Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Hali csajok!

Szuri után szerdán totál álomkóros volt a kiscsaj, már örültem, hogy ez igy marad, de tegnap jött a feketeleves, sirás egész nap, éjfélkor aludt csak el :evil:
Viszont nem lett lázas, nem volt nyűgös a szuritól.
Szerdán 6 hetes kontrolon voltam a dokimnál - kicsit megkésve :oops: Minden OK, mehet a szex, nálunk még szülés óta nem volt :oops: Ki hogy áll a témával? Én kicsit félek, mégha nincs is gátsebem :roll:

Gabci, Ádinak boldog 3 hós hófordulót!!!

Andi, tüneményesek a képek, olyan jókat csináltok! Valaki ért a fotózáshoz a családban?

Jolka, Ákos tényleg hatalmas gyönyörű baba! 74-es rucik??? :shock: Mi most nőttünk bele a 62-be :oops:
És mi az, hogy a bal lábán kevesebb fodor van? :roll:

Timi, jobb a lelked? A kiságy és a járóka meg igy jó, ahogy van, ezt ne vedd bántásnak, Bibinek nagyon jó dolga van, hogy ennyi szines játéka van :lol: Pankának nincs sok, a kép láttán fel is buzdultam, veszek egy párat.
Bár Pankám a nagy szobanövényeket imádja, percekig áhitattal tudja bámulni...kertész lesz a drágám :lol:

Pihenőszéket már 3 hete megrendeltem a neten, még mindig nem hozták, most irtak, hogy megérkezett, küldik :evil:

Ciripke, tök jó, hogy mind3 lurkóról ugyanolyan képet csináltatok, nagyon édik :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, az éjjeli cicibedurranásra nem is reagáltam...az lehet nálam a baj, hogy csak termelődik a tej, már kőkemény a cici, fáj, mint a barom, de nem kezd el folyni magától, mint nektek...hogy ez miért lehet? :shock: Egyszer tuti kidurran éjjel :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Zsu

nem vettem bántásnak,de szerintem már kellenek a játékok és ha már sok van miért ne szerelném fel őket?
tessék megnézni ezt a tekintetet ez bizony a fáninak szól

Kép
sex?az mi?
nekem nagyon fáj az alfelem és vérzek is a spirálozás óta
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm, a miniszülinapi köszöntéseket, aranyosak vagytok! :)
Macsek: de jó fej anyósod. Akkor ma biztos "jól be ebédezel" :evil:
Annyira nem bírom az ilyen tapintatlanságot!
Andi: pontosan átérzem a helyzeted. Én is úgy vagyok vele, mintha csak táplálékforrás lennék. Meg keljek éjjel ha kell, menjek és segítsek ha baj van, de a játék, meg a mosoly az anyának már kevés, mindenki másnak jó sok jut! :( :(
És be kell lássam, én is féltékeny vagyok anyósomra. :(
Zsu: hát, kényes téma... még nem mertem eddig, pedig már igazán hiányzik :oops: :?
Timi: a kis csibészed édes pofa, ahogy akarja szórakoztatni hugibabát :D . Bibus meg hogy bűvöli a játékot.
Lányok! Akkorák már a gyerekeink. Döbbenetes hogy megy az idő!
Köszi mindenkinek hogy leírta hasonló tapasztalatát, hogy apásak a babák. Ettől mondjuk nem érzem magam jobban, sőt! Ma megint sírtam egyet, mert Ádi úgy ordított a kezemben (persze, megint kettesben vagyunk). Azt gondoltam éhes, mert majdnem kaja idő volt már. Kapott cicit, amin el is aludt nagy hüppögések közepette.
Nem értem miért van ez így, pedig én úgy szeretem és mindent megteszek érte . Nagyon bánt. :( :(
Vica: Ramika tündérke. nagyon szép baba!
Kertikiri: Nadin és az unokatesó is tündéri.
Komolyan mondom, minden topicbaba gyönyörű.

Kép
Kép
gabcii

így eszi a kezét kisbogár

Kép

kismackó a nagymackóval 2.

Kép

apára így mosolyog

Kép

Kép
Kép
gabcii

Andi!

Meg kukkoltam az ikreket. Irtó Murisak :D Nekem mátrixos Petra tetszik legjobban.
És te aztán jól nyomod. Bundáskenyér tavalyi mikulással.
A spájzban még akad nálunk 2 éves szaloncukor ha gondolod... :lol:
Timi: Bibus nagyon kiszúrta magának a fánit. Ádimnak meg a zenélő zöld béka a barátja. Most is vele játszik. Megfogja és rángatja. Irtó aranyos!

Kép
Kép
gabcii

Ádi, brekivel elmélyülten:

Kép

Kép
Kép
gabcii

Gabci, képeket nézve nem is hisszük el, hogy Ádi ilyen sirós :lol: na jó, elhisszük :wink:
Ne aggódj, ezzel az érzéssel más is igy van. Pont tegnap olvastam Panka orvosi kiskönyvét, abban az van, hogy mostanra már az anyuka meg tudja állapitani, hogy miért sir a gyerek...hát én nem mindig tudom :oops: :roll: Főleg akkor nem, ha egész nap sir :(

Timi, és Bibus még mindig Kinai baba...vagy Japán? :lol:
Nem adsz számlaszámot??? Hogy utaljam igy a lovét?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vicus: Rami nagyon szép babus!!!

Zsu: rakjál fel képet, naaaa. Én még talán nem is láttam Pankát :cry:

Itt volt a masszőr. Szegény Vili, nagyon álmi volt, előtte, utána a piros fejes üvöltés volt, DE, amint elkezdtük a masszázst, megnyugodott, cukin nézlődött, látszott rajta, h bejön neki!!! Komolyan, és nekem is nagyon jó volt. Totál jó volt, ahogy nézett, kb úgy, h jujj, mi történik itt? Dejó:) Lelkendezés vége.

