Új privát üzeneted érkezett!

Nati
Én is úgy tudom, hogy ha a kontrollcsík mellett halvány a csík akkor mostanában lesz ovud. Lehet, hogy holnap. Van görbéd? Feltehetnéd.

Kép
p__lilla
 
 


Kisvirág
Én is azt a bogyót kerestem és az első patikában volt is. De nem vettem meg, mert megvárom mit mond a doki a különféle bogyókra.
Tényleg fura, hogy ennyire feszülget a hasam és most a jobb oldalon érzem. Lehet tényleg csinálok holnap is egyet Muffin. Köszi a tippet.
Tegyél fel minden héten pocifotót. Olyan jó látni, hogyan növekedik.

Én most kezdek el parázni, hogy végre elhatároztuk, hogy legyen baba. Félek a szüléstől, attól hogy nehogy elveszítsem az első 12 hétben, hogy minden rendben legyen. Még az sem érdekelne, ha végigrókáznám az első trimesztert. Csak a babával legyen minden rendben.

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla
Csinálok görbét, de semmi mozgás nincs még rajta. Mensi óta 36.6 átlagosan és persze a körül. De nincs kiugró hő. Jó lenne, ha volna ovum, mert akkor majdnem minden hónapban volna esélyem a kismamiságra. Remélem jövő héten a doki mindent tisztába tesz az aggodalmaimmal kapcsolatban. És utána hajráááááá!!! Mindent bele hancúr éjjel-nappal!!! :wink:

Kép
Kép
nati80
 
 

 
 

Sziasztok. Régen voltam mert mindig van valami.
Van valami jó hír? Valaki lett babás egy hét alatt? Nincs időm vissz aolvasni ezért kérdem .

Kép
csucsu05
 
 


Szép estét!

Magdolnam: nekem az elején sokat fájt a hasam. Nyúltak a szalagok. És hogy sokat jársz pisilni teljesen normális.

Erika: szép a görbéd.

Eszti: grat nektek!

Márti: mindent bele. Hajrá!!!

Csubi: apa nagyon félt téged és a babót is, és szerintem ő is fél egy kicsit. Légy vele picit megértő.

Pintyus: tény, hogy némely pasit frusztrálja ez a nagy tervezgetés. Főleg mert ti most kezditek, és lehet amúgy is elsőre sikerülne. Ha ne adj ég több hónapja nem jönne össze, akkor már ő is jobban megértene. (én már most is megértelek)

Andy: sajnálom a piri :( Mennek a drukkok és a gólyák ezerrel ebben a hónapban ;) Engem is szívatott a természet. 4 napot késett, ami nálam irtó ritka.

Nati: nálunk volt olyan patika, ahol még csak hallani se hallottak róla.

Bocsi, most csak ennyire futotta az időm.
Jó éjt.

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Csucsu!

Én sajna lemaradtam, sőt előbb jött meg, reggel majdnem bőgtem, de azért nem lehet munak közben.
Tanítok, matekot meg infót heti 30 órában. k...ra unom már
remélem szép karácsonyom lesz

Kép
andyfekete
 
 


Jó éjszakát mindenkinek!
Megyek aludni, mert reggel korán ébredtünk. Négy után szólt a telefon, rá van kötve az egyik épületünk riasztója. Azt se tudtam hol vagyok, ki vagyok és ki a franc hív. Bár én visszaaludtam, de azért nem volt nyugodt a reggelem.

Jó éjt!

Kép
Kép
nati80
 
 


Jó reggelt!

Kép
Kép
nati80
 
 


jo reggelt csajok!!!!!!

tednap megint nem volt már időm jönni aztán meg az álommano megkörnyékezett.........

Natasa:én is szerdán megyek dokihoz :lol: :lol: :lol: .reméljük jo hirekkel jövünk!!!!

