Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Lanyok,

Van egy Angliabol erkezo babaruha csomagom, 50 db, nagyreszben meg az arcedula is rajta van, de a tobbi is csak par honapot hasznalt nagyon szep KISLANYNAK VALO ruhak 0 - 1 eves korig.
300 ft / db ert adom, de csak egyben azaz 15 000 ft + ajandek bontatlan, meg foliazott JohnsonJohnson hintopor + furdeto + 3 szappan, 2 Snoopys cumisuveg. (vadonat uj ) + 2 db gyogyszertari babakrem, bontatlan.
A csomagrol irok reszleteket, kuldok kepet, ha kell. Akit erdekel a bogyogyorgyi@gmail.com ra irjon. ( ne a babanetre ! )

Szep napot es jo babavarast kivanok :

Bogyo
bogyogyorgyi

Ma hozzák nekünk a bútort :D már nagyon kiváncsi vagyok azt mondta az asztalos hogy nagyon jó lett :D eddig minden amit csinált nagyon szép lett szóval hiszek neki.
Vendég

Sziasztok!

Jó,hogy beszélgettek erről a házassági anyakönyvi dologról,mert én most hallok róla először.Tehát levelet kell írni, a hová????????? :lol: :roll: :oops: Bocs,de nem értem.A házasságkötőterembe? :lol: Ki szólt erről nektek,mert nekem senki. :roll: :cry:

Más!

Pandácska!

Ha majd legközelebb javítod az adatokat,légyszi írd át a koromat 32-re,mert bizony öregebb lettem időközben. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Hm... Eszter, nehéz téged utolérni. :D Akkor ide írom, hogy futás hozzánk is!!!! :lol: :lol: :lol:

meri

Ja, ha már így Eszter szóba hozta: mától én is 31... ;)

meri

Eszter,
Kép

Meri,
Kép
Vendég

Panda, nagyon drága vagy! Esetleg egy összefoglalót is készítenél nekem az elmúlt napok (hetek?) eseményeiből? ;) Megint nagyon elvesztettem a fonalat. :( Kíváncsian várom a képeket a bútorról! Aztán nem ám nekiállni pakolászni!!!! Legfeljebb dirigálni! :lol:

meri

házassági anyakönyvi kivonatot akkor kell kérni 300 napnál nem régebbit, amennyiben a szülés nem azon a helyiségben, vásoban fog történni, ahol az esküvő zajlott.
ekkor, bár 300 napnál nem régebbi kell, azért célszarű ha csak 2 hónappal előtte írásban vagy személyesen hivatali időben megkérvényezitek az alábbi dolgok pedig feltétlenül legyen benne amennyiben írásban kéritek:
1.ilyen meg olyan számon ekkor és akor itt meg ott xy anyakönyezető réászünkre ház. anyk. kivonatot állíott ki.
2. esküvő:itt és ekkor
3. férj neve, feleség neve, születési nevek, a leendő gyerekek családi neve
4. !!!!!fontos beleírni, hogy kérem részemre a kivonatot illetékmntesen részünkre kiállítani szíveskedjék, tekintettel ara,hogy várhatóan ekkor és akkor ebben a városban, kórházabn fog születni gyermekünk.

Ahova be kell adni: y város polgármesteri hivatal anyakönyvi csoport.

5. aláírás mindkét fél részéről, dátum.

Kb. 1 hét alatt el is készül, de max 30 nap.

hogy honnan tudom?tanultam....
Vendég

Sziasztok!

Én 2008 február közepére vagyok kiírva, vagyis a 29. hétben járok.
A hasonló hétben járó kismamáktól szeretném kérdezni, hogy nektek is beindult már az előtejetek? Nekem igen, és a mellem is nagyon érzékeny. Mivel első baba, így nem tudom, hogy ez normális -e ilyen korán?

Válaszotokat előre is köszönöm

Csilla
kiscsillag1

kiscsillag1: Ezzel nincs semmi baj, van akinek már a harmadik hónaptól meg van. Azért érdemes beszélni a dokinénivel is ha normális akkor el mondja amit tudnod kell...

