Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt!

Új szép napra virradtunk.

Húúúú, hát én nem lennék hajlandó többfélét főzni csak azért, mert válogatós :shock: Egyszer meg tudja enni, másnap úgyse azt teszem elé (még akkor se, ha maradt... nem vagyok olyan szívtelen ;) ) De Réka lányom pl csak tejbegrízt meg tésztát enne... :roll: nem valami egészséges koszt.

Kriszti!

Tudom merre van, most ott néztünk lakást, onnan egy kb 5 percre gyalog :D
Vendég

JÓ REGGELT ÉS SZÉP NAPOT!

Gira!

Ott vettetek a környéken???
Vendég

Hát még nem vettük, hétfőn írjuk alá az adásvételi szerződést. Remélem, minden rendben megy, és akkor a szilvesztert már ott töltjük :D (Annak nagyon örülnék, megy gyűlölöm a Szilvesztert itt a belvárosban. Örülök, ha ki tudok úgy jutni a kapun, hogy nem lépek hányásba :evil: ... a petárdákról nem is beszélve)
Vendég

Gira!

Hát igen!Szilveszter!
Itt már elég hamar elkezdik a petárdázást!
Úgy utálom!Hogy mire jó az?
Mi nem lakunk a belvárosba,külső városrészbe,lakópark,de itt is buli hegyek szoktak lenni,ki kultúráltan ki nem normális módon ünnepel!!!
Drukkolok,hogy minnél hamarább betudjatok költözni!!!!
Nagyon szép helyen fogtok lenni!
Talán még találkozhatunk is!
A nyáron készülünk!!!!
Vendég

SZiasztok!!!!

ÓÓÓ,már szilveszterre ott lehettek Gira???Szuper!!Akkor gyorsan ügyesen intézkedjetek!!! :wink:

Kriszti

hogy vagy ma reggel???

Az én éjszakám pocsék volt,Petra 3 oránként keltett mint a kisbabák... :evil: SZal hőmérőzés kimaradt ma. :?

Többiek??
Vendég

Hú, de sokat írtatok! :lol:

Köszi mindenkinek a bíztató sorokat együttléttel kapcsolatban! :oops: Rajtunk nem múlik, megvolt este is! :oops: :lol:

Edit,
fütyi: fiamnak kiskorában semmit nem foglalkoztunk a fütyijével, mert tudtam, hogy nem kell (tudott pisilni és kész). Anyósom viszont állandóan szajkózta, hogy miért nem tetettük rendbe pár hónaposan, mindig amikor találkoztunk ezt kellett hallgatnom (a sok egyéb "jótanács" mellett) aztán besokalltam és elvittem kétévesen a fiamat a Heim Pál kórház urológiájának főorvosához, aki megállapította, hogy kicsit le van tapadva és kicsit szűk, de semmi teendő vele, mert még kicsi a gyerek, még kinőheti, és különben is pelenkásokkal egyáltalán nem foglalkoznak. Majd később menjünk vissza, ha gond van. És aztán kb. 3 éves kora körül már teljesen rendben volt a fütyije (próbálgattuk néha felhúzni, de csak a fürdés végén, amikor már felpuhult a bőr, és csak addig, amíg könnyen ment), úgy 4 éves korától minden este saját maga tartja rendben. Még jó hogy nem hallgattam anyósomra és nem huzigattattam fel a helyi gyerekorvossal (nem tudom hogy megcsinálta volna-e, nem is tudom mi a véleménye a dologról, viszont egy másik helyen tudom, hogy 6 éves korig nem foglalkoznak vele, és addigra majdnem mindenkinek "helyrejön", és csak annak az egy-kettőnek kell menni sebészetre) Azért mindenképpen elgondolkodtató, hogy tényleg minden kisfiú "hibásan" születik???!!! És mindet "rendbe kell tenni"??!! Én ezt nehezen hiszem el...

