Új privát üzeneted érkezett!

mielőtt bárki félreértené, természetesen nem most!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Luca,
Jobbulást Neked!
Az álmosság is lehet ám tünet. :wink:

Juca,
Na mára is egy Jucás fordulat! :D Azért én drukkolok! :wink:
Most nekem is ez a Rossmannos Lily-s tesztem van, kiegyeznék ha 1 hónap múlva az enyém is ennyire lenne csak csíkos. :D

Mimi,
Én a fiammal terhestornára jártam, nagyon szerettem.

KépKép
dreika

Sziasztok!!!

Juca!
Boldog másfelediket Kingának! Remélem jobban van már és láztalan. Tesónak drukkolunk!!!

Napsugár!
Írok pü-t valamikor, ígérem!!!

Erika!!
Legyünk együtt pocakosok jó??? LInácska, Luca úgyis megelőztek minket :D

Nálam minden OK, piri távozóban. Sajna Ábel szeme már második reggel volt összeragadva, lehet, h holnap elviszem megmutatni a dokinknak.
Csavarogtunk ma és vettem neki egy nadrágtartót :lol: Kaptunk egy bélelt nacit, de leesik róla így megerősítettük :)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Juca! Kezem-lábam keresztben. Annyira szorítok, hogy pisilni is alig tudok tőle! :lol: :lol: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Sziasztok!

Elnézést a zavarásért, de nem tudtam jönni mostanában...
viszont lenne egy kérdésem!

Sajnos már több mint hat hete volt a műtét, és nem jött meg:(:(
az első vetélésnél pikk-pakk megjött, rá hat hétre, most meg sehol
... az orvos írt föl gyógyszert, amit hétfőn kéne elkezdeni, és akkor
azt öt napig szedni, és akkor utánna megjön, ...
valakinek volt hasonló??????????????,
tapasztalat????
hmm?
pusza, eszti
esztiilil

Eszti!

Igen volt ilyen. Gondolom Norcolutot kaptál. Ez nagy adag proegszetron, ami a ciklus második felében termelődik. Mensi felé csökken, ami egy jel, hogy beinduljon a mensi. Nos most ezt csinálják, 5 napig kapsz egy csomó progeszteront, és utána kvázi megvonják, amire leválik a méhnyálkahártya.

Monti, Zsuzsu, Kacika, Napsugár Lina és mindenki, akit nem tudok kapásból felsorolni, de szorít tesónak nagyon köszi. :lol:

tjuca

SZiasztok!

Juca, én is szorítok ám, engem se hagyj ki!!!!

Norcolut jól dolgozik.Nyálkahártya leválóban, megvonásos vérzés folyamatban, itt van barna. :cry: :cry: :cry: És fáj a derekam.

Pedig én is ilyen Lily tesztet vettem, ezek szerint az kétcsíkos...sajnos én már nem bízom benne. :cry:
Vendég

Luca,
ne már!!!
Mi a helyzet tegnap este óta?????????????

Az én e havi görbém így néz ki, szép trifázisos, elvileg a beágyazódás környékén emelkedett még egyet, csak ma már 2 tizeddel kevesebb volt. Remélem nem jelent semmi rosszat. Bár ez a fülhőmérő nem az igazi, kicsit máshogy raktam, és 38.6 volt :lol:
Kép

Juca,
mi a helyzet? Teljesen elmúlt a pecsételés?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Juca! Köszi az infokat, meg a fal dícséretet. Azóta már még jobb lett!
Az a harmadik teszt határozottan több mint bíztató. ++++++++
Dokihoz tényleg ne siess. A lényeg, hogy van utro. Egyébként nekem is maradt egy dobozzal, ha esetleg kell szívesen odaadom.

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Köszönöm, hogy velem együtt izgultok, nagyon jólesik.