Andy:ne keseredjél el,tudom először nagyon rossz amikor megjön de aztán napról napra jobb és indulhat a rajt :lol: .

jenny:jol gondolod a gép dolgot,én is ellene vagyok de ha mégis idecsücsülnek van nálunk egy szabály,délelőtt10percet és délután 10percet játszhatnak fejenként!!!!!vannak dolgok amibe nagyon szigorú vagyok,ilyen még azz esti alvás és hogy az asztalnál ülünk amég eszünk!!!!!!!!ebből nem engedek soha.na most biztos azt mondjátok hogy egy boszorka vagyok!!!!

jajj Jenny nagyon örülök hogy megtaláltad életed párját,ennél nagyobb ajándék nem is kell.én naponta áldom a sorsot hogy ilyen tündéri férjem van. :lol:pont olyan mint amit kislánykoromban megállmondtam!!!!!!!!!!!

Márti:nekem annyira fájt pé-kor a pocakom hogy már kezdtem azt hinni hogy nem is attól van.......de gondolom attól volt
:lol:

kismamik?????jol vagytok,én még mindig nem érzek semmi különöset,majd gondolom hogy ha a doki elmondja hogy minden oké akkor más lesz.bár van amikor picit émelygek ez akkor van ha éhes vagyok.akkor mindig mondom hogy jol van babauci mindjárt eszünk :lol:lehet elmegy az eszem mire megszületik
:oops:

Márti végül hogy alakult??,volt hancur nem láttam hogy irtad volna gondoltam rád!!!!!mert nekem is mondta a férjem mikor készitettük a vacsit hogy háááát jo lenne......akkor még tele voltam energiával de mikor oda kelett bujni én mondtam hogy háááát
:?
de mondta hogy nem gond pihenjek ha az esik jol!!!!!

próbálok napközben bekukksizni bár jo az idő lehet elvisszük a lurkokat valamerre ha más nem játszótér és egy nagy séta!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Natasa:még azt el is felejtettem irni hogy nekem is pé előtt nagyon egyforma volt a hőm már ugy gondoltam biztos nem jo a láznérő,atán egy szép napon megmozdult és irány a 37 :lol: :lol: remélem hogy lesz pé ebben a honapban is!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Manocska
Az előző görbéim is így kezdődtek, és utána volt kisebb-nagyobb kilengés.
Lehet felteszem mind a 3 görbém és össze lehet hasonlítani. Talán tudtok segíteni benne. Bár ebből a hónapból csak 8 érték van még.

Kép
Kép
nati80
 
 


szivesen megnézem,de annyira nem értek hozzá :? csak azt tudom hogy pé után fel kell mennie és 10-12 napig fennt kell maradnia.de lássuk!!!! :lol: sok görbe van a babatervezők.hu-n szoktad nézni???meg ott van akinek el lehet küldeni a görbét és az elemz.én nem küldtem el de gondolkodtam rajat :wink: .a dokihoz mindenképpen vidd el!!!!!!!
alig várom már a szerdát és utána kicserélem a vonalzóm is!!!! :lol: (remélem minden rendben lesz már nyugodtabb lennék....)

mano
manocska2008
 
 


Szisztok csajszik! :wink:
Elöször is jelentem: :wink: :wink: :wink:
Manó:
a tegnap elkaptam a párocskám :wink: , pontosabban ő kapott el engem,mert nekem délutánra elment minden kedvem úgy felidegesitet a két rosszcsontom :wink: , de hamarabb hazajött apa, még volt ideje egy kicsit lepihenni és utána elkapott Kép

na,de egy dolgot még mindig nem értek :roll: :roll: ma is csináltam egy LH tesztet és az is tök olyan mint a tegnapi. A control csik halvány, a második meg erősebb :roll: :roll: KI ÉRTI EZT????

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Sziasztok csajok!!!

Köszönöm a tippeket és a megértéseket, nem is görcsöltem rajta csak élveztem a dolgot. :P

A reggel volt hancur!!!!! Nagyon örvendek neki mert egy lépéssel elöbbre kerültünk a babához. Tudom tudom nem élem bele magam, de lenne egy nem igazan mindennapi kerdesem..... :oops: :roll: :roll: :roll:

De azt mondtátok hogy itt feketén fehéren mindent el lehet mondani, hát én most úgy teszek.

