Új privát üzeneted érkezett!

Rit!

Valószínűleg el tudok ma menni!
Most alszik Emma, szerintem nemsokára ébred, aztán etetem , készülődünk és megyeünk!
Nekem az is jó ha Kataához viszem, mindegy, ha neki nem baj.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Sziasztok!

Mostanaban nem leszek, mert mar megint hazat örizni megyünk, masfel hetre. De most "csak" itt Ausztriaban.Nagy haz, kert, medence, cica, halak...stb.
Elöre is minden születesnaposnak nagyon vidam születesnapot szeretnek kivanni! Igy hat
16.-an Emilianak!Kép
18.-an Bettinek!Kép
24.-en Marcinak!Kép
26.-an Levinek!Kép
hatalmas jateksereget es finomabbnal finomabb tortakat!!!Szülöknek meg sok sok türelmet az elkövetkezö evhez!Kép

Kepzeljetek, ma Rebecca villaval evett!!!Felszurtam neki a falatot es ö meg ügyesen tette a szajaba, aztan ledobta a villat. Meg szerencse, hogy kettövel keszültem fel, igy valtogattunk...

Rit,
ugyan en most nem leszek, de majd rakerdezek az elmenyeidtre amiket a görzenalban(hol van?) szereztel.Kép

dec8
Remelem tudok ezzel segiteni!Kép
Rebecca 2002.07.23. 3400 gr es 48 cm. Csak szopott es nem szedtem semmit.
6 honaposan 7780 gr es 65,5 cm.
Legutobb (juni.30.)9 kg volt es 74 cm.

Megyek pakolni.... De azert este meg jövök!
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Kryss
Rebeccának is előre nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok. Az aktuális napon dobom a tortát is!!! Kép Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Hali!

Megjöttünk sikeresen tegnap estére. Majd mesélek, de tegnap óta isznyat fejfájással küzdök, hányingerrel, hasmenéssel... és fáj a torkom. MOstanra már "csak" a fejem jajj és a torkom is jajjKép A gyerek meg rosszcsontkodik megint.

Dec8!
Segítek ha tudok.
- Gabi 2002. 10.09. született 3540 g 55 cm
- Elevitet nem szedtem, csak magnéziumot a görcsökre még várandósan
- 5.5 hónapos koráig csak szopott 6 hónaposan 9770 g és 68 cm körül volt
- Utolsó mérés 8 hónaposan: 10 kg 68 dkg és 72 cm.

puszi

Na elvileg most elvan a gyerkőc, írhatok!
Szóval jól viselte az odafelé utat, bár félúton felébredt és többször meg kellett állni, mert nem bírt a fenekén megülniKép Nagymamim kis tökmag, még kisebb lett. A háza cseréptető, rosszul emlékeztemKép De egyébként a többire jól. Vályogház jó kis dohos, amit ugyanaz az illat lengett be mint gyerekkorombanKép Utánaszámoltunk és 6 éve nem voltam ott! Sok idő nagyonKép Úgy örült, de hát már nagyon öreg 84 éves. Minden baja van.
Aztán ott összefutottunk Irma nénikémmel, meg a férjével, Gabit persze körülajnározták, hiszen egyik kicsi sincs ilyen jó húsban mit a fiam. Meg lehet gyömöszölni, van mit fogni rajta. Aztán mentünk a keresztszüleimhez. Megbeszéltük, hogy akkor ott alszunk. Közben átmentünk az utca másik oldalára Emma nénikémékhez. Ott van egy becsúszott 3 éves kisfiú. A 18 éves Andi, meg az Annamariék (ők sajnos nem voltak ott) a Sárival. Jót dumáltunk, utána mentünk 5-re vacsorázni Irmáékhoz. Ott volt az unokatesóm a férjével, meg a másfél éves Attilával. Ettünk-ittunk, utána a gyerek bébikompozott egy olyan hatalmasat, hogy ki se lehetett szedni belőle. Kaptam egy 5000-est, hogy vegyek a gyereknek valamit. Aztán mentünk vissza Mamámhoz. Mondtuk, hogy már nem jövünk vissza, mert holnap megyünk már haza. Előkerült egy borítékKép Nem akartam elfogadnő pont tőle a kis nyugdíjára gondolva, meg tényleg egy áldott jó lélek. 5ezer... Sírva jöttünk el, még apukám is sírt, most láttam életében először könnyezni. Vissza a Keresztanyámékhoz, ott mégegy vacsi volt, mert addig tukmálják rád amig el nem fogadod. Utána beszélgettünk, készültünk lefeküdni, hiszen már majdnem 9 óra volt. Került hely mindenkinek. Mi a Csabival meg a Gabival egy nagy ágyon aludtunk 3-an liba toll párnákkal, és paplanokkal. Hát lányok! 1 perc múlva aludtam és csak reggel 9-kor keltem fel. A gyerek is úgy aludt, mint akit agyoncsaptakKép Mosólysan ébredt. Én meg legalább 1 éve nem aludtam ilyen jót! Kipihenten ébredtem, nem aludtam el semmimet. A libatoll, meg nem jön ki a párnahuzatból, meg a paplanból sem és így nem is szúrt. Itt egy 20-as került elő.
Aztán mentünk Újfaluba a másik utokatesómékhoz bográcsozni. Jót dumáltunk de fél 3-kor már indultunk haza, de még előtte a Maresz dugdosta a 10-est és én megint nem akartam elfogadni, de úgy rámripakodott, hogy a gyereknek adja, hogy mit volt mit tenni. 42000 forinttal jöttem el.
Ma meg elmentünk és vettünk egy Brevi autósülést, egy esernyőkocsit BébéGo-t, meg egy bébikompot. Gabi persze nem benne játszik, hanem mellette, de a komppal. Mellette áll és úgy megyKép De abban etettem meg és érdekes módon így megevett 230-at.

Gabiról az első benyomásuk az volt, hogy milyen jó gyerek. Aztán amint hozzászokott a szituhoz, kimutatta a foga fehérjétKép Ment mindig, egy percre sem állt meg, és állandóan a NEM SZABAD dolgok érdekeltékKép Aztán a vélemény megváltozottKép Ő is kitesz 3 kisördögötKép A kereszanyám megjegyezte, hogy egy kétemberes kismanó, pedig ilyet nem is mondtam neki előtte...
Van ez így.

Na puszi
sasha

Kép
sasha

Sziasztok
képzejétek tegnap voltunk egy hatalmasat sétálni elmentünk a lánchidhoz és átsétáltunk rajta a budai rakpartra ut elsétáltunk a köv.hidig és átsétáltunk rajta vissza a pesti rakpartra végig a dunakorzon a lánchidig utána jötünk haza és petike kiprobálhata az uj ülését nem volt elene kifogása csak az hogy eben már nem tud felülni mert az öv nem engedi 1x-2x probált felülni de a szij nem engedte Kép igy hát beletörödöt és nyugton maradt még rugdosni se rugdosta az apja ülését .