Na, végre látjuk Ádikát:) Édes pofa, és szép miniszülinapot!!!

Gabcii: Ádika biztos szeret, bízz benne! A többgyerekes mamáknak mik a tapasztalataik ezzel kapcs? Kiváncsi lennék.
Egyébként én meg utálom, ha anyósnál van Vilkó, mert tök ügyetlen, meg cigiszagú. De legalább nem szól bele semmibe... Próbálna...
:twisted:
Ja, és mikor terhességi cukrom volt, lekváros fánkot is hozott a kicsi fiának, meg diós és csokis kalácsot. Hát nem édes???

Kajaötlet: gyros tál séta közben
:D

KépKép
1macsek

Macsek, ez jó hir, hogy Vilko megnyugszik a masszázstól, tulajdonképpen ez is a lényege. Kiváncsi vagyok, hogy máskor is bejön-e. Majd számolj be róla!

És 2 jóllakott-beájulós kép, az egyik böfi közben, a másik még a mérlegen, 2 másodperccel a kaja után :lol: Kép Kép

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sziasztok,

vagyok ám, olvasok, csak írni már nem maradt időm. :(
A munka jobban leterhel, mint gondoltam, nagyon sok elmaradásom volt, amit azt hittem, h majd valaki megcsinálja, míg nem vagyok, hát nem... :evil: :evil: :evil:

Tegnap meg Árkádoztunk a gyerekekkel. itt már karácsonyi feeling van, mesemondás meg iylenek, Marcim élvezte nagyon.

Rami, Bibi, Panka, Ádi és Petra, Huba:
nagyon édesek. :) -ehh, remélem nem hagytam ki senkit. :oops:

Zsu:
Panka Panka vagy Panna hivatalosan?

Andi:
a pneumococcus-t ha beadatod, nektek olcsóbb lesz. Mondta a dokid??
Nekem most mondta az enyém, h jövő héten írja fel, de megkérdezi az ügynököt, mivel Lillának 2 hetesen volt egy nagyon csúnya náthája, így veszélyeztetett, tehát lehet, h feltudja írni támogatással... úgy csak 4-5000/db.
És mondta, h még koraszültötteknek lehet így.. Szval nektek ez jár, mindenképp kérdezz rá ha nem mondta volna. :evil:

Zsu:
mi próbáltuk már a sexet. És nem fájt kicsit sem, semmi. :)
Anno Marci után kb 6 hónapig nagyon fájt, most semmi... bár akkor belül is repedtem sokat, most nem....
Szval hajrááá. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok Csajok

nagyon édesek a kiscsajok (Rami, Panka, Bibi, Majci, Nadin), Ádi (akinek boldog szülinapot kivánunk) meg az ikrek is zabálnivalók, Andi a szöveged nem semmi, bár ezt már tudtuk.

Mivel egész héten rohangáltam mint pók a falon gondoltam ma alszom egyet. A két fiú elég hamar el is aludt, aztán végre Betti is, de addigra Marcinak járt keze lába, nem szólt egy szót se, de aludni azt nem tudtam tőle, na aztén Barnu is felébredt. Erről ennyit.

Apától kaptam egy laptopot, igy bármikor jöhetek, de még nem találtam meg a felkiáltójelet.

Kaja? napi egy doboz csokismüzli. és már csak egy liter tej van itthon, kocsim ma nincs, baj lesz ebből

Ovi egyre jobban megy. ma már nagyon kicsit sirt reggel és az udvarra is kiment játszani, remélem hétfőre nem lesz visszaesés

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hahó!!!

Szokás szerint megint csak gyorsba...

Egy videó Molliról...a végét kicsit már unta,mert anyuci későn kapott észbe,hogy fel kellenne venni vidióra!!

http://s58.photobucket.com/albums/g249/ ... ABA298.flv

ancsi26

Megvolt a séta, nem is mondtam, a héten minden nap sétáltunk, és Panka nem sir, alszik. Persze max 1 óra, ennyire van hitelesitve a drága, de már ez is valami. eddig mi nem sétáltunk, csak nagy ritkán, mert a pocakfájástól azt is végigüvöltötte :oops:

Hajni, Panka igazából Panna, csak hát valahogy becézni kell. Leginkább Panci Manó a hivatalos beceneve :lol:
Árkádozás?...De jó neked...én örülök, ha a Tescoba elmegyek, ha anyós vigyáz a csajszira.

Ciripke, megy majd ez az ovi, ne aggódj. Unokatesóm kislánya ugyanigy kezdte, mint te, ő is sirt, minden reggel, majd megszakadt a szive. Aztán a 2. héten már a kiscsaj kunyerált, hogy hagy maradjon alvás után játszani. :lol:

Panka akkorát rottyantott a pelusba, hogy ki se merem csomagolni...na összeszedem a bátorságom :lol:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Felkiáltójel nem Shift+F4?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

ja, egyszer már nálunk is volt táma, és tényleg anno fél évig nagyon fájt pedig császár volt, de most nagyon jó volt

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

tényleg az! köszi!
Marci múlt hétfö óta nem kakilt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Macsek : anyós nagyon rendes igazi anyós nem kell csalódni!

Mi nagyon joban vagyunk anyósommal én főleg ha ritkábban találkozunk az a baj ,hogy ő szeret minden tudni és adja tovább a sogórnőimnek meg szeret anyáskodni!
Nekem meg nem kell van nekem anyukám!Mikor hazajöttünk 2-3 hétig minden nap voltak nálunk hát nem mondjam ,hogy untam őket! :oops:

Hát a szexről én nem féltem tőle sőt még jól is esett nagyon!Érzékeny még de rosszabbra gondoltam!