Kép
danidaniel

Kis*,
Nekem már a 4. hónapban beindult az előtejem teljesen normális nyugi!

Meri,
Összefoglalva semmi :D tényleg semmi nem történt egyre kevesebbet írunk ide :roll:
Vendég

Pandi!

Köszi a köszöntést,nem most van,17-én volt,csak most ugrott be,hogy láttam leírva a koromat. :D Én is kiváncsi vagyok a bútorra.

Meri!

Boldog szülinapot!!!!Lehet valamit tudni Gergő baba egészségéről? Én egyenlőre nem akarom hívni Annát,gondoltam pár nap múlva,de hátha tudsz valamit. :roll:

Lafaed!

Köszi az infót.Tehát ha én Bp-i vagyok és itt volt az esküvő és itt is szülök,akkor nekem nincs teendőm? A férjem bejelentett lakcíme viszont vidéki.Vagy csak az anya,meg az esküvő helyszíne a fontos? Bocsi az értetlenkedésemért! :oops:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Kiscsillag!

Én is a 29. héten járok és nincs előtejem.Viszont a nagy fiammal már bőven volt jóval hamarabb.Tehát ahány terhesség,annyi tünet.Teljesen normális,csak ne tégy vele semmit.Ne fejd le,vagy nyomd meg,vagy ilyesmi.Ami magától szivárog az hadd távozzon és ennyi.A hormonális változások okozzák.Nincs igazán köze a szülés megindulásához,mert ez még nem a tejbelövellés. :wink:

Kép

Kép
anubias

Panda, keveset??? Hát nem tudom követni a dolgokat!!!! Ne viccelj! :D

Eszter, köszönöm Neked is!!! Gergőnek és nekem egy napon lesz a szülinapunk!! :lol:
Gergőről egyébként nem tudunk semmit. Azt mondta Anna, jelentkezik majd, erre várunk.

meri

Anubias, azt kell nézni melyik kerülteben volt az esküvő és melyik kerületben szülsz, bocs, Bp-et nem részleteztem, csak vidékben gondolkodtam. Ha ugyanaz a kerület, nincs gond.

De amúgy ajánlom mindenkinek, hogy a lakhelye szerint éás a gyerek születése szerint illetékes polgármesteri hivatal anyakönyvi részlegét hívja fel és érdeklődje meg, mi a szokás ott, mert előfordul, hogy mégis kérik a friss kivonatot.
Vendég

Sziasztok!Ma voltunk dokinál, uh.-on, vizsgálaton, vérvételen.Minden rendben van, Martin baba szépen nől, már 1530gramm, az adatok alapján 30hetes 0 napos terhességnek felel meg.De a multkor is nagyobb volt.Szóval szépen fejlődik!!! :D

Vikci:Merre vagy?Mi van veletek?Kitaláltál valami megoldást a filmmel kapcsolatban, mert nem jeleztél?Remélem nincs semmi gond!!Írj okvetlenül, hogy minden rendben van-e?!!!Puszi

Képhttp://raczmartin.freeblog.hu/
szemokzsu

Sziasztok!

Házassági anyakönyvi kovonat:

Eddig akárhány kórházban voltam minden helyen kérték a 300 napnál nem régebbi. Szerencsére nekünk májusban volt az esküvőnk és ezért nem kell kikérni.

Anubiás,

Ahol a házasságot megkötöttétek onnan kell kérni a kivonatot. Nekünk Gyöngyösön volt az esküvőnk és onnan kellene kikérni ha nem lenne jó már.

Mamacka,

ez a kisfiú nagyon hasonlít az anyukájára.

Viki,

énis csak alátámasztani tudom amit a többiek írtak. A dokid egy kicsit elbambulhatott amikor ezt a kijelentést tette. Én is akkor voltam 4D-n , mint Szemkozsú és mivel mi egy korúak vagyunk a méretek is hasonlóak voltak. Nekem is 800 gramm körül volt a 25. héten.

Meri,

Én is gartulálok a 31. Születés napodhoz! Nagyon Boldog Születés Napot kívánok!