Edit, a lényeg, hogy minden kisfiú más, és nem tudhatjuk, hogy mennyire súlyos a Ti helyzetetek. Ha tényleg mindenképpen műtétre van szükség, akkor azt jobb mielőbb (nálunk szerintem nem volt akkora gond, csak ezt persze előre nem tudja az ember) Esetleg vidd el több orvoshoz is... (én már nagyon bizalmatlan vagyok)

Más: én a kétnaponkénti akciózás híve vagyok, nálunk mindkét gyerek így jött össze, de szerintem ez is egyénfüggő, ezt Ti tudjátok, hogy nektek hogy jön be. Mindenesetre ha ebben a hónapban összejön a gyerek, akkor az a mindennapos együttlétnek lesz köszönhető! Úgylegyen! (vagy a gyógyteáknak, merthogy azt is most kezdtem... :roll: )

Edit, (mindent neked írok???)
nálam az ovutesztnél még soha nem volt a tesztcsík erősebb, mint a kontrollcsík. Amikor negatív, akkor alig látszik a második csík, aztán egyik nap hirtelen majdnem olyan erős mint a másik csík. Én azt veszem pozitívnak. Szerintem a Tied is az (bár nincs viszonyítási alap)

Erika,
ma 36,5 volt a hőm, ez nálam már a "felindulást" jelenti.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
És a legkisebb is megszületett!
nyáriorgona

Erika!

Elősször is érzem magam! :evil:
Hogy miért?
Az első,reggel ahogy bejelentkeztem láttam nem váltott a vonalzóm,kitöröltem,hogy csináljak másikat nem sikerült! :evil: Ezután elgondolkodtam,hogy a karácsonyit sajnálom,megpróbáltam azt,nem sikerült :evil:
A mellem kezd mensisen fájni,tuti megjön hamarább! :evil:
Hát ennyi!!!!

Petrának mégis mi baja volt?
Csak nem tudott aludni!
Eltudom képzelni a mai napod,hogy nem aludtad ki magad!!!!
Vendég

Mi ez a nagy hallgatás oka :evil: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Vendég

Sziasztok!

Én sem vagyok fitt ma. Gergő este belázasodott, és kb éjjel 11 körül hányt is. Ma párom elvitte a dokihoz: vírusos gyomorhurutja van. Igaz, én már a hányás után ezt mondtam. Most diétáztatni kell. Nem tetszik neki, de ez van. Amúgy köszönöm a gratulákat a "fiamhoz". Igyekszem vigyázni, amennyit lehet.

Kép
Kép
Kép
britta

Fütyitéma:Nyáriorogonának teljesen igaza van,ma már én is azt vallom hogy jó sokáig hozzá se kell nyúlni a fütyihez ha normális a pisilés és nem fáj.Kb.egy éves kor körül kezd el váladékot termelni,ez tisztulgat magától,nagy-nagy ritkán begyűlhet,szal ezérz szokták kb.egy éves kor körül elkezdeni nézegetni.Amikor a Márknak kész volt a műtét és mentünk vissaz kontrollra,megmutattuk Krizsike fütyijét is,hát a doki szinte azonnal meg akarta műteni :twisted: azt feszegette nekünk hogy nézzük meg milyen csőrszerű a vége,abszolút beszűkűlve..stb...akkor ponr nyaralni mentünk és elmaradt...hát azóta eltelt 2 éve és pont kb.egy hónapja megpróbálta neki apa fürdés közben felhúzni a bőrt,és minden további nélkül,abszolút fájdalommmentesen felment neki!!Na ennyit a sebészekről...legszívesebben mindig vágnának...A Márk is a műtét óta(már több mint 2 éve) maga rendezi fürdés közben a fütyidolgot,tudja hogy az minden nap kötelező.Sajna nála nem lehetett elkerülni a műtétet,mert a mi "buzgóságunk" miatt teljesen behegesedett és nem tudott a bőr tágulni.

Gira!