Timi: fájt mikor rakta fel a doki a spirált?

Nagyon szépek a babák(mindenkinek szól)

Voltunk ortopédiám mi is szerdán minimálisan még kötött a bal oldala a lánykámnak tovább kell még tornáztatnom ennyi hála!
Megyünk szerdán megint most meg fejlődés neurologiára !Remélem ott is minden rendben lesz!Oda azért kell menni mert beteg volt bent a lányzó!( felsőlégcső hurut)

Kép
mogyoland

Kösz mindenkinek mindent. Szerencsére az orrfolyáson kívül nincs semmi baja Pankusznak, de ez is olyan rossz, alig kap sokszor levegőt :( . Orrszívózom, de nem porszívóssal, hanem Pesztonkával, ami még a Bencéről maradt ránk :) . Egyébként sokat tüsszent, és akkor sok kijön :). A tegnapi naphoz képest ma nagyon jól viselte, délelőtt a karomban ( :? ) aludt egész nagyot, délután pedig a babakocsiban. Isteni idő volt!!! :D

Én anyósom is csinált töltött kápit, meg paradicsomos kápit is... :evil: Na akkor kicsit berágtam, pedig egyébként nekem nincs semmi bajom vele, sőt...többet segít, mint a saját anyám, pedig anyám itt van, anyósom meg 50 km-re... :cry:

A masszázst én is próbáltam, könyvből, de Panka annyira csikis, hogy amikor a hasát és a mellkasát massznám, dobálja magát jobbra-balra :lol: :lol:.

Babócák gyönyörűek!!! Rakok fel és is a kis takonykórosról :roll: .

Szex: Bencével sokkal jobban és tovább fájt. Most: 2 héttel szülés után rámásztam apára (persze nem szó szerint), mert tomboltak bennem a hormonok :oops: . A 6 hetes kontroll után azonnal belevágtunk a teljesbe, kicsit fájt, de jó volt. Másodszor már nem fájt, de most annyira nem tombolnak... :roll:

Kép
dettyk

Zsú, édes a kis PankaPunk :-) (mérleges kép)
Detty, dettó :-)
Rami tündérien mosolyog, Ádi meg a kis csókos szájával, meg kell zabálni. Bibus és Majci édesek nagyon, az ilyenek láttám sejtem, hogy azért be kell vállalni kistesót, remélem idővel megszépülnek bennem a Nadinnal töltött első négy hét "viszontagságai" :) A szülés már megszépült legalább :D

Én még nem voltam 6 hetes kontrollon, addig nem merek :oops: Hétfőre van időpontom, remélem nem kell megint lemondanom. Bár a hormonjaim elég lanyhák, inkább azért várom most a kontrollt, hogy tornázhatok-e már, mert nagyon rám fér :oops: Azelőtt rendszeresen futni jártam itt a dunaparton, de ezt a szopi miatt most biztos nem lehet.

Tegnap elautóztunk megint anyukámékhoz kettesben, nagyon jól sikerült, még tankoltam is, meg bementem egy bababoltba járókát nézni, láttunk 15e-ért kerekes állítható magasságút. Meg édes kis plüss melegítőket. Bár én egyelőre még csak body+rugit adok a csajra, nem divatozunk, semmi harisnya+szoknya vagy gatyó+kardi együttes :oops:
Kutyánk viszont írtó kíváncsi Nadinra, de egyelőre nem akarom összeengedni őket, mert Mírus ekkora :oops: :oops:
Kép

Apuka tegnap céges bulizott, így egyedül fürdettem és altattam este, és a csaj aludt 20-tól 24-ig, majd tovább 2-ig, itt hazajött Csabi, volt 1,5 órás vigadalom, aztán még most is alszik :lol:

Macsek, írtó jó, hogy nincs tv. Nálunk van ugyan, de én azóta nem néztem, hogy Nadin megszületett. Előtte sajnos sokat tv-ztem, már utáltam is magam miatta, de most itt van helyette a net :lol: remélem nem leszek függő :shock: Háttérzajt azért kérdeztem, mert Raffai szerint tilos, én viszont úgy érzem kell valami nyüzsi, hogy tudja nappal van....

Timi, Ancsi, sajna nem tudok videót nézni :cry:

Ciripke, ügyes Barnu, nem lesz hétfőn se sírás biztosan. Kaki???!!! Halványan írom, kérdezd azért meg a dokit. Az már majdnem két hét, nem? Lehet, hogy változott a tejed összetétele, és most ennyire megemészti??

KépKép
kertikiri

Jó reggelt!
Aludtunk éjjel :!: , bár reggel újra az orrszívóval kezdtük :( . Nagyon hősiesen viseli a kiscsaj, sírdogál, persze, de esküszöm olyan, mintha tudná, hogy jobb lesz utána :o .

Háttérzajról annyit, hogy szerintem KELL! Legalábbis nekünk biztosan: Pisti egész nap dolgozik, Bence suliban, képzeld el, hogy síri csend legyen itthon...meg is bolondulnék...Panka is szereti a rádiót, arról nem is beszélve, hogy sztem már most megalapozhatjuk a picik zenei ízlését :wink: .
dettyk

kertikiri

kedden voltam receptért és megemlitettem neki, de azóta megint lassan eltelik egy hét, viszont kedden úgyis megyünk oltásra. Pukizgat, de sosem sír, nem szenved!

Háttérzaj: naponta egyszer villám mcqueen, minimax, kocsiban halász judit vagy rock/metál. Ő a mi gyerekünk, 9 hónapig ezek voltak a háttérzajok, most változzunk meg az ő kedvéért?! Minket dobott ki a gép számára, rosszabb is lehetne nem? Az ember nem ülhet otthon a 4 fal között néma csöndben. Na úgy írom ezt mintha annyit lennék otthon főleg egyedül, de ez másként lesz, az ovi miatt. Tegnap pl DVD-T NÉZTEM! EGYEDÜL! na jó babbabával (mert otthon igy hivjuk szegényt).