Itt vannak a mi tesztek. Most a változatosság kedvéért lenn van a legrégebbi, és felfelé erőödik (kivéve a tegnap déli vastagabb Rossmannos teszt). Csináltam egy Pregnancy Easy tesztet, amit vagy nem teljesen vízszintesbe tettem, vagy hibádzott a festék, mert enyhén szólva a csíkok alsó fele hiányos, de a lényeg ott van. Változás még, hogy a teszteket hajnali négykor csináltam, mert féltem nem lesz reggelre pisi, ehhez képest még vagy 5* szambáztam pisilni. Hasam szúrkál, piri egyáltalán nincs, a hőm pedig megugrott (bár ez lehet a pisijáratoktól is). Szerintem szépen erősödnek Leo tesztjei. :-)

Holnap nem csinálok tesztet, holnapután pedig (szintén 36. nap és szintén vasárnap) megpróbálok beszerezni rossmannos One step tesztet csak a babona kedvéért, és ellövöm az utolsó Leo-féle tesztet. Többet pedig nem fogok, mert nem ezen múlik.

és egy kis nosztalgia, több, mint 3 éve 34. napon csináltam a kingás tesztet, na az sem izmos nagyon
Kép

Kép

Lina! Nagyon drukkolok!!! Ez a görbe jó, bár a fülhőmérő miatt azt hittem Fahrenheitben van. :lol:

Luca! Ne add fel, mint ahogy a példa mutatja a hosszas pecsételés sem jelent semmit.

Még igyekszem jönni, dobok majd táblát is, de most van dolgom elég, indul a nap. :wink:

tjuca

Juca!

Én is szorítottam, meg persze most is csak közben jár a szám! Ebből már kell, hogy legyen valaki! :wink:
Vendég

Gröni!

Ugyan már, csak leírtad, amit megfigyeltél. :wink: Én meg az ellenkezőjét, amit én figyeltem meg.

Viszont csak kifogtam egy furi tesztet, mert ugyan kazettás, és ha egy szögben nézem, akkor haloványan megvan mindkét csík, de ha rendeltetésszerűen felülről nézem, akkor a csíkoknak csak a fele látszik normálisan. :lol: Kicsit gyöszös. :twisted:

Próféta szóljon Belőled, most már én is kezdem elhinni, hogy lehet babám lesz. :P

tjuca

Ja és ma kellett volna megjönnie, de elűztem Pirit. :lol:

tjuca

Jaj Juca!
Nagyon bíztató! Nekem is a szám jár, de azért itt rágom a körmöm.
Jajj de jó, jajj de jó, úton van a kisbabó! :D
Most már tényleg pihenjél, inkább örömködjél. Piri jól tette, hogy elhúzta a csíkot.

Most én is vettem tesztet, próba cseresznye.

lilia

Kép
lilia

Sziasztok!

Juca miatt ugrottam be. De szép tesztek, esz a fene értük :) A legjobbakat kívánom az elkövetkező hónapokra!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi!

Két hét múlva Neked is ugyanilyenek lesznek! Csak remélhetően előtte nem lesz piripara. :wink:
Köszönöm a drukkokat.

Lília!

Mindjárt bejelentkezek dokibácsinkhoz. Igen most egyszerre vagyok nagyon nyugott és kicsit ideges, de ez így lesz a 14. hétig. És ma már örültem!!!

Lányok!

Kicseréltem a vonalzókat, mert ugyan nem nagy dolog, de április óta sóvárogtam ezért a vonalzóért. Nem a vonalzó miatt marad vagy megy a baba, és nekem ez sokat jelent. :D

tjuca

Szia Mindenkinek!

Juca! Szuper! Nagyon örülök! DRUKKKKK!!!

Luca! Nem feladni!

Lina, hajrá!

Én olyan xarul vagyok, h ihajjj...
tegnap este óta émelygek, gyomorfájás, hasmenés, ráz a hideg, fájnak a végtagjaim...

remélem gyorsan kiheverem, és nem lesz gond ebből. Sztem vmi vírus rámugrott. Láz nincs.
Egy falatot sem ette tegnap du 5 óta, bármire gondolok...ppffujjj

Kép
zmimi

Juca
tegnap óta figyelem az eseményeket. Rettentően szorítok neked és a kisbabódnak+++++++++++++++++++++++++ :lol: a tesztjeid mindenesetre egyre szebbek. a kalapos kép a Kingáról ari, látszik hogy kis belevaló lányzó. :wink:

Kép

Kép
syrynx

Sziasztok!

Én is Juca miatt kukucs... ;) Jó referencia, ha aszondom, h Csipet tesztje ugyanilyen volt, mint most a Tiéd??? ;) :D Vigyázz Magatokra nagyon, puszi Stöpszlibébinek!

