Új privát üzeneted érkezett!

Isten éltesse Emmát, Zsófit és Zsombort!

Lányok ez a kutya nálunk a Corában 6990. Kicsit drágább, mint a Tescoban, de Dunát lehetne velük rekeszteni, annyi van!

Kép
anido

anido!!!

szivatsz,ugye?, :twisted:

Kriemhild!ugyanígy volt nálunk is.

Lorci!ugye nem csak a száját kezeled?cicit is,mindenét kifőzni esténként,és a bóraxglicerinbe napi 5ször a cumit,úgy add oda.ilyesszelek meg,mi van,ha lejjebb megy a penész,mondjuk a belekre???na,nem teszem.szadizt csak,máshogy nem megy.leghatásosabb minden kaja előtt!!!!jobbulást.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi: Köszi, akkor fertőtlenítek ezerrel! Amúgy asszem azért vérzett a szája, mert tegnap kaja közben az új "játék" kanállal felsértette, akkor sírt nagyon, de nem tudtam miért!
Ja Gabi. A Camponás tesco is tele votl kutyával!! :shock: :oops: :D

Kép

Kép
lorcika

Szegény Gabi, ne szivassátok már! :lol:

Tudom, hogy bannoltuk az ilyeneket, de istenijónak igérkező túrótorta készül a sütőmben. Ha sikerül tehetek fel képet??? :twisted:
Szorítsatok, a múltkor szénné égett...

Lorci, tudtam, hogymég akarok valamit...de Gabi szólt helyettem. nekünk is volt ilyen. Én bizony HETEKIG kentem, mire elmúlt. (Sajna nem cumizott, úgyhogy az nem ment.) Szóval már megint neked mondjuk szegény, hogy kitartás!

Kép
kriemhild

Gabi, h. az a .....kutya! :evil:
Mindegy, a lényeg, h. megvan. Most már leszarom mennyiért.
Te se foglalkozz a füllel, ez van. De van.
Lehet, h. tényleg nem ért meg ennyi idegeskedést, utánajárást?!
Na ezek után most már remélem legalább a gyerekek örülnek majd neki!

Kép
niki30

Ja, és Gabival mindenkit megkérünk nagyon szépen, h. ne írjátok meg, h. itt és ott mennyire olcsó a tanuló kutya, mert....légysziiii! :lol:

Kép
niki30

Nagyon szépen köszönjük a köszöntéseket!!! :D
És mi is nagyon sok puszit küldünk a ma fél éves Emmának és Zsombinak!

Dóri, nagyon jó kis napirendetek van! Asszem ha kevesebb lesz a cici, és megy a gyümi meg a főzi, már lehet gyakrabban is eteni a gyerkőcöt, én eddig általában 4 óránként etettem...

Doo, nem hangzik jól ez a hányás... meg a piros foltok sem. Sütőtök volt már? Állítólag azt minden gyerek komálja, a tejcis babák meg pláne! Mi az a KEM szekció? :shock:
Én is inkább lassabban haladok, nekünk egy hónap volt csak a gyümikre szánva.

Jézusom Gabi, ez ám a kálvária egy kutyáért!!! Magyarázd meg Brendonnak, hogy ezek után muszáj hogy imádja!!! :lol: Nagyon jók a képek, hát te aztán nem sajnálod a ruhákat :)

Lorci, hát ha látta a dokinéni a száját, talán nagy baj nincs, nem?
Látom már a tapasztaltak mk elláttak jó tanáccsal, remélem megszabadultok végre tőle... és mi újság pötty fronton? vannak még?

Gyps, hajrá masszőr keresés!!! Én mindig ismerősök útján kerestem eddig masszőrt, most a párom egyik kollégájához járok, de mindig olyanhoz megyek akit ajánl valaki. Nincs esetleg ismerősöd aki jár? Hát szerintem is szokja apa hogy van gyereke,
meg a gyerek is szokja hogy nem csak anya van.
pici76

Gyerekek!