Na, mi is jól kezdtük a reggelt. Barnu valami oknál fogva éjjel levette a pizsialsóját meg a pelusát. És 6-kor bepisilt, de úgy hogy szinte az egész a babán landolt, a hálózsákja tiszta pisi lett. Szóval hajnalban mentünk fürdeni! Velem aludtak mert Szabi este elment próbálni a zenekarával és baromi későn jött haza, Marci persze véletlenül se aludt, nekem meg muszály volt hajatmosni, mert ma dolgozom. Aztán beültettem az autóshordozóba és kibírta a fürdést.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Ciripke: kaki nélkül ennyi idő már nagyon sok :shock: . Hőmérőzés?

Kertikiri:nem mondom, méretes a kutyi. Nem hinném, hogy baja lesz Nadinnak, ha a kezedből látja egy pillanatra. Ha nem mutatod meg őket egymásnak, még inkább kíváncsi lesz a kutty és nem fogja érteni, ki is Nadin. Persze, csak egy pillantás, még nem szimat és ilyesmi. Nekünk 2 cicánk van és mikor hazajöttünk a kórházból, mindjárt bemutattuk őket egymásnak. A gyerekszobába nem mehetnek, gyerek mellé nem fekhetnek, csak megszagolhatják. Egyedül velük soha nem hagyjuk Ádit. És egyáltalán nem vettem észre,hogy idegenként kezelnék és nem is bántják.
A háttérzaj meg miért is nem kell??? Akkor honnan fogja megismerni a kicsi a világot? Egyébként meg az értelmi fejlődéséhez elengedhetetlen a hang inger. Nomeg nem is lehet fojton csöndben lenni. Nálunk vagy a tévé szól, vagy rádiót, vagy komoly zenét hallgatunk. És nálunk suttogni sem kell, ha elaludt Ádi.
Mogyo: elhiszem,hogy zavaró volt pont az első időkben,hogy mindig ott lógtak anyósék. Mi 2 hétig SENKIT nem engedtünk a lakásba. Utánna jöhettek csak a nagyszülők, késöbb a barátok babanézőbe. (volt is sértődés)
Tényleg ám! Láttunk rólad fényképet? Ágikáról és apájáról igen, azt tudom.
Detty: milyen kis séró báró Panka. Szegénykén látszik, hogy náthás. Jobbulást neki és egy hős a lányod, hogy így tűri az orrszívást.
Ancsi:aranyos Molli baba, ahogy jár keze lába :D
Zsu: Panka nem alszik ha sétálni viszed? :shock: Ha teli pocakkal mentek, akkor is sír egy óra után?
Hajni: nagyon nagyon ügyi vagy! El sem tudom képzelni, hogy lehet 2 gyerekkel ennyire mobilis vki.
Öltözködés: itthon rugiban és bodyban van Ádi. Az elmenős ruci meg kantáros naci, kardi, vagy pulcsi. Még csak 2 kantáros gatyója van, de ha meg kell jelenni, szeretném már " nagyfiúsan" öltöztetni.
Olyan édi azanyóstól kapott terep színű kantárosában :lol:

Ebéd ötlet: rakott krumpli
Na el főzni :arrow:

Kép
Kép
gabcii

Sziasztok!

Nagyon arik a gyerkőcök... az én picim még olyan csöpp... és még igencsak sírós... már nézelődik,meg mosolyog néha... meg gügyörészik... de nem fordul meg, és hason továbbra is utál lenni!

Andi, Petra tuti anyásodik... a másfél óra evés gyanúsan komfort ciczést takar! :lol:
És rájöttem... nálad az is nehézség, hogy egyszerre kellene, hogy mindkét gyerek átaludja az éjszakát (vagy annak egy hosszabb részét) tehát nehéz ügy (gondolom egymás szirénázására felkelnek).

Ciripke, multkor azért nem mentem be hozzád, mert elvileg délelőtt voltak itt redőnyösök, de persze, hogy tovább tartott. Jövőhéten hogy leszel bent? (bár már nem ígérek semmit!)

Zsu, akkor lassan tolhatjuk együtt a babakocsit, ha már Panka is elviseli! Tényleg masszázs nem érdekel? (Mert egy emberért nem bizti hogy kijön, de mondjuk mi 2-en összeállhatunk, ha gondolod!)

No jól telt anyóssal a hét, komolyan mondom ő volt (a párom és anyukám volt még velem) az aki leginkább körbeugrált és mindent elém tett! (anya is, csak ő néha annyira unokázot... a párom is segít, de ő meg nem nő, tehát a nyüszijeimet nem érti)
Ésss nem akart mindenbe beleszólni, sőőőőt... no tehát nálam nuku anyóspara és nagy a cimbiség!!

Ja és kaki: tegnap óta javulgat... aranysárga és sűrűbb.. napi 5-6x van és még mindig fáj neki... de 3 napja volt olyan is, hogy :shock: :shock: :shock:
Dorka felsírt a babakocsiban (nappal csak ott tud aludni, de ott annyira, hogy magától szerintem fel se kelne), jól meg is lepődtem... gondoltam éhes... evett is de sírt tovább... majd látom, hogy tekereg... hasmasszázs...
Én úgy csinálom, hogy malomkerék 6x (lefele a hasán az ujjam), óra körbejár 6x, láb feltol 6x és ezt ismételem 2-3x....
No MINDEN lábtolásnál FOLYT a méregzöld VíZ állagú kaki... rengeteg!! :twisted: :twisted: :twisted:
Konkrétan ki kellett belőle pumpálni!
Anyósom mondta is csütörtökön az első barnás kakinál, hogy ő vasárnap óta csak zöld kakit látott addig (hígat, még hígabbat és leghígabbat)...
No remélem nem lesz több ilyen visszaesés... mert komolyan kezdtem már kétsébe esni, hogy ez már mégse normális...

