Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Andi!
Én sehol nem viszek bevásárlókocsit, mert nem tudok két kocsit tolni. Eddig még nem gyanúsítottak meg sehol, de ha bárki szólna, akkor megkérném, hogy mutassa meg, hogyan lehetne megoldani a dolgot.
Én csak akkor takarítok, amikor a férjem nincs itthon. Ha itt van, akkor zavar, nem tudom, miért Kép.

Réka!
Szerintem is felesleges anyatejen kívül mást adni a babának, hasfájásra pedig pláne hülyeség az almalé!

Zsuzsi!
Hogy álltok a tortaevéssel? Van még? Szívesen besegítettem volna Kép.
Én ma palacsintát sütöttem, nagyon fincsi lett.

Évi!
Szerintem a nadrágok, szoknyák hamarosan jók lesznek rád, a blúzokkal még várnod kell. Amíg szoptatsz addig így maradnak Kép! Egyébként mit akarsz a szülés után 3 héttel???
Írtam ma SMS-ben, hogy beszéltem a Verával. Irigylésre méltó könnyű szülése volt ( a férjem szerint 'igazán megérdemelte' és én egyetértek), mondtam is neki, hogy én is ilyet akarok legközelebb Kép! De legalábbis hüvelyit szeretnék...

Elli!
Én a helyedben leültem volna a lépcsőre szoptatni. Inkább ez, mint a rohanás.

Kangi!
Levinek kb. 3 hónapja a jobb szemfoga helye a legduzzadtabb, fogak még sehol. Majd tájékoztass, hogy nálatok mi van, nehogy már csak nekem legyen rendhagyó gyerekem.

Myssnia!
Sétáltunk Brokkolival az épülő lakóparkod felé és most az van kiírva, hogy átadás 2003. IV. negyedév. Most nem 2004? Ezek állandóan változtatgatnak? Eddig Gesztenyés lakóparknak hívták, most Napfürdő Lakókert.
Te mikor költözöl előreláthatóan? Még egy évig maradunk itt legalább, tehát kb. 5-10 percnyire fogsz lakni Tőlünk. Én örülök Kép. Brokkoliék hamarosan elköltöznek akkor kivel fogok sétálgatni a környéken?
Ha jön a védőnéni megkérdezem, hogy van-e hasonló sanyarú sorsú kismama a környéken, aki szívesen barátkozna hasonszőrűvel Kép.

Urszila!
Úrinőséghanyatlás, babpucolás Kép.

Járóka: még soha nem gondolkoztam azon, hogy melyik a jobb. Mindkettőnek megvan a maga előnye. Nekünk nem volt választási lehetőségünk, mert ajándékba kaptunk egy hálósat, ráadásul jó nagyot, mert ikrektől kaptuk.

Levit nem lehet egyedül hagyni többé a babakocsiban, ugyanis feláll (!) benne és sajnos csak 3 pontos öv van benne, nem 5 pontos. Most azon agyalunk a férjemmel,hogyan oldhatnánk meg,hogy ne tudjon felállni. Van valakinek ötlete?

Kispapa szerint Levi most olyan, mint egy részeg: négykézláb dülöngél és érthetetlenül gagyog Kép.

Pusza mindenkinek, Virág és Levi
virga
 
 


Sziasztok!
Most megint megpróbállkozok,egy képpel.Hát lássuk!
Noeeemi
 


KangiKép
Nemférjapának biztos tecccene a bókod. Hát nem tom, majd meglátjuk mit hoz a jövő. Kép Nemférjapa szerencsére nem hasonlít a szüleire.
Szilárd is bealudt szopiba, de valamiért kipattant a szeme, mire beértem a pótlással, már játszott.Kép Most dumál az ágyában. Bárcsak elaludan magától, ügyesen. Már nyekereg is. Kép

VirgaKép
Egymás mellett épül két lakópark. Az egyik a Gesztenyés, ami már nemsoká kész lesz, a másik üres-fás terület ami mellette van, az lesz a Napfürdő. Ami csak jövőre lesz kész. Kép

myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 

 
 

Semmi. Kösszi Kakukk, Urszila!

Na most leírom,hogy csinálom. Szóva, írok v.mit,aztán beírom az azonosítót,majd megnyomom melléklet feltöltése gombot. Erre bejön,hogy mellékl. leírása. Aztmondták,hogy ide a gépbe elmentett bokumentum nevét kell beírnom.Aztán tallozás gomb. Beírom beis jön a választék a képek elnevezéséről pl: Domi pancsi. Kiválasztom mejiket szeretném,de ilyenkor a kép nemjelenik meg,csak az elnevezés. Megjelölöm és megnyomom a feltöllt gombot. A tallózás gomb elött van egy kis ablak. Na ez mire szolgáll? Ide a felhasználó nevét,és mégnemtudom miket ír még ki. A feltöllt gomb megnyomása után hiába várok semmi nemtörténik. Se kép se semmi?. Kakukk! Nemtalálom a kódszámot. Hol van? Anyukám azzal cukkol,ha egyszer végre sikerül képet külldenem,és meglátjátok hogy szőke vagyok,akkor rögtön rájöttök miért nem ment. Rendike!
Én ezt nemértem.!?
Noémi a szőke.(megjegyzem barnán sem menne)
Noeeemi
 


Noémi
A tallózásnál nem kell semmit beírni, kattints a tallózás gombra, és keresd meg a képet a gépeden. Ahova mentetted.
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Virag,
Lehet kapni 5pontos ovet kulon, univerzalis, minden kocsiba berakhato, olyan, mint egy hozentroger! Gyurinak is volt, aztan kesobb mar ugy gondoltuk van annyi esze, hogy nem ugrik ki a kocsibol, hat nem volt. A Budai Parkszinpad elott fejest ugrott a betonba, ami raadasul tele volt kaviccsal.
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Kakukk: Márk meglátta Emmáról a képet és alig vette le a szemét a lányodról szerintem megismerte. Nekünk is van ilyen képünk majd mindjárt felrakom én is.
mikor jöttök át hozzánk?
Írj emailt és megbeszélhetnénk már jó lenne megint találkozni. Emma nagyon ügyes már Márk még nem mászik.

minden baba nagyon aranyos.

Na itt a kép Márkról is amint épp játszik a sörrel.

sziasztok
Andy és Márk

Kép
andy78
 
 


Virag,
Ilyen az ov, igy mar biztos remlik, hogy lattal mar ilyet!

Kép

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok Lanyok,

Nagyon eltuntem, de a mult het a dokik jegyeben telt. Minden nap voltunk, mar rettentoen untam. Jucusrol kiderult csipoficamos, mondjuk apa es batyo is az volt, igy nem csodalkozom rajta. Ezert is kertem ilyen koran az UH-t, mert igy remelem hamarabb megoldodik.

Minden gyerkoc tunderi, nem sorolom fel oket, mert felek kihagyok valakit.

Evi,
Nyugi 1 ev utan minden jo lesz rad, bar ha szerencses vagy es nem a szopi alatt hizok taborat szaporitod hamarabb.

Kaska,
Pisi/kakiKép

Elli,
Elsovel hasonloan bepanikoltam, na most a masodiknal ez mar nem jott elo. Barhol es barmikor szoptatokKép

Kangi,
SzopihelyekKép Tulszarnyalni nem tudtalak, bar meg probalkozunkKép
Most olvasom ujra felkel a lanyzod ejszaka, pedig mar remenykedtem, hogy ha most atalussza nocikem az ejszakat igy is maradKép

Szopi ido kovetkezik mennem kell.
Angi+Jucus(4h+4n)

Heti kedvenc kepem:


Kép
angela2
 
 


Elli Kép
ERGAM = méhösszehúzó cseppek. Nem hiszem, hogy kellene. Én csak a kórházban kaptam, és ami maradt, azt hazahoztam és megettem, szóval összesen 1 üveggel. Annál többet ne egyél belőle, de ez csak az én véleményem.

