Sziasztok!!!
Bocsi csajok, rémes napom volt tegnap.
Délelőtt hívott a férjem, h jönnek a szerelők (vacakol a net, lassú, mint a fene), várjam őket, fél órán belül jönnek. Ábel aludt , de tudtam, h a zajra fekel. A fél órás érkezésből 2,5!!! óra lett, közben Ábi felkelt, mentünk volna sétálni. Vártunk én meg idegesítettem magam. Hívtam a szerelőket, de nem vették fel a telcsit. Végül megjöttek, "természetesen" akkor, amikor épp ebédeltettem a fiamat. 3 perc alatt csináltak valamit és működött. Közben a gyerek ORDÍTOTT, szorította a nyakam, úgy tűnik fél az idegenektől. Szerelők el, mi meg irány séta. Alig indultunk el, émelyegni kezdtem, irány haza, wc..... Újabb séta próbálkozás, erre a kölök rakta tele a gatyát. Ennyit a sétáról, eltelt a délután, Ábel végig hisztizett, nyügizett semmi sem volt jó. Mire bence hazaért vérnyomásom az egekben és bőgtem. Jól letámadtam, de nem fogta fel mi bajom. Itt hagytam csapot-papot elmentem egyedül sétálni. Nem igazán segített, bőgtem mint a záporeső. Amikor hazaértem férjecském nem szólt hozzám, Ábel üvöltött.......Kiderült, h valami nem stimmel, nincs netünk és persze ennek én voltam az oka, mert nem ellenőriztem jó munkát végeztek-e a szerelők. Elláttam a fiamat, aztán elvonultam egyedül aludni. 1 óra múltán emberem utánam jött, de a tüske még bennem van.........
Bocsi, de ki kellett irnom magamból.
Jucamegintkismami!!
Olyan jó ujabb zebráknak-gólyáknak örülni!! meglestem a talis képeket, szupi képek vannak Kingáról!!!
A tábla tökéletes, a ciklushosszt illetően fogalmam sincs...
Mimi!
Influenza?????? JOBBULÁST!! Remélem azért iszol eleget és közben az étvágyad is megjött! Eggyüttérzésem!!!
Erika!
A 6. napon vagyok ma, de fogalmam sincs a ciklusom hosszát illetően. Most is akkor vagyunk együtt amikor jólesik(-na meg amikor van erőnk hozzá
), így a sorsra bízom a dolgot.
Köszi, Ábel jól van. Végül nem mentünk dokihoz a szemével, mert tegnap reggel nem ragat össze neki, lehet, h a kamilla segített. Féltem, h a rendelőben összeszed valamit.
Úgy tűnik dec. 5-én szerdán megint megyünk Pestre, Bence a Margiszigeten a hotelben konferenciázik mi meg tekergünk.
Linácska!
Amit kérdezel az a fehértói halászcsárda. Nekünk nincs üdülési csekk, de itt nézd meg:
http://www.fehertoihalaszcsarda.hu
Pinkiné!
De jó, h jelentkeztél. Kitartás neked, rosszullétből nekem jöhetne, két csikkal egyetemben!!
Lilia!
Bizakodjuk és legyen egy szép zebrád!!!
Kata!
Nekem 6 hétre jött meg a műtét után, aztán beállt a régi 32-34 napos ciklus, egészen Ábiig.
Ha lesz egy kis időd mesélsz Mihályról?? képeknek is örülnék!
Sugi!
A pozitív példa erőt ad, a negatívot nem hallgatjuk meg
Mi itt mindannyian szurkolunk!!
Monti!
Hogy vagytok?? Párod hogy viseli a várandósságot??
Luca!
Hogy vagy ma?????????????????
Mindenkinek puszik, ha eltűnök az csak amitt van, mert vacakol a netünk....