Elmondom nektek, hogy hogyan kell céklával etetni az ember gyerekét.
Úgy kell turmixolni, hogy a céklalé fröcsögjön mindenhova a konyhában. Ezt lehetőleg időzitsuk felmosás utánra.
Az anyuka vegye ölbe a kisdedet. Az anyuka nem viselhet fehérebbnél sötétebb, a kicsi nem viselhet világossárgánál sötétebb felsőt. Ez szabály!
Hagyjuk, hogy a kisbaba egy óvatlan pillanatban rávágjon egyet a kanálra, de nagyon fontos, hogy a kanál tele legyen cékla turmixszal.
A repülő darabokkal most ne foglalkozzunk! Első a gyerek! Ha a gyerek éppen akkor szeretne berregve nyálat csorgatni, amikor tele vana szája, HAGYJUK!!!
Végén citromos kézzel töröljük meg a száját, hogy eltávolitsuk a cékla eltávolithatatlan szinét a gyermek arcáról.
Ezek után vetkőzzünk pucérra és vegyünk fel valami tisztábbat.

FEHÉR CÉKLA NINCS? :shock: :lol:

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Kép

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, ez nagyon jó volt!! :lol: :lol: :lol:
Jót röhögtem!!!!!!!

Kép
kriemhild

Jaj, lemaradt a képaláirás.

"Édesanyám, csak nem képzeled, hogy ezt a kotyvalékot a Te kedvedért megeszem?!"

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ha ha! :)

Vanda ez jó! :) Nagymamának volt egy szakácskönyve, amiben minden recept így kezdődött...lopj négy tojást... lopj egy tyúkot.
Nah eltudnám képezlni egy hasonló stílusban írodott gyermeknevelési kézikönyvben a történetet. :)

Az áztatást ne képzeljétek olyan nagy durranásnak, nálam van mosó nap... akkor egésznap mosok vasalok, tergetek. úgycsinálom, mivel a fekete - sötétkék cuccokat nem szoktam áztatni, hogy azokat beteszem, utána csinálok két féle áztató vizet. Világos ruháknak és fehér ruháknak, miután a fehérnek jót tesz ha ázik, így azt hagyom tovább, ha a gép kimosott kb. 1 óra akkor beteszem a világosat és addig ázik tovább a fehér.... és így tovább. Szóval így nemnagy idő pocsékolás.... Az előkéket foltos ruhákat a mosás előtti nap beáztatom néha. De inkább vanish szappan a szuper nyerő és ezek a folt ördögök....

Lányok!!! Akinek kell valami mégis tupitól karira, vagy csak úgy ahsználni az szóljon....mert íroma rendelést! :) Hétvégén új feltöltés is lesz, már éppen vasalódnának a ruhák ha nem itt írogatnék! :)

KépKépKép
bogyra

niki!el bírod rakni neki Karácsonyig???Brendus úúúúúgy szereti.Nem bííííííííírom elvenni tőle.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Bogyra HELP!

A szilikon tortaformát betehetem a mikróba????? :shock: :shock:

Kép
kriemhild

Kriemhild!!!

BE! :)

És aki muffin formát akar venni, annak a tupperest ajánlom! :) Jó minőségű szilikonból készült, a piacon ennek a legmagasabbb a szilikon tartalma... nincs benne egészséget károsító anyag ami bele sülne a sütibe a többibe van! Úgyhogy ha nem ez akkor tepsi. :)

KépKépKép
bogyra

Szóval nem írtátok, hogy fotó jöhet-e vagy se...azaz a túrótorta nem hozza lázba a társaságot. Nálam Nr.I.

Csak az történt, hogy valami nem stimmelhet a recepttel, mert megvágtam és a torában áll a víz, szóval kellett volna bele vizfogó. Úgyhogy next time megy bele búzadara. (Jópár recepttel jártam már igy mondjuk. nem lep meg.)Persze ízre isteni...fene egye elajándékozni meg nem tudom a külleme miatt, azaz én fogom felzabálni az egészet apával...HUHH Nyammm

Ja és nem bogyrának dolgozom de én imádom a tupper szilikon muffinformáját. (Persze nem mondom, hogy a teszkós szilikon nem jó, akkoribanmikor kaptam, még csak a tupper csinált ilyet. Szóval lehet, hogy a másik is jó, de ez biztos jó. Mondjuk én a gyúró-sodró cuccot is imádom. Ja, én kifele csavarom fel, talán ezért nem kunkorodik fel,hm?)