Zsuzsi Kép
IMÁDOM Mikit, ahogy elmereng!! És az autópálya-Miki is nagyon teccik ám!

Myssnia Kép
hehe, hűséget fogadtam, nem vakságot Kép Kellett végül a pótlás szépszemű Szilárdnak?

Megyek, le kell mondjam nagybátyó 50.szülinapján való részvételt, nincs bébiszittyó, akit magunkkal vihetnénk Egerbe Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


Zsuzsi!

Pont ilyen övünk van nekünk is!

Elli! Ergam csepp: méh összehúzó
Én is szedtem, pedig nem is csaszis volta.

Myssnia!

Akkor még van esélye nem férjapának?KépKépKép

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


KangiKép
Nem kellett pótlás. Kép Viszont azt vettem észre, ha megy a pc, akkor nem alszik igazán a gyermek. Így ki kell cuccolni a szobából.
A képen Gyuri van, ha az utolsóra gondolsz. Tiszta paparazzi kép! Kép

jó éjt!
myssnia
myssnia
Budapest XI. kerület
 
 


Sziasztok!


Remélem mindenki jól van.

Nálunk minden rendben, vettünk a Dorkának olyan jó pofa pelenkázó komódot, a kikába, végre nyugisan lehet peulozni, nem csak a kiságyon a tartón, mindig tekergett mostanában, és féltem, hogy onnan is leeseik.

Manó: most már ennek köszönhetően nállunk is fullon van a kis szoba, Mi újság holnap egy séta belefér?

Csütörtökön utazunk apukámhoz Szegedre, és vasárnap jövünk haza, én fogok vezetni..

Nincs valakinek valami jó burkoló ismerőse, teljesen ki vagyok a konyhát sikerült jól elszúrni, meg a fürdők se túl jó szakemberi szemmel, pedig elég drága csempe volt, a francba...

Mit szoltok hozzá, hogy nem lehet az alsósokat megbuktatni...

Dorka ma bevágott egy egész banánt, nagyon ízlett neki.Szegény még mindig kinlódik a fogával, de ln nem látok semmit, csak állandóan a kezecskéét rágja, ha hagyom az enyémet is, és a ki ínéhez dörzsöli..

Jók legyetek
Manó2+Dorottya
manó2
 


Myssnia,
Megeloztel! Kép

Kangi,
Ize, szoval Miki meg nem tud ulni, sot, meg forogni sem! Kép Es a fene egye meg (vagy inkabb megse), de itt most nincs tenger a hatterben...bar tudom, nem igazan latszik, de meg remlik a filmezes! (egy picit a kep felso szeleinel latszik a tenger)!
Miki nemcsak autopalya, de karmester is: vezenyelnie KELL Daninak a klarinetozashoz!
Egyebkent ahogy rugdos neha a sarkait osszedorzsolve meg tiszta Michael Flatley (tuti rosszul irtam), az az ir step tancos hapsi!

Kangi,
Nagyon klassz a szopis repertoarod. Azert az utazoaggyal az etteremben csak enyhe rohogcseles kozepette tudlak elkepzelni titeket!

Angi,
Es most akkor mi van Jucussal? Terpeszgatya? Vagy durvabb? KEp jo!

Andy,
Mark es a sor Kép!

Myssnia,
Kepek megint nagyon klasszak! Annyira vicces Szilard, mintha mindig a mi kedvunkert bohockodna!
Cserebe kuldok neked Gyuris kepet, ahogy o kezdte a kanallal kajalast!

Kép

Kép

Jo ejt!
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!

Franyó: Nekem is küldj légyszi mailt a hippes kajákról!!

Köszi
Manó2+Dorka
manó2
 


Na es ez ki, mit gondoltok?

Kép

Kép
Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


elszállt, most írhatom újra Kép

szóval sziasztok!

férjem most hívott, vett nekem valami ajándékot, de persze nem mondta, hogy mit és én ollllyan kiváncsi vagyok Kép És most holnap estig izgulhatok

Kakukkfű, Andy
részeges gyerkőcök Kép
most kedvet kaptam és itt sörözök a monitor előtt (persze menteset)

Virga
na voltam ma a közértben és miután meguntam hogy a fülemen is lóg valami kaja, elkezdtem kihasználni az alsó rakteret is és tényleg nem szólt be senki, sőt, nézegettek a kocsi belsejébe, hogy ezt a gyönyörűséget vajon melyik polcról szedhettem le Kép (büszke anya)

részeg LeviKép

Szőke Noémi
egyszer csak sikerül, de remélem, nem csak akkor ha majd már ősz leszel Kép

Manó
gratula a felálláshoz Kép

Mókuska
üdv itt és gratula Lili-babához Kép

Kangi
rendhagyó gyerekeddel a fogorvosi székben... Kép
nem vagy semmi! Kép

KÉpzeljétek, direkt az Árkád felé sétáltunk ma, hogy a Ross(Z)mannban leadhassak egy tekercs filmet, erre nem elfogyott a tasak, amibe a filmet kell tenni? Kép Köv. tasakszáll. csak holnap Kép Na mindegy, szivattam a gyerekkel egy kis pláza-levegőt Kép

A takarítással ma semmit nem haladtam, ugyanis meglátogatott a barátnőm a férjével és simán eldumáltuk az időt Kép

na ezt elküldöm, mielőtt megint elszáll

Andi
psandi
 
 


Manó 2

én tudok egy jó burkolóst, aki nálunk csinálta a konyha+előszoba+WC+spejz
nagyon szépen dolgozott
ha akarod megkérdezem a telcsiszámát a férjemtől Kép

Andi
psandi
 
 


F...c a szárazságba, minden este egy órát locsolokKép Pedig csak a virágokat, a füvet nem, annyi pénzünk nincs a vízre. Úgy néz ki az udvar, mint egy virágos sivatag.
Most próbáltam ki a frissen (3 heteKép) vett gyantázót, szuper! 20 perc alatt lekaptam a lábamról a bundát! Eddig géppel csináltam, az 3x időben és 10x fájdalomban!

Jut eszembe, most abszolut nem kaptam Ergam cseppet! Csak az elsőnél! Vajh azért olyan nagy a hasam? (kérdem én egy kis kakaós tejszínzabálás utánKép)

KangiKép Nagybátyó szülinapjára mértnemmehet Julcsi? Nagybátyó agglegény kínai porcelánokkal?

Kangi, VirágKép Tanulmányoztam, Julkának is a szemfoga fölött a legduzzadtabb. Rendhagyó gyerekek topikjaKép

VirágKép részeg LeviKép

AngiKép jó,hogy korán felfedezték. rossz, hogy van. KépKép

AndyKép Ha ezt a Gyivi meglátja!Kép

MyssniaKép
Az a kék takaró nagyon jól kiemeli Szilárd szemét!Kép És gyönyörűen passzol a piros kajafoltokhoz! Hogy lehet így középső lábujjat tartani?Kép Paraván nem megoldás PC rejtésre? Bár zaj akkor is van. Lám-lám, hogy szeretik NemApósék a gyermeket! Elvinnék, ugye? Azt meggondolták, hogy hozzád csatolt áru, így téged is megkapnánakKép Nemférjapa nekem is teccik.