Pandi,

remélem már megérkezett a várva várt bútor.

Zsu,

Akkor ezek szerint már 1500grammos az én babóm is . Bár gondoltam, hogy már ekkora. :-) Azért gratulálok nektek!
Egyébbként nekem holnap van a fordulóm. Azaz szombaton. Szerintem. Na de nem baj. Jobb ez így hétfőn. Most már pihenj okés!!!!! :)

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci:Igen, biztos ekkorka lehet a ti babátok is!!!Köszi a gratulációt!Legközelebb 1 hónap múlva megyünk!!Alig várom!!! :D Írtam privit!

szemokzsu

Hogy lehet ilyet mondani, hogy kicsi a baba? Mindenhol azt írják, hogy a 25. hét körül 800-900 gr az átlag súly.
Ehhez képest akkor nekem a 26. héten óriásbébim volt, mert 1046gr-nak mérték!!!
Szóval ez szerintem abszolút nem befolyásolja a születési súlyt.
Az én lányom végig átlagos méretű volt a terhesség alatt, és "csak" 3 kg-val született! Tehát erre nem igazán lehet adni.
Az utolsó hónapban már kb. meg tudják saccolni, hogy mekkora lesz, de még akkor is tudnak jó nagyot tévedni.
Ismerek olyat, akinek azt mondták, hogy max 3,5 kg lesz, ehhez képest napra pontosan, 4 kg 35 dkg-os kislánya született....
Ne is foglalkozzatok ilyen hülyeségekkel. :-) Kár emiatt izgulni. Ha nem nő meg ott bent, majd megnő kint.
(Egyébként szülés szempontjából nem is olyan rossz a kicsi, vagy nem túl nagy súly. Egy 4 kg-os babucit szerintem sokkal nehezebb lehet kinyomni, mint egy 2,5-3 kg-ost.)

Pandi!
Várjuk a képeket a bútorról!!!!

Szemokzsu!
Örülök, hogy ilyen szépen fejlődik a kis babucitok!

Nálunk eddig mindig az volt, hogy a pocija és a combikája szerint idősebb 4-5 nappal, a fejecskéje szerint meg fiatalabb. Szóval ez tényleg csak találgatás. A gépek sem tévedhetetlenek.
Úgyis a baba dönti el, hogy mikor óhajt kibújni.... :lol: :lol: :lol:

Én is úgy tudom, hogy 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat kell, és a helyi okmányirodában kell megigényelni.
Szerintem szülés várható dátuma előtt 1,5-2 hónappal érdemes kikérni, mert ugye sosem lehet tudni, hogy mikor kell hirtelen menni :-)
De az is változó, hogy valahol csak pl. elég az eredetit bevinni, akármikor volt az esküvő, máshol meg kell a hivatalos másolat. Szerintem egyébként egy akkora hülyeség, de mindegy. Ha így akarják, hát legyen így.
Ez éppen olyan, mint az a sok hülye dokumentum, amit majd szülés után ki kell töltögetni, be kell küldözgetni, utána kell futkozni, stb. stb.
Mondjuk én igényeltem ügyfélkapus regisztrációt, ahol elég sok mindent innen a gép elől is el tudok intézni.
Pl. időpont foglalás anyakönyvi kivonat kikéréséhez, stb.

Kiscsillag!
Nekem az első terhességnél csak a szüléskor lett tejem, így is után 17 hónapig szoptattam, most meg már a 20. hét körül elkezdett folydogálni, de ez néha abbamarad, majd egy-két napig újra észreveszem. Melltartóbetétet javaslok venni, hátha olyan helyre mész, ahol kellemetlen lenne egy foltocska mellmagasságban :oops: :lol:

Vikci!
Remélem anyukád jól van!?

Mi már javulunk, Vikinek már nincs láza, most már csak köhög, náthás. Hétfőn még itthon marad, aztán talán kedden mehet oviba. Mondjuk már halálra unja magát itthon, és engem ugráltat egyfolytában. :-)

Most is éppen azonnal fürödni akar, csak mert én most egy kicsit leültem a gép elé :D Megyek, engedek neki vizet!