Kép
kriemhild

Köszi bogyra, látom épp eccerre reklámozunk...vicces!!!

Kép
kriemhild

Vanda: :lol: :lol: :lol:

Ricskó egész nap nyüglődik, tutkó a foga. MOst meg rajtam aludt és az ágyban folytatja. Ha éppen nem nyüsszög, akkor alszik! :D Napirendünk ma nincs. Nem votl ebéd, mert csak egy kis cici alvás, sírás, nyüglődés, alvás. NA EZ a mai napra rendelt szent evangélium!!!!! :roll: :D Na mentem,mert felébredt!
(boc shoyg nem reagaltam a többiekre)

Kép

Kép
lorcika

Mégse ébredt :)

Doo mi újság, azért ugye jól vagytok?

Gyps nyomassad a fotót, hátha eltűnik végre Bogyra tiramisuja az emlékezetemből!!! :D

Ja amúgy mellesleg szívrohamom van, mert szúr, mint az állat valami!!! :( (Szerintem beszorult levegő vagy mi az franc..ne sírassatok ha eltűntem!).

Kép

Kép
lorcika

Vanda, nagyon kifejező arca van Bálintnak! :lol: Miért az öledben ültetve eteted? Úgy esélyed sincs elrántani a tányért :lol:

Muffint én is Tupis szilikonformában sütök, nagyon jó!

Gyps, én előre láttam hogy sok benne a víz, azért nem mondtam hogy tegyél fel képet :wink: :lol: Jó étvágyat hozzá!

Zsófi úgy bezabált az almás krumpliból, meg ivott rá két cicit, hogy most csak fekszik a járókában és pilleg mint egy beteg töltött galamb :lol:
pici76

Érdekes LORCI, Bálint ma nálam is előadja magát. Nagy nyűglődés után leteszem játszani, aztán elmegyek. Ha visszamegyek pár perc múlva, hogy megnézzem mit csinál, észrevesz és onnantól kezdve bőg. HISZTIZIK! Ez tuti. Ha felveszem, akkor nézegelődik, még egy hüppögés sincs. Rafkós, na!

Lorci, van ma valami front?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Pici, hát akkor hogy etessem?
Még nem tud ülni a szentem.

Lorci, az nem segit, hogy hanyatt fekszel és olyan nagyot nyújtózol, amekkorát csak tudsz? Jó messzire tolod a kezeidet. Talán segit, ha tényleg beakadt valami. Ha mégis szivroham, akkor mindegy! :lol:
Csak vicc, úgysem roham.

Hiányzik a szerelmed és ezért fáj utána a szived. Na, ugye?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

jaaaj Lorci , tudod ezt a levegőbentszorulásosat én sajna ismerem :cry: próbálj hasba lélegezni
pici76

Vanda, Zsófi sem tud még ülni, én pihenőszékben etetem, de a hordozó is bejön.
pici76

Pici te is jó vagy!

Hasba lélegezni, nem giliszta hogy bőr és béllégző legyen! :D:D

Pici ha eszedbe jut, kérlek jutasd már eszembe hogy kitegyem a lánykádat a weboldalra.... mert én egyszerűen elfelejtem, de hétvégén rajta leszek a bolton, mert töltök fel és akkor megcsinálom, ha nem felejtem el! :)

De mindent elfelejtek. Ma elgondolkoztam, hogy velem van valami baj, vagy egyszerűen tényleg sok az amit csinálnom kell, így hát angol óra előtt fel véstem mindent ami eszembe jutott, hogy miket kell ma megcsináljak, észben tartsak stb stb.... nah teli lett egy A/4-es papír és azóta is jutott eszembe már vagy 10 dolgo, amit már el is felejtettem és cska idegskedem ezen is.... odadugtam az osztálytársam elé, hogy szerinted ez sok.... első négy sor után azt mondtam, hogy na hagyjam békén ezt ő egy hét alatt sem tudná lenullázni....

