Az éjszaka nem túlöltöztetés volt, ma ugyan az volt. (elég régóta így alszunk, takaró nincs) Délután is volt hőemelkedés, éjjel h3kor felkelt nyüszivel, szintén hőemelkedéssel. Szopi, víz, átöltöztet, ringat, békén hagy. Mire lefütottuk az összes kört, pikk-pakk
eltelt 2 óra, Nurofen. Attól kicsit megnyugodott, hajlandó volt szopizni, elaludni. Utána kb 5 percenkét összerezzent, mintha valalki ráordított volna, csak nem sokkal 6 előtt sikerült megnyugodnia és végre elaludnunk. Még szerencse, hogy hétvége van, mert 11ig (!!!) sikerült így aludnunk. Azóta már a második alvás megy. Na most vagy jönnek a pöttyök, vagy egy új fog.
Azt hogy megfázott vagy elkapta tőlem a vírust, nem akarom opciónak tekinteni.
Csongria,
A fehérje az ugyan az a tejben és a savanyított termékekben is. A laktóz az, ami nincs benne, mert a tejcukrot bontják le a savanyító bacik.(Róki után röviden
) Allergizálhat az is, csak épp az esélye sokkal kisebb, a fogyasztásának előnyei pedig nagyobbak, mint alap helyzetben a veszélyessége.
Bendegúz,
Öt nap Nápolyban? Hogy sikerült erre rávenni apát?
Dana,
Szabi is 28-án született.
Nati jóóóval azelőtt mászott, hogy megtanult volna felülni, őt hónapokog felültettem. Zsenikém nem jött rá a technikára. Ő a mászásból fejlesztette ki, egyszer véletlenül nekiment valaminek, a feneke feltorlódott, spárga és csodák csodája, ült.
Szabi nem sokkal azután kezdett mászni, hogy felült. Neki a kutyázásból sikerült, az már nagyon régen ment (eleinte csak fókázás), azután balra kirakta a kis hátsóját, a bal lábát maga alá gyűrte. Most is csak így tud felülni, még nem jött rá, hogy a másik oldal is működne, pedig már feláll.
A profilodban kéne egy entert tenni a két kód közé, akkor könnyebb lenne olvasni.
Május,
Evés az nálunk csak evés, akkor nem nagyon szórakoztatom. Ha röhög, mindig kicsorog a szájából a kaja.
Meg nálunk időre megy, mert mindegy mennyit eszik, pár perc alatt elege van. Így csak lapátolok gyorsan, hogy a nagyja bemenjen az alatt az idő alatt.
Amikor anyukám itt szokott lenni, akkor mindig beszél és gesztikulál, amikor etetek, olyankor rendszeresen káoszba torkollik az ebédünk.
Már csak azért is, mert szeret a háta mögé állni, Szabi meg forog, így esélytelen vagyok.
A kanál után ő akkor szokott kapdosni, ha már nem éhes, vagy nem szereti igazán a kaját. Ez sajna a sütőtökön és a répán kívül majdnem mindenre vonatkozik.
Nekem a hadonászás, kiabálás, forgolódás egyenlő a köszi nem vagyok éhes felkiáltással.
Azt írtad, hogy nem szereti egyikőtök sem igazán, ha felülteted Kelét, ha jól emlékszem... De olyankor mit csinál? Lehet vele játszani? Hajlandó vmivel játszani? Két dolgot tud a kezében tartani? Amikor fel akar állni, akkor próbál egyedül úgy maradni? Kapaszkodni?
Timocska,
Milyen volt az olaszóra?
Gyereknélüliség:
Én már évekkel ezelőtt kinéztem egy Izlandi 5 napos túrát. Alig várom, hogy meglegyenek valaki mással, és én elmehessek.