Szép estét!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

miket nem tudok meg lányok...nos akkor..nekünk júliusban volt az esküvőnk ugyh akkor 300 napnál nem lesz régebbi...ugyh akkor nem aggódom!

képzeljétek el..eddig velem sem történt semmi érdekes ezért nem is irtam..illetve megmozdult a pici :) bugyog esténként a pocim :) állítólag ő az :)

De maaaaaaaa...kiborultam..kiraktam iwiwemre a pici UH képét merth ne kelljen mindenkinek mutogatni meg ilyesmik mindenki megnézhesse akit érdekel ugye...erre ma keresztapám akikhez ráadásul holnap megyünk látogatóba (hozzátenném nem egyszerű eset..vezérigazgató volt egy cégnél és felsőbbrendűnek hiszi magát :S) szóval ma volt a nagyszüleimnél és kitálalta neki h vki feltette a kicsink UH képét az internetre és a szomszéd faluban mindenki ezen van megbotránkozva...merth ez nem olyan dolog amit mutogatni kell meg milyen dolgo ez na...HÁT kiborultam...jó hogy nem már..hogy lehetnek ennyire primitívek az emberek.
Szívem joga mutogatni a pici képét és én igenis büszke vagyok Rá...
Nem elég h megszólják az embert mert 20 évesen férjhez megy ..megszólják mert boldog és megszólják mert 21 évesen szülni fog...komolyan HOL ÉLÜNK A HOLDON? még jó hogy nem veszem magamra a sok rosszindulatú ember hülyeségét...

Bocsi lányok..de muszáj volt vkivel megosztani..

Jaaaaaaaaa és elkezdett nőni rohamosan a pocim :D :D :D

Kellemes hétvégét mindenkinek :)
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat, jelenleg jól vagyok, délután voltunk egy nagyot sétálni is, egyelőre semmi gond nincs (kopp-kopp-kopp) a vérnyomásom is rendben van azóta, szóval talán nem lesz baj, de ígérem vigyázok magunkra! Eszti baba egyelőre sokkal bonyolultabb terhességet produkál Petinél. Nekem Petivel az ég adta világon semmi bajom nem volt az első 14 hét után! :D

Köszi a mérethez valóhozzászólásokat is, én is mindenhol azt olvasom azóta, hogy a 800 g az átlag méret! :D

Lituka!

:(:(:( Ne is törődj vele! A lényeg, hogy Te büszke vagy rá, és így gondolod, és boldog vagy, Hogy Ő van Neked! :D

Katuci!

Örülök, hogy Viki jobban van remélem teljesen rendbe jön hétfőre!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Jaj, lemaradt:Szülinaposoknak utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Kész a szoba :D bocsi de sok kép lesz :oops:

Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Ágynemű lemaradt:
Kép
Vendég

Pandácska!

Gyönyörű lett a szoba!

Hogy vagy ma?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Pandi: Lenyügöző a szoba :)

Viki: köszi ,igazad van.. és tényleg jobbulást Neked..teljes javulást kívánok :)

Szép napot mindenkinek.
Vendég

Rózsaszin, rózsaszin, rózsaszint........ :cry:

Olyan széééééép, énis akarok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Lituka
Ez nagyon durva! :(
Nem is értem miért zavarja... bár a mi rokonságunkban meg volt aki azon botránkozott meg, hogy egy apa fürdette a lányát! :) Micsoda dolog az... a szégyentelen :lol: :lol: :lol: :lol:

Én anyósom meg egyszerűen undorodik az uh képektől! :(

Vikci
A bátyusra nagyon hasonlít aki egyre inkább az anyja... így lehet igazad lesz, bár már az apja is kaphatna valamit...
itt vannak még róluk képek
http://babszemecske.freeblog.hu/archives/2007/11/

Pandácska
Nagyon szép!
Csak aztán nehogy mégis pöcke legyen! :lol: :lol: :lol:
Vagy nálatok néztek valami genetikai vizsgálaton nemet is?