Szar passzban vagyok, egyre több mindent felejtek el, nő körülöttem a káosz, sajnos sok mindenben nem számíthatoka férjemre, mert egyszerűen bizonyos dolgokban olyan balga, hogy több kárt csinál mint hasznot.... A héten többször eszembe jutott hogy mennyivel jobb volt egyedül gergővel :( Ez szomorú, mert persze én választottam és nekem is türelmesnek kell lennem, de egyre kevésbé megy.
Egyetlen jó tanács a lazulj el, nem kell mindent megcsinálni... d enem tudom nem meg csinálni, mert akkor ha lefekszem(este 10-kor) jár ezen az agyam... és az sem pihenés akkor ...

Jajj ez jó hosszú lett és a muffintól indult... orvosi eset vagyok aszem..

KépKépKép
bogyra

Kölök felébredt, a macskát áhitattal nézi! :D Mindjárt csinálok neki valami kajeszt, remélem éhes!
Én most 2x már a hordozóban etettem. Pelenkával letakarva, egyik kezét bebugyolálva a pelenka alá, így csak egy marad amivel garázdálkodhat.

Jelentem a szívroham még van, nyújtóztam de semmi, a haslégzés mintha segítene. Na csak megmaradok...

Holnap délutántól nem leszek hétfőig, mert megyünk a vidéki rokonyokhoz desznajt vágni! Röff!!! Azért résen leszek, nehogy összekeverjenek a röfivel!!!! Muhaha!!!! :roll: :oops: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Lorci!

Adsz majd pörkölt disznó fület a kicsinek?
Hagymás vért esetleg????

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Mig nem tudott ülni én is hordozóban etettem.
Pár kép: torta és Damján gyümizik Kép Nem a legtutibb szék, de kis helyen elfér Kép Kép

Kép
kriemhild

Azt hiszem lányok tényleg valami front van!
Elvittem Zsombort sétálni. Összvissz fél óra volt, mert a babakocsiban hidat csinált. Megfeszítette a testét és túlvilági hangon vörös fejjel nyűglődött.
Ahogy kivettem a kocsiból vigyorgott ezerrel.
Aztán ahogy hazaértünk folytatódott a nyűglődés.
Most végre nagy nehezen elaludt.

Kép
anido

Megetettem a lurkót! Bepuszilt egy fél üveg őszibarack-pulykát!! MOst meg itt mozizik mellettem, nézi miket írok!!! :D
Én olyan jókat nevetek, amikor etetem! MIndent összeken, buborékot fúj!!!! A legjobb szórakozás!! :)
Na most már tényleg lelépek, játszunk valamit.

Vanda: Ja jó kis malacfarka! :lol:

Gyps jóképű a tortád! Küggyé fénypost MZ/X! :)

Már megint fogat csikorgat Ricsike!!!!!! Ahhhhhh!!! :twisted: :twisted:

Kép

Kép
lorcika

Na látod, Bogy, nem kell kukacnak lenni a hasi légzéshez! :wink:
Nekem csak az jött be anno. Elterültem a fotelba és koncentráltam a hasi légzésre.

Gyps, nem is foj szét a túrótorta!!! Nagyon guszta. Na ilyen muffinsütőm van nekem is. Nagyon szép a konyhád, és jó pofa az az oszlop középen!

Bogyra! Meg kell hogy védjem az urad. Szerintem a te tempóddal egy futballcsapatnyi pasi sem tudna lépést tartani... örülj neki hogy nem pörög úgy mint te, elszállnátok mint Mary Poppins :lol:
nekem kb a tiedének a fele a tempóm de az én férjem is olyan lassú és "alapos" mint a tiéd, és bár néha valóban idegesítő, de jól kiegészítjük egymást :)

Lorcika, jó kucuvágást! Nem írtad, úgyhogy gondolom pöttyvész megszűnt.

