Ciripke, az azért durva, hogy múlt hét hétfő óta nem kakilt...hova lesz az a sok kaja, amit megeszik??? Szerintem is lázmérő, vagy én nyomnék bele egy kis Mecsek teát, az hajt a kamilla miatt!
Detty, Pankának jobbulást!!! Jó a Pesztonka orrszivásra? Mert én is kaptam egyet, de mellszivásra szart sem ér. De majd ha kell, én is kipróbálnám orrszivásra, talán barátibb, mint a porszivó, bár azzal sincs gondom. De inkább ne is legyen rá szükség!
Panka cuki baba, tényleg látszik a kis drágán, hogy beteg
Kertikiri, nagyon szép a kutyátok, imádom az ilyen nagy kuttyokat!
És melyik bababoltban voltál? Mert ez az ár nagyon jó!
Pankám haja meg néha igy áll, csuda tudja miért, alig van haja, de az is égnek áll
Nálunk is csak rugi+body, van egy cuki kord kertészgatyója, de az is kapcsozható alul, mint a rugik, vagyis ugyanolyan kényelmes. Egyszer adtam rá egy gatyó+felső együttest, mert éppen nem volt már más, de nem volt kényelmes, állandóan a nyakában volt a felső és huzigálni kellett, szóval én nem kinzom.
Háttérzaj: mi hallgatjuk a Timitől kapott CD-ket, én szeretem, szoktam vele énekelni Pankának (szegény
)
Gabci, mostmár alszik Panka séta közben, csak mig nagyon hasfájós volt, addig nem aludt még a babakocsiban sem. De mostmár ok.
Szóval akkor mehet a szex
Kérdések:
Otthon játszás és etetés közben ti takargatjátok a lurkókat, vagy elég a body+rugi? Én mindig takarom, mert félek, hogy megfázik, de igy nem tud olyan jól mozogni. Szerintetek nem kell? Elég a ruha? Nálunk 22-23 fok van a lakásban.
És van valami jó pelusötletetek? Panka most kb 4,6 kg, Libero Minit használunk, de nem feszül a combján és kifolyik minden
Tegnap kakilt egy nagyot és valszeg pisilt is egyúttal, és minden olyan lett, body, rugi, még a lepedő is. A Libero Newborn nekünk nagyon bevált, de a Mini nem jön be. Ha jobban megszoritom a ragasztópántot, akkor meg szoritja a hasát. Lehet, hogy nagy a hasa???
Timi, azt a biztonsági kádas ülést már 2 hós korban lehet használni? Nem csúszik ki belőle?