ZsuzsiKép DANI???? A szájába is megy valami Mikinek, vagy csak pakolást készít az orrára?Kép

Urszila
urszila
 
 


Sziasztok!

Ma vagyunk hat hetesek és túlestünk a kontrollon is. A lyány alkalmi süket, magasról sza*rik a doktornéni csörgőire, inkább a szép kék maci érdekelte. De hall, mert a hangomra meg felkapta a fejét, sőt a tapsra is odanézett, hogy most miért kell ezt csinálni. Nekünk egyébként nem volt se hasi se koponya UH. CSak megnézték a a funkcióit, látás hallás, volt ülésbe húzás, lépegetés, mászás. Nagyon jól csinálta a lyány, meg is dícsérték, nem sírt, igaz akkor próbát magához térni, mert épp aludt és fel kellett kelteni. Be is ájult utána megint. Mi meg rohantunk vele, hogy odaérjünk a csípő UH-ra, de kár volt, mert a doki fél órát késett. Legalább kialudta magát Kép. Szerencsére ott is minden rendben volt, csak felsírt szegény, amikor szétfeszítette a lábait, de meg is bsszúlta a csaj mert majdnem sikerült lepsilnie a dokit. De már rutinos volt, arréblépett (mocsok anyja de jót röhögött volna Kép apája így is majd szétszakad a nevetéstől)

Jucus
Akor most nektek is kengyelt kell viselnetek. Ma ott az orttopédián volt egy kislány akire pont adták rá, hát ahogy üvöltött (szó szerint, már nem sírt, hanem ahogy kifért a kis száján). Remélem nem kel nektek, csak a terpeszpelus.

Zsuzsi
Csak nem a legidősebb pici fiacskád, Dani az. Kép Gyönyörűek!!! Mind a hárman!!! Kép

Na mára ennyit mert holnap megyek Zsanival a szüleimhez, egyedül busszal. 20 km-re laknak, hát majd meglátom ki fog nekem segíteni a le és felszállásnál. Szerintem megkérem apáját rakjon fel minket, ott meg valahogy csak lejövünk.

Na azért küldök én is egy képet a hozzátápááshoz. Igaz Zsanka Csak nézegette, hogy mi is az, még nem kóstolta meg. KépKépKép

Kép

Nadine + managyonjókislány Zsanka

Nadine
KépKépKép
nadine
 
 


Sziasztok!

Ma megyünk fej UH-ra, kicsit izgulok, hogy minden rendben legyen.


Minden leendő uszis babának!
Úgy néz ki, hogy a Pólus lesz a következő Babanetes tali helyszíne. Kép

PIldi!
A Doki (és a védőnő is) már egy hónappal ezelőtt is győzködött a hozzátáplálással. Akkor narancs volt az ötlet. De én egyenlőre makacsul ellenállok, mert én is tejpárt vagyok és ameddig hízik a gyerkőc, addig szerintem sem kell más.
A kaki baj miatt (nem akar magától kakilni) nem is merek kísérletezni semmivel.
Köszi a kendő tippet, kipróbálom!

Leszter!
Mi is felébredünk újabban éjszaka, de én próbálok más trükköt bevetni először, hátha nem az éhség a baj. Kis simi, beszélgetés, mászkálás. MA bejött 4-kor kelt, vissszaaludt, aztán csak 6-kor kezdett el újra sírni, de akkor már az éhségtől. Most megint durmol.

Évi!
Kozmetikus miatt irigy vagyok nagyon Kép
7 kiló miatt is Kép

Évi, Heni!
Dani nevében is köszi a bókot!

Kakukkfű!
Emma édes! Kép

Kagi!
Fogdoki Kép
Szopi Kép

Urszila!
Nekünk a dokit Dani nagyon jól viseli, csak én csinálom feleslegesen a bajt. Példát vehetnék a fiamról, mert két hónaposan, elég sok traumával maga mögött, még mindig mosolyog az orvosokra. Én a helyében már a fehér ruhától (eg a zöldtől) ordítanék.

Mókuska!
Szia közöttünk! Kép
Mi is hasonló eredményeket produkáltunk, egyhetesen fejtartás, egy hónaposan hasról hátra, most két hónaposan hátról hasra. Most kezdjü a mászást gyakorolni, de még vannak azért nehézségek.

Myssnia!
Babauszi terén úgyis a gyerkőc választ,mert ha nem tetszik neki akkor úgysem mentek oda többet.
Ami fontos, hogy ne a szabadban legyen a medence, mert nyáron a tűző nap, télen meg a hideg nem tesz jót nekik. Betegséget mindenhol összeszedhet, de próbálj olyan uszit keresni, ahol csak a babákbak van a medence fenntartva. Módszerek nagyon különbözőek, mindenki a sajátját nagyon meggyőzően tudja előadni, szerintem mindegyiknek van előnye és hátránya is. Az is jó ha közel van, mert télen nem kell sokat utazni hazáig a hidegben.
Szilárd nagyon édes! Kép

Elli!
Pedig tényleg az almalé mellett lobbizott a dokinéni és a védőnő is. De nem adtam meg magam, hallgatok rátok.

Andi!
Márk édes nagyon! Kép

Angela!
Család aranyos Kép

Zsuzsi!
Gyerkőc nagyon édes! Kép

Nadine!
Zsanka cuki, mi most 2 hónaposan pisztáciával próbálkozunk. Kép

Remélem nem hagytam ki senkit, Minden babab egy cukorfalat!

Sziasztok,

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Hogy teljes legyen a mérleges sztori:

Evés előtt:
Vajon ma mi lesz a vacsi?
Kép


Evés után:
Ez jó volt!
Kép


Réka és Dani
muki
 
 


Az előző képek egyébként betörés után készültek, mert a gyerkőc a számítógép asztalon a kalviatúra hűlt helyén fekszik, a vázával pedig a monitor helyét próbáltuk álcázni. De mára pótoltuk a hiányt.

Így jár akin látszik (hatalmas pocak), hogy nemsokára pár napra elhagyja a lakást. Nem volt kellemes a kórházból egy kirámolt lakásba hazajönni. Még a babó popsitörlőjét is elvitték!

Réka
muki
 
 


Sziasztok!

Toffi: Budán, a Hárshegyi úton, pontos cimet megtalálod, ha itt fönt a reklámjára ráklikkelsz. (ha nem megy szólj, leirom)

Ergam cseppek:az én dokim standard 5 üveggel irt...., de ugyanezt megteszi normál szülésnél is. (napi 3*20 cseppel kb 4 hét mire elfogy)

Réka:javaslom, ha ráérsz, olvasgasd a szopi, hozzátáplálás topikokat (archivostul), vagy az LLL oldalát (www.lll.hu), mert ezek alapján várhatólag lesz még pár hülyesége a dokidnak. Narancsról annyit, hogy manapság az összes déligyümölcsre (banán is!) azt mondják, jobb várni velük 1 éves korig, mert allergizálhatnak. (mondjuk anno az én gyerekeim 5-6 hónaposan már kaptak és semmi bajuk vele, de most a kicsinek én se fogok adni) Egyébként fantasztikusan ügyes nagy fiad van! Ancsi lányom épp ma 3 hónapos, de még semmi forgás (na mondjuk a többiek is ezután voltak, leggyorsabb a kisebb fiam volt, aki ilyentájt kezdte a próbálkozást, és nem volt 4 hó, mire hasrafordult, nagylányom 5 hónaposan, nagyfiam 6 hónaposan fordult hasra). Minden evést mérsz??? Miért??? Szerintem jól látszik, hogy elég Daninak a koszt, bőven elég, ha hetente egyszer megméred a gyarapodását! (Szerintem az egész mérleg csak arra jó, hogy stresszelje az embert. Amig szépen hizik a baba és eszik sokat, még jó, mert akkor megnyugtatja az embert, aztán ha egyszer-egyszer kevesebbet eszik, már ijedezik a szülő, hogy ajajaj mi van, ha meg lassit a gyarapodáson, akkor meg végképp kétségbe esik. Holott ha a baba annyit van cicin, amennyit akar (és jól van cicin), akkor ha már egyszer beindult a dolog, akkor menni is fog. Én történetesen Ancsit eddig 2* mérettem meg, amióta 72 órásan hazajöttünka kórházból.)
Kakilás:anyatejes babánál a kaki gyakorisága a napi 3-4-5-től a 6-7 naponta egyig mind normális! Ha nem kakil csak ritkán az se baj, feltéve ha nem zavarja szemlátomást. Ha szemlátomást zavarja a babát, akkor érdemes kipróbálni a tornáztatást, masszázst, bár ha ez a baba már igy forog és ennyit mozog, akkor nem igazán hiszem, hogy ilyen gondja lenne.