Anido, lehet hogy Zsombi fél éves bemutatót tart, miket tud már :)

Na léptem megyünk a Kikába... éjszaka lesz mire hazaérünk... de anyós most ér rá...
pici76

Gyps, átküldenéd nekem privibe ennek a túrótortának a receptjét? Férjem nagyon szereti a túrósat, meglepném vele.
pici76

Majd' elfelejtettem, hogy minden ünnepeltnek nagyon szép napot kivánok!!!!!!!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Vanda, hát ez marha jó volt. Én is jót mosolyogtam. Még a páromnak is felolvastam. Látjátok, erre is milyen jó ez a topic. Már ezért érdemes volt feljönni:)

Gabi, nálunk anyumék vették meg a kutyust, így náluk van. De azt mondta, nem veszi elő, ő ezt a fa alá szeretné....így legyen.

Ja csajok, melegfront van. Ettől mehet a hiszti.

Kép
niki30

Lorci, kellemes disznótort!!!!

Kép
niki30

Bálint céklás száját Emma is megcsodálta. Ezek a szemek :shock: :D

Gyps, ez a túrótorta meg mindenhogyan jól néz ki. Egészségetekre!

Kép
niki30

Niki!

Volt ünneplés? Extra napi ajándék a gyönyörűséges Emmának?

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Nem volt, nem volt :oops: Mármint ajándék.
De ünnepeltünk, bár nem őt.
A szomszéd kisfiú két éves szülinapját.
Kellett volna gyerekek? :oops:
De megszorongattuk és megpuszilgattuk a féléves nagylányt. Szüleim és nagyszüleim is felhívtak ezalkalomból. Szal, nem felejtettük el, csak nem kerítettünk olyan nagy feneket neki. Nem volt party, vagy ilyesmi, mint Renáéknál.
Majd az egy évesnél. Na ott aztán őrület lesz. :lol:

Pici, Anido, nálatok volt valami ünneplés?

Kép
niki30

Jaj lányok még mindig be van szorulva a levegő vagy mi!!! :( Fáj a hátam és ettől tök ideges vagyok!!! :twisted: :cry: Mi van már kész rokkant lett a Horváth család??? Mindenkinek van valami baja?? Kis Cunci szájpenész, fognyűvés, anyja egy rokkant nyugdíjas örökké, még apjuk tartja magát valamennyire!! Ricsikét meg állandóan cipelni kell!! Mostanában örökké...és egyre nehezebb!!! Amíg könnyebbb volt..mit nekem az, de most!!!!!! Hogy fogom én erről leszoktatni??!! MOst negativ lettem a hát fájástól, úgyhogy megyek is vizszintes helyzetbe.
Grrrrrrrrrrrnjknlknlknélswwwzzz!!! :twisted: :twisted: MOst kiadtam az ideget!! :D
Jó éjt mindenkinek.

Kép

Kép
lorcika

Lorci, feküdd ki, holnapra jobb lesz meglátod!

Kép
niki30

Lorci: mély együttérzésem a hátad miatt. Két hónapja nekem becsípődött egy iged. Azt hittem, elpusztulok.

Niki: mi sem ünnepeltünk. Csak féléves fotókat csináltunk, produkáltattuk a gyereket. :wink:

Kép
anido

Sziasztok Csajok!!!

Olyan jó, hogy újra elkezdtem olvasgatni és írni.....Néha mikor benneteket olvaslak, mintha magamat hallanám....

Bogy, nekem is van néha olyan érzésem, hogy minden az én hátamon van, apa meg gyalog-galoppozik, de ez embertípus kérdése...azért van a hátunkon a sok dolog, mert bevállaljuk, ez a fajta típus nem is engedi, hogy más hozzáférjen...aztán egy idő után a másik hozzászokik, hogy nem is kell, hogy hozzáférjen.... :D

Bálint szemeiről nekem is az jut eszembe:Hello cica, jössz egy cékla turmixra? :wink:

Minden féléves babónak sok boldogságot!!!!

Damján milyen szépen ül :) ....mi még nem ülünk...

Lorci, én is küzdök ilyen problémával, de nekem attól szokott lenni, hogy megfázik a hátam és rosszul mozdulok és ilyen izomcsomószerű szokott lenni, ami ideget nyom. Nagyon kellemetlen tud lenni...remélem neked nem ilyen van.
Jó disznóvágást! Nincs is jobb egy kis véres, májas hurkánál....