Klassz hogy szilveszterre már be i költözhetnétek!!Nem is kell rajta semmit alakítani,festeni..stb..??

Erika!

Akkor te ma jó fáradt lehetsz :(

Szerencsém van Krizsikével mert ebből a szempontból(is) :wink: jó áldott gyerek...a 2,5 fél én alatt ha össz-vissz 3 alkalom volt hogy nem aludt valamiért és nyűgösködött....bár az is zgaz hogy a Márkkal annál inkább megszenvedtünk.Egy éves koráig csak kizárólag karban aludt,utána köztünk kb.3 éves korig,azóta csak egyedül és problámamentesen :) Kivi leszek Olivérre??? :wink:

Kriszti!

Kicsit rossz a hangulatod?Vagy csak idegeskedtél a vonalzókon?

Ágica!

Azt nem is tudtam hogy 35 év fölött automatikusan veszélyeztetett a terhesség??
Jobb is hogy otthon leszel,nyugodtan várhatod a babát és több időt jut a családra is!! :wink:

Nyáriorgona!

Képezeld, nekem meg mind a 4 terhességem minden napi akcióból jött össze :wink: Tényleg mindenki más,én erre esküszöm!!
Drukkolok neked is!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Kicsit rossz a hangulatom!
Nem igazán a vonalzó húzott fel,az csak rátett egy lapáttal!
Nem akartam tünetekre figyelni,de olvastam hogyha valakinek hónaljból indul a fájás mensi előtt mensis tünet!
Hát ennyit a mostani ciklusról is!
Vendég

Panni
Előrehaladott korom miatt lehetek itthon :roll: :lol:
Persze a körzetis sokat tud segíteni ha rendes.De az enyém azt mondta vigyek a nődokitól ajánlást h vegyen táppénzre.Hát én vittem.Biztosan pénzt várt, de inkább a nődokinak adtam.Több helyen is táppénzre vesznek.Van akit a területi nődoki, van akit a körzeti. :?
A területi nődoki rendelés nem ér semmit!Van egy magánorvos akihez jártam eddig, de nem tudom győzzük-e majd most is. :cry:
Mit tudtok az árakról?

Nem jó napom van, idegesebb vagyok mint kellene-biztos az időjárás.

Kriszti
Ne add fel! Persze ismered magadat és a tüneteket, ezért elkenődsz, de hátha NEM ATTÓL VAN.
agica1027

Ágica!

Azt persze tudtam ,hogy több helyen is elmehetünk táppénzre a terhességkor.Én pl.az elsővel a körziet nőgyógyász által mentem táppénzre azonnal a poz.teszt után(semmi bajom nem volt-kív.a rosszullétek-szal otthon akartam lenni nyugalomban)....ja,és akkor kezdtem a fősulit,szal nem unatkoztam.
Most is táppénzen vagyok,mert az több mint a GYES,most meg a háziorvosom vett fel,mert a körzeti nődoki egy seggfej :twisted: nem értené, hogy ha úgyis otthon vagyok a kicsivel GYES-en ,akkor minek vegyen fel táppénzre???A pénz miatt......
Na szal én is viszek a magándokimtól kb.havonta egy papírt a házidokinak.

árak:a körzeti dokinál,vagy a terhesgondozáson(az államin)szal ott nem kell fizetni.Én a magándokimhoz a magánrendelőjébe járok havonta,7000ft/alkalom-ebben van méhszájvizsgálat,UH,és sok-sok jó szó :wink: Sztem ez korrekt ár,nincs elszállva az árakkal.A szülésért meg amennyit gondol az ember.

Kriszti!

Legyen jobb kedved!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Brigi!