Párom miután ki engedi a kiskatonákat, én nem keltem fel mert egyesek azt mondták hogy fekve kell maradni, gyertyaba kell allni, stb. na én fekudtem nyugodtan, de azt vettem észre, és én mindig is ilyen voltam hogy ki lököm a katonákat magamból, pedig nem akarom , csak ugy ki folynak.... :oops: :oops: :oops: Tudom hogy fura kérdés, de igy hogy jutnak el oda ahova kell, ha én ki lököm őket????

Nálatok is igy van, vagy csak én vagyok ilyen furcsa teremtmény????

Ne haragudjatok rám ezért az abszurd kérdésért. :oops: :roll:
Vendég
 


Viszont a mai hőm igy néz ki:
Ezt fejtse meg nekem valaki LÉCCIII :oops: :wink: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


pintyus:nálunk is igy volt én nem voltam gyertyában csak,csak fekve maradtam egy darabig!!!!de folyt nekem is meg akkor is mikor mentem mosakodni,gondolom hogy nem mind indul a nagy utra csak a nagyrésze!!!többiek?????kiváncsi vagyok a véleményekre!!!!!!
irjál bármit majd kiokoskodjuk hogy mit lenne vagy hogy lenne érdemes csinálni!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


elindult felfelé!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

én is igy jártam az ovu teszttel ezért nem is vettem már a következő honapban,de van aki esküszik rá!!!!!nem értettem ezeket én sem.a hőd nem csap be!!!!!remélem emelkedni fog holnapra mégjobban!!!!!!!!! :lol:
örülök a hancurnak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ,én most orditottam ki magam a srácokkal mert mindig nyávogott valaki,most szépen pakolnak a szobába és megigérték hogy ma már nem is kell rájukszólni!!!hát kiváncsi leszek.......

mano
manocska2008
 
 


Szerintem a hancúr után tegyél kispárnát a popód alá. Akkor nem folyik ki egyből. Maradj úgy egy darabig. :D

Kép
p__lilla
 
 


Márti
Szerintem is megy fölfele. A pé előbb volt szerintem, mint ahogy az ovutesztet kezdted.

Kép
p__lilla
 
 


Pintyus:Mivel Nekem hátrahajló méhem van mi mindig úgy csinálzuk a babát, hogy apa hátulról jött belém, mert akkor tudnak a helyükre menni a kiskatonák.És amikor vége volt a hancúrnak akkor hozott egy párnát, Én a hátamra fordultam és betette a fenekem alá.Én így tettem fel a lábam gyertyába és Nekem csak akkor kezdett el kifolyni amikor felkeltem is indultam a fürdőbe.DE szerintem abban nincs semmi probélma, ha folyik, mert mind úgysem tud kifolyni,ne aggódj!!!!Az erősek eljutnak a célhoz és az a lényeg!!!!!!

Csubi
csubi
 
 


Márti:Örülök,hogy összejött a tegnapi hancúr!!!!!!!! :lol: Ígéretes a görbéd nagyon!

Csubi
csubi
 
 


Pintyus!
Végre valaki felvetette ezt a témát, mert engem is érdekelne hogy fekve kell e maradni. Én úgy gondolom, hogy mivel elég nagy erővel törnek a "felszínre" sokan közülük rögtön a méhszájhoz jutnak és ők nem fognak kifolyni. Ha belegondoltok, hogy akik nem akarnak gyereket rögtön felkelnek és mosakodnak, mégis sokan terhesek lesznek így is. Én tuti nem fogok azért fejenállni :lol: , hogy tuti mind benn maradjon.

Márti
Szerintem ha holnap még feljebb megy a hőd akkor úgy néz ki a hő alapján, hogy pénteken volt ovud. De úgy látom csináltál ovu tesztet és az + volt.
Akkor pozitív az ovu teszt, mikor a teszcsík erősebb vagy ugyanolyan erős, mint a kontrollcsík. Nekem tegnap halványabb volt.