Lányok
megint egyedül kell lenem éjszaka mert a páromnak bent kell maradnia éjszakára is a munkahelyén igaz ma délben kelet csak elindulni a munkába holnap visszont itthon lesz egész nap amiböl felett lesz velem mert délelöt aludni fog .

Pusz Csics és Petike
csics

Sziasztok!

Haat...a szamitogep elött nem lehet tul jol pakolniKép....Na, azert valamennyit sikerült!

Forti,
köszi elöre is, majd azert tuti megnezem a tortat. Talan meg meg is kostolom!Kép

Rebecca ma mocarellat es paradicsomot vacsorazott. Es inni akart az oliva oplajbol es a bazsalikomot is meg akarta enni...üvegestülKép. Azert valamennyi kenyeret is evett, de az valahogy nem izlik neki igazan. Majd...
Holnap delutan megyünk, es 26.-an jövünk....talan holnap is pakolok, mint ma... a szamitogep elöttKép....!!!

Sasha,
kar hogy csak ilyen ritkan talalkoztok a rokonokkal. es ezt most nem a penz, hanem a törtenet hangulata miatt irtam!Kép

Na, joccakat
Kryss&Rebecca

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sziasztok!

Már megint nem voltam egy hete mert a párom szétszedte a gépet.

Ilke
Én is az utazást az alvásidőre szerveztem de mégsem aludt, direkt ebéd után indultunk.
Hát nem irigyellek a pakolás miatt. Mi most itt vagyunk a párom szüleinél és a pincébe vannak a cuccaink és mikor lemegyek akkor teljesen rosszul leszek a látványtól. Annyira vágyom már arra, hogy kész legyen a ház és lehessen költözni. Most olvasom, hogy hol néztetek házat. Már meg is vettétek? Akkor ez használt és mégis tudtok egyből költözni?

Forti
Gratulálok Levinek! Nagyon ügyes, hogy már menni is tud.

Dec8
Anyukádnak jobbulást!

Rit
Mi a szépvölgyi cukrászdánál laktunk és én mindig kísértésbe estem. Mit szólt a párod a tortához? Az én párom is onnan hozta nekem a tortát a szülinapomra pedig a XVII kerületből azért elég messze van.

Kataa
Nagyon aranyos Alex rövid hajjal. Azt a készüléket ami kimutatja a termékeny napokat azt a gyógyszertárba árulják?

Gömb
Nektek milyen mesefilmetek van DVD-n?

Dió
Nagyon rendes párod van, hogy ilyen házias.

Tüni
Nem irigyellek az anyosód miatt.

Kata007
Remélem azért előbb-utóbb leszokik majd a hisztiről csak az a baj, hogy úgy veszem észre, hogy egyre gyakrabban csinálja ha nem tetszik neki valami.

Cipő
Elmentem a Petrának nézni cipőt és itt a Siestában 18-as volt a legkisebb az meg annyira nagy volt rá, hogy szerintem két számmal biztos kisebb kellene.

Ilke
Semmi darabosat nem eszik? Mi már a gyümölcsöt is úgy esszük, hogy kicsi kockákra vágomés úgy adom neki. Pl. a húslevest nem eszi meg ha leturmiszolom csak ha külön adom neki a húsit és a répát egybe. A paradicsomot nagyon szereti azt egyedül eszi, fogja a kis kezébe és harapja de ezt sem én erőltettem hanem kivettem a tányéromból. Szeintem ne erőltessed a Lilinek hanem várjad meg meg ő kéri.

Csipkebogyó
Veresegyházára fogunk költözni.

Mindenkinek köszönöm a szülinapi jókivánságokat.

Rit
Én nem szoktam aludni soha a Petrával mert egyszerüen nem tudok tőle aludni. Olyan nagy helyet foglal, mindig keresztbe fekszik. Ha véletlenül nálunk elalszik akkor is teszem be utána az ő ágyába.

Kryss
Én is szoktam adni a Petrának kaja közbe inni mert akkor jobban csúszik neki a kaja és akkor ő is többet eszik. Elvégre mi is iszunk kaja közben.

Beszti
Te a gyerekekkel jársz tornázni?

Manó
Boldog szülinapot!

Kiváncsi
Hány évesek a fiúk?

Dec8
Te milyen suliba jársz, hogy még júliusba is van vizsga?

Ilke
Boldog névnapot Lilinek!

Dió
Petinek nagyon boldog születésnapot kivánok

Pszi
Sikerült választanotok burkolót? Különben nekünk is azt mondták, hogy kész lesz időre de utána elmentünk megnézni a házat és ott beszéltünk az épytésvezetővel és mondta, hogy a sorházakkal már igy is csúsztak 1 hónapot és amig azt át nem adják addig a mienkhez hozzá sem tudnak nyúlni. Szóval én már kezdek beletörődni abba, hogy nemlesz kész időre.

Ági
petra2

Sziasztok!

Lányok, Gergő ma már a kiságyban is felálltKép) Eddig is felkapaszkodott a székeken, ágyakon, de a kiságyban sose. Erre ma hajnalban visszafektettem a szopi után, még örültem is, hogy elaludt, csönd van. Negyed óra múlva sírás-rívás, megyek be, ő meg ácsorog és nem tud visszaülniKép)))És nem a rácsoknál állt, hanem az ágy végében, ahol nincs rács, hanem az odaterített takarójában kapszkodott felKépDélutánra továbbfejlesztette a tudományát és a babakocsiban is felállt, így várta az apját a kertbenKép)
Voltunk ma mérésen, Gergő 8160 gramm. Sajna bömbizett is, mert igen fáradt volt már. Viszont nincs szájpenésze a védőnő szerint. A nyálkahártyája viszont duzzadt, azt kérdezte nem voltunk-e valahol, ahol bárányhimlős volt. Hát sajna a múltkor Sopronban az unokatesó az lett és előtte sokat taliztunk vele, úgyhogy lehet, nem ússzuk meg. Pöttyünk még nincs. De akkor nem értem, hogy a cicim miért fáj annyira, hogy csillagokat látok, pedig a 8,5 hónap alatt sosem fájt egy cseppet sem, bármennyit lógott is rajta a fiam. Én biztos voltam benne, hogy elkaptam a gombát tőle. Hát nem tudom. Foga még nincs, az nem lehet szerintem. Mit lehet ilyenkor csinálni?
Bárányhimlője volt valakinek ilyen pici korban?

Kryss
Jó utatKép

Csics
Hát tényleg jó kis séta lehetett, még végiglvasni is hosszú voltKép

Sasha!
Jobbulást!