Hát, mi tisztára lemaradott gyerekek leszünk Kép, itt minden kortárs vagy a fogduzzanatokról, vagy a forgásról ir, nálunk egyik sincs. Éjjeli alvás továbbra is 10-5-ig van (mondjuk most nekem ennyi elég is). Szóval mi semmiben semmi extrát nem csinálunk, végül is 2-3 hó egy hónapja alatt semmi új nem jött be, csak tökéletesitettük mindazt, amit 2 hónaposan is csináltunk már (rengeteg duma-gőgicsélés, sok vigyor, hason szép fejtartás, tengely körül néha kicsit elforog, picit néha kúszik, de ezek inkább véletlenek,kezeivel ütöget, meg-megfog dolgokat, rongyocskát, plüss állatokat húzza a szájába és eszegeti).

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Sziasztok, Lányok

Nadine,
Zsani édes

Urszila
Anyáék is rohangálnak ki 7közben esténként a telekre (Vácrátót) locsolni, de köztünk legyen szólva az ő kertjük is a sivatagosodás jeleit mutatja. Pedig kútjuk van, ingyenvíz, nem sajnálják, mégis... Szerintem a hagyományos kontinentális növényzet 1szerüen nem bírja ezt a trópusi klímát...Kép
Milyen márkájú gyantázót vettél? Én is bundásodom, és 7végén jön a keresztanyám, aki mindig megjegyzi, hogy milyen kövér/szőrös/fáradt/akármilyen vagyok, ki kellene kupálni magam, a feles kilók addig úgyse mennek le, legalább szőrök ne legyenek...

Zsuzsi
Ded édes, akárki is azKép

Manó2
Én eredetileg alsós tanítónéni lennék, és szerintem jó dolog. Bár igazán nem ezt kellene törvénybe/NAT-ba foglalni, mert ez csak a törv. betűje, hanem azt elfogadni, hogy egy 1-2. osztályos gyerek még GYEREK, alapvetően JÁTSZVA tud tanulni, és nem magolva, padba kényszerítve... De ez sajna felfogás kérdése, ami a tanítókon múlik, nem a NATon. Kisebb részben a szülőkön, akik már alsóban nyelvet/számítógépet okítanak a magyart is tanuló gyermeküknek. Sajna viszont aki 4. osztályra nem "versenyképes" (lásd 8 osztályos gimik felvételije) az könnyen lemaradhat a versenyben... 22-es csapdája.

Konyha burkolatKép A mienket is nagyon szépen csinálta a férjem ismerőse, elkérem a számát ha kell, de ő nem volt olcsó már 3 éve sem... Érdekel?

Manó, Kangi,
Köszi a cseppes infókat. A dokim haskötőt is hordat velem, de ebben a melegben tök macerás és kényelmetlen...

Angela
Apuci csini, én imádom a magas szemüveges fickókat (az enyém is hasonló szőkébenKép)
Persze gondolom a gyerkőcök a lényegek a képen, bocsKép ők is nagyon édesek.

Andy
Márk jó fej alkoholistajelöltKép

Noeemi
Igen, a lényegre én is lassan jöttem rá: a "kép leírása" az a kommentár, amit a képhez akarsz fűzni, legalábbis asszem', én nem használom. Ha rákattintasz a tallózásra, bemászhatsz a "sajátgép"-be, és előkeresheted a fotót, 2x katt, és a fotó neve megjelenik a tallózás melletti ablakban. Innen már tudod, ha jól láttam... Várjuk a képeket!

Myssnia
Szilárd továbbra is jó fejKép

Ma megyünk drnőhöz plussz mázsálni, kívácsi vagyok, mennyit nyom az én kis Döbrögim.

tsók
Elli+Kevin
ellimami
 
 


Sziasztok!Kép

Mókuska
Üdv itt!Kép Szép Lili babád vanKép

Myssnia
Nálunk is megy a számolgatás, hogy miért van többet(?) Szandi és Zsombi az anyukámnál. Talán azért, mert anyóshoz kéthetente megyünk, anyámhoz meg egy évben kétszer, de az nem baj.
Képek megint szupik!Kép

Virga
Én már majdnem fél éve nem takarítottam Kép, szerencsére nincs káosz a lakásban, csak terhesen nem engedte Apa, most meg leküld sétálni, amíg ő végez Kép
Részeg Levi KépKép

Noémi
A szőke Kép

Andi
Márk is jó korán kezdiKép

Angéla
Kép szuperKép
Drukk a gyors csípő-helyrejövetelhezKép
Éjszaka átalvás nem mindig marad úgy, nekem Szandival úgymaradt, Zsombival nem (ha nagyon meleg van, Zsombi is felkel, de szerencsére mostanában megint nemKép)

Elli
Szandival kaptam Ergam cseppeket (összesen két üveggel), most Zsombival egy cseppet sem.

Manó2
Jó utat SzegedreKép
Buktatás: passz, nem tudom, jó-e, mert igazából még játszana az a gyerek, de olvasni, számolni egyre többen nem tudnak Kép

Zsuzsi
Régi képek is jók, a kérdésre én is Danit tippelekKép

Andi
KíváncsiKép

Urszila
Én lementem a kozmetikába, szakember, azaz szaklány pillanatok alatt (Kép) végzett
Kakaós tejszín?Kép
Az orrpakolásos GyuriKép, nem MikiKép

Nadine
Nekünk még a kórházban megcsinálták a hasi és koponya UH-ot.
Drukk, hogy jól sikerüljön a buszozásKép
Szép lett volna, ha Zsanka belekóstol abba a bagettbe (vagy kiflibe?)Kép

Réka
Uh-n minden rendben lesz, tutiKépKép
BetörésKép, nálunk is volt, azt hitték, dolgozunk, de én már táppénzen voltam, elmentem bevásárolni, aztán arra mentem haza, hogy két vadidegen pasi van a lakásban. Ordítottam velük, mint a sakál, azok meg csak pislogtak, gondolom, nem számítottak arra, hogy egy nagyhasú terhes nő fog megjelenni (akkor voltam 31 hetes), így nem is tudtak sok mindent elvinni (nekünk az is sok volt). Kíváncsi vagyok, a rendőrség mikor zárja le az ügyet, mert 5 hónap alatt még nem sikerült. Annak meg csak örülök, hogy nem dolgoztam már akkor, mert este 5-ig szerintem a parkettát is felszedték volna Kép

Ildi
Köszi az infót, sikerült megnézni, de eszenbe nem jutott volna, hogy odakattintsakKép
Zsombi sem forog, ilyenkor még Szandi sem forgott (ő 4 hósan kezdte), Zsombi hidat csinál bő két hete.