Kép
Kép
nati80
 
 


Csajok! Engem az érdekelne hogy a fertilityfriend.com-on a kék pötty helyett, miért tesz kék vonalas fehér pöttyöt a hőmérsékletnél. Ez mit jelent?

Kép
p__lilla
 
 


Köszi a válaszokat! :lol:
aZ OVU TESZTET A 11. NAPON KEZDTEM(CIKLUSNAPON) ÉS ugy volt, hogy eleinte nagyon halvány, másnap erosodott picit, aztán még egy picit majd tegnap full piros a második csik, pirosabb és vastagabb mint a control csik, és ma megint pirosabb sokkal és vastagabb mint a control csik. Hát én nem értem az biztos. :oops: :roll:
A tegnap a jobb petefészkem fájt, ma meg a bal fáj... Lehetséges, hogy több pete ért meg????

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


csubi:nekem is hátrahajló méhem van :lol: :lol: én mi nindenhogy csináltuk aztán párna a popo alá!!!!!addig nekem sem folyt,csak mosdásnál!!!!!!valahol azt olvastam hogy 20percig kell fekve maradni hát én addig sohasem birtam......de azt tudom hogy valameddig mind fekeve maradtam mikor babát akartunk!!!!!!

Márti szurkolok a hődnek.heheheh!!!!!!!!!

mano
manocska2008
 
 


Lilla
Tedd fel azt a fertis görbét!

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti
Lehet tényleg, hogy két pé volt, de az is lehet, hogy ma hajnalban volt tüszőrepedésed. És azért erős még ma is a tesztcsíkod.

Kép
Kép
nati80
 
 


még az is lehet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: .bizzál a hődben meg hancurozzatok minden nap,ha van lehetőség!!!!!!!!!!és jön a hugica :lol: :lol: .

szerintetek igaz lehet az hogy ha a ball oldali petefészekből éri meg a tüsző akkor kevésbé van hányinger?????ezt olvastam a kismami könyvemből!!!!mert állitólag valahogy kapvsolatba van a májjal vagy mi.......

mano
manocska2008
 
 


még jövök csajok de most elmegyünk anyukámékhoz :lol:
süt finom sütit és megyünk kostólni
:lol: :lol: :lol: :lol:

mano
manocska2008
 
 


na én is olvastam dolgokat ezzel a témával kapcsolatban és a véleményem a következő: :lol: :lol: :lol:
Tehát, két egészséges párnál a gyertyázás fölösleges, mert a kiskatonák ugyis eljutnak ahova kell :wink: , jól mondta Nati :wink: ,de viszont ha már több hónapi próbálkozás után sem jön az eredmény, meg lehet próbálni ezt is, hátha ez besegit.Pl, hátrahajló méhszájnál segit ez, tudom biztosra.Nem egyet hallottam, hogy igy sikeredett...
No, meg van az is, hogy apácska katonáival van a gond, lassúak, vagy kevés van...akkor kifejezetten egy "lökést" jelent a gyertya póz.
De a minap olvastam valahol, már pontosabban nem is tudom hol, azthiszem az inszemesek topikjában, hogy nekik mostanság szigorú HASON fekvést mondanak a dokik, mert ugy pontosan oda folyik ahova kell a.... tudjátok mi :lol: :lol: :lol:
Na és az a természet rendje, hogy ha valami befolyik, az valahol ki is kell folyon, nem? :wink: :lol: és csak az ondó folyik ki, a harcias kiskatonák bent maradnak...
Ezt én igy tudom, lehet tévedek :oops:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti
Pontosan én is így gondolom, hogy csak az üres folyadék jut ki, hisz nem maradhat odabenn örökké, hisz akkor eléggé "megtelnénk" életünk során. :oops:
Lehet két hugit gyártotok a napokban? :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
nati80
 
 