Megpróbálok majd sűrűbben jönni, de így nagyon elrohant ez a hét....

Ja és Jolka adatokhoz: 6 hét 4120 g, cm-t nem tudom

MÓNI???? Mi van már!!!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Csatlakozhatom hozzátok?
Nekem is 2007 őszén született kisbabám van :lol:

Viki 2007.10.15-én született, a kiírt időpont előtt 1 nappal, 3450g-mal és 51cm-vel.
Elég sokat vártunk az érkezésére, 3.IVF eredményeként lettem kismami.

Nagyon édesek a babáitok!
Vendég

Ciripke, az azért durva, hogy múlt hét hétfő óta nem kakilt...hova lesz az a sok kaja, amit megeszik??? Szerintem is lázmérő, vagy én nyomnék bele egy kis Mecsek teát, az hajt a kamilla miatt!

Detty, Pankának jobbulást!!! Jó a Pesztonka orrszivásra? Mert én is kaptam egyet, de mellszivásra szart sem ér. De majd ha kell, én is kipróbálnám orrszivásra, talán barátibb, mint a porszivó, bár azzal sincs gondom. De inkább ne is legyen rá szükség!
Panka cuki baba, tényleg látszik a kis drágán, hogy beteg :(

Kertikiri, nagyon szép a kutyátok, imádom az ilyen nagy kuttyokat!
És melyik bababoltban voltál? Mert ez az ár nagyon jó!
Pankám haja meg néha igy áll, csuda tudja miért, alig van haja, de az is égnek áll :lol:
Nálunk is csak rugi+body, van egy cuki kord kertészgatyója, de az is kapcsozható alul, mint a rugik, vagyis ugyanolyan kényelmes. Egyszer adtam rá egy gatyó+felső együttest, mert éppen nem volt már más, de nem volt kényelmes, állandóan a nyakában volt a felső és huzigálni kellett, szóval én nem kinzom.

Háttérzaj: mi hallgatjuk a Timitől kapott CD-ket, én szeretem, szoktam vele énekelni Pankának (szegény :lol: )

Gabci, mostmár alszik Panka séta közben, csak mig nagyon hasfájós volt, addig nem aludt még a babakocsiban sem. De mostmár ok.

Szóval akkor mehet a szex :lol:

Kérdések:
Otthon játszás és etetés közben ti takargatjátok a lurkókat, vagy elég a body+rugi? Én mindig takarom, mert félek, hogy megfázik, de igy nem tud olyan jól mozogni. Szerintetek nem kell? Elég a ruha? Nálunk 22-23 fok van a lakásban.

És van valami jó pelusötletetek? Panka most kb 4,6 kg, Libero Minit használunk, de nem feszül a combján és kifolyik minden :evil: Tegnap kakilt egy nagyot és valszeg pisilt is egyúttal, és minden olyan lett, body, rugi, még a lepedő is. A Libero Newborn nekünk nagyon bevált, de a Mini nem jön be. Ha jobban megszoritom a ragasztópántot, akkor meg szoritja a hasát. Lehet, hogy nagy a hasa??? :lol: :roll:

Timi, azt a biztonsági kádas ülést már 2 hós korban lehet használni? Nem csúszik ki belőle?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Gabcii, igen bevetettem már a hőmérőt többször is! Csak azért nem aggaszt, mert olyan nyugodt. Vegyek szerintetek szélcsövet?

Jutta! Gondoltam én, nem egyszerű az élet! Jövő hét: szerda du., péntek de., szombat

Viki! persze, hogy szívesen látunk! Képeket raksz fel?

Detty! Akartam már kérdezni, hogy nagyfiad ovis még? Képet nem kapunk róla?

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Tényleg, Móni, mi van? Remélem csak nincs időd ránk :roll: Azért csak egy jól vagyok erejéig bejelentkezhetnél!!!

Jutta, Panka is utál hason, lilára sirja magát, pedig most tornáztatnom kell, mert nem tartja rendesen a buksit. 2 hetesen 5-10 másodpercig is tartotta, ki is volt akadva a dokinő, de most ellustult. Dokinő szerint azért, mert állandóan ölben cipeljük. Köszi, ha fáj a hasa és sir egész nap, csak nem hagyom sirni :evil:

Közös séta ok, bár egyikünknek mindig autózni kell, igy már bonyolultabb :roll: Nekem a védőnő megmutatja a masszázst ingyen, úgyhogy köszi.
Kaki elemzés nagyon kimeritő volt :lol: :lol: :lol:

Anyós nálunk is sokkal nagyobb segitség, mint anyukám. Mindenben támogat, körülugrál. Ha itt van, csak az a dolgom, hogy szoptassak és babusgassak. Ha sir Panka, már át is veszi. Mos, vasal, takarit, tápit készit, szóval egy angyal! Remélem jön megint hamarosan :D Anyukám meg mindenre ingatja a fejét, meg hümmög, hogy igy nem jó, meg ők másképp csinálták. Na mindegy, már nem is mondok neki semmit. :?

Viki, üdv a csapatban, szépen bővülünk :D Irj magadról is és tegyél képet a kis Vikiről. Jól gondolom, hogy Te is Viki vagy?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Kép Kép
Vendég

Szóval Anita és nem Viki :lol:
Kis Vikinek milyen szép haja van és milyen édes nagy szemekkel nézeget! :wink:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Sikerült :lol:
Vendég

Dzsuzsa
:lol:
Én nem takargatom állandóan Vikit. Sokszor csak egy body van rajta itthon. Inkább a fűtést kapcsolom feljebb. Olyan 23-25 fok van a házban. Én nagyon fagyos vagyok.