Jobbulást a fiadnak!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Kriszti

megnézem sikerült-e a vonalzód

Este jövök.
ERika
Vendég

hopplá,nem jót szurtam be.... :oops:
Vendég

most jó!!!
Ne szomorkodj!Még nem biztos semmi.6 napod van vissza!!Az még "sok".
ERika
Vendég

Erika!
Köszi!
Vendég

Ági,
szerintem nem várt a körzetis pénzt, nem vehetnek csak úgy táppénzre. Annak idején nekem is el kellett mennem minden hónapban nődokihoz, az adott papírt arról, hogy veszélyeztetett terhes vagyok (ami persze nem voltam, csak rendes volt a nőgyógyász), és azt vittem a körzetihez, az alapján kiállították a táppénzes papírt, aztán azt kellett postázni. Olyan bonyolult volt, elegem volt belőle, de jóval több pénzünk volt, mintha gyes-en lettem volna.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Sziasztok!

Nyáriorgona, Panny :)

Köszi a fütyis infókat!! Én is több felől olvastam már a neten erről, egyik helyen azt írják, hogy nem kell vele foglalkozni, ha nem fáj, nem gyulladt, és rendesen pisil. Másik helyen meg azt, hogy minél hamarabb orvosolni kell a problémát! De mivel már négy éves, jobb túlesni rajta. És állítólag nem is műtét lesz, hanem valamilyen kanállal :shock: megszüntetik a letapadást. Ezt mondta a körzeti doki!
És Panny, ugye ambulánsan megcsinálták a kisfiadnak?? Szóval remélem nem kell bentmaradni a kórházban!

Nyáriorgona, Panny :)
na, most én csak nektek írok.... :lol: Ma egész nap szúrkált a jobb oldalon lent a hasam, nem durván, de azért érzem! Ez lehet a pé jele??? Ha azt nézem, hogy az LH is pozitív, akkor igen, de a hőm nem esett le.....(eddig még!) :shock: Ki érti ezt??
Mi azért adtunk a bébinek esélyt tegnap is!! :oops:
Panny, téged veszlek példának, akik naponta többször is....... :lol: :lol: És már 4x lettél így babás!

Most van itt egy kis nyugi, azért tudok írni, a kolléganő is kiment, hú, pedig még 6-ig itt kell dekkolni! De utálom a csütörtököt!! :twisted:
Na, nem baj, holnap csak 2-ig leszünk! A kisfiam meg holnap lesz 4 éves, és vettem pár apró sütit, meg mandarint, holnap beviszi az oviba, mert ilyenkor fel szokták köszönteni a szülinaposokat.
Hétvégére meg rendeltem neki autós tortát, kiváncsi leszek, milyen lesz! Majd dobok képet!

Kriszti :)
Hát én még nem hallottam olyat, amit a mellfájásról írtál, úgyhogy ne add fel, a lényeg, hogy mindkét esetben fájhat!

Ági :)
Megértelek, hogy rögtön tp! Én is ezt fogom tenni, mihelyst tuti lesz a dolog! Meg amúgy is utálok itt lenni, elég stresszes ez a munkahely! Nem fogom magamat ennek kitenni!

Britta :)
Kisfiadnak jobbulást!

Gira :)
Drukkolok, hogy összejöjjön a lakás!!

Era :)
Neked is üdv!!!!!!

Majd este otthonról még benézek!

Edit

Kép

Kép
ditta76

Edit!
Én sem hallottam,hogy a mellnek,hogy kell fájnia mensikor!
Ma olvastam egyik topikban!!!!
Ezért is keseredtem neki!!!!!

Ez bizony amit irtál magadról ovu fájdalom!!!!
Azért még folytatni a szexet,nincs megállás!!!!
Drukkolok!!!!
A FIADNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!
Vendég

Nyáriorgona!

Nálam az a szerencse, hogy a volt munkahelyem(ahonnan már 2001-ben eljöttem táppénzre,GYED-re stb..)szal kifizetőhely és ebből kifolyólag csak oda kell 2 hetente bevinni a táppénzes papírt.Nem olyan vészes,de tudom hogy a tesómnak is mennyi macera volt postázgatás...stb...