Lányok 8,5 hónaposan 2 főzin, 1 gyümin él a fiam, plusz szopizik. nagyon jó étvágya van, a főzihez kap csirkehusit is, plusz csipeget már kenyeret is. Szóval úgynézem ez kevés, délelőtt is adnék valamit, szerintetek mit? Védőnő szerint elég lenne 1 főzi, 1 gyümi egy nap. Hát, Gergő máshogy gondolja szerintem. Még egy gyümi mehet? Ti miket adtok a babóknak?

jóéjt
Judy és Gergő
Judy

Sziasztok!

Sasha!

Miért voltatok olyan régen arrafelé?
Amúgy nem semmi rokonság, mi max néhány alig használható ruhadarabot szoktunk begyűjteni, de hát a szándék a lényeg. Pénzt talán csak a férjem keresztszüleitől kaptunk.
Bébikompot miért vettetek már Gabinak? Én is nagyon nézegettem, de hát oda jutottam hogy ha már eddig em vettem, most már nem veszek, mert lassan megtanul mászni, meg állni, aztán inkább a Beszti féle járkálót veszek. De nem rosszallóan kérdezem, félre ne érts, csak tényleg kíváncsi vagyok, mert én hetekig filóztam rajta aztán lebeszéltem magam róla, mert hogy már alig használná.

Kataa, Rit!

Tök jó volt a délután, Emma hazafelé bealudt a kocsiban, így nem is mentem már semerre, jöttünk haza.

Manó

KépKép
manó

Sziasztok Mamik!

Kicsit elmaradtam az olvasással, mert már nagyon készülünk a nyaralásra, nem nagyon voltam gépközelbe.

Először is BOLDOG SZÜLINAPOT Dió Petijének, Ilke Lilijének és Nyuszi Emíliájának! Kép Kép Kép

Vasárnap voltunk a Camponában a Tropicáriumban egy hirtelen ötlettől vezérelve. Daninak az egyébként is kíváncsi nagy szeme még nagyobbra kerekedett a sok színes hal láttán. A alagutas akváriumban is csak bámulta a nagy cápákat. annyira büszke voltam rá, hogy nem ijedt meg, mellettünk egy 4 éves kislány viszont nagyon félt és sírt is, de a hülye szülei azért sem vitték ki, még a kezét is nyomogatták az üvegre.... No comment Kép

Sajnos a fotók, ,mivel nem lehet vakuzni bent, nem sikerültek olyan szépre, de majd frissítünk a weben és megnézhetitek.

Pocok
Nekem 10 éves koromtól kezdve colt hosszú hajam, kb. olyan lapocka alá érő, tavaly 16 év után vágattam le totál rövidre. Biztosan szeretni fogod, én egyáltalán nem bántam meg. Annyira unalmas volt már. Mindig csak halogattam, aztán ahogy Dani beköltözött a pocakomba, akkor az elhatározást tett követte.

Dec8
Dani 2002.07.02, 2900 gramm 53 cm,
Szedtem Elevitet napi 1-et kb. a 6-7. hónapig, ,utána 2-4 naponta 1.et. + MaltoferFol uígy. Mellette tornáztam + kismamatorna a szülés előtti hétig Kép
6 hónaposan 7770 gramm 67 cm, 5 hónapig csak anyatej, utána gyümölcsök zöldségek majd főzik és minden szépen, amint már lehetett. 11 hónapos koráig szopott, magától hagyta abba egyik napról a másikra.
utolsó mérés ma: 1020gramm és 74 cm 48-as mellkas, a fejméretnek utána kell néznem. Szoptatás alatt elvétve szedtem az Elevitet, inkább gyümölcs és zöldség.

Sasha
Bébikompról én elég sok rosszat hallottam, jobb, ha egyedül tanul meg minden mozgást. Vagy lehet, hogy kidobod a francba? Kép

Ági
Dani a legtöbb gyümit kézzel eszi, kiveszi egy tálból és benyomja a szájába. egy egész paradicsomot is képes így eltüntetni, a szilvát és a sárgabarackot félbe veszem és úgy eszi meg.

Szint már csak darabosat eszik, valahogy úgy vettem észre, úgy jobban esik neki.

Most megyek, még szerdáig jövök, aztán júli végén ismét, mert addig végre NYARALUNK!!!!! Balatonfenyvesen.

puszi
gumicukor és dani

KépKép
KépKép
gumicukor

Ági!

Igen, gyerekestül járok tornázni, mert másképpen nem tudom emgoldani. Sajnos nincsen olyan, aki vigyázni tudna rájuk ezidö alatt. A fitnesszteremben van gyerekmegörzö, oda szoktam beadni öket. Most már Nátán is jól viseliKépKép (Benivel nem volt gond, ö mindig jól elvan ilyen helyeken).

Judy!

A melledet nézesd meg szakértövel, mert lehet gombás ugy is, hogy a gyereknek nincs szájpenésze (mondjuk azért, mert már elmúlt).
A bárányhimlö miatt ne aggódj.KépKép Szerintem jó, ha átesnek rajta még gyerekkorban, mert ilyenkor semmi komoly dolgot nem okoz. Többekkel is beszéltem, akik felnöttkorban kapták el, és mind azt mondta, hogy nagyon rossz volt (pl. anyukám is). Nátán kb. 4-5 hónapos lehetett (már el is felejtettükKépKép), amikor megkapta (Benivel együtt), és azon kivül, hogy pöttyös volt, nem látszott rajta, hogy bármit is érzékelne belöle. Még vakarózni sem akart, pedig az a legrosszabb benne, hogy viszkethet.

Zsani!

Köszi, mél jött. Próbáltam megkeresni a számodat, de a múltkor nem volt használható a mobilod és csak a vezetéskest adtad meg. Az meg ugye most nem volt használható!Kép

Még valami:

Többen irták, hogy itt lesznek augusztusban M.O-n, és találkozhatnánk. Ne szervezzünk mégis talit augusztusra? Föleg ha olyan idök leszenk, mint az elmúlt hetekben, akkor lehetne, nem?

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Képzeljétek Emma itt játszik mellettem és a sarokülőbe kapaszkodva felállt! Ez tök jó, csak éppen állandóan el is zuhan. Tegnap már belém kapaszkodva felállt Katáéknál, de eddig bútornál nem sikerült neki. Sajnos láthatóan jobban tetszik neki mint a mászás, pedig az mennyivel biztonságosabb.

Manó+ bömbölő Emma, aki megint hanyatt esett

KépKép
manó

Hali!