Kép
Kép
norwell

Juca :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsu, okés! :D Te hányadik napon vagy most?
Jobbulást Ábelnek!

Luca,
Mi újság?

Lina,
Én nem nagyon értek hozzá, de ez a görbe még nekem is egyértelmű. :wink:

Juca,
Olllyan jóóó! Nagyon szorítok! :D
Nagyon szépek a vonalzóid, nekem is ez a pocakos tetszik nagyon és mi is egy Pacácskára várnánk. :D

Évi77,
Mi az Istvánosból ismerjük egymást, csak ott más névvel vagyok, nagyon drukkolok Neked! :wink:

Mimi,
Jobbulást!

Ma megszült egy barátnőm, hát ez most nagyon rosszul érint. :( Pedig tegnap ahol babázni voltam, ott teljes szívemből örültem, de most nagyon irigy vagyok. :oops:

KépKép
dreika

Dreika!

Most jól megleptél :) Miyen néven írsz az istvánosba? Priviben is jöhet. Köszi!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Hajrá Juca :lol: :lol: Nagyon szurkolok nektek!!!! :D
kisün

Csá csajok! :)

Juca, tetszik a vonalzód. Szerintem is sokat jelent. Most kismami vagy és kész :D
Látszik a hangulatod. Biztosan nem véletlenül.
Én rosszkislány voltam és nem mentem dokihoz ebben a hónapban. Ja, mert ünnepek bekavartak. Nem voltak most erős tünetek sem, szerencsére, de azért pé lebukott :) Most 15. napra tippelek. Kíváncsi vagyok, hogy a tünetek (dzsuva) milyen összefüggésben vannak a pé-vel. 2-3 napig szokott tartani és köztük van egy erős, rózsaszínes nap. Vajon aznap lehet?
De bírnám, együtt járnánk terhesgondozásra :lol:

lilia

Kép
lilia

Évi,
elvileg ment kép pü is, de egyik sincs a kimenőim közt. :roll:
De ha megkaptad, akkor a másik felhsználónevemmel sikeredett elküldeni. :oops: :D

KépKép
dreika

hát Juca szorítok, mit nem adnék egy ilyen kétcsíkosért.
Megviccel téged ez a babó, nem engedi, hogy te dönts mikor jöjjön, majd ő.....
Remélem minden rendben lesz.

Dreika!!!
Hogy vagy ? szorítok neked is

Ma kaptam egy lánytól fényképeket a babájáról, ugyanolyan a méhe mit nekem, egyszer volt vetélése, utána már itt is a baba.
Azért ez most nekem nagyon sokat jelent, kicsit látom a fényt az alagút végén.
Aggódtam érte mert sokáig nem jelentkezett, aztán kiderült hogy picurka hamarabb érkezett úgy 6-7 héttel, mára már tul van a 3 kg-on
Most kellene megszülessen.
No egy sikerstori újra.

De itt mi majd mind megvicceljük az életet, sok sok csodát produkálunk és sokkal de sokkal jobban fogjuk értékelni majd a kis jövevényünket, mert nem könnyen kapjuk.
Mst nagyon bizakodom, remélem ez most eltart egy darabig.

Luca Lina ++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kép Kép

Még egyszer köszönöm Mindenkinek!

Uh-ra dec. 13-án este 6-ra kértem idpontot. Babonás vagyok egy picit. :-)

Zsuzsu!

Korrekt az 5 cn?

Mindenki más is jelezze, ha valamit rosszul számoltam vagy nem ott találja magát, ahol szeretne lenni. :twisted:

tjuca

Juca, hipi, hupi, szipi, szupi!!! :):):):) Éljen! Éljen :):):) Így kell ezt csinálni :) A csíkod pedig megerősödik :) Az én első tesztem 31 cd. volt ilyen, úgyhogy nem kell aggódni. :)

Azóta a mi babánk vagy széthányatja velem még a lelkemet is vagy ha nem, tesz az egész napos émelygésről, ami néha annyira erős, hogy a fejemet is alig bírom felemelni a párnáról :oops Dehát erre vártam :) Meg ebből tudom, hogy jól van :)

Kijavítod a táblázatban a zebrámat gólyára, ha megkérlek? :roll:

KépKép
KépKép
Kép
pinkiné
Kistarcsa

Tjuca: nagyon örülök a szép teszteknek! :D

Heni

Kép
Kép
csheni26

Tjuca,
szépen erősödnek azok a tesztek!!! Hogy birod ki 13-dikáig????