Nekünk megvolt az afp, jövő héten eredmény...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szülinaposoknak boldogot!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,
Nekem elég volt a 7 különböző doki kijelentése ami szerint kislányt várunk és bizony 4d-n is láttuk mi is meg elötte is. Ha ilyen van egy fiúnak az elég nagy baj :lol: De a lényeg hogy én tudom ki van a pocimban és az érzéseim nem csalnak :wink:
Vendég

Biztos lányka lesz!
csak viccelődtem! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Már én is alig várom, hogy mondjanak... lássanak valamit! :)

De dec 11.-ig várni kell... remélem akkor már megmutatja magát!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Köszönöm szépen a köszöntéseket! :D

Panda, nagyon szép lett a szoba! Nekem a bordűr tetszik különösen meg a napocskaminta!!! :D

meri

Na még a lámpa:
Kép
de most már tényleg befejeztem :oops:
Vendég

Rég jártam erre bocsi kicsiteltüntem:

Lituka: ne foglalkozz az emberekkel. Az irigy ember ilyen. Az , hogy mikor mész férjhez és mikor szülsz a te és a párod egyedüli magánügye. Nem értem miért baj, ha a kisbabádat feltetted az iwiwre. Ez természetes.
Sajnos a magyar ember ilyen. Mindig kinéz valakit magának akin lehet csámcsogni.
Ne foglalkozz vele. De kérdem én mi lenne ha nem a gyereked képét hanem akt képet tennél fel? Szóval örület!

De arra jó volt, hogy gyorsan legalább tudok nektek írni. :)

Pandácska: nagyon szép a gyerekszoba :) Gondolom mióta kész van azóta bejársz a szobába gyönyörködni.
Mikor a lányomat vártam és kész lett a gyerekszoba én minden nap leültem és gyönyörködtem, sőt bele képzeltem a kiságyba a babát is :)

Bocsi, hogymásnak nem írok de vissza is kéne olvasnom, hogy képben legyek. De azért mindenkit puszilok :)

Kép
csucsu05

Már megint elszállt, amit írtam, megőrülök!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

De most már nincs időm újra leírni, majd ebéd után!

Csak röviden:

Pandi!
Csodálatos a szoba, Dóra-baba biztos nagyon boldog kisbaba lesz benne. Jók a színek, a bútorok, meg úgy az egész. olyan harmonikus.

Lituka!
elég szemét beszólás volt ez.... mért kell másokon csámcsogni? meg rosszindulatoskodni??
majd délután még leírom a véleményem, amit egyszer már leírtam, de elszállt :-(

Most megyek, folytatnom kell a főzést! Majd délután jövök!

SZép napot!

Kata

Kata
Kép
Kép
Kép
katuci81

Mamik
Bocs ha sok lesz a kép... de mivel ti is érdeklődtetek gondolom nem bánjátok... sikerült végre lefotóznom a hordozókat... sajnos nem lett túl jó a minőség de a lényeg látszik...

Az első modellem 3 hónapos, a második 5 a harmadik 20...

Képek a hordozóról:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Itt nyitottam egy topikot a hordozónak és lassan töltöm a honlapot is.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/viewtopi ... 14&start=0

http://www.gportal.hu/portal/babooo/

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Megjöttünk vidékről! Szuper volt, csak egy kicsit hulla vagyok...

Vikci!
Elkészítettük a baldachint az ágyneműhöz, meg varrattunk egy hálózsákot mág Márknak otthon (olyan édes macis anyagot találtam, amit nem lehetett otthagyni).
Vettünk még jóegypár dolgot a Csalogány utcában, de még ígyis sok minden visszavan.
Mi újság veletek? Anyud jól van?

Meri/Eszter!
Utólagosan Boldog SZületésnapot kívánok nektek!

Kiscsillag!
Előtejem nekem még nem indult be, bár sokaknak már igen, állítólag ez normális dolog, de a dokiddal beszélj róla!

