jo reggelt csajok!!!!!!
tednap megint nem volt már időm jönni aztán meg az álommano megkörnyékezett.........
Natasa:én is szerdán megyek dokihoz
.reméljük jo hirekkel jövünk!!!!
Andy:ne keseredjél el,tudom először nagyon rossz amikor megjön de aztán napról napra jobb és indulhat a rajt
.
jenny:jol gondolod a gép dolgot,én is ellene vagyok de ha mégis idecsücsülnek van nálunk egy szabály,délelőtt10percet és délután 10percet játszhatnak fejenként!!!!!vannak dolgok amibe nagyon szigorú vagyok,ilyen még azz esti alvás és hogy az asztalnál ülünk amég eszünk!!!!!!!!ebből nem engedek soha.na most biztos azt mondjátok hogy egy boszorka vagyok!!!!
jajj Jenny nagyon örülök hogy megtaláltad életed párját,ennél nagyobb ajándék nem is kell.én naponta áldom a sorsot hogy ilyen tündéri férjem van.
pont olyan mint amit kislánykoromban megállmondtam!!!!!!!!!!!
Márti:nekem annyira fájt pé-kor a pocakom hogy már kezdtem azt hinni hogy nem is attól van.......de gondolom attól volt
kismamik?????jol vagytok,én még mindig nem érzek semmi különöset,majd gondolom hogy ha a doki elmondja hogy minden oké akkor más lesz.bár van amikor picit émelygek ez akkor van ha éhes vagyok.akkor mindig mondom hogy jol van babauci mindjárt eszünk
lehet elmegy az eszem mire megszületik
Márti végül hogy alakult??,volt hancur nem láttam hogy irtad volna gondoltam rád!!!!!mert nekem is mondta a férjem mikor készitettük a vacsit hogy háááát jo lenne......akkor még tele voltam energiával de mikor oda kelett bujni én mondtam hogy háááát
de mondta hogy nem gond pihenjek ha az esik jol!!!!!
próbálok napközben bekukksizni bár jo az idő lehet elvisszük a lurkokat valamerre ha más nem játszótér és egy nagy séta!!!!!
mano