Pelenka
Mi Pamperst használunk.
(és még textilpelust--a csípője miatt kell, hogy terpeszben legyen a lábija)
Vendég

Viki, és jó a Pampers? Nem folyik ki a cucc oldalt?

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

sziasztok

már megint olyan fos napom van :-( Maja totál kikészít már túlvagyunk a seggrepacsin sőt kapott vizet is az arcába mire észhetért,elkeserít nagyon,hogy ilyen :-(

Mogyoland
fájt aspirálozás,amúgy is fáj még ott lent midenem,nem kívántabb különösebben a turkálást meg a hideg műszereket,meg a kibe sétáló műtősfiúkat se :evil:

Zsu
Panka nagyon cuki :-) neki is egyedi sérója van

a maci elvileg újszülöttkortól való :wink: Bibusnak bejön

Anita
üdv

mennm kell
Vendég

A pampersnél nálunk a hátán folyik ki a pisi, nagyon utálom. Nekem jobban bevált a dm-es babylove 6 kg-ig. Viszont már megvettem a következő méretet is, mert elértük az 5,5 kg-ot :-)
Nadinra egy hadseregnyi ruha sem elég, van hogy napi 4x öltöztettem át a pampers pelusban, a dm-esnél jóval kevesebb a balesetek száma. Mondjuk Nadi combos, ott talán azért nem folyik ki :-))

Anita, üdv! Tényleg minden topicbaba gyönyörű, Viki is nagyon szép :-)

Nálunk 21 fok van, néha 22. Ha 22 akkor már nyitom is ki az ablakot :roll: De nem taknyos Nadi, gondolom ehhez szokott. Takarni csak akkor szoktam, ha elalvóban van, ill ha alszik. De fülledt melegben és párában nem is tud jól aludni, ő is kint a teraszon vagy a babakocsiban szunyálja a legnagyobbakat.

Zsú, Míra egy német dog - amerikai bulldog keverék. Befogadott kutya, nagyon rossz körülmények közé született szegény :-( Imádjuk, egy kis bumfordi óriásbébi :-)

KépKép
kertikiri

Anita: üdv itt nálunk! Tényleg mennyire bővülünk. De jó :)
Édes nagyon Viki. Micsoda sérója van minden kislánynak.
Jutta: ez jó hír,hogy Dorka alakulgat. Valszeg táplálóbb a tejed és nehezebben emészti, ezért ennyire pocakfájós és furcsa kakilós.
Zsu: Huggies? Pampersből a 2-s. Ez asszem 6 kilóig van. Mi már hármast használunk, ami 4-9kg ig jó. Hát... jobb volt a 2-s, de már kinőttük ugye. A Pampers és a Huggies is zselés, nehezebben folyik ki a cucc belőle. persze ha méretre is jó.Nem lehet, hogy nagy még Pankának a pelus, azért nem okés?
Nálunk is kb 23 fok van. Nem takargatom Ádit, csak ha alszik.
Timi: mit alkot már megint harciMajci?
Ciripke: a szélcső a pukit "csalogatja" inkább. Sztem a kaki gondok miatt fölösleges ha a puki megy. Inkább itasd sokat kamillatea vagy Zsu ajánlotta a mecsek teát, vagy édeskömény tea.

És itt egy kép neked Zsu és Andi. Ugye Ádika nem is sírós és még alszik is... :wink:

Alvó Ádi, fáradt Anya:
Kép

Kép
Kép
gabcii

Zsu!

Most tűnt fel! Panka szájából nyálcsomó lóg a böfis képen? :lol:
Tényleg csuda haja van neki is :)

Kép
Kép
gabcii

hi
voltunk plázáni:-)

Gabci
Majci totál csőd,ill. én vagyok az.Úgy érrzem nyalom a kis fnekét minden tekintetve és ha mintha csak az lenne a célja hogy engem idegeljen.Tegnap is meg ma is.Ma épp neki szóda kell,mondom neki itt van gyere töltök,nem őneki a konyhából kell szóda,nem mondom itt aszóda nem érek rá ha szomjas vagy megiszod.Nem.És ekkor elkezd visítani,megfeszíti magát és elindul neki a hangya.Kitöltöm neki a szódát feszítés,ordítás NEM KEEELLLL mondom akkor nem iszod meg-MEGISSZOOOM ordítva,azt se tudja mit csinál,aztán elkezd verekedni,tombolni ilyenkor szokok begurulni mivel akezembe votl apohara gondoltam képen borítom,egyszer bejött na most nem,hiszti tovább ezerrel.Gatya le és seggre pacsi.Ettől lenyugodott,már a szobazárka se segít neki,én már esküszöm nem tudom mit csináljak vele,totál csőd :-8

nekemnagyon teszik ez a kép,nagyon szépek vagytok rajta

Kertikiri
a csöppség közelébe szerintem ne engedjétek a kutyát,megszagoltatni vele aztán kész.Én nem bízom bennük amióta heccből támadás áldozata lett a kezem

Pelus:mi csak huggis,elötte volt pampers ,de kifolyt mindig,most kezdjük a 3as méretet Bibikén,a 2es már szorítja a lábát és alig tudom rajta betépőzárazni,hogy kényelmes legyen,egymáshoz mértem őket kb egy cmel nagyobb,úgyhogy nem nagy különbség van köztük.De nemsokára élesbe tezsteljük.