Márti
a babatervezok.otthonán olvastam, hogy az előfordul, hogy 2 nap is + a teszt és akkor nem szabad a mérést abbahagyni, addig kell hancúrozni, amíg negatív nem lesz, sőt még aznap is, amikor negatív. Mert azon a napon van az ovu.
Inkább beteszem mit írt:
* Egy 28 napos ciklusnál érdemes a 10-12. napon elkezdeni a tesztelést. 1-2 nappal a tüszörepedés elött a szervezet hirtelen és rövid ideig nagy mennyiséget termel ebböl a hormonból, amit az ovulációsteszt kimutat. A teszt csak 1-2 napig lesz pozitív: 2 napig abban az esetben, ha a termelödés fel- és leszálló ágát is eltaláltad. Az ovuláció az utolsó pozitív nap utáni napon van (tehát azon a napon, amikor a teszt elöször újra negatív). Szeretkezni már elötte kell, mert a petesejt nem sokáig megtermékenyíthet (6-12 óráig, bár tovább is életképes, de egyre romlik a minösége). Tehát szeretkezni a baba érdekében minden pozitív LH-napon és az elsö utána következö negatív napon kell.

* Az elsö pozitív napon nem szabad abbahagyni a tesztelést, mert elöfordulhat, hogy a teszt a második napon is pozitív, és így a tüszörepedés egy nappal eltolódik. A további tesztelés zavarokra is fényt deríthet (lásd késöbb).

* Az pozitív ovulációsteszt után két nappal is lehet a tüszörepedés, de csak abban az esetben, ha közvetlenül az elsö után még egy második pete is kiszabadul. Így jönnen létre a kétpetéjü ikrek. A ciklus második felében viszont a progeszteron minden további pete kiszabadulását meg fogja akadályozni.

* Ha spórolni akarsz az ovulációsteszttel, akkor elég elkezdened a tesztelést, ha már tojásfehérjeszerü hüvelyi nyálkád van (vagy ha az soha sincsen, akkor ha már krémes a nyálka). A tüszörepedés soha sem elözi meg a legjobb minöségü nyálka termelödését, így nem fogsz lemaradni semmiröl

Kép
p__lilla
 
 


Nati
Itt a görbém. Mára lett ilyen. Eddig sosem volt. Vagyis akkor, mielőtt megjött. Nem tudom mit jelent. De lehet, hogy lényegtelen, csak érdekelne. Kép

Kép
p__lilla
 
 


kidobott a fránya net!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


most irhatom ujbol!!!

Lilla:
Köszi szépen az infót, mostmár valamivel tisztábban látok...
Csak azt nem értem, hogy akkor az normális ha elindult felfele a hőm??? :roll:

Nati:

Hát, ahogy olvasom amit Lilla küldött, megtörténhet, hogy 2 pete érett :wink:
JAJ NEKEM!!!MÉG TELJESÜL A KÉRÉSE A HUNINAK! :wink:

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Lilla
Hát erre nem tudok mit mondani. Volt már ilyen alacsony a hőd bármikor is? Lehet azért teszi ezt a jelet? Sajna tényleg halvány dunsztom sincs mi lehet.

Kép
Kép
nati80
 
 


Igen, volt már alacsonyabb is.

Kép
p__lilla
 
 


Mindegy. Az a lényeg majd 14. nap után menjen föl és maradjon is ott sokáig. :)

Kép
p__lilla
 
 


Sziasztok!

32 éves vagyok. A párommal várjuk, hogy erre szálljon egy gólya :) . Igyekeztem miden megelőző vizsgálaton átesni, és kiderült, hogy nem voltam rubeolás :(
Azt mondták, hogy ha beoltatom magam, akkor legalább 4 hónapot kell várni, sőt a körzeti egy ismétlő oltással is beijesztett, rá 6 hónapra. Tehát akkor még egy év.....
Szoroztunk és osztottunk, de belevágunk. Közben reméljük, hogy nem fertőződöm meg.
Ne tartsatok felelőtlennek, de már nagyon nagyon szeretnénk kisbabát. Éveket kellett várni, hogy "ideális" legyen a helyzet. Nem tudok többet várni. A párom azt mondta, hogy a túl sok olvasás e témában nem tesz jót nekem. Már szuperművelt vagyok a mindenféle szindrómákban. ...:(
Csak én vagyok ennyire parázós? Nyugtassatok meg, kérlek!
Üdv mindenkinek!
esőcsepp
esõcsepp
 
 


Sziasztok!

