aztán jött az Én Drága párom és mondhatom,hogy 1 hónap alatt teljesen elüldözte ezeket a gondolatokat a fejemből és tudomh,hogy Vele örökké együtt leszünk és lehető legboldogabb gyerekkort csináljuk meg a kis kölkeinkenk!!!Meglátod nálatok is így lesz és megmutatjuk az ősöknek,hogy mit,hogyan kellett volna csinálniuk!!!!! :lol: :lol:

Csubi
csubi
 
 


szia Andi!!

én is függő vagyok.hehehehe!!!!!!!!!!jo hogy van kivel megosztani a jo és rossz élményeket,meg csomo jo dolgot hall az ember!!!
én nagyon örülnék majd egy találkozónak remélem összejön :lol: .

imádom a karácsonyt de nekem a legnehezebb dolgom a Benivel van mert nem tudja hogy mit akar!!!! Máté felsorol egy oldalnyit,ő meg nem!!!!!focizni szeret de abbol már minden megvan mezek cipők ladbák,sportszár.......minden!!!!!egy fociladbaát kér nincs még csak 5 bőrfocink.meg ilyen apróságokat hogy focis matrica meg kártya stb.....szóval nagyon nehéz,és mindig félek hogy ne csalodjon!!!!

csubi én jol vagyok,nincs igazán tünetem de talán ma émelyegtem egy kicsit.....várom már a szerdát nagyon!!!!!!!remélem minden rendben lesz és egyedül van a mi kis babucink :wink:

mano
manocska2008
 
 


Csubi, teljesen ugyanúgy éreztem mint Te!!!!!!
magdolnam
 
 


Mano:persze,hogy minden rendbn lesz, szerdán, majd meglátod!!!Én pedig remélem,hogy szerdán el tudok menni a dokihoz, mert már Én is izgulok!!

Magdolnam:Akkor együtt bízzunk benne, hogy az unokák, majd megenyhítik ezt a kapcsolatot!!! :lol:

Most megyek főzni lányok!
puszi

Csubi
csubi
 
 


Magdolnám.hát ez egy kicsit durva......azóta kiritikiusabb vagyok miota nekem is vannak gyerekeim.én nem tudnék ugy megharagudni rá hogy mikor beteg ne is érdeklődjek felőle :cry: .de csajok fel a fejjel és épiteni a saját boldog otthont!!!!!!és bizni abban hogy megválltozik a helyzet egyszer.csubi persze ez a normális hogy apukád és ezt igy kell elfogadni.

jajjj felkelt a férjem.......... :oops:

mano
manocska2008
 
 


Sziasztok Mindenki!

Még mindig fáj a hasam (már az oldalam is), és kijött egy herpesz a számra. ... :? Pedig egész héten itthon heverésztem (tehát felfázás, meg idegen pohár nuku). Vitamin hegyek, gyümi, meleg koszt.
Remélem igazad lesz magdolna és bosziként megérzem, hogy most itt egy kis kezdő a pocimban.
De elvileg lehetetlennel határos. Egy hete voltunk együtt (első védekezés nélküli kekszezés :lol: ), és a peteérés messze volt. Azóta betegszabi, láz, köhécselés és kekszelés nuku.....Ahogy ezt a többiekkel megbeszéltük. Inkább most fog érni és két oldalról egyszerre. Igen, igen, ez lehet az, ezért fájdogál, minden zökkenőre is. (leülésre is)
Az első együtt után kb 1,5 órára begörcsölt a hasam. Mint a villám cikázott át a fájás. Hétrét görnyedve sápadoztam pár percig. Aztán elmúlt.
Nektek is volt ilyen? Olyan mint egy hirtelen tüszőrepedés... :D , vagy mi.

Édesanyum egy anygyal. Apa sajnos nem él. Bratyóm egy álom. (néha rémálom... :lol: ) A párom családja...hááááát...... lehetne rosszabb is.