Férjemmel megbeszéltük, hogy ha nincs a hétvégén semmi, akkor hétfő reggel, mielőtt indulok Szegedre, megnézhetem :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Juca,megy a drukk ezerrel!Annyira örülök!!!!! :lol: :lol: :lol:

Lina, Neked is szorítok ám!Szóval hétfőn tesztelsz...

Friss helyzetjelentés: barna van, piri nincs, fáj a hasam és a
derekam majd' leszakad (lehet, hogy ebbe a mai fűnyírás is közrejátszik).Nem vagyok feszült, kimondottan kiegyensúlyozottnak érzem magam.Hőm leesett egy tizedet tegnapra, meg még egyet mára. Tünet semmi. Kicsit érzékenyek a cicijeim a hónaljamnál.Ennyi.Szívem szerint holnap reggel ellőnék egy tesztet.Kezdek türelmetlen lenni.

Gröni, amit írtál a doki véleményéről a Norcoluttal kapcsolatban, az tartja bennem a lelket, hogy talán még nincs minden veszve.7 napja hagytam abba, ha akart volna, már megjött volna tőle, nem?Ha nem lenne baba...Ááááááááá......kezdek megint belekeveredni a gondolataimba.

Megjött a gyógyszerem az inzulinrezisztenciára.Ha nem vagyok babás, szedem 1 hónapig, és szünetel a babaprojekt. Utána meglátjuk, mi lesz.
Vendég

Luca,
mit kaptál inzulinrezisztenciára???????????

Tényleg, nekem még soha nem volt barna. Vagy megjött, vagy nem. Ez jó, vagy nem jó?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Luca!

Én csak remélni tudom, hogy baba miatt nem jött még meg! Láttunk már barnázást terhesség alatt is! Nagyon szorítok! Ha esetleg még sem sikerült, mi a következő lépés? Nem lesz Clsoti? Én megyek hozzá jövőhéten és megfüzöm, hogy írja fel! Bár most nagyon szép pé-m volt! Nagyon fájdalmas, gyors lefolyású és nagyon határozott! Továbbra is mennek a drukkjaim! :wink: Kicsi fiú és az anyuka jól vannak?
Vendég

Gröni, kicsi fiú és anyuka jól vannak, köszi!Bár a fiúcskán pöttyök lettek.Kalciumot kap rá.

Ha nem sikerült, szedem az inzulinrezisztenciás gyogyit 1 hónapig, aztán addig végiggondolom, mi legyen.Tudod, félek, hogy nekem ez a betegség közrejátszott a vetélésben is, és lehet, hogy a babásodás elmaradásában is...

Köszi a drukkokat!

Closti szerintem nem lesz, mert anélkül is volt pé.Majdnem olyan, mint Linának Clostival.

Lina, Avandiát fogok szedni.Az a lényeg, hogy a roziglitazon hatóanyag mellett semmi más hatóanyag nincs benne.Állítólag nekem ez lesz a legjobb.Majd kiderül.

Régen nekem sem volt barna soha.Az első a tavaszi terhesség alatt volt, másnap elhalt a baba.
A műtét óta viszont volt olyan, hogy barnával jött piri.
Remélem, most meg piri nélkül jön barna.

Gröni, nagyikádat nagyon sajnálom. :cry:
Vendég

Úgy látszik, nekem a tavirózsa a békával nem hoz szerencsét.Pedig a teszt dobozán is tavirózsa van.
Vendég

Sziasztok!

Most jutottam hozzá, hogy visszaolvassak, volt néhány (nem babás) nehézség mostanában nálunk.

Juca!

Hajrá!!!!!
Remélem, minden rendben lesz.
A tesztsorozatod pedig elbűvölő :lol:

Lányok!

Műtét után mennyi időre jön meg normálisan a piri? A dokim nem a felvilágosításban (és általában a kommunikációban) a legerősebb...
Nov. 28-án megyek ellenőrzésre hozzá, remélem, hogy minden rendben lesz, és akkor gondolom a 3 hó kötelező kivárása után próbálkozhatunk újra. A műtét után 3 napig volt még minimális vérzésem, inkább vérezgetés, azóta jól vagyok.
Azt nem tudom, hogy anno írtam-e (azt hiszem, nem, mert annyira az előttem álló műtét foglalkoztatott), hogy az ultrahangos néni mondta, a petezsák és a szikhólyag sem volt megfelelő méretű - ez jelentheti azt, hogy nem volt egészséges szegény? Én legalábbis erre gondoltam.

