Sziasztok Csajok!!!
Olyan jó, hogy újra elkezdtem olvasgatni és írni.....Néha mikor benneteket olvaslak, mintha magamat hallanám....
Bogy, nekem is van néha olyan érzésem, hogy minden az én hátamon van, apa meg gyalog-galoppozik, de ez embertípus kérdése...azért van a hátunkon a sok dolog, mert bevállaljuk, ez a fajta típus nem is engedi, hogy más hozzáférjen...aztán egy idő után a másik hozzászokik, hogy nem is kell, hogy hozzáférjen....
Bálint szemeiről nekem is az jut eszembe:Hello cica, jössz egy cékla turmixra?
Minden féléves babónak sok boldogságot!!!!
Damján milyen szépen ül
....mi még nem ülünk...
Lorci, én is küzdök ilyen problémával, de nekem attól szokott lenni, hogy megfázik a hátam és rosszul mozdulok és ilyen izomcsomószerű szokott lenni, ami ideget nyom. Nagyon kellemetlen tud lenni...remélem neked nem ilyen van.
Jó disznóvágást! Nincs is jobb egy kis véres, májas hurkánál....
Tudtátok, hogy a hurka és a rántott hús a legnehezebben emészthető étek? A rántott hús pl. 8 óráig is keringhet a bélrendszerben...jajj...
Ma is nagyon durva napom volt, délelőtt takarítás, aztán Anyu kezelés, aztán tupira előkészület, közben kutyát vittem infulzióra, mert megint rosszabbul van...5kor még a kutyát fogtam az orvosi rendelőben, miközben 5-ra rendeltem a vendégeket hozzánk tupis bemutatóra....aztán mosogatás a bemutató után, pakolás, gyerekfürdetés és azt még nem is mondom, hogy le sem zuhiztam még.....
Viszont nagyon jó ajándékokat kaptam, mint tupiháziasszony, mert nagyon jó forgalom volt és rendeltem muffinformát, meg babámnak baby tányért, tök tetszik, hogy ezt is légmentesen le lehet zárni, így el lehet tenni az eszit másnapra, meg tároló edénykéket. Úgy örülök nekik.
Babám volt a bemutató középpontja, 2 percen belül elaludt, úgy lefárasztották.
Megyek tisztába teszem magam...
Puszi mindenkinek és jó éjt.
Melcsi