Lilla, nekem a fertilityn akkor tett ilyen pontot, amikor azon a napon nem abban az időben mértem, mikor máskor. Én hajnali 4-kor szoktam, és akkor reggel 8-kor mértem. Sztem nem tudja reálisan összehasonlitani, ezért jelzi más szinű bogyóval. Remélem segitettem!
Amúgy mi is a gyertyázást tervezzük, ez a biztos. Már anno anyámék is igy hoztak össze engem, szal tuti módszer. :wink:
NA megyek takaritani, mosni, főzni... :cry:
Irjatok ám, később jövök! Puszi

Kép
jenny29
Mór
 
 


Hhello csajok!!!!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok, páromat is, most már nem fél az egésztől, mert látta hogy nem azért akarok együtt lenni vele mert babát akarok, és most ő is nagyon akarja már, ma megkérdezte levélseprés közben: biztosan felkészültél rá???

Olyan jól esett, és azt is mondta hogy most aztán izgulhatunk hogy jön e abab vagy nem!!!!

Kösz csajok mégegyszer!!!!

Udv, esőcsepp!!!
Vendég
 


Szia Esőcsepp!
Üdv közöttünk. Hogy állapították meg, hogy még nem voltál rubeolás? Nálam nem tudták megállapítani kiskoromban, hogy az voltam e vagy sem. Kicsi az esély, hogy pont kismamaként elkapnád. Bár a testvérem így vesztette el az egyik babáját, pedig ő volt rubeolás. Persze ez rém ritka, mondta is az orvos. Szerintem nyugodtan vágjatok bele. Hajrááá!

Lilla
Jennynek igaza lehet, hogy más időpontban mérted. Én sosem szoktam az időpontot feljegyezni.

Kép
Kép
nati80
 
 


Jenny
Lehet, hogy igazad van, mert ma kicsit elaludtam és később mértem. Akkor biztos azért van. Köszi!

Kép
p__lilla
 
 


Üdv Esőcsepp
Én sem voltam rubeolás, de néztem az eü. kiskönyvem és van benne valami oltás amihez az van írva, hogy rubeola. Akkor most én kaptam ellene oltást? Ez kb. általános iskolába volt.

Kép
p__lilla
 
 


Lehet az volt az az oltás ami előtt kaptunk egy szurit és ha bepirosodott akkor még védettek vagyunk? ha nem akkor meg kaptunk egy emlékeztető oltást?

Kép
Kép
nati80
 
 


Lilla
Milyen az eü kiskönyv? Az mindenkinek van?

Kép
Kép
nati80
 
 


Sziasztok!

Ma kezdtem én is a ciklust. Mérema hőmet. 36,6 . Az jó?
bár 7.40kor mértem, mert ma hétvége van. Amúgy mkindig 6,45kor kelek fel hétközben.
Majd még benézek.
De nagyon kiváncsi vagyok mi lesz 1 hónap múlva.
Remélem szép karácsony!

Amúgy mindig arra vágytunk hogy szép fehér karácsonyunk legyen!
most másra vágyom, ti is csajok?

Kép
andyfekete
 
 


A rubeola meg a kanyaró engem is érdekelne!!!!!

valaki aki terhes megírhatná!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mit mondott a nőgyógyásza

Kép
andyfekete
 
 


a kis könyv kicsi fehér az A/4-es lap felének a fele.
Az a bepirosodós oltás az a TBC-re volt asszem.

Kép
p__lilla
 
 


Andy
Ha ma kezdted a ciklust, akkor indítsd mától a vonalzód.

Kép
p__lilla
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?