Panda!
Nagyon szép lett a szoba!!!
Nálunk még minden dobozokban, egyenlőre kimostuk és kivasaltuk anyuval a babaruhákat, de egyenlőre még nincs hova betenni őket, mert kevés a hely a szekrényben. Át kell rendezni mindent, a párom ilyen téren még mindig Pató Pál Úr! :cry:

Képzeljétek a párom lehet, h. kap egy jobb állást (még nem dőlt el, de szerintem nagyon sanszos, h. felveszik).
A gond ott van, h. ki kell mennie hozzá 2-4 hétre Franciaországba, hogy megtanulja a munkafolyamatot. Sajna szerintem ez pont a szülés időszakára fog esni, úgyhogy lehet, h. haza kell jönnöm és Kaposváron szülnöm az utolsó pillanatban. :cry: Hát ennek nem nagyon örülök.

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Köszönöm lányok :D

Pati,
Merre vagy?

Mindenki úgy eltünt mostanában :roll:
Vendég

Nna én is teszek fel két évvel ezelőtti babaszoba fotót... :)
Nagyon örülök, hogy tetszenek a hordozók!

Pelenkázófeltét nekünk ágyratevős volt a kicsi hely miatt... az ágyat férjem készítette, a rácsok megvoltak hozzá.

Kép

Az ágyneműt, meg az ágy feletti lógókat meg én varrtam...
Varrtam egy játszószőnyeget is... ilyenkor már kész is voltam vele... most meg nemtudom mikor sikerül nekiállnom amit szeretnék...

Kép Kép

Eleinte ebben a bölcsőben aludt mellettünk... (majdnem hat hónapos koráig :) )
Kép

Jöhetsz! :) Kép

Ez meg két évvel ezelőtt a 21 hetes pocakom... most is ebbe a ruhába szuszakoltam bele magam a temetésre, de már alig ért be... :shock:
Két éve is temetésre mentünk Novemberben.. akkor készült a kép...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Vera!
Örömmel hallom, hogy jól haladsz a dolgok beszerzésével.
Hol a Csalogány utcában baba bolt?

Egyben drukkolok, hogy férjed magkapja az állást. De közben egy kicsit elszomorít, hogy a legszebb pillanatoknál nem biztos h együtt tudtok lenni.

Lányok!

Nem tudom, hogy ki hogy érzi ma magát. Én eég nyomodtan keltem. Nem tudom h mi a bajom, ugy minden. Ráfogtam az időjárásra. Remélem semmi komoly.

Kriszti

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
bchris

Sziasztok!Gyorsan benézek egy kicsit, de látom senki nem ír semmit.Ez az idő!!!

Panda:Nagyon szép lett a szoba!!!Gondolom te is minden nap gyönyörködsz benne!!!

Vera:Drukkolunk a munka miatt, de azért jobb lenne ha veled tudna lenni , most amikor a legnagyobb szükséged van rá!!!

Vikci:Merre vagy???Anyukád jobban van?Hogy van a kis keresztgyerek?Te vigyázol még rá?Azért nehogy megemeld magad!!!!Puszi

szemokzsu

Sziasztok!

Chris!
Az I. kerületben van egy szerintem nagyon jó bababolt: interneten is fennvannak, jók az áraik. Maga a bolt nagyon kicsi, de mi sok mindent ott vettünk:
BABY FUN BABABOLT, 1015 Csalogány u. 42/A Tel.: 214-5918, 20/544-4165
http://babyfun.vasarlas.origo.hu

Mi volt a legutóbbi SOTE előadáson amit múlt kedden kihagytam?
Voltál szülőszoba látogatáson?

Ma én is nagyon nyomi vagyok, legszíveseben aludnék, de muszály dolgozni egy kicsit...

Mamacka!
Szépek a képek, bárcsak énis tudnék ilyen szép dolgokat varrni...

Vera

Kép

Kép
nagy vera

Zsu!
Kösz, igazság szerint már sírtam is egy sort emiatt, de nem akarom, hogy tudja, mert olyan lelkes az állás miatt. Ugyanakkor a jóval több fizu is jól jön majd főleg így, h. kevesebb lesz az én fizum.
Az biztos, h. csak január elején állna munkába ott és csak reménykedni tudok, h. nem küldik ki rögtön az első 3 hónapban.
Mondjuk ha "csak" 2 hét lesz azt valahogy átvészeljük, de ha egy hónap az egy kicsit sok. (Főleg egy pici babával).