Manó!
Hát igen, nem semmi a rokonságomKép Bébikomp. Azért vettük meg, mert nagyon tetszett neki. És nem csak menni benne, hanem a zene, meg az egész mindenség. Meg ott a lassan 2 éves szaladgáló kisördög is sokszor belekéri magát. Pedig már úgy tud rohanni. Egyébként Gábor max 10 percig szeret benne lenni, utána kivülről ostromoljaKépKépKép feláll mellette és úgy megy... szóval a sétálónk is megvanKép

Gumicukor!
Fentebb írtam Manónak miért vettem meg.Kép Elég stabil sétálónak isKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Kryss
ma mégsem lett görzenál - a papának be kellett mennie melózni. Amúgy itt van az Árpád híd budai oldalánál.
Akkor te sem leszel, így Rebinek is happy birthday!!!!! Kép

csics
én is utálok éjjel egyedül lenni - rosszabb, mint nappal Kép szerencsére nálunk nagyon ritkán fordul elő

sasha
Nálunk is ez a helyzet, nekem még unokatesóm is volt olyan, akit csak éves koromban ismertem meg, ő meg még idősebb is nálam. Nagy a család és ezerfelé vagyunk Kép

Ági
Imádta!!! A parfé amúgy is a ygengéje, most meg, hogy képes voltam elzarándokolni oda titokban, gyerekestől - ezt külön értékelte Kép

Judy
Nálunk 2 főzi 1 gyümi megy Dodo 8 hónapos kora óta. Bárányhimlővel szerencsére még nem taliztunk Kép

Manó
Észrevetted, hogy mindíg akkor írod, hogy milyen jót bealudt, mikor ilyen nagyobb útra mentek??

Beszti
Hol van ilyen gyerekmegőrzős fittness terem????
Azért kell külön fizetni?? és mennyi amúgy a bérlet? Hány alkalom? Van ott sima konditerem is, szauna???

Dodo közben papamániás lett. De most annyira, hogy megy utána mindenhova, ég akkor is a kád széllénél áll, mikor zuhanyzik. Persze ma már odáig jutottunk, hogy nagy bőgés volt, mikor elment itthonról dolgozni. Ennyit a nagy mamimániájáról KépKépKépKép

RIt és Dodi

rit

Dodo 8 éves, Rege meg 4,5 :):)
anemona7

Rit!

Hát igen, mi még sokáig maradtunk, és bőven letelt már az alvási idő, így angyon álmos volt. És a mászás is megy neki, egész sokat halad előre már. Imádom amikor ellesi a többiektőla tudományt!

Sasha!

Én zenélő bébikompot még nem is láttam! Én épp emiatt nem ttem bele a múltkor a boltban, féltem ki se tudom szedni. Amúgy tényleg jó sétálónak is , csak elég nagy, nálunk el sem férne.Kép) Aranyos lehet Gabi ahogy tolja.

Manó

KépKép
manó

Csajok, ezt le kell írnom: enyém gyerek a kíírt időpont után egy héttel született egy szép keddi napon. Ha ezt vesszük alapul, akkor ma van az a napforduló, amikor pont ugyanannyi ideje ismerem itt kint, mint amennyit bent volt KépKépKép - olyan hihetetlen, hiszen az sokkal többnek túnik, amit a születése óta átéltünk!! KépKépKép

Rit

rit

anemona7

Nem találom az archívban, leírná valaki hol lehet olcsón digitális fényképet előhivatni a neten? és hoyg ez pontosan hogy megy?

manó

KépKép
manó

Sziasztok,
Jó rég nem jelentkeztem, de majd most Kép

A nyaralást sikeresen abszolváltuk, kempingben voltunk faházban. Solymi klasszul aludt, és jókat kúszott-mászott a földön. Még bringázni meg fürödni meg tekézni is tudtunk, mert a barátnőmékkel együtt voltunk, és így egy kicsit jobban ki tudtunk kapcsolódni. Persze vagy apának, vagy nekem mindig Solymi mellett kellett lennünk, mert különben kiakadt.
Próbálom majd bepótolni a rengeteg olvasnivalót Kép

Üdv mindenkinek:
Zita
parazita

Manó
méret Minfelb Optfelb Br.ár Papír
9x13 600x800 1051x1500 45 Ft fényes/matt
10x15 600x800 1205x1795 55 Ft fényes/matt
13x18 768x1024 1500x2102 80 Ft fényes
15x21 960x1240 1748x2480 120 Ft fényes
18x24 1062x1416 2102x3000 250 Ft fényes

http://online.fotomarket.hu/digifoto.php

Rit
21x30 1240x1772 2480x3507 390 Ft fényes
24x30 1416x1772 3000x3602 490 Ft fényes
25x38 1476x2244 3000x4500 590 Ft fényes

rit

anemona7

Rit!

Köszi, már rendeltem is, nagyon kiváncsi vagyok hogy sikerülnek. A család már reklamál, hogy nem kapnak képet, de a digitálisak a legjobbAN SIKERÜLT KÉPEINK.

Manó

KépKép
manó

Rit!

A gyermekmegörzésért nem kell külön fizetni, benne van az árban. Bár lehet, hogy drága maga a fitnesszterem, de nekem ezért nagyon megéri (3-4 állandó gyermekfelügyelö válltja egymást, nagyon kedvesek, aranyosak).
Egyébként a Bp-n, budai oldalon, az Árpád-hid és a Margit-hid között van.
Van kondi, aerobic, szauna, pezsgöfürdö (+kozmetika és masszázs is). Többféle bérletük van: kondi, aerobic, kombinált és 10 alkalmas, havi (ebböl olyan is, amit 7-15 óráig lehet (persze igy olcsóbb), 3 havi stb. Én a múltkor havit vettem a konditerembe és az 12500 Ft volt (azt hiszem).

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Pocok,
latom, Beszti gepkozelben van most, ezert Ajsanak tabla helyett en ezzel a keppel kivanok boldog felevesseget!Kép

Kép

-Afonya
afonya

Sziasztok

Gumicukor

A multkor elfelejtettem irni, hogy mi is isszuk-esszuk a zabtejet, mivelhogy rizstejet sokkal kevesebb helyen lehet kapni es ezt is szereti. En gabonapelyhet szoktam bele tenni, vagy tejbegrizt csinalok belole.
Elkepzeltem ahogy Daninak meg nagyobbra kerekedtek az amugy is hatalmas kek szemei...Kép

Afonya

Kep:Kép

Kepzeljetek a lanyom teljesen mimoza lelku mostanaban, mindentol megijed es sir. Persze tobbnyire idegenektol. De ma eletebn eloszor, vegigorditotta a tanacsadast is.Kép Alig hallottam a doktorno szavat. Elkuldtek minket borgyogyaszhoz az ekcema miatt, mert megint latszik egy picit, ott majd eldontik kell-e etelallergia vizsgalat, vagy nem.