Tegnap extra-forgalom volt nálunk, így extra sütés-főzés is volt, este még sütöttünk pizzát és lasagne-t is. Torta kész, nekem túl édes, Apa és haverja szerint finom, nőcije nem evett belőle(modellnek készül). Kép a gépben, majd ha Apa leszedi, fölteszem Kép (én nem nyúlok hozzá, "nehogy valamit elbabráljak"Kép)

Kb. 1 órája hívott Szandi, hogy nagyon hiányzunk neki (majdnem sírtam), és hogy ma ingyen mehetnek be a Palatinusra a gyerekek Kép, naná, hogy hajnal óta tévézik.

Reggelizem egyet, utána továbbszabdalom a tortát, viszek le az anyukatársaknakKép (ők is hízzanak egy kicsit Kép)

PusziKép
Toffi + talánmindjártébredő Zsombi
toffifee
 
 


Elli
Most olvasom, Te is írtál a buktatásról. Teljesen igazad van a 22-es csapdáját illetően. Azt a műsort láttad (nem mostanában volt, még kismamaként néztem), amikor szülő panaszkodott, hogy az iskola túlságosan leterheli a gyereket, csökkenteni kellene az óraszámot, de a gyereke egy nap 2-3 különórára járt? Este 8-ig szinte minden nap be volt táblázva szegényKép.
Akkor azon rágódtam, mikor gyerek az a gyerek? Amikor alszik?

Toffi + mégmindigalszik Zsombi
toffifee
 
 


Sziasztok!

Urszila,
Ezer köszönet a segítségért Kép
De hülye vagyok, hogy magamtól nem jöttem rá...
Milyen gyantázót vettél?

Myssnia,
neked is köszönöm. Nagyod édik az evős képekKép

Ellimami, Réka, Toffifee,
én írtam a Pólus Hotel e-mail címére (bébiúszás), kaptam választ, ha kéritek bemásolom. Beiratkozás, tájékoztató: aug.25. 10:00

Zsuzsi, Réka, Nadine, Angela, Mókuska, Andy78,
Nagyon aranyosak a babusok (remélem senkit nem hagytam ki) Kép

Zsuzsi,
Dani, ha, nem Dani esetleg te, annyira hasonlít.. Kép

Képzeljétek hajnal 4-től morgás, nyögés ment a babusnál. Vártam vagy 10percet és benéztem, hogy akkor most mi van, eszünk, vagy nem eszünk?!
A kis ded megpróbálta melegyömöszölni a kezét a szájába, csak sehogy nem sikerült beletalálnia Kép azt hittem megzabálom. Egy kisfiú nem lehet ujjszopós Kép
Nagy lányom szopizta és eléggé megkínlódtunk mire sikerült leszoktatni.

Beus
beus74
 
 


Sziasztok!

Eszembe jutott még valami, lévén egyre többeket foglalkoztat a hozzátáplálás témája, és elkészült ezügyben az ötlettárunk ilyen oldala, hadd javasoljam nektek is: http://www.otlettar.try.hu

Ildi

Ildi
pildi
 
 


Hú de lemaradtam!!! DE kész vagyok a munkámmal (az első részével), úgyhogy most aztán írok ám! Kép

Csucsuka,
isteni jól néznek ki a túrósbatyuid!!! Pont a múlt hétvégén jutott eszembe, hogy ki kéne próbálni magamat túrósbatyu-sütésben, de amikor elolvastam a Horváth Ilona-féle receptet, rosszul lettem Kép. Így, mirelit levelestészta alappal nem hangzik olyan ördöngösségnek, lehet, hogy hétvégén bevetem Kép!

Zsuzsi,
etetős kép-sorozaton nem csak a hozzátápit értettem, szopis is jöhet! Kép Másképp az igazán "Friss" babák nem is pályázhatnának! Kép
Mikor jössz haza? Nethiány megoldható telefon-pótlással! Kép Oooolyan aranyosak a fiaid, a kis Gyuri meg tényleg hasonlít a kis Mikire! (Kangi védelmében Kép)

Myssnia,
nem baj, hogy Franciska Kép! Szilárd kajás képei ááááálllatiak! Mit evett, ami olyan piros?

Réka,
sapkát Anna sem igazán szereti, bár nem tiltakozik ellene, csak addig forgolódik, míg le nem küzdi magáról Kép!
Kérdezted, mikor kezdtem mást is adni Annának anyatejen kívül. 4 hónapos és 1 hetes korában. Persze azt mondják, az a legjobb, ha 6 hónapos koráig nem kap mást, DE nálunk az volt a gond (és ahogy olvasom, nálatok is), hogy Anka egyszerűen nem volt hajlandó magától kakilni. Egyhetes kora óta úgy kellett kiküzdeni belőle, hol hőmérővel, hol masszírozással, hol kúppal. Mindig 3-4 naponta volt csak kaki, és addigra már nagyon szenvedett szegény. Nekem a dokinő nem mondta, hogy adjak mást, én kérdeztem rá, hogy nem segítene-e, ha adnék neki pici gyümilevet, és erre a barackot ajánlotta. Két etetés közt 5-6 kiskanálnyit adok neki napi egyszer-kétszer, és nagyon szereti, sőt, a problémát is megoldotta, mert most minden másnap magától kakil, szenvedés nélkül. Úgyhogy bocsi mindenkitől, aki nem így gondolja, de a mi esetünkben így volt jó, hogy nem vártam tovább.
Másik kérdésed a kenguru. Hát én is alig vártam már, hogy 3 hónapos legyen a ded, hogy kenguruzhassak vele, aztán, mikor annyi lett, és beleraktam a kenguruba, elsüllyedt benne Kép, nem látott ki belőle! Mostanában kezdem hordozni benne, már kilóg a feje, de még így is pont a szájáig ér, és mindig összenyálazza. Na meg meleg is van benne, nem pont a 30 fok a legjobb a kenguruzásra...

Kakukkfű,
Emma királylány nagyon helyes, férjem is megcsodálta! Kép

Ellimami,
ez a tízemeletes sztori horror, már többször elképzeltem én is valami ilyesmit (mi a hetediken lakunk, és nálunk is sokszor rossz a lift), de szerencsére eddig még megúsztam. A legjobb az volt, amikor az esküvőm napján romlott el a lift, és a menyasszonyi ruhában szambáztam lefele hét emeletet! Utánam a szülők, a barátnőim stb. Kép Pár emeleten kinéztek a "kukkoló öreglányok" Kép!

Manó2, Myssnia,
Hippes táblákért Zulunak jár a köszönet, ő rakta fel, én csak lementettem, és továbbítottam! Kép

Norka,
rakjátok gyorsan össze azt a gépet, már nagyon hiányolunk!!! Kép

Miszike,
apósod Kép! Beki foga hurrá, bár a harapás nem lehet annyira hurrá Kép!

Kangi,
jó, hogy megjöttél! Kép Szopisztorik naggggyon jók, tényleg részletes leírást is küldhetnél! Kép
Anna is olyan érdekes hangokat ad ki néha magából, hogy Apájával rötyögünk rajta! A legjobb a "hááááá", de ezt úgy mondja, mint Hókuszpók, mikor elkapott egy töpörödött törpicseket, "most megvagy végre"!! Kép

Beus,
sikerült megoldani az e-mail problémát? Látom, már Urszila leírta, mit jelent...