Anita
csak body?
nagyon édes a csajszid :)

Anyós-anya
anyám eljesen kikészít,nem a babával abba nem szól bele,sőt nagyon rosszul esik,hogy nekik még mindig csak Maja körül forog a világ :-(
De Majával kapcsolatba egyenesen az örületbe kergetnek.Miért nem adok rá harisnyát,ha harisnya van rajta mért nem két nadrág,mért nem szik többet?mert ez nudli,mért van a polc ott ahol van,mert beüt magát,mért van ott a szőnyeg?mert ott elesik,mért esik el az udvaron,meg ilyenek :evil:
Anyósba zat bírom,hogy mindig emlékeztet hogy anno azt mondtam az én gyerekem nem lesz hisztis :-)
és a szoptatási tanácsait is mindig megszívlelem :lol: igaz az életbe nem szoptatott,de mindig mondja a frankót :-)
de nagyon nem szól bele smmibe.

Jutta
jujj
ez a zöld kaki nem túl szépen hangzik :roll:

Ciripke
én megkakiltatnám,én úgy tudom 5 nap egy hét ami kimardahta kaki nélkül.
Vendég

Takarítani akartam, mert tegnap ment el a festő, erre a délelőtt a főzéssel ment el, délután pedig órákig sétáltunk, mert Panka elaludt a babakocsiban, és nem volt szívem hazahozni (ha megáll a kocsi, általában felébred :roll: ), és különben is olyan isteni idő volt!!!

A Pesztonka fejésre nekem sem ért sz*rt sem, de orrszívónak bevált.

"Közkívánatra" íme Bence, aki szeptembertől iskolás, és eddig nagyon ügyes :lol: :

Kép

Kép

Pelusban nekem a Libero jobban bevált, és a DM-es pelus is jobb, mint a Pampers. Abból nekünk is kifolyik a hátán MINDEN :oops: !

Szia Anita! Viki is szép kis hajasbaba!

Timurr ne aggódj Maja miatt. Anno én is eljátszottam ezt Bencével, szerencsére egy ideje már nem kellett hideg vízhez folyamodni :lol: , kinövi 8) .

Köszönjük mindenkinek a jó kívánságokat, úgy látszik, hatnak :lol: !
dettyk

Kedves Édesanyák, Édesapák!

Ezúton szeretném megköszönni bizalmukat azoknak a kedves látogatóknak, akik már írtak. Bízom benne, hogy sikerült megfelelő lelki támaszt nyújtanom azok számára, akiknek erre volt szüksége, és megoldást találni és kivitelezni azt mások esetében.

Továbbra is várom leveleiket a pszichotanacs@freemail.hu címre. További információkat a www.pszichologia.mlap.hu oldalon olvashatnak. Újabb értékes, érdekes gyerekdalok stb. kerültek feltöltésre a www.pszichologia.multiply.com oldalra – érdemes ellátogatni és kinek mi tetszik letölteni.

A legjobbakat kívánva: Nisreen
nisreen

Sziasztok!

Üdv itt Anita!

Kaki: nekem azt mondták,hogy 3 napig nincs akkor még nincs probléma!

Kép

Ez jó lesz róllam!

Most nállunk az az újdonság ,hogy bekapja az egész öklét és képes meghányatni magát!
Meg sikongat! :shock: :lol:

Kertikiri: szupi kutyátok van nekünk is van 4 már az első nap a Párom bemutatta a kutyáknak messziről megszaglászták .És tudják hogy hozzánk tartozik úgymond egy "új falkatag".

Nálunk Ágika nincs megfázva de szinte napota egyszer leszívom az orrát !Tisztul ő is mint mi is!

Hát kontrollon én sem voltam még mert hol abbahagyja hol meg visszajön hát igy hogy menjek el de talán a hétre bejelentkezem!

Pelus: én liberot használok és elégedett vagyok vele!Abból is nagyobbat vettünk ma neki.A tesco színest is nagyobbra kellet ,hogy cseréljük mert már elszoritotta a lábát igy tehát hivatalosan is már nagyobbat használunk! :D

Kép
mogyoland

nállunk rugi meg bady van!Én is egy vékony pléddel takargatom!

Kép
mogyoland

Dettyk

köszi,mikorra növi ki??? én is ebben bízom úgy szeretném "visszakapni" az én csak néha hisztiző lánykámat,annyira rossz érzés ,hogy iyenekhez kell folyamodnom,de sehogy se hagyja abba :-(elképesztő mit letud vágni

Bence nagyon helyes kispasi :-)

Mogyoland
szépek vagytok :-)
nektek milyen kutyitok van(nak)?

ököl nálunk is bejátszik :-) újabban azzal alszik el lerakom hasra cummog rajta (gondolom az újját nem találja,az lenne csak jó móka)
Vendég

Van kettő border collienk meg kettő foxterrierünk!

Kép
mogyoland

Szépek a topikbabák, és végre anyukákat is láttam!

Zsu: Panka kis bugyborékoló, egyemmeg!!! :D

Timi! Kitartás, remélhetőleg nem tart örökké.

Anita: üdv itt, Viki és Vili egy napon születtek :D

Itt majdnem mindenki hajasbaba, Vili szinte már olyan öreguras, felül nincs haja, csak oldalt :shock:

Ma estére vhogy elkedvetlenedtem. Nem tudom, h amit csinálok, jól csinálom-e... Szóval a szokásos. Pl mi nem fürdetünk minden nap, mert Vili utána iszonyúan ordt, és olyan mintha kínoznánk. Erre egy ismerősöm tökre kiakadt... Hogy így hogy lesz napirend, az ő gyereke neeeem sírt. Hát Vili öltözködni is utál. Az övé nem. :evil: És alszik napközben??? Akkor éjszaka hogy fog?? Egy hat hetes gyereknek szerintek egész nap pörögnie kéne??