Dec8

Emilia 2002 julius 16.-an szuletett ( holnap egyeves!Kép) 51cm-vel es 2650g-mal
5 honapos koratol kapott keves gyumolcsot is, majd fokozatosan fozit ,husit, stb.
6 honaposan volt 6850g es 66cm
a mai napig szopik, 3-szor naponta
ma mertek, 8200g es 73cm

Agi

Egyutterzek a koltozes miatt, tudom milyen szar. Persze meg mi is elotte allunk. De emlekszem, hogy mikor 3 eve ide koltoztunk, mivel alberletbol jottunk meg butoraink sem nagyon voltak, honapokig dobozokbol meg borondokbol
oltoztunk... mire bebutoroztuk a lakast es lett hova pakolni.Kép Nagyon utaltam.

Beszti

En benne vagyok a taliban, mint irtam vala korabban csak nem nagyon lelkende-zett eddig senki, Csics-t kiveve.Kép Csak ne aug 18-19-en legyen, mert elorelathatolag akkor koltozunk.

Kryss

Ha nem leszel errefele, akkor Rebinek Boldog szulinapot elore is!!!!Kép

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Ja es

Dec8

Elevitet szedtem a 7 honapig naponta, majd utana 3-4 naponkent, vastablettat minden mennyisegben (Ferrograd Folic, Maltofer ,persze nem egyszerre)

Nyuszi

KépKép
KépKép
nyuszika

Sziasztok

Nalunk ezerrel megy a fogzas ,4 foga jon egyszerre bar a nyala az nem nagyon jon ; )
Voltunk meresen es Alex 9 honaposan es 1 hetesen 74 cm es 8680 gramm.

Sasha
A Ti esernyokocsitok dontheto hattamlaju???Mennyi money volt???
Engem is erosen foglalkoztata tema hogy ha elmegyunk vaalhova hetvegezni ne foglalja el a Graco a majdnem egesz csomagtartot: ))

Rit
Erdekes nem kem meg a babas hetek voltak furak mert a munkmban meg mindig hetekre volt bontva aszallitas es az ugye nem egyezett a tehessegi hetekkel : )

Agi
Nem ,az interneten rendeltem meg Alex elott.Ha valamlyik keresoben rakeresel a maybe-baby szora tuti megtalalod.Sajnos mar nem emlekszem hogy hol talaltam,kb 10e volt az ara .

Tuni
Nagyon ugyes Gergo,gratula!!!
2 fozi,1 gyumi az tokeletes ilyenkor.En meg gabona vagy rizspepet adok Alexnak,plusz a 2 tapi.

Mano
Szerintem is jo volt az a harom babus egyutt.Ismetelhetjuk : ))
Teszek fel ide kepet,meg kuldok nektek is emilen .
Balrol jobbra : Emma,Alex,Dodo

Parazita
En mar hianyoltalak : )))

Afonya
Nagyon jo ez a kenguru : )))

Pocok
illik hozzad : )))Persze Te mar vekuny kenguru mama vagy : )))Boldog felevesseget Alex csajanak !!!

Zsuzsa
Tegnap Mano mondta hogy keresel olyan papit a ki megkereszteli Elodot.Esztergomban a Bazilikaban az atya nagyon tolerans ,probalj meg kapcsolatba lepni vele ha meg aktualis.

Pusz
Kataa
Kép

Kép
Kép
kataa

Sziasztok!

Kataa!

Köszi a képeket, megkaptuk. Tök jó hogy elküldted, már épp kérni akartam.
Akkor most nőtt Alex!Kép

Beszti!

Én már korábban is írtam hogy mi benne vagyunk a taliban Emmával. Minlket nem zavar a meleg.Kép

Manó

KépKép
manó

Még egyszer köszönjük a sok köszöntést, olyan jól esik, hogy ennyien gondoltok LilireKép.
Mi vasárnap elutaztunk mégiscsak a Balcsira a párom szüleihez, de hétfőn már jöttünk is haza, mert most már tényleg el kell kezdenünk pakolni. Még egy dobozt sem raktunk össze és elvileg 2 hét múlva költözünk, szóval ezerrel neki kell látnunkKép. A nagyszülőknél jó volt, tettem fel 1-2 képet az albumba Liliről. Sokat hintázott a lelkem és még többet sétált kézen fogva. És képzeljétek evésben megint rekordokat döntött, több mint 3 deciket evett meg 1 evésre, viszont éjszaka nagyon nyüglődött. Kaptunk a nagyiéktól sok finom zsenge zöldséget neki, ami egy jó ideig biztosan elég.

Dec8,
Lili 2002.07.12-én született. 3200 gr és 52 cm volt születéskor. Én a terhesség előtt 3 hónapig szedtem az Elevitet, illetve szinte végig a terhesség alatt. Néha még most is beveszem ha nem felejtem elKép.
6 hónaposan 7350 gr volt és 69 cm. 6 hónapos és 1 hetes koráig csak anyatejet kapott. Most 1 éves és 9200 gr, 72 cm (mérés ideje 07.09.), jelenleg is szopizik még naponta 4-5x.

Csics,
A Prince Oliver kis és nagyker címe: 1133 Bp.Váci út 114. A felüljáró mellett van a buszvégállomásnál pont a ház sarkán. Lápcsőn kell lemenni oda. Szombaton is nyitva vannak 10-13-ig, de a következő hetekben ez picit változni fog, szerintem kérdezd meg őket, hogy mennyire. Tel: 359-6750. A kisker árak kicsivel jobbak mint az üzletekben, de igazából nekem a választék tetszett igazán. Vannak akciós ruhák is, volt body amit 400 pénzért vettem ott.

Áfonya,
Köcci a táblát, el is mentettem Lilinek emlékbeKép.

Ági,
Igen már aláírtuk a házra a szerződést, elvileg két hét múlva költözünk. A ház teljesen jó állapotban van, csak kifestjük a helységeket, leteszünk szőnyegpadlót, meg PVC-t, ja és kialakítjuk a konyhát (az most egy másik helységben van) és ennyi. Nagyobb átalakítást majd jövőre tervezünk, idén elég lesz a költözés meg ezek a viszonylag kisebb munkákKép.
De jó, hogy a Petra már így eszegeti a darabos kajcsikat. Lili abszolút semmit sem fogad el. Most hétvégén a nagyszülőknél voltunk és a nagymami nem akarta elhinni, hogy ez tényleg így van. Bepróbálkozott egy kis dinnyével Lilinél, hát jött is a szokásos nagy öklendezés, ijedtében azt sem tudta hogy vegye el tőle. Aztán belátta, hogy Lili tényleg nem kíványcsi a darabos ételre.

Judy,
Lili most 1 éves és a szopin kívül ő 2x kap főzit és 1x gyümit egy nap. De ő nem hiszem, hogy többet igényelne egyenlőre. Viszont minden baba más, ha te úgy látod, hogy Gergő többet enne, akkor esetleg próbáld meg.