PsAndi,
én is mindig alulra pakolok a babakocsiba, még sose szóltak rám. Kép

Leszter,
mi lett a pörkölttel? Kép

Évi,
elvileg a 6. hét végére húzódik össze a méh az eredeti méretére, akkor már lehet, hogy jobban rád mennek a gatyók, legalábbis nekem úgy volt, hogy amikor a kórházból jöttünk haza, csak a terhesgatyóm volt jó rám, most meg már beleférek a régiekbe! Kép

Toffi,
főtt kukoricát imááádom, de előre félek, hogy Anna hasa mit fog produkálni, ha én benyomok akár egyetlen csövet is Kép!

Urszila,
szegény Julka, drukkk, hogy javuljon az a mandula!!!

Mókuska,
milyen szép Lili babád van!!! Kép Üdv itt!

Virga,
részeg Levi KépKépKép!

Noeeemi,
sikerült megoldani? Melléklet feltöltése --> Tallózás (Browse) --> kiválasztod a gépeden a lementett képet, leokézod --> beírhatsz valami címet a FÖLSŐ rublikába, de nem is muszáj --> megnyomod a Feltöltés gombot, és vársz. Vársz, amíg egy új ablakot ki nem dob neked, amiben lesz egy kód. Ezt leokézod, és a hozzászólásodat, amibe szintén bekerült ez a kód, elküldöd nekünk. Ennyi az egész. Kép

Andy78,
Márk is nagyon aranyos!!! Kép

Angela,
szegény Jucus, drukk, hogy hamar meggyógyuljon! Kép szuper!!! Kép

Nadine,
csúúúcs a "hozzátápis" kép!!! Zsanka nagyon aranyosan néz rajta!!! Kép

Na megyek, mert Anna felébredt, és dobálja ki a játékait az ágyából Kép!

Pusza
Franyó
franyo
 
 


Noeeemi

Nincs tuzfalatok vagy valami olyan program ami a felugro ablakokat tiltja? Ha van akkor azokat a kep feltoltese idejere kapcsold ki. Az is szokot gondot okozni

Napocska
napocska
 
 


Elli,
Angela-apuci dicseret Kép!

Reka,
Reszvetem a betores miatt. En a mai napig nem hevertem ki, hogy nalunk betortek. Tulkepp azert elunk kulfoldon. Akkor hataroztam el, hogy innen el! (Az egy dolog, hogy betornek, mindent elvisznek, szo szerint, meg vadi uj bugyimat -arcedula meg rajta volt-, bontatlan tusfurdot, hogy a lenyegesebbrol ne is beszeljek), a rendorseg korrupt, a betorok es a biztosito keze ala dolgozik, aki persze nem fizet. Ehhez kepest a masodik betoresnel mar tenyleg nem volt mit elvinni, akkor mar csak rohogtem, hogy hiaba csesztek szet az egesz bejarati ajtot...amiert persze szinten kar...Kép.

Urszila,
Talalt! Az bizony egy 11 evvel ezelotti "pillanatfelvetel", amikor Dani epp nem orditott, hanem aludt. Sajna keves ilyen alvos kepunk van...

El kellett volna mennunk Dani regi sulijaba, de Miki pont elaludt. Kocsi ma nincs, es a tuzo napon sincs kedvem a prerin 20 percet gyalogolni oda, aztan ugyanennyit vissza ugy, hogy tenyleg sehol egy arnyek!

PIldi,
Mi sem produkalunk semmi "felvagos" dolgot! Kép Ezek a sokadik gyerekek ugy latszik mar megelegszenek az egyhelybol figyelessel, hiszen korulottuk mindig tortenik valami, minek strapaljak magukat! Aniko nem unatkozik latvanyosan, ha nincsenek otthon a tesok?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Sziasztok!


Itt olvastam, hogy nem is jó dolog, hogy Dorkának adtam banánt, de nagyon ízlett neki, nem látok semmi pöttyöt rajta, lassan 25-én lesz 5 hónapos, hogy szalad az idő...

Még nemrég a kismama táblázatban a 3 voltam...

Franyó: Dorkának is az a szokása, hogy a csörgőit kidobája az ágyból, mikor már egy se marad, nekiáll sikítozni, magyarázni, hogy vissza...

Na meg a nagyláb újja állandóan a szájába van, élmény pelenkázni...

Jók legyetek..

Valaki írta, hogy a rosmannban belehet váltani hippes csomagot, érdekelne a dolog, megéri bemenni érte, nagy nehezen megtaláltam a krupont.

Szép napot mindenkinek!
Manó2+Dorka
manó2
 


Sziasztok!

Franyó, Elli!

Mi a 9. emeleten lakunk és nálunk is szar a lift, de anyukám szerint csak a mi házunk ilyen ócska. Hát azek szerint nemKép
Én a múltkor a kutyámat vittem le sétálni, amikor is elakadtunk az első és a második között. 20 percet voltunk bent mire kinyitották az ajtót hogy másszunk ki. A kutyám addig ott vonyított.

Manó2!

Én ráérek!

Elli!

Én se, autómatikuan kaptam az ergam cxseppeket, hanem csak 6 hét után, mert akkor kaptam continuint, amitől újra elkezdtem vérezni, hetente olyan volt mintha megjött volna. na ezért. Aztán abbahagytama continuint.

Manó2!

A banánt tényleg későbbre javasolják, bár 6 hónapos kor körül már én is adtam. nem is igazán az allergiával van baj, hanem hogy fogja nagyon a a székletet, így max 1 héten gyszer szabad adni.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó
 
 


Sziasztok lanyok!

Petrat edzem, hogy el tudjon aludni egyedul a babkocsiban tologatas es razogatas nelkul. Mar egesz jol megy neki, tegnap elaludt a kertben, ugyhogy en kinn rekedtem a konyhaban (onnan latok ra). Eredmeny: ket adag csusztatott palacsinta.Kép Franyo, miota feltetted a kepet, azota fajt ra a fogam.Kép

Lattam, hogy tobben irtatok, hogy mentek a Polus Hotelbe babauszasra. Mi is megyunk, szeptembertol, mar nagyon varom. Ezek szerint lehet, hogy talalkozunk is Reka, Toffi, Beus?Kép Jo lenne!!!Kép

Na megyek, mert Petra ebredezik. Udv:

Leszter
leszter
 
 


Sziasztok!


Zavar egy dolog, milrt írja ki ez a program, hogy nem vagyojk regisztrált felhasználó?
Pedig regisztrálva vagyok, érdekes a chat-on elfogadja a jelszót, csak itt bem, sőt még a fotó galériában is...
Mi lehet a baj?

Manó: sms ment...

Sziasztok
Manó2+Dorka aki ha jó hallom rendezi a kiságyát, már mindehol körbe fejvédő van, mert mindig beveri a fejét a kiságyba.
manó2
 


Mano2

Masik regisztracio kell ide mint a chatre.
Bal oldalon a Profil/Regisztracio menube tudsz regisztralni. Ha a http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/cgi-bin/index.html linken keresztul jossz a tarsalgoba.

Napocska
napocska
 
 


Sziasztok!

Elli!
Mi is cicizünk autóban, de nekünk nincs takaró, bár valami függöny megoldáson már gondolkozom, mert mindig a gyerekek szemébe süt a nap és Zsuzsinak tudok árnyékolni a bébihordozóban, de a nagyobbak attól még megsülnek.

Évi!
Mi már Zsuzsi 1 hetes kora óta autózunk, akkor hét végén mentünk először át anyósomékhoz. Kép Azóta már rutinos autósok vagyunk, mert a páromnak nincs jogsija, viszont a céges ügyeinket, árúbeszerzéseket intézni kell és megnyertem a sofőr címet.