Tudtátok, hogy a hurka és a rántott hús a legnehezebben emészthető étek? A rántott hús pl. 8 óráig is keringhet a bélrendszerben...jajj...

Ma is nagyon durva napom volt, délelőtt takarítás, aztán Anyu kezelés, aztán tupira előkészület, közben kutyát vittem infulzióra, mert megint rosszabbul van...5kor még a kutyát fogtam az orvosi rendelőben, miközben 5-ra rendeltem a vendégeket hozzánk tupis bemutatóra....aztán mosogatás a bemutató után, pakolás, gyerekfürdetés és azt még nem is mondom, hogy le sem zuhiztam még.....

Viszont nagyon jó ajándékokat kaptam, mint tupiháziasszony, mert nagyon jó forgalom volt és rendeltem muffinformát, meg babámnak baby tányért, tök tetszik, hogy ezt is légmentesen le lehet zárni, így el lehet tenni az eszit másnapra, meg tároló edénykéket. Úgy örülök nekik.

Babám volt a bemutató középpontja, 2 percen belül elaludt, úgy lefárasztották.

Megyek tisztába teszem magam...

Puszi mindenkinek és jó éjt.

Melcsi

Kép
melcsi6

sziasztok!

Lorci!

nekem a derekam nagyon komolyan nyomja.....együttérzek.nemrég a nyakam.... :evil:

Nálunk sem volt féléves party,de azért apuék átjöttek,besütiztünk.

Ma meg nőgyogyónál voltam,az gyanította,terhes vagyok... :oops:
ugyan mitől?én tuti nem.komoly fogamzásgátló az enyém,neve:gyerekek.Hú,de vén vagyok.gyerekEK!!!!2gyerek,mindegy ha 3nem?megint megvettünk mindent,ne dobjam má ki!szóval csak valami nagyobb összenöváés,de a fájdalom elmúlik azt mondta,majd ha megszokom azt.jó vicc.na,ez van.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi, a fürdőkádbavaló izét hol vetted és mennyi volt? Én is szeretnék ilyet.Köszi

Kép
melcsi6

sziasztok!

tegnap jó kiakadásos napom volt, úgyhogy olvasó üzemmód volt. szóval elmentem gyermekkel az Allianz biztosítóhoz kötelezőt lemondani. Ugye ebben a hónapban ez a sláger:-)) Már akkor kiakadtam mikor azt írta a sorszámom, hogy 21-en vannak előttem, igaz ahogy körülnéztem láttam, hogy ebből már sokan elmentek... Gyereket levetkőztettem és már fél óra után át is adták a helyet, hogy le tudjak vele ülni. Jó volt a közel 8 kg-os gyereket tartogatni. Az ügyintézők látták, hogy gyerekkel vagyok, de ugyan oda nem szóltak volna, hogy kedves jöjjön intézzük el gyorsan a gondját, de három vip ügyfél azért becsúszott sorszám nélkül előttünk. Aztán mikor délben! sorra kerültünk megdícsérte a gyereket az ügyintéző, hogy milyen türelmes. Nem akartam mondani, hogy az anyja már annyira nem..... Az egészben az izgatott, hogy belecsúsztunk az ebédidőbe... De hál istennek nem volt üvöltés, tegnap amúgy is kaja-sztrájk volt. Az egészben az borított ki, hogy tudják, hogy ebben a hónapban van ez a kötelező biztosítás mizéria és két ügyintéző dolgozott. Ilyen hozzáálllást!!!!

Gabi!!! Nem tudod megjelent már a Kismama? Már kíváncsi vagyok Brendusra nagyon:-))) Én tegnap két helyen is kerestem, de csak a különszámot árulták. Az meg nem aktuális - 9 hónap a címe - legalábbis nagyon remélem:-)))

A héten itt volt barátnőm a 9 hónapos kislányával. Stellának nagyon tetszett a barátnő, és barátnőm addig beszélt Stellához, míg életében szerintem először hatalmas nagy kacajban tört ki. Nekem soha nem kacag. Csak az apjának néha. Inkább csak teli szájjal vigyorog. Néha úgy érzem engem nem is csipáz annyira..... vagy lehet hogy csak un engem???

