Hali!
Megjöttünk sikeresen tegnap estére. Majd mesélek, de tegnap óta isznyat fejfájással küzdök, hányingerrel, hasmenéssel... és fáj a torkom. MOstanra már "csak" a fejem jajj és a torkom is jajj
A gyerek meg rosszcsontkodik megint.
Dec8!
Segítek ha tudok.
- Gabi 2002. 10.09. született 3540 g 55 cm
- Elevitet nem szedtem, csak magnéziumot a görcsökre még várandósan
- 5.5 hónapos koráig csak szopott 6 hónaposan 9770 g és 68 cm körül volt
- Utolsó mérés 8 hónaposan: 10 kg 68 dkg és 72 cm.
puszi
Na elvileg most elvan a gyerkőc, írhatok!
Szóval jól viselte az odafelé utat, bár félúton felébredt és többször meg kellett állni, mert nem bírt a fenekén megülni
Nagymamim kis tökmag, még kisebb lett. A háza cseréptető, rosszul emlékeztem
De egyébként a többire jól. Vályogház jó kis dohos, amit ugyanaz az illat lengett be mint gyerekkoromban
Utánaszámoltunk és 6 éve nem voltam ott! Sok idő nagyon
Úgy örült, de hát már nagyon öreg 84 éves. Minden baja van.
Aztán ott összefutottunk Irma nénikémmel, meg a férjével, Gabit persze körülajnározták, hiszen egyik kicsi sincs ilyen jó húsban mit a fiam. Meg lehet gyömöszölni, van mit fogni rajta. Aztán mentünk a keresztszüleimhez. Megbeszéltük, hogy akkor ott alszunk. Közben átmentünk az utca másik oldalára Emma nénikémékhez. Ott van egy becsúszott 3 éves kisfiú. A 18 éves Andi, meg az Annamariék (ők sajnos nem voltak ott) a Sárival. Jót dumáltunk, utána mentünk 5-re vacsorázni Irmáékhoz. Ott volt az unokatesóm a férjével, meg a másfél éves Attilával. Ettünk-ittunk, utána a gyerek bébikompozott egy olyan hatalmasat, hogy ki se lehetett szedni belőle. Kaptam egy 5000-est, hogy vegyek a gyereknek valamit. Aztán mentünk vissza Mamámhoz. Mondtuk, hogy már nem jövünk vissza, mert holnap megyünk már haza. Előkerült egy boríték
Nem akartam elfogadnő pont tőle a kis nyugdíjára gondolva, meg tényleg egy áldott jó lélek. 5ezer... Sírva jöttünk el, még apukám is sírt, most láttam életében először könnyezni. Vissza a Keresztanyámékhoz, ott mégegy vacsi volt, mert addig tukmálják rád amig el nem fogadod. Utána beszélgettünk, készültünk lefeküdni, hiszen már majdnem 9 óra volt. Került hely mindenkinek. Mi a Csabival meg a Gabival egy nagy ágyon aludtunk 3-an liba toll párnákkal, és paplanokkal. Hát lányok! 1 perc múlva aludtam és csak reggel 9-kor keltem fel. A gyerek is úgy aludt, mint akit agyoncsaptak
Mosólysan ébredt. Én meg legalább 1 éve nem aludtam ilyen jót! Kipihenten ébredtem, nem aludtam el semmimet. A libatoll, meg nem jön ki a párnahuzatból, meg a paplanból sem és így nem is szúrt. Itt egy 20-as került elő.
Aztán mentünk Újfaluba a másik utokatesómékhoz bográcsozni. Jót dumáltunk de fél 3-kor már indultunk haza, de még előtte a Maresz dugdosta a 10-est és én megint nem akartam elfogadni, de úgy rámripakodott, hogy a gyereknek adja, hogy mit volt mit tenni. 42000 forinttal jöttem el.
Ma meg elmentünk és vettünk egy Brevi autósülést, egy esernyőkocsit BébéGo-t, meg egy bébikompot. Gabi persze nem benne játszik, hanem mellette, de a komppal. Mellette áll és úgy megy
De abban etettem meg és érdekes módon így megevett 230-at.
Gabiról az első benyomásuk az volt, hogy milyen jó gyerek. Aztán amint hozzászokott a szituhoz, kimutatta a foga fehérjét
Ment mindig, egy percre sem állt meg, és állandóan a NEM SZABAD dolgok érdekelték
Aztán a vélemény megváltozott
Ő is kitesz 3 kisördögöt
A kereszanyám megjegyezte, hogy egy kétemberes kismanó, pedig ilyet nem is mondtam neki előtte...
Van ez így.
Na puszi
sasha