Nadine!
Nekem nagyobb szerencsém van a védőnővel, napokkal előbb szól, hogy jönni szeretne és nem zavar-e, azután még aznapis csörög, hogy kb. fél óra mulva itt lenne, jó-e az nekem. Kép Sőt nekem a doki néni is ugyanígy bejelentkezett. Egyébként amíg Zuglóban laktunk, nálunk is csak úgy beállított a védőnő és ki volt akadva, ha nem voltunk otthon (és sokszor nem voltunk Kép)

Zsuzsi!
Torták nagyon tutik, én is kééééreeeek. Kép

Na olvasok tovább, ha Zsuzsi hagyja, aztán még jövök.

Magdi
gallainémagdi
 
 


Urszila Kép
mert nem a házban lesz az esti buli, hanem az újonnan elkészült borospincében, kilométerekre a háztól Kép Így nem tudunk a baba mellett lenni, és alva sem hagyom a házban. Agglegény kínai porcelánokkal KépKépKép

Meglátogatot ma a főnöknőm. Tökjó volt, nagyon tetszett neki Julcsi, meg tök jót dumáltunk, takarítás ma se lesz ...

Zsuzsi Kép
nahát, Gyuri! Télleg! A dátumból is rá kellett volna jöjjek! Az újszülöttforma az Dani, az tuti Kép

Franyo Kép
menyasszonyiban a hetedikről Kép Aha, nálunk is a hókuszpóxerű háhá-zás megy! Pont jól leírtad! KépKépKép

Réka Kép
betörés KépKépKép Viszont Dani a mérlegen KépKépKép

Nadine Kép
Zsanka cuki a veknivel!!! Kép

Megyek mosogatni, hogy azért mégis legyen valami házimunka is a napban. Na jó, a mosógép is megy ...

Ma 5 hónapos oltás (pedig csak 23-án lesz 5 hónapos, de letelt a 4 hét a 4 hónapos óta, aztán minél hamarabb túlesünk rajta, annál jobb). Úgyhogy holnap lázacska várható, de vélhatőleg péntekre túlleszünk rajta, és jövő héttől gyümié, jujj, olyan kíváncsi vagyok!

Viszont a tejecske kevéske napközben. Julcsi ma hálistennek csak fél6-kor ébredt, de mindkét ciciből ennie kellett, hogy elég legyen, és azóta is evett már 2x2 ciciből ... Szerintetek mit tegyek? Visszajön a tej? Igyak sokat? Érdemes ezen aggódnom? Ugye, nem? Vagy csak ő eszik többet, és még nem állt rá a szerkezetem?

Pussz
Kangi és mostalszik Julcsi

Manó2 Kép
nálunk is szájban a nagylábujj, ahogy a pelus lekerül Kép Pelenkázóhoz gratula!
kangi
 
 


Sziasztok!

Most jöttünk meg UH-ról, Dani durmol egy kicsit. Majd válaszolgatok is, most próbálok visszaolvasni.

UH-n minden rendben volt, tőlem kérdezték, hogy melyik testrészét szeretném megnézetni. Én mondtam, hogy a koponyára gondoltam, de ehhez nekik kell érteniük. Ezért ők átnézték tetőtől talpig.
Mondták adjak cumit a szájába (ne kérdezzétek miért, mert nem sírt egy kicsit sem), de az én kis drágám nem szereti a cumit és folyamatosan kiköpte. Azt mondták az a gond, hogy túl kemény a cumija, azért köpi ki. Ti mit gondoltok erről? Érdemes ezt a cumis dolgot erőltetni? Vagy most mit csináljak, keressek puhábbat? (Egyébként fogszabályzós, szilikonos NUK cumink van)

szia Mindenkinek,

Réka
muki
 
 


Réka Kép
ha nem kell neki a cumi, akkor ne add neki. Esetleg forró vízben gyaszatolhatod a NUK cumit, hátha puhul egy kicsit, de nem kell erőltetni, nem is értem, miért forszírozták, szerintem marhaság. Vannak cumiutáló gyerekek, azokat nem lehet rászoktatni. Nem baj. Majd szopja az ujját. Julcsi eleinte cumizgatott (nappali alváshoz), de már nem kell neki, ujjacskák (bal gyűrűs- és kisujj) befigyelnek, megy a szunya Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 


NA most válaszolgatok!

PIldi!
Köszí a címeket + infókat!
Nem mérek minden nap, csak az elején mértem, mert mi a kórházban nem tudtunk szopizni, mert Dani inkubátorban volt és úgy engedtek haza, hogy nézzem meg mindig mennyit eszik. Aztán rájöttem, hoyg Ő úgyis szól ha éhes maradt. Most csak heti egyszer mérek, készítem a növekedés görbét. Ráadásul mérleget nem is szeretm, mert van, hogy kaja után kevesebbet mutat, mint előtte. LEhet, hogy tölti fel a cicimet?
Kaki nálunk az a baj, hogy kb. havi egyszer van saját erőből, máskor mikor látom, hogy nagyon feszül a poci kiszedem belőle (kúp, hőmérő, hasmasszázs).
Dani egyébként már a szülésnél nagyon aktív volt, másfél óra alatt született meg, pedig nagy baba volt (4100 g, 60cm). Ráadásul a 38. hétre született, ki tudja mi lett volna ha végig bent marad.

Toffi!
Sajnos én nem tudtam a betörésnél otthon lenni, mert a kórházban voltam. Biztos kifigyelték. Egyébként, ha a csecsemősök miatt nem kerülünk inkubátorba, pont aznap mentünk volna haza és lehet, hogy most nem puffognék még mindig, ha eszembe jut, hogy a cuccaink közt matattak a mocskos mancsukkal.

Beus!
Babaúszásos válasz érdekel, köszi!

Franyó!
Kaki dolog megoldódott már? Csak, hogy mire számítsak. Dani se kakil rendesen amióta hazajöttünk a kórházból.

Zsuzsi!
A rendőrség itt sem sokat csinált. Összekentek mindent fekete porral, aztán rájöttek, hogy nem is jól csinálták. Mondták, hoyg biztos a házból volt valaki, mert ennyi cuccot fényes nappal nem lehet kivinni. A férjem szerencsére egy angyal volt, mire hazajöttem olyn szép rendet és ragyogást csinált, hoyg csak na. Ráadásul egy hatalmas szőrmó maci ült az ágy közepén, hogy ne szomorkodjak.
Nálunk is elvitték, még a terhes dinós lábaimmal széttaposott cipőmet is. Azóta is figyelem a lakókat, hátha valakin felfedezem, valamelyikünk cipőjét, ruháját.

Leszter!
Részemről találka rendben! Kép
Dani mondja, hogy részéről is! Kép

Magdi!
Védőnő miatt nagyon irigyellek, a mi védőnőnk múltkor kijött, leült a konyhában, bezsélt valamit össze-vissza (egy hónaposan narancslét kell adni a gyereknek, akinek a nemével sem volt tisztában), aztán elviharzott. A gyereket nem is akarta látni. Értitek ezt? A védőnőnek nem a gyerek érdekeit kell képviselnie?

Napsütéses délutánt Mindenkinek!

Mi ma elmegyünk apával úszni, próbálunk egy kicsit javítani a kondinkon. Megjegyzem bőven van mit.