Vera

Kép

Kép
nagy vera

szia Vera!

Köszi a bolt cimet, megnézem.

sajnos szülőszoba látogatásra nem jutottam be mert nagyon sok kismama volt.
Légzőgyakorlás és relaxáció volt.

Én eddig a Mária gyermek divat kis és nagykereskedésbe voltam. A Visegrádi u. 25. sz alatt vannak (Visegrádi, Balzac sarok). Itt is elég sok a választék, és jók az árak is.

Kriszti

bchris

Sziasztok!

Pandi,

nagyon szép lett a szoba. Mutattam páromnak is. Neki is tetszett. Majd ha egyszer kertes nagy házikóba költözünk mi is az asztalos ismerősünkkel csináltatunk valami tutit. Most másmilyen megoldások lesznek. Hálóba a kiságy egy kis dekorációval. Nappaliba pedig a pelusozó komód szintén egy kis dekorral. Ez a terv aztán majd meglátjuk.

Mamacka,

nagyon édik ezek a babahordozók. a szoba is jó nagyon. Amit te vartál nagyon szépek. de jó neked, hogy tudsz varrni. Én béna vagyok hozzá. Bár majdnem sírógörcsöt kaptam amikor a nagyim, nem régen a singer varrógépét elcserélte egy ötezer forintos komódra.

Vera,

holnap megyünk? Sajnálsám ha Kaposváron szülnél olyan dokiknál akik nem kísérték végig a 9 hópadodat. Ez szerintem nagyon fontos. Főleg, hogy te nem is vagy egy egyszerű eset. :-) Itt a komplikációkra gondolok. De ugyanakkor meg jó lenne ha párod elnyerné az állást.
Mi is megkaptuk kölcsibe a baldahint a sógornőmtől. Az is kis mackós.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Zsu,

ma egész reggeltől délig ott voltam anyumnál. Mert ma vitték át rehabra Csepelre. Remélem ott jó kezekben lesz. Ja és képzeld már emlékezett rá, hogy tegnap ott volt Béci meg én. Ez már haladás. A doki azt mondta, hogy idén még szeretné ha megkeresnénk valahogy és értesítenénk az állapotáról. De januárra van visszahívva kontrollra.
Megtudtad nézni a filmet?
Csütörtökön túl eröltettem magam. de annyira édes ez a csöppség. Pénteken egész nap fájt mindenem. Na mindegy ez van.

Bcris,

holnap jössz? Tornára is vagy csak az előadásra? Holnap behoznak egy csecsemőt és megmutatják, hogy hogyan kell pelusozni, csonkot kezelni meg ilyenek.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vera,

te nevet módosítottál? Tehát nem az S vagy Sz betűs lesz hanem Márk. Ez mikor módosult?

Zsu,

betöltöttük a 30.hetet. :) :) :) Ja egyébbként nekem szombat a fordulóm így 30+2 vagyok ma.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Szia Viki!

Jó lenne, de szerintem sajna nem fogok tudni elmenni.
Talán ha hamar végzek a holnapi munkámmal elkérem magam.

Kriszti

bchris

Vera:Megtudlak érteni, rossz lehet neked azzal a tudattal hogy lehet hogy nem lesz melletted a párod.De hosszútávon viszont megéri!Ilyenkor viszont olyan hosszú 1 nap is nélkülük...

Vikci:Na, :D örülök hogy van némi változás anyuddal kapcsolatban.Reméljük mire meglessz az unokája már ő is tudja felhőtlenül élvezni!!!Igen, megnéztem a filmet, nagyon jó!!!KÖSZI MÉGEGYSZER!!!!Én meg a legutóbbi vizsgálat szerint is ma vagyok 30.hét+3 napos!!De maradok a február 4.-nél...Bár a doki szerint tuti meglesz előbb!!!Amit ugye nem is bánok!!!! :D

szemokzsu

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?