Manó,
Gratula Emmának a felálláshoz!

Gumicukor,
Kellemes nyaralást!

Puszi,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Manó!

Zenélő bébikompot, pláne, ha áruházban jártál azért nem láthattál, mert nem volt benne elemKép Egyébként ez zenél, 3 külömbőző dallamot, de én olyat szerettem volna ami beszél. Mondja az egyik gomb hogy papa-papa, másik mama-mama a harmadikat elfejejtettemKép

Rit!
Azért tűnhet hosszabb időnek a kint töltött babaidő, mert amikor beköltözött a pocidba 5-6 hétig nem is tudtál rólaKép

Kataa!
Dönthető, de csak kb 7-10 cm-ert! nem sok de valami. Ez BébéGo tipusú

puszi
sasha és a 9 hónapos menő-manó.

Kép
sasha

Beszti
Köszi az infot, tényleg elég drága, de megnézném, hátha tudok magamnak összeállítani valami olcsóbb variációt... nekem pl. jó a 7-15ig es is. Melyik ez pontosan??? CÍM? - nem az, amelyik az utcáról is látszik mert nagy üvegablakos???

sasha
igen, tudom, én spec a 7.héten tudtam meg... KépKép de akkor is olyan furcsa

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Gumicukor
Jó nyaralást nektek. Szép időt és kellemes pihenést kívánok! Kép

Manó
Küldtem a cd-t. Nagyon ügyi Emma.

Pocok
Ajsának boldog félévességet!

Lányok az én fiam még mindíg nem akar enni. Már nem tudom mit főzzek neki, még a kedvenc bébiételét is úgy kell belekönyörögni. Kép Kép
Tudom hogy éhes, mert vinnyog, aztán amikor odajutunk hogy kaja, akkor eszik max 10-15 kanállal és utána azért visít hogy nem kell. De a tápit azt bedörgöli minden további nélkül. Úgyhogy most, bármennyire nem akartam, visszaálltunk arra, hogy főzi és utána megkínálom táppal.
Pedig annyira szépen haladtunk már az evéssel. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sziasztok!

Ilke, írtam egy mailt a profilban levő címre, megkaptad?

Forti, nálunk is nagyon nehezen megy az evés, ahogy írtad, 10-15 kanál után nem kell. Sőt nálunk a tápi sem, csak reggel issza meg. Ezért beiktattam valami tejterméket minden napra. Pöti danon, vagy túró rudi csoki nélkül (valaki mindig vevő rá) még esetleg a danone joghurtokból pár kanál. Ebbe egy kis gabonapelyhet is belecsempészek. Úgy szeretném már látni, hogy egyszer megeszi az egész adag kaját.

Sasha, olyan jó volt olvasni a beszámolódatKép Vidéken még olyan mások az emberek.
Kompunk nekünk is van, szerintem az a lényeg, hogy ne sokat legyen benne,akkor bizti nem káros. Nekünk leszedhető a játszóka rész, sokszor oda rakom neki a falat kajákat. Aztán ellavírozik, és jól szétszórja, amerre "jár".

Kataa, nagyon aranyos a három bébiKép

Nyuszi, Betti a mimóza lélek2. Ma is egy nagypapi fazon hozzányúlt a Corában, úgy elkezdett ordítani, hogy ki kellett venni a bevásárlókocsiból.

Pocok, Ajsának boldog féléves szülinapot!Kép

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Rit!

Igen, az A1Wellness.
1023 Budapest, Árpád Fejedelem útja 26-28.
Tel.: (06-1) 346-3030
Nyitvatartás
H-P 6:30 - 22:30
Sz,V 8:00 - 20:00
Találtam árlistát is, ha 7-15-ig fitnesst akarsz, akkor az 10500 Ft/hó de belinkelem, és akkor meg tudod nézni.
http://www.a1wellness.hu/new/arlista.php

Tali:

Akkor megpróbálom visszanézni, hogy mikorra irták többen, hogy M.O-n lesznek, és aszerint idözitünk.

Forti!

Meg tudlak érteni, hogy aggódsz az evés miatt. Nátán most már jól eszik, de volt olyan idöszak, amikor én is aggódtam. Föleg ha utólag a hizási adatait nézem, akkor nagyon szörnyen hangzik, hogy fél év alatt 1 kg-t hizott, és tudom, hogy abból 30 dkg-ot az utolsó pár héten. De egyszerüen nem lehet eröltetni öket. Ha kell neki, biztosan fog enni. Meg azt is ki kell találni, hogy mi az, ami fogára való. Nálunk pl. a bébiételek nem nagyon jöttek be, viszont nagyon eszi a mi darabosainkat. Inni nem nagyon hajlandó, csak idönkén, de pl. én azt vártam, hogy a gyümölcslevek jobban kellenek neki, erre dehogy. A viz jobban bejön, illetve a levek közül egyedül a sütötök. Azonkivül meg csak szopi.

Conti, Nyuszi!

idegen csak ne nyúlkáljon a gyerekhez!KépKép Nátán sem szivesen barátkozik igy. Söt társaságban is elöször nagyon nyuszi, aztán viszont, ha már picit megszokta, akkor nagyon jókat játszik.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok Lányok,

Megjöttünk a hétvégi kiruccanásból. (Kóspallagon voltunk) Jól éreztük magunkat. Kép Lili a friss levegön napközben is aludt (2*2 órát)

Ma meg mentem volna kozmetikushoz. Apával megbeszéltük, hogy most nem hívunk senkit, Ő vigyáz Lilire. Persze este 11-kor bejelentette, hogy ma külső fotózásra kell mennie, nem tud Lilre vigyázni. Még szerencse, hogy nem sokkal előtte beszéltem nagyival, aki mondta, hogy éjszaka sárgabarack lekvárt főz (nyamiKép), így fel mertem hívni, hogy jöjjön másnap. Másnap nagyi 10-re ért ide, így nem tudam eljutni a kozmikushoz Kép

Manó,
Képzeld a nagyi vett Lilinek névnapjára állványos hintát, amit sajna vissza kell vinnünk, mert Lili mindig kiteszi a kezét, és felő, hogy eltöri Kép

Dec8,
Lili 2002. dec. 31-én született 3530 kg-val és 55 cm-rel. 4,5 hónapig csak anyatej. Most napi egyszeri gyümi. Fél évesen 70 cm és 7630 gr. A terhesség első felében szedtem Elevitet, a végén Maltoferfol-t.

...most megyek.

pusz,

gömb
gombolyu

Pocok,
Ajsának boldog félévességet kívánunkKépKépKép!

Zulu+Mali+Maca

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!

Elég ritkán írok, de mostmár a nyaralásra készülök. Másfél hét, és Ausztriában leszünk. Már nagyon várom.