Réka
muki
 
 


jaj, lányok,

most jövünk a védőnénitől. Kevinem 3700-al született, 2 hete 4500, most 5600 volt (7végén volt 1 hónapos). A védőnéni szerint
- ez jó sok, és előfordulhat, hogy a belső szervei (tüdő, szív) nem tudják követni a növekedést
- 1 éjszakai kaját próbáljak meg kiváltani teával
- A kb. 3 óránkénti kaját (amit Kevin állított be) próbáljam húzni, ha nem olyan nyűgös, először 10-20 stb perccel, foglaljam le (na jó, ez nem AKKORA hülyeség, talán kivitelezhető, de érdemes?)

Szerintetek tényleg próbálkozzam az éjszakai teával? Jó, utálok kelni, de gondoltam, kibírom ezt a pár hónapot. A védőnéni szerint később ui. a tea miatt már valszeg kelni sem fog, ami persze jó lenne... De én 6 hónapig tényleg csak tejet akartam neki adni... Viszont túletetni sem akarom, hogy emiatt baja legyen. Ráadásul nem is hasfájós (koppp-kopp) tehát bírja a pocija a mennyiséget.

Igaz, a védőnéni azt is hozzátette, hogy semmi nem erőszak, és nem muszáj, csak próbálkozni lehet...

Még meginterjúvolom anyát is, rajtatok kívűl még ő egy hiteles információforrás...
Köszi,
tsók

Elli+Kevin 4h+5n
ellimami
 
 


Kangi!

Örülök, hoyg ezt írtad, én is úgy látom, hogy vannak dolgok amiket értelmetlen erőltetni. Nálunk is mindennap más ujj van soron, úgy látszik az puhább és finomabb. Kép

Réka
muki
 
 


Dani osszetorte magat a biciklis kirandulason. Kb. 5 centi hosszan szetnyilt az alla, nagyon durvan nez ki! Es tiszta ver mindenhol. Apja most viszi a sebeszetre. Persze ebedszunet van, es mindenhol uzenetrogzitore kapcsolva a telefon. Kép Kép Kép

Vasarnap estig az osszes gep atlagban 20 fovel tulkonyvelve, nem tudom mikor es hogy jutunk haza. Kép Kezdodik egy ujabb pech-szeria?

Zsuzsi
zsuzsi74
 
 


Elli!

Ha mindenképpen teáztatni akarod, akkor a Mecsek Baby teáról azt hallottam, hogy nagyon jó, állítólag újszülött kortól adható, ellentéteben a gyerek teával.

Réka
muki
 
 


Ja, és még 1 sokkal kevésbé fontos kérdés, már napok óta meg akarom kérdezni:
ti használtok parfümöt?
A szülés óta én nem, itt figyel a sok fini illat, imádom őket, csak nem tudom, mit szólna hozzá a ded. Nehogy emiatt ne fogadja el a cicit. Nyilván a dekoltázst kihagynám, csak a nyakamra egy picit... szerintetek szabad?

pusza
Elli
ellimami
 
 


Manó2,
nagylábujj-rágás Ankának is nagyon megy! Kép Na meg a zokni-lerángatás. Valamelyik reggel megyek át hozzá, megnézni, felébredt-e, erre az ágya mellett az egyik oldalon két játék, a másik oldalon két zokni figyelt Kép!

Manó,
szegény kutyád, mondjuk én is vonítottam volna, ha 20 percen keresztül vagyok a liftbe szorulva! Kép

Leszter,
csúsztatott pali KépKépKép! Tényleg, a táblás mailt megkaptad?

Kangi,
tejecske-dologgal most én is ilyenformán állok... Próbálok többet inni, az alkoholmentes sört is próbálom, pedig utálom a sört Kép, meg napközben többször cicire tenni. A jobb ciciben levő mennyiséget sikerült így valamelyest felturbózni, de a balban nem akar "szaporodni". Ma reggel tök viccesen néztem ki, a jobb cici kisebb dinnye, a bal meg csoffadtan lógott Kép. Aztán estére már a jobb is úgy néz ki egyébként, hát nem tudom, próbálkozom még én is...

Réka,
cumit szerintem se erőltesd! Ha nem kell, nem kell, örülj neki. Ankának azóta rendben megy a kaki, mióta kapja a napi őszilé-adagját Kép.

Elli,
nem tudom, mennyire van igaza a védőnődnek... nekem azt mondták, anyatejjel nem lehet túltáplálni, annyit eszik, amennyi kell neki. Én nem teáztatnám, azt hiszem... Parfüm: próbáld ki, figyeld meg Kevin reakcióját, és ha nem zavarja, miért ne?

Zsuzsi,
Jesszus, nagyon durva, ami Danival történt! Kép Áááá, már megint nem irigyellek!!! Jobbulást neki! +++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek, tegnap este (csoffadt cicikből való maratoni szopi után) letettem Annát az ágyába, úgy, hogy még ébren volt (máskor mindig cicin aludt el), és elaludt magától!!! Ma reggel hasonlót produkált, reggeli szopi után akartam vele indulni a piacra, hogy ne a hőségben kelljen tologatni, amíg felöltöztem, leraktam az ágyába, 2 perc öltözés után megyek oda, hogy átrakjam a kocsiba, hát aludt! Kép
Most meg szerintem a harmadik önálló elalvás lehet, mert már egy ideje csönd van, pedig nagyon nyűgöske volt... Hú, de jó lenne, ha megtartaná ezt a jó szokását!!!

Puszi
Franyó
franyo
 
 


Tegnap nem tudtam jönni, mert vendégeink voltak. De ma itt vagyokKép és már el is kezdtem a visszaolvasást.

Kaska,
KakiKép

Évi,
KépKép
A ruhatárcserét hagy nyár végére, addig még eltűnhetnek a + kilók. Persze utána isKép

Csucsuka,
Guszta nagyon.
Gratula a bilibe pisihez.

Zsuzsi,
Recept mentveKép
KépekKép

Réka,
Roni sem szereti a sapkátKép Születése után is le akarta venni, amit ráadtak.
KépekKép

Kakukkfű,
Édes Emma. (Apa elsétált a gép mellett és ő is megállapítottaKép)

Ellimami,
Verhetetlen a napod. (Mi is a 10.-en lakunk. Nálunk is a másik tömb liftjét lehet használni, ha a mienk rossz. Lehet, hogy hirtelen nem jutna eszembe.)
Nálunk a törölközők lettek kékek a hétvégén (volt közte egy új, sötétkék)Kép

Norka,
Várjuk a képeket!

Miszike,
De jó nektek, kertes ház.
Gratula a fogacskákhozKép

Kangi,
Ronit teljesen megzavarta az egy hét nemitthon-lét. Most rázódott vissza: ma 1/2 6-kor kelt enni, majd 9 körül ébredt. Kitartás, Julcsi is visszazökken.
FogdokiKép Kár hogy nem fényképeztek le cummogó babával a fogorvosi székben tömés közben. Tuti nyerő kép lenne az LLL pályázatán!Kép

Toffifee,
Fincsi lett a piskóta?

Elküldöm, mert a múltkor is regényméretű lett.

Maci_2 + alvó Roni
maci_2
 
 


Elli Kép
sztem ne teáztasd. Tudja jól, miből mennyi kell neki.

Parfüm: én leálltam, nem is igénylem, de ki lehet próbálni.

Franyo Kép
ja, csoffadt,nemtommilesz Kép

Maci_2 Kép
ha ezt tudom, ész nélkül fotóztatom magam!!!
Visszazökkenés: ja-ja, én is úgy gondoltam, hogy ez lehet a gond.

Szegény gyerkőcöm koszmós, olajban áztattam fél délelőtt, egy órája küzdök vele, de ekkora hajból irrrrtó nehéz kiszedni Kép

Megyünk oltásra. Olajos, koszmós fejjel Kép

Pussz
Kangi
kangi
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?