Juca még egyszer! :lol:

Légyszi tegyél be a táblába mint várakozót, jó? A ciklusom normális körülmények között 28 napos, most persze fogalmam nincs, milyen lesz. Szülinapom meg 09. 30. Nem tudom kell-e még vmilyen adat :oops:

Mindenkinek jó hétvégét, puszi!
Kata

Kép
wkata

Juca szép a zebrás teszteid szoritok hogy minden rendbe legyen

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Sugi,
Köszi jól vagyok, bár lelkileg voltam már jobban is. Nekem pé még odébb, hosszú még ez a ciklus … :roll:
Olyan jó látni ezeket a pozitív példákat, kívánom, hogy 9 hónap múlva Neked is legyen egy 3 kilósod!
Teszt a fiad szülinapján? :wink:

Juca,
Köszi szépen a táblában a javításokat. Olyan jó, hogy az első része ennyire növekszik.
Neked tovább mennek a drukkok! :)

Zsuzsu,
Azt nézem, hogy totál egyszerre állunk, mert nekem egy héttel hosszabbak a ciklusaim, mint Neked. No majd tényleg egyszerre. :D

Lina, Luca,
+++++++++++++++++++

Kata,
Nekem a doki 4-6 hetet mondott. Nekem 35 napra jött meg.

KépKép
dreika

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/6 ... 62400_.png

Ez itt a görbém.Azt bele kell számolni, hogy a 12-21. napig progit szedtem. Sajnos megy lefelé.36,8-nál szokott jönni piri.
Még barna van itt.

Ez érdekes, nekem soha nem volt barna, csak 2 hónapja, meg most, hogy szedtem a gyogyit.Előtte soha.Megjött, és kész.
Vendég

Na nekem ma nem jött meg, legalábbis eddig. Bár ha tényleg a 15. napon volt a peteérés, akkor holnap van itt az ideje.
A hőm nem esik, sőt, visszament 38.1-re. Nekem azért ilyen magas, mert fülhőmérővel mérem, ebből hivatalosan olyan fél fokot le kellene vonni (bár Lilinek 36.8, szóval nem tudom), meg nekem is rendes szokott lenni levonás nélkül is. Na meg szedek tiroxint, ami emel alapból egy kicsit, 37 körül van az alap.

Luca,
néztem a görbéd, lehet, hogy lekéstétek a peteérést? Ha tényleg a 12. napon volt, és mondjuk reggel, akkor a 13. nap mondjuk este már lehet, hogy lemaradt, néhány óra kell a kiskatonáknak is.
Mi a 14-en este voltunk együtt, előtte két órával, mikor a doki azt mondta, hogy vagy még aznap este, vagy másnap reggel megreped.

Zsuzsu,
végül holnap megyünk Szegedre. Nem tudod véletlen, hogy a régi ötös út kivezetője melletti halászcsárdában elfogadnak üdülési csekket?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, nem késtük le, a ciklus rossz helyre tette a pét.A hőm azért ment fel előbb, mert szedtem a progit.A 13. napon délben az UH-n még 21 mm-es tüsző volt. Az lehet, hogy nem repedt meg, mert azt nem nézték már.De ha megrepedt akár aznap, akár másnap, szerintem az időzítéssel nem lehet gond.
Vendég

A 13. nap este, és 15. nap reggel voltunk együtt.És 13. nap délben még nem repedt meg.
Vendég

Luca,
most megjött vagy csak barna?

KépKép
dreika

Jaj, lányok! :lol: Nem is tudok mit írni, csak a körmeim rágom már tövig izgalmamban! :lol: Amit ti itt hárman produkáltok! (Juca, Luca, Lina) :roll: :lol:

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Most megjött. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég

Sziasztok!!!