Marcinak olyan étvágya van, mióta mindent eszik velünk, hogy már mondtam apának, hogy csődbe megyünk. Ha rajta múlna, reggeltől esti enne. Inni csak vízet iszik + a napi 2 szopi.
Már az 5. foga jön.
2 napja átalussza az éjszakát is (csak el ne kiabáljam), bár 10 és 11 között felsír, de egy kis simire visszaalszik.

Judit!
Írtam mailt.

Djeszter
djeszter

Gömb!

Hát erre nem is gondoltam, hogy iylen hiba van az állványos hintánál. a férjed mit szólna sima hintához, a szoba közepére a plafonba fúrva, ott bizti nem teszi ki a kezét.Kép Sajnálom hogy így jártatok, szegény nagyi pedig jót akart.

Sasha!

És ez milyen márkájú bébikomp? Tényleg nem láttam még beszélőt.Kép Hol vettétek?

Manó

KépKép
manó

...itt vagyok megint.
Eltűntek Lili súly-adatai a babszobás oldalról. Kép Most próbálom valahogy visszavarázsoltatni. Sajna csak a neten vezetem...

...szóval a hétvégi kiruccanás elég rosszul indult. Kocsi felé menet csomagokkal a kezemben egy nagyot estem az utcán. Jobb térdemet lehorzsoltam, jobb bokámat, bal térdemet és csuklómat meghúztam. Majdnem sírva fakadtam, hogy hogy lehetek ilyen béna. Persze én vezettem...
Most már javulgat a lábam...

Mindenkinek szeretném megköszönni Lili nevében a névnapi gratulációkat.

Ilke,
Így utólag boldog név és szülinapot kívánpok Lilinek.

Meg minden más egy évesnek boldog szülinapot.

Rit,
A Duplóval nálunk gondok voltak, úgyhogy ha jön a következő szállítmány, akkor megyek cserélni.
Végülis kaptatok?

Zulu,
Jöttök úszni csütörtökön?

...na megyek, mert rossz a kedvem Kép

gömb
gombolyu

Nyuszi
Mi is most megyünk majd méreckedni kiváncsi vagyok, hogy mekkora a Petra de szerintem még biztos nem lesz 8kg. Alvás: a Petra idáig kétszer aludt napközben de mostmár egyre nehezebb elaltani. Mellé szoktam feküdni és idáig 5 perc alatt elaludt most meg kb ½ órát szenvedek vele. Mindig elakar mászni és ha megfogom a lábát akkor persz jön a hiszti. Az a baj, hogy a kettő sok, ha egyet alszik az meg kevés, szóval eléggé szenvedünk. Ha de is alszik akkor már du csk 16-17 óra felé tudom letenni de ugye az meg már későn van.
Jó ha nyuszit kértek a táblázatba mert azt a Petra is nagyon szereti.

Dió
A Petrának is túrótortája lesz. Peti evett is belőle?

Forti
Szegény Levi, remélem hamar meggyógyul a szája.

Kaja: az nem baj, hogy én még soha sewm rántottam be a Petrának a kajáját? Én még mindig csak simmán megfőzőm vizbe a zöldséget és úgy adom neki.

Csipkebogyó
Boldog születésnapot! Te szoptatsz még és ha igen akkor naponta kb hányszor? Én is úgy szeretnék már babás lenni de eddigmég nem jött össze. A Petra négyszer szopizik egy nap.

Nyuszi
Én biztos nem vettem volna ki a hintából. Várja meg az a gyerek amig meghintáztatod Emiliát. A Petra is még 74 –es ruhákat hord.

Gömb
Lilinek is boldog névnapot!

Ilke
Lilinek nagyon boldog születésnapot kivánok!

Zsuzsa
Nagyon aranyos Előd a képen.

Rit
Ti ketten jártok kirándulni vagy apával? Én is úgy szeretek menni de hétvégére mindig annyi dolog összejön.

Gumicukor
Nyaraljatok jól és drukkolok, hogy az idő is jó legyen.

Beszti
Ez aztán az akaraterő, hogy két gyerekkel ilyen messze elmész tornázni. Én is gondolkoztam már rajta többször is de én lusta vagyok meg mindig annyi tennivalóm van.

Manó
A Nyugatinál a Westendbe, itt a 10x15 kerül 60Ft-ba.

Rit
Hol van ez az előhivás amiről irtál? Mert én voltam egy helyen és kiakartam nagyitani egy képet és azt mondták, hogy a legnagyobb 10x15-ös.

A Petra fürdés előtt kapaszkodott a székbe és beütötte a kis száját és neki is felrepedt. Úgy sajnáltam annyira keservesen sirt és vérzett is neki.

Megyek mert most fözők holnapra, hogy holnap csak a Petrával tudjak lenni és ne kelljen a dolgaimat csinálni.

Mindenkinek jó éjszakát!

Ági és Petra aki holnap lesz 1 éves.
petra2

Lányok!

Fel akartam tenni a Petráról egy képet és mindig azt irja ki, hogy 700x900 as lehet a felbontás és nekem meg 1700x2200. Ezt hogyn lehet csökkenteni? Én már mindent megpróbáltam de sehogy sem sikerül.

Ági
petra2

Gömb,

úgy néz ki, most nem, mert sikerült jól benáthásodnom, és csütörtökön még nem merek bébik közé menni.
OFF
megkérdeztem a takinénit, majd holnap rádcsörgök
ON

jóéjt mindenkinek
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Beszti
Köszi a nyugtató szavakat, igyekszem én is nyugodtan felfogni ezt a dolgot, csak hát elég nehéz. Nehéz megállni azt is, hogy ne tukmáld a gyerekbe a kaját, de azért megállom, nem akarom a kedvét szegni ezzel. Próbálok olyan kajákat főzni neki, amiket eddig szeretett, most egyiknek sincs sikere. A bébiételekért ő sem rajong, egy kedvence van, most az sem nyerő. Kép Kép Igyekszem bízni Leviben, hogy tudja mikor kell ennie és mennyit. Remélem ez az egész csak a fogzás miatt van, legutoljára akkor csinálta ezt a "nem eszek anya semmit" amikor jött az alsó foga.

Gömb
Te szegény! Kép Jó nagyot eshettél. Jobbulást a húzódásoknak, horzsolásoknak.
Egy kis jókedv, hogy ne legyen rossz kedved. Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Ági
Szerintem nem gond hogy nem rántod még Petra kajcsiját, Levi sem bírja még a rántást. Mondjuk én már habarom neki a főziket.
Képszerkesztővel kisebbre tudod venni a felbontást. Ha nem megy, küld át, lekicsinyítem neked és visszaküldöm. Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Manó!