Talán mostmár kijön Stella foga is, én legalábbis úgy látom, hogy nagyon púpos az ínye. Rengetegszer felsír álmában, meg egyre sűrűbben sírva ébred - pedig eddig ez egyáltalán nem volt jellemző- úgyhogy a héten még köztünk aludt. És úgy el tud terülni.....

No lépek, elég hosszúra nyúltam bocsika. Ilyen az ha az ember nem jut géphez.

Ja valaki írta, hogy nem igazán meri rábízni apjukra a gyerkőt, mert apjuk fanatikus barkácsoló. No az én uram meg fanatikus gépező, van egy interaktív játék World of Warcraft a neve, az én párom azt játssza állandóan. De bizony mikor ráhagyom a gyereket, mindig úgy jövök haza, hogy a gép ki van kapcsolva!!! Szóval nem kell parázni, van az apákban is jó nagy adag felelősség!!!!

No mostmár tényleg eldugulok. Szép napot mindenkinek!
Márti
stella2007

Halihó!

Húú, jó sokat írtatok, még folyamatban van az olvasás...
Mi almát eszünk múlt pénteken kezdtük, és tegnap tettem bele egy kis barackot, én fagyasztottam le nyáron. Mi azért tartunk itt, mert én kivártam a 6 hót, s most is úgy vagyok vele, ráérünk (tán Dóri is írta ezt egyszer :) ) inkább szopjon amíg lehet, mellette eszik amennyi jól esik, de hova rohanjunk?? Húst stb ehet majd még jópár évig. Persze az is más, ha valaki kiváltani akart szopit, vagy nem volt elég a tej, Ők persze hogy előrébb tartanak.

Kép
ági_bp

Vanda :lol: :lol: :lol: Bálintnak annyira gyönyörűű pillái vannak!! Hát a csajok is megirigyelhetnék!! Kitől örökölte??

Kép
ági_bp

Gyps, mi a keresztneved? :)

Kép
ági_bp

Doo, mizujs? Ettetek azóta vmit? ÉsTe, miért gondolod, hogy lisztérzékeny vagy??? :evil:

Akik szoptattok éjjel és együtt alszotok, hogy adjátok felváltva a cicit? A gyerkőt teszitek ide-oda, vagy ti hasaltok félig, s úgy be a szájába a felső cici? Na, jó érthető, biztos. :) Mi még próbálgatjuk a dolgokat, de ma is kb 6X ébredt, úgyhogy vmit ki kell találni..lehet a kiságy rácsát levesszük, s odapasszintjuk a nagyágy mellé, s így kiszélesdik a hely. :roll: De én nem bíírok mindannyiszor egy széken ülve szoptatni, ha meg fekszünk, bealszok..ez utóbbi szokott történni, így az éjjel egy részét nálunk tölti.
Doo, jól emlékszem, vagy hülyeség, hogy Te és Viktória külön ágyba telepedtek éjjel, Apától. Bocs, ha nem :oops: Mi is aludtunk kettesben a párom műtéte miatt, hát kényelmesebb volt :oops: :lol: de azért nem akarom kitelepíteni Őt a nappaliba.

Hófordulósokat Isten éltesse!!

Ja, tegnap én is az ölembe vettem a kajához, mert a hordozóban MIDEN érdekelte a kaján kívül, bekapta a lábát, stb.. :D

Bogyra, szerintem Te csinálsz túl sok mindent. Én a negyedét nem csinálom, tuti, nincs suli, biznisz, még egy gyerekem, s így is, úgy érzem tele a napom, s fel se mostam még... Nem mondom, hogy kevesebbet kellene vállanod magadra, mert Te szerintem ilyen vagy, el nem tudlak képzelni egy nyaraláson 1 hétig csak ücsörögni...Te tuti még ott is pörögnél. :wink: :D Anyum ilyen, Ő két napot bír ülni, aztán minden baja van. :D

Kép
ági_bp

Gyps, tetszik a konyhád! 8) 8)

Kép
ági_bp

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?