Csubi, ne aggódj, minden rendben lesz Veletek, a férjed is túl fog jutni ezen, és együtt örülhettek a babának. Adj neki egy kis időt, ő így próbál most védekezni az ellen, hogy ha esetleg valami baj történne. De nem fog!!
Pintyus, szerintem egyszerűen csábítsd el a párodat, szerintem sokáig nem fog húzódzkodni a dologtól, azért ők mégis csak férfiból vannak.
Andy, látom, nem a beágyazódástól vérezgettél, sajnálom, hogy megjött. Fel a fejjel, karácsonykor pozitív teszt lesz a jutalom!
Márti, remélem rástartóltatok peteérésnél!
, közben olvasom, hogy igen.
Szerintem elindult fölfelé a görbéd. És lehet, hogy a végén ketten lesznek?
Lilla, mennyire van meg erősen? Mint egyébként, vagy gyengébb? Mert lehet az is, hogy baba is van, csak vérzel mellette. Szerintem pár nap múlva csinálj egy tesztet.
Eszti, van ott baba, csak még nagyon picike, talán amikor legközelebb mész, már szívhangot is fog látni.
Jenny, azt hiszem mindenki ilyen férjet szeretne magának, mint a tied.
Az enyém is imád, mióta elkezdtük a babaprojektet, azóta azt mondja, hogy kár, hogy nem kezdtük hamarabb. Azóta le sem akarok szállni róla
és ez nagyon tetszik neki. MOndjuk nem visszük túlzásba mert az sem jó.
Manócska, nekem a barátnőm mondta, hogy utána fél óra fekvés, párna a fenék alatt. Azt mondta, hogy aki ezt tette annak bevállt.
Szia esőcsepp, üdv a csapatban. Elvileg, akkor is lesz ilyen vizsgálat, amikor először jelentkezel terhesgondozáson, és még utána egyszer. Szóval eléggé be leszel biztosítva, hogy egy esetleges rubeola fertőzésnél legyen időtök dönteni, hogy mit szeretnétek, de ne legyen ilyen fertőzésed. Mondjuk mostanában már nem annyira jellemző, mert kötelező védőoltás van ebből a gyerekeknek. szerintem vágjatok bele!
nati, ami bepirosodott, az a BCG, a rubeola ellen sajnos mi még nem kaptunk oltást.
Azt tudom, hogy én voltam, anyukám mondta. És az anyakönyvi kivonatodat abban az anyakönyvi hivatalban tudod beszerezni, amelyik kerületben, vagy ha nem Bp-n születtél, akkor amelyik városban születtél. Erre majd, ha összeházasodtok, akkor lesz szűkséged.
Esőcsep, ovo, a mensi első napját megelőző 14. nap van. Szóval ha 30 napos a ciklusod, akko ha jól számolom, akkor a 16. napon. matektanárok javítsatok ki, ha tévednék.