Úgy nagyjából tudják, hogy nemsokára babát szeretnénk. Egyedül bátyusom tudja, hogy akár most is lehet. Anyu gyanakszik, de nem akarom hevíteni, mert ha lehetne már tegnapra szeretett volna unokát...és lehetőleg kettőt, vagy hármat, de a 13 ellen se lenne kifogása, csak végre unokázhasson.. :lol:

sziasztok!
esőcsepp
esõcsepp
 
 


Érdekesek ezek az álmok...Még nem is vagyok terhes, de már többször álmodtam a gyerekemmel. Mindig fiú, szőke hajú, kis göndörke, és 2 évesen jelenik meg. Totál úgy néz ki, mint a Nicsak ki beszél még-ben a kisfiú, a Mikey. :D
Én éppen ezért érzem úgy, hogy fiam lesz. Már a neve is megvan, persze a lánynak is.

Csucsu, lenne egy kérdésem...szoptatod még Szabinát?
Valahol olvastam, hogy addig, amig magas a prolaktin szint, nem fog menni a terhesség.
Drukkolok, hogy sikerüljön, már nagyon megérdemelnéd!

Csubi, azt olvastam, hogy a szaglás azért javul állapotosan, mert ha megszületik a pici, igy ismeritek meg majd egymást. Már a szülés után pár órával az illatáról felismered 100 közül is, és ő is téged. :)

Kép
jenny29
Mór
 
 


Sziasztok!

Nati: BOLDOG NÉVNAPOT!

Csubi: fú de jót aludtál. Irigy-irigy :lol: Terhesen én is irtóztam minden szagtól. Főleg, mert én el is hánytam olyankor magam :)

Csucsu: teljesen megértem a szomorúságod. Pár napja én is itt bőgtem, hogy be kell érjem a kisfiammal. És most megint erőt vettem magamon, és újra küzdünk ebbe a hónapban. Próbálj túllendülni és küzdeni. Tudom nem könnyű.

Manó: nem semmi az anyósod. Hogy bírta ki 1 évig?

Szülők: após jó fej, de olyan magának való ember. Sose bíznám rá a gyerekem. Anyósról inkább nem írnék, mert nem igen szeretjük őt. Szerencsére nem sokat látjuk. (apósék elváltak) Anyám is megér egy misét, bár csak rá számíthatok, ha segítség kell, ezért sok hülyeséget muszáj vagyok lenyelni tőle. Apukám sajna már nem él. Pedig imádná az unokáját.

Szoptatás-terhesség. Cáfolom. Nekem van három ismerősöm is akik szoptatás mellett lettek újra pocakosok ;)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Nati

BOLDOG NÉVNAPOT :!:

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

Kicsit utánaolvastam ennek a fránya herpesznek, mert ugye nem szeretném, hogy citomegalovírus legyen..meg ilyenek. (Amatör okoskodás:)) Nos azt írta egy doktorbácsi egy maminak:

"Kérdés:
Én most 4 hetes terhes vagyok és máris aggodalomra ad okot a számon megjelenő herpesz. Milyen hatása van egy herpesznek ebben az időszakban?
Válasz:
A jel valószínűleg csak egy tünet, ami azt jelzi, hogy ad1: a szervezetében jelen van a herpeszvírus, ad2: a terhességi immun-gyengülés szerepet játszott a megjelenésében. A terhességben ugyanis az immunrendszer takarékra vált."


Már nagyon szeretnék egy babaust!Ugye érezhető .... :lol: :lol:
Most beszéltem telefonon apapalántával, és azt modta, hogy ha mégis összejött elsőre, akkor elmegyünk síelni...: :D /csak 1 szer voltam 2 napra/

pusz!
esőcsepp
esõcsepp
 
 


Sziasztok!!!
megyek vissza olvasni :wink:
aztán jövök :lol:
Én is függő lettem :wink: :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?