Meg az aktív időszakok néha még mindig elég nyekegősek, úgyhogy nem tudom, h elég inger éri-e őt, aztán ha nem, akkor lehet, h nem lesz normális? Játék, nézelődés max 20 perc, aztán csak büfipózban szeret nézelődni. Ez ok egy hat hetestől??? Erre lsz írjatok vmit, mondjuk tapasztalatokat v ilyesmit.:(

Anyós téma: ma tisztába tette Vilit, de anélkül, h közölte volna velem, csak nekiállt vetkőztetni. :evil: :evil: :evil: Ja, és a bablevest csak Noldinak főzte, és szálljunk bele a karácsonyi menübe...

Háttérzaj: szerintem is kell. Mondjuk nem a Resident Evil, de vmi kell, nekünk anyukáknak is!!!

Kriszti: én azért sok filmet néztem ám, talán túl sokat is! Csak mindet a számítógépen:) az az előnye, hogy nincs kapcsolgatás, de egy csomó sorozatra rákattantam, amiből mostanra csak a NY helyszínelők maradtak.

KépKép
1macsek

Pár friss kép :D

Kép a madárpók visszaköpi táplálékát Kép gondterhelt újszülött öltöztetés után Kép hajasbaba light

KépKép
1macsek

Sziasztok!

Ciripke:
én is megmutatnám dokinak. Bár anyatejeseknél azt mondják, h belefér 1 hét, bár ez már lassan kettő. :shock:

Macsek:
és tudatosan nincs tv-tek? Soha nem is volt? Vagy a gyerek miatt?
És ne depizz. A csajok tudják, anno leírtam, h az én Marcellem miket művelt. :( Kiz izelítő: napi 3x 20 perc alvás, napi 20 óra üvöltés, nem evett, álmában tömtem bele a tápszert.. fürdést végigüvöltötte stb.....
És kinőtte, szval fel a fejjel..
A napirend meg.. Hát nem a fürdésen fog múlni az fix. Nálunk már kb. van, de Lilla alakította úgy... Marcinál még 5 hósan sem volt.
És neki ekcémás a bőre, így kicsinek nem is szabadott fürdetnem naponta... Szval nem ezen fog múlni...
Most is van, h későn érünk haza, vagy valami akkor simán nem fürdetem meg Lillát. :oops: Bár ő imád, de iylenkor önző dög vagyok. 8)

Gabcii:
rutin. :) Majd a másodiknál Te is rugalmasabb, mobilisabb leszel. Nézd meg Ciripkét, Ő hárommal csinálja. :wink:

Timi:
kitartás Majához. :oops: És hidd el kinővi. Bár ez engem sem szokott vigasztalni mikor hiszti van. :evil: :evil:

Jutta:
Te figyi, én nem akarok beleszólni, de ez a kaki izé nem normális.
Ilyesztegetni sem szeretnélek, de nálunk is ez volt anno. Bár ennyire nem durva, csak kaksi minden pelusban és hígabb.
A doki tejallergiára gyanakodott, de nem az volt, hanem valami Camphylobakter nevű bigyó....
Most nem azt mondom, h nektek is ez van, hanem, h nem normális ez a dolog. :(
Esetleg próbáld meg, h nem eszel semmi tejterméket és akkor is van e. :roll:

Háttérzaj:
nekem itt van Marci, elég az. :) :twisted: :twisted:

No megyek, vár a mosogatás. :arrow:

Kép
Kép
h@jni

Hajni, most aztán jól ráijesztettél szerintem Juttára, a vasárnapot tuti parával tölti...nem emlékszel, hogy ő a paragép társam? :)

Gabci, most már le se tagadhatod, hogy Ádi minta gyerek...csak mosolyog és alszik :lol:

Macsek, hát ezek a képek, jót röhögtem, nagggyon cuki Vilko, vicces sorozat :D
És no para!!! Tök normális, amit leirtál. Nálunk Panka az első 6 hétben egy percet sem aludt napközben, na jó néha 5 percet :? Üvöltött reggeltől estig, ezáltal napirend nuku, megnyugtatásképp állandóan evett, szóval kész csődnek éreztem magam. Azt tudtuk, hogy a hasfájástól van, de akkor is szar érzés volt.
Minden gyerek más. Jolka Ákosa pl végigalussza a napot és az éjszakát is, tündér baba. Ha visszaolvasol a topicban azokra az időkre, amikor a babcik születtek,ill az utána lévő néhány hétre, hát találsz érdekes dolgokat. Sokan küzdöttünk/küzdünk hasonló dolgokkal, mint Te.
És az ismerős meg bekaphassa... :wink:

Kertikiri, én is nagy kutyabarát vagyok, a mostani kiskutyám is befogadott, ő kóboreb volt, a szemem láttára ütötte el egy autó. Már 13 éve hűséges társam :) És múlt karácsonykor befogadtunk egy kóbor rotit, fél évig nálunk volt, mert csak akkor találtam neki gazdát.
És nagyon szép tőletek, hogy befogadtátok ezt a nagy laklit! Biztos nagyon hálás!

Timi, remélem azért a plázázástól jobb a kedved! És mit vettél? Remélem meglepted magad valami széppel. A nők lelkét az nagyon helyre tudja tenni :wink:
Maja meg majd tényleg kinövi, csak győzd kivárni :)

Köszi a pelus tippeket, vettem Huggies-t. Majd meglássuk!

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Ja, Mogyi, még neked akartam, hogy nagyon helyesek vagytok Ágikával :wink:
Panka is eszi az öklét...ez miért van? Én mindig azt hiszem, hogy éhes, de nem merek neki többet adni, mert a dokinő igy is lecseszett, hogy túl sokat eszik a gyerek :roll:

Zsuzsa

Kép
dzsuzsa

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?