Edit!
Sztem is pé-s szúrkálást érzel!Kivi vagyok a reggeli hődre...
Ügyesek vagytok,mindent bele :oops:

A Márknak a váci kórházban volt a fütyiműtét.Reggel kellett éhgyomorra bemenni és kb.11 körül volt a műtét.Ahogy felébredt az altatásból(nem mély altatás,de muszáj sajna mert be kellett metszeni neki a bőrt,hogy fel lehessen húzni a bőrt és azt nem lehet ébren)szal du.3-kor már kutya baja nem volt,kótyagos se volt és mehettünk haza.Nem tudom mi az a kanál módszer,neki fel lett metszve,ahogy írtam.
Van még a lerántásos módszer,ahogy a doki egy hírtelen mozdulatttal lerántja a letapadt bőrt....hát szal én a műtétet humánusabbnak tartom,és a kisfiús ismerőseim mind ezt mesélik tapasztalatból.A lerántás iszonyat,nagyon fáj nekik,hetekig duzzadt és kék a fütyi és fájdalmas.A műtét után semmilyen negatív panasz nem volt.

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny :)
Köszi a gyors választ.......
Hát ez a lerántás elég durvának hangzik, akkor inkább a műtét!

Kriszti :)
Azt hiszem, folytatjuk...........!! :lol:
És szerencsére nincs a dolognak "muszály" íze, na, szóval hogyis fejezzem ki magam, istenieket hancúrozunk........ :oops: :oops:

E.

Kép

Kép
ditta76

Panny!

Kell majd rajta alakítani, de most nem lesz rá pénzünk, max egy tisztasági festést csinálunk. Aztán majd apránként ;)

Edit!

Nekem is a szurkálás a pé jele szokott lenni.... Mindent bele ;)
Vendég

Gira
szuperek a vonalzóid!! :wink:

Edit
ügyik legyetek!!!

Kriszti

melleim extra érzékenyek nekem is.... :(
Vendég

Edit,
szerintem a "kanalas" módszer az olyan, hogy szépen lassan felfejtik egy ún. szondával, és az nem számít műtétnek, talán a legbarátságosabb.

Ja, és a hőleugrás nem törvényszerű, annyi is elég, hogy szépen pár nap alatt felmegy a hőd. Attól még lehetett peteérés.

Üdv, Nyáriorgona

Nagyfiam 6 éves
Nagylányom 3 és fél éves
nyáriorgona

Most ébredtem fel!
Eddig még minden délután aludtam egy jót!!!!!

Erika!
Az extra érzékenység lehet bármitől! :roll:
Már én sem tudom,hogy fáj,össze vissza tapogatom,de fáj minden irányból! :wink:

Majd lessz valahogy! :wink:

JÓ ÉJT!!!!!
Vendég

Kriszti

NAgyon jól tetted.(én is aludtam amig Petra)

Jó éjt!!!
Vendég

Ééééén is akarok aludni :(
Holnap lehetne a reggel továbbalvós napom, de hozzák a 3 éves unokahúgomat fél 6-ra :shock: Szóval holnap gyakorolok a 3 gyerekes létre :lol: Egész délelőtt itt lesz... nem egy egyszerű eset a kiscsaj, jobban lefáraszt, mint az enyém kettő együttvéve. De hát egy újszülött is ilyen lesz :roll:
Vendég

JÓ REGGELT ÉS KELLEMES 7 VÉGÉT MINDENKINEK!!!
Vendég

Megint nem megy a vonalzóm!
Ez jelent valamit!
Vagy jót vagy rosszat! :lol: :evil:
Vendég

Sziasztok !
Rég nem irtam már ide! Bocsika, de gondolom nem hiányoltatok :wink:
Ma nem voltunk oviban, betegek a fiuk, köhögnek folyik az orruk :cry: , de olyan mozgékonyak, hogy nem birok velük :roll:
A nagy csak azt sajnálja, hogy nem mehet úszni :cry:
Na én 3 napja csináltam ovu tesztet, látszódott, hogy mennyire sötétedik a második csik, ahogy telnek a napok, ma viszont a második csik sokkal erősebb mint a controll csik :P :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Kép
Kép
Kép
f.marti