Hát azt nem tudom milyen márkájú. A 18. kerületi Elefáni bababoltban vettem. Petőfi utca valahány szám tizenakárhány. De majd holnap megnézem pontosabban a márkát és az utca számot. Én nem tartom furcsának,ha egy bébikomp zenél, hiszen már annyi minden zenél, csipog, hangot ad.

Pocok!
Ajsának én is boldog féléves szülinapot kívánok.

Zulu!
Jobbulást!
Mint írtam én is szenvedek. Mostanra az orrom is folyik a fejfájást megszüntettem egy kis Algopyrinnel (ma már 3-at vettem be) meg elszopogattam 2 streppsylset így most a torkom sem fáj, csak olyan náthás a fejem... Remlem hamrar kilábalunk belőleKép

Ági!
Ha ACDSee v5.0 képnézegetőd van (az ikonja egy szem) akkor a Tools menüpont alatt a Resize-re kattints rá. Ajánlom, hogy a kép másolatán próbálkozz összehozni a megfelelő méretet, mert az eredetit nem biztos, hogy megőrzi. A szélesség és magasság (widht és leight) -ot lehet szabályozni, de hogy angolul most melyik-melyik azt ne kérdezdKépKépKép

puszi
sasha

Kép
sasha

Nyuszi,
pluss hobagoly, LEGO hernyo, nyuszi, mas nem kene?! Hat tessek, megkapodKép Elismerem, lehet, hogy a hernyo nem pont olyan, mint amilyen Nektek van, lehet, hogy a pluss hobagoly sem hasonlit, de hogy a Kisnyuszi ugyanolyan, mint amilyen Veletek lakik, az tutiKép

Kép

Agi,
Petranak is nagyon boldog elso szulinapot!Kép
afonya

Forti
Nálunk is ez van kajaügyileg, de én azt vettem észre, hogy azért, mert egyszerűen nem ér rá enni: játszhatnékja van. Így azt szoktam csinálni, hogy lekötöm kaja közben, így nem akar elmenni a dolga után KépKépKép

Beszti
Köszi az infot - most megnézem még az Astoria fittnesst is, állítólag ott is van gyerekmegőrző és az ezerszer közelebb van... Remélem találok valamit

Gömb
Legközelebb szólj, én is simán bevállalom pár órára. Egy vagy kettő már nem számít, talán még jobban el is játszanak egymással KépKépKép
Próbáld meg megtanítani neki, hogy kapaszkodjon a hintában. Én úgy csináltam, hogy egyszerűen nem hintáztattam, ha nem kapaszkodott, most már elég rászólni, hogy kapaszkodjon és csinálja rendesen KépKép
Nem kaptam duplót, majd a következőből tesz félre. Mi volt a gond a tietekkel??? Amúgy ha gondolod, mehetünk együtt a következőnél...

Ági
Apával. Mi mindenhova együtt megyünk KépKépKép Csak 7köznap nem, mert akkor dolgozikKépKép
Előhívás link ott van alatta, és kérheted, hogy a kész képeket házhoz hozzák KépKép
pl. photoshopban. Image/Image size - és átírod, amire akarod. centiben is lehet meg pixelben is, ahogy szimpibb

ÁGI
MI LEGYEN A SZAKDOGÁVAL???? ITT ŐRIZGETEM NEKED!!!!!

Na csákó, megyünk Dodesszal Százhalombatára. Itthon van egy barátnőm, aki Tokyoba ment férjhez és évente 1x látjuk egymást. Ott is van most egy bébi, januárban született. Még nem láttam, csak képen. Szőke kiscsávó - volt anno - és Kainak hívják. Nagyon kíváncsi vagyok!!!

szép napot mindenkinek!!!!
ja, majdnem elfelejtettem> holnap megyünk a szigetre, + az ottani kicsi állatkertbe állatokat nézegetni. Nincs valakinek kedve ott talizni velünk??? MI úgy 10.30 és 14.30 között leszünk kint.

Rit és Dodo

rit

anemona7

Sziasztok

Nyuszi, Ági
Emíliának és Petrának nagyon boldog ELSŐ születésnapot kívánok
Kép

Forti

Kép
Kép
forti

Sasha!

És mennyibe került?Kép

Gömb!

Mi a bajk a duplóval? Lehet akkor én nem is veszek.

Emíliának és Petrának boldog szülinapot!
Ajsának boldog félévességet!

Manó

Emma ma kimászott a szobából a lodzsára az előszobán át!

KépKép
manó

Sziasztok

Alex tegnap ota gyorsan kuszik ugyhogy allandoan rajta kell lenni a szememnek : ))

Pocok
Hivtalak de nem tudtalak elerni,remelem minden ok : )))
Ja most olvasom,ok sok sikert: )))

Rit
Persze csak lekicsinyitettem hogy gyorsabban atmenjen.Sajnos az elsonel nem kapcsoltam automata vakura.Majd legkozelebb hozz lemezt es rateszem neked nagyban.

Mano
Aha 2 cm-t es hizott 30 dkg-t : )))

Ilke
Sok erot a pakolashoz,aztan majd visszavarom en is aug kozepen amikor en kezdek : (
En is meglatogatom a Prince Olivert hetvegen: )

Sasha
Megneztem en is ezt a kocsit,8900 penz a Brumi Maciban.Eleg jo mert lehet bolygosra es nembolygosra is allitani a kereket .

Forti
En megertem hogy aggodsz,ha nagyritkan nem evett nekem tiszta rossz kedvem lett tole.Amugyi is olyan vagyok hogy aggodok mindenen.En tuti kiakadnek ha csak par kanallal enne egy evesre.Remelem nalatok csak a fogzastol van es nem lesz rossz evo sokaig.

Gomb
Szegeny: ((
Remelem am mar jobb kedved van.

Agi,Nyuszi
Nagyon Boldog 1.szuletesnapot kivanok a csajoknak!!!!!

Megyek gyumizteteni: ))

Kataa

Kép
Kép
kataa

Manó!

5000 pénz volt (4900 valamennyi)

Ági! Nyuszi!
Én is boldog első szülinapot kívánok a kismanóknak!
Kép

Kataa!
Akkor jó áron vettemKép

Puszi
sasha és a 9 hónapos Gábor

Kép
sasha

Sasha!

Az tök jó ár, émn olyat amin van játék is csak 10 000 körül láttam. Mindíg gondolkodom rajtaKép De most már mászik.Kép

Manó

KépKép
manó

Sziasztok!

Boldog első szülinapot Emiliának és PetránakKépKép

Lányok, úgy örülök, már jópár napja Betti átalussza az éjszakát. Igaz, hogy 5-6 között kel, de már ez is megváltás.
Ha valaki tud Lego taligát valahol szóljon, már bejártam a várost és sehol sincs.

Conti, Betti

Conti :) :) Barbi 22éves Betti 9 éves
conti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?