Bocsi csajok, rémes napom volt tegnap. :cry: :cry: :cry: Délelőtt hívott a férjem, h jönnek a szerelők (vacakol a net, lassú, mint a fene), várjam őket, fél órán belül jönnek. Ábel aludt , de tudtam, h a zajra fekel. A fél órás érkezésből 2,5!!! óra lett, közben Ábi felkelt, mentünk volna sétálni. Vártunk én meg idegesítettem magam. Hívtam a szerelőket, de nem vették fel a telcsit. Végül megjöttek, "természetesen" akkor, amikor épp ebédeltettem a fiamat. 3 perc alatt csináltak valamit és működött. Közben a gyerek ORDÍTOTT, szorította a nyakam, úgy tűnik fél az idegenektől. Szerelők el, mi meg irány séta. Alig indultunk el, émelyegni kezdtem, irány haza, wc..... Újabb séta próbálkozás, erre a kölök rakta tele a gatyát. Ennyit a sétáról, eltelt a délután, Ábel végig hisztizett, nyügizett semmi sem volt jó. Mire bence hazaért vérnyomásom az egekben és bőgtem. Jól letámadtam, de nem fogta fel mi bajom. Itt hagytam csapot-papot elmentem egyedül sétálni. Nem igazán segített, bőgtem mint a záporeső. Amikor hazaértem férjecském nem szólt hozzám, Ábel üvöltött.......Kiderült, h valami nem stimmel, nincs netünk és persze ennek én voltam az oka, mert nem ellenőriztem jó munkát végeztek-e a szerelők. Elláttam a fiamat, aztán elvonultam egyedül aludni. 1 óra múltán emberem utánam jött, de a tüske még bennem van.........
Bocsi, de ki kellett irnom magamból.

Jucamegintkismami!! :D
Olyan jó ujabb zebráknak-gólyáknak örülni!! meglestem a talis képeket, szupi képek vannak Kingáról!!!
A tábla tökéletes, a ciklushosszt illetően fogalmam sincs... :o

Mimi!
Influenza?????? JOBBULÁST!! Remélem azért iszol eleget és közben az étvágyad is megjött! Eggyüttérzésem!!!

Erika!

A 6. napon vagyok ma, de fogalmam sincs a ciklusom hosszát illetően. Most is akkor vagyunk együtt amikor jólesik(-na meg amikor van erőnk hozzá :oops: ), így a sorsra bízom a dolgot.
Köszi, Ábel jól van. Végül nem mentünk dokihoz a szemével, mert tegnap reggel nem ragat össze neki, lehet, h a kamilla segített. Féltem, h a rendelőben összeszed valamit.
Úgy tűnik dec. 5-én szerdán megint megyünk Pestre, Bence a Margiszigeten a hotelben konferenciázik mi meg tekergünk.

Linácska!

Amit kérdezel az a fehértói halászcsárda. Nekünk nincs üdülési csekk, de itt nézd meg:
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu

Pinkiné!
De jó, h jelentkeztél. Kitartás neked, rosszullétből nekem jöhetne, két csikkal egyetemben!! :)

Lilia!
Bizakodjuk és legyen egy szép zebrád!!!

Kata!
Nekem 6 hétre jött meg a műtét után, aztán beállt a régi 32-34 napos ciklus, egészen Ábiig.
Ha lesz egy kis időd mesélsz Mihályról?? képeknek is örülnék!

Sugi!
A pozitív példa erőt ad, a negatívot nem hallgatjuk meg :D :lol:
Mi itt mindannyian szurkolunk!!

Monti!

Hogy vagytok?? Párod hogy viseli a várandósságot??

Luca!
Hogy vagy ma?????????????????

Mindenkinek puszik, ha eltűnök az csak amitt van, mert vacakol a netünk....

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

jaj Luca, pedig még vásárlás előtt direkt miattad, meg Lina miatt kukkoltam be :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tjuca

Luca :x :cry: :cry: :cry: A fene egye meg!!!!! :evil:
Vendég

Luca... nagyon sajnálom... :cry:

Zsuzsu, köszi, némileg jobban vagyok, ma már egész tűrhető volt.
Kaja minimális, de iszom! Minusz 1 1/2 kg...
Tegnap éjjel hányt a középső is, szóval ez vmi hányós-hasmenős frász volt, nem influ szerencsére.

Remélem a lelked jobban! Van így, h az ember megállítaná a világot, h kiszálljon belőle... :wink:

Juca?

Lina, most már nagyon izgi!!!!

Kép
zmimi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?