Magdolnam, anyummal én sem vagyok a legjobb kapcsolatban, de ez azért van, mert mindketten makacsak és dilinyósok vagyunk. Nagyon hamar fel tudjuk kapni a vizet. Anyu úgy kezel még mindig, mint egy 10 évest. Nálam ekkor szokott leginkább elszakadni a cérna.
De mióta elmondtam neki, hogy babát szeretnénk, és nekiállunk a gyártásnak, mintha kicserélték volna.
Már nyár óta mondogatta, mennyire irigyli a kolléganőit, hogy van unokájuk, ő meg csak a kutyáinkról tud mesélni.
Ma is jó fél órát dumáltunk telefonon, kicsit késésben is vagyok a kajával emiatt. De nagyon örülök neki. Apummal semmi baj, de tavasszal tüdődaganatot diagnosztizáltak nála, megműtötték, most kezelésekre jár, és talán egy unoka kizökkentené a kórházak letargikus hangulatából.
Nati, nekem ez a 4. hónap, hogy nem szedek fogigátlót, és a 2. hónap Gravida szedés. Azt hiszem, ennél többet nem tehetek a gyerekért. Ja én nem is cigiztem, úgyhogy ennyiből könnyű a dolog.
Az első védekezés nélküli szexecske....hát, jó volt ám! Mondjuk nekem amúgy is jó volt, mert extra vékony falú óvszert használtunk. Na de azért most a spontaneitás megvolt végre.
Nati, azért kiváncsi leszek, mit mondanak ott a családtervezőnél.
Anyu csak annyit mondott, ne görcsöljek rá, mert annak idején ő is nagyon akarta, és 2 évig nem jöttem. Hát én nem várnék 2 évet, az biztos, elhúznék dokihoz, hogy segitsen. Ha nem jön össze, max. 7-8 hónapot vagyok hajlandó várni, és irány a kivizsgálás. Annak idején biztos nem volt ennyi praktika, mint amit az orvosok mostanában bevetnek.