Hú de lemaradtam!!! DE kész vagyok a munkámmal (az első részével), úgyhogy most aztán írok ám!
Csucsuka,
isteni jól néznek ki a túrósbatyuid!!! Pont a múlt hétvégén jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni magamat túrósbatyu-sütésben, de amikor elolvastam a Horváth Ilona-féle receptet, rosszul lettem
. Így, mirelit levelestészta alappal nem hangzik olyan ördöngösségnek, lehet, hogy hétvégén bevetem
!
Zsuzsi,
etetős kép-sorozaton nem csak a hozzátápit értettem, szopis is jöhet!
Másképp az igazán "Friss" babák nem is pályázhatnának!
Mikor jössz haza? Nethiány megoldható telefon-pótlással!
Oooolyan aranyosak a fiaid, a kis Gyuri meg tényleg hasonlít a kis Mikire! (Kangi védelmében
)
Myssnia,
nem baj, hogy Franciska
! Szilárd kajás képei ááááálllatiak! Mit evett, ami olyan piros?
Réka,
sapkát Anna sem igazán szereti, bár nem tiltakozik ellene, csak addig forgolódik, míg le nem küzdi magáról
!
Kérdezted, mikor kezdtem mást is adni Annának anyatejen kívül. 4 hónapos és 1 hetes korában. Persze azt mondják, az a legjobb, ha 6 hónapos koráig nem kap mást, DE nálunk az volt a gond (és ahogy olvasom, nálatok is), hogy Anka egyszerűen nem volt hajlandó magától kakilni. Egyhetes kora óta úgy kellett kiküzdeni belőle, hol hőmérővel, hol masszírozással, hol kúppal. Mindig 3-4 naponta volt csak kaki, és addigra már nagyon szenvedett szegény. Nekem a dokinő nem mondta, hogy adjak mást, én kérdeztem rá, hogy nem segítene-e, ha adnék neki pici gyümilevet, és erre a barackot ajánlotta. Két etetés közt 5-6 kiskanálnyit adok neki napi egyszer-kétszer, és nagyon szereti, sőt, a problémát is megoldotta, mert most minden másnap magától kakil, szenvedés nélkül. Úgyhogy bocsi mindenkitől, aki nem így gondolja, de a mi esetünkben így volt jó, hogy nem vártam tovább.
Másik kérdésed a kenguru. Hát én is alig vártam már, hogy 3 hónapos legyen a ded, hogy kenguruzhassak vele, aztán, mikor annyi lett, és beleraktam a kenguruba, elsüllyedt benne
, nem látott ki belőle! Mostanában kezdem hordozni benne, már kilóg a feje, de még így is pont a szájáig ér, és mindig összenyálazza. Na meg meleg is van benne, nem pont a 30 fok a legjobb a kenguruzásra...
Kakukkfű,
Emma királylány nagyon helyes, férjem is megcsodálta!
Ellimami,
ez a tízemeletes sztori horror, már többször elképzeltem én is valami ilyesmit (mi a hetediken lakunk, és nálunk is sokszor rossz a lift), de szerencsére eddig még megúsztam. A legjobb az volt, amikor az esküvőm napján romlott el a lift, és a menyasszonyi ruhában szambáztam lefele hét emeletet! Utánam a szülők, a barátnőim stb.
Pár emeleten kinéztek a "kukkoló öreglányok"
!
Manó2, Myssnia,
Hippes táblákért Zulunak jár a köszönet, ő rakta fel, én csak lementettem, és továbbítottam!
Norka,
rakjátok gyorsan össze azt a gépet, már nagyon hiányolunk!!!
Miszike,
apósod
! Beki foga hurrá, bár a harapás nem lehet annyira hurrá
!
Kangi,
jó, hogy megjöttél!
Szopisztorik naggggyon jók, tényleg részletes leírást is küldhetnél!
Anna is olyan érdekes hangokat ad ki néha magából, hogy Apájával rötyögünk rajta! A legjobb a "hááááá", de ezt úgy mondja, mint Hókuszpók, mikor elkapott egy töpörödött törpicseket, "most megvagy végre"!!
Beus,
sikerült megoldani az e-mail problémát? Látom, már Urszila leírta, mit jelent...
PsAndi,
én is mindig alulra pakolok a babakocsiba, még sose szóltak rám.
Leszter,
mi lett a pörkölttel?
Évi,
elvileg a 6. hét végére húzódik össze a méh az eredeti méretére, akkor már lehet, hogy jobban rád mennek a gatyók, legalábbis nekem úgy volt, hogy amikor a kórházból jöttünk haza, csak a terhesgatyóm volt jó rám, most meg már beleférek a régiekbe!
Toffi,
főtt kukoricát imááádom, de előre félek, hogy Anna hasa mit fog produkálni, ha én benyomok akár egyetlen csövet is
!
Urszila,
szegény Julka, drukkk, hogy javuljon az a mandula!!!
Mókuska,
milyen szép Lili babád van!!!
Üdv itt!
Virga,
részeg Levi
!
Noeeemi,
sikerült megoldani? Melléklet feltöltése --> Tallózás (Browse) --> kiválasztod a gépeden a lementett képet, leokézod --> beírhatsz valami címet a FÖLSŐ rublikába, de nem is muszáj --> megnyomod a Feltöltés gombot, és vársz. Vársz, amíg egy új ablakot ki nem dob neked, amiben lesz egy kód. Ezt leokézod, és a hozzászólásodat, amibe szintén bekerült ez a kód, elküldöd nekünk. Ennyi az egész.
Andy78,
Márk is nagyon aranyos!!!
Angela,
szegény Jucus, drukk, hogy hamar meggyógyuljon! Kép szuper!!!
Nadine,
csúúúcs a "hozzátápis" kép!!! Zsanka nagyon aranyosan néz rajta!!!
Na megyek, mert Anna felébredt, és dobálja ki a játékait az ágyából
!
Pusza
Franyó