Márti!
Szoktalak másik topikban olvasni!
Jobbulást a gyerekeknek!
Akkor most van péd!!!!
MINDENT BELE!!!!
DRUKK NEKED!!!
Vendég

Szia Kriszti!
Köszi, remélem meglesz :wink:
nem értem pontosan, akkor most a hőm ezekután felfele kell menjen, vagy még visszaesik? :roll:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Ha megvolt a pé akkor felkell ugrania!!!!!
Vendég

na, kiváncsi leszek a holnapi hőmre :roll:
Ma nem biztos, hogy összejön a hancúr :cry: apjuk elkell utazzon :cry:
de gondolom holnap még nem késsük le :roll: , legfennebb ha összejön megint kisfiu lesz :lol:

Kép
Kép
Kép
f.marti

Sziasztok!

Kriszti! Hogy érzed magad? Otthon vagy a héten?

Jelentem, Gergő sokkal jobban van. Én is tudtam már éjjel aludni. Igaz, kevésnek éreztem reggel. Majd délután pihizek még.

Szép napot!

Kép
Kép
Kép
britta

Sziasztok csajok, szép napot !

Ideértem végre.
Reggeli romeltakarítás, mosás.....

Telnek a napok.Nagyon várom a szerdát, h minden ok legyen az UH.on.
tünetek nem múltak el, meg érzem is h van ott valaki. :roll:
De akkor is, ha látom akkor nyugszom meg majd.

britta Gergőnek javulást, próbálj meg pihenni napközben!!

Kriszti! remélem jobban vagy, izgulok érted!!!!!!!!!!!!!!!!
agica1027

Brigi!

Szia!Köszi jól vagyok!Fessük az előszobát :evil: :!: Mindjárt takarithatok! :evil: :!: Aztán irány a bevásárlás!Örülök,hogy jobban vagytok! :lol:

Márti!
Mindegy csak egészség legyen!!Megbirkózol te 3 fiúval is! :lol: :!:
Vendég

Szia Ágica!
Vigyázz magadra!Ne erőltesd magad!
Köszi,hogy izgulsz!De mensi lessz ebből!
Vendég

Kriszti!

Azért ne erőltesd meg nagyon magad. Használd ki még ezt a pár napot pihire.

Kép
Kép
Kép
britta

Brigi!
Azért figyázok és pihenés is lessz beiktatva!
De te is igy!
Vendég

Kriszti!

Jól van. Én is így teszek.

Kép
Kép
Kép
britta

SZia Márti!!!

Hogy felejtettünk volna el!!De miért nem irsz ide is??? :shock:
IGen fel kell mennie a hődnek ha megvolt a pé-s.De ha a teszted tök pozitiv akkor hajrá!!!Apát várdd meg bárhol is van,haza jön aztán hancur!!

Kriszti

Mindjárt megnézem a vonalzot!!Miért állt le??Eddig nem volt semmi baja!!!

Britta

örülök hogy jobban van a fiad!! :wink:

Nekem is kezd szurkálni a petefészkem két oldalt.Legalábbis reggel furi volt.
A hőm tartja magát 36,6 on!!

Többiiek??
Vendég

sziasztok ki hogy van ?tegnap nem voltam net közelbe

Kép
e.andrea

Sziasztok!

Erika!
Fogalmam sincs miért ált le a vonalzó!

Andi!
Hát te hogy vagy?

Készen vagyunk a festéssel de már kitakaritva vissza pakolva is megvan!
Most már csak kiporszivózok mindenhol fürdök és pihenek!
Annyitra szerettem volna én menni vásárolni,de nincs erőm!
Megy a lányom és a párom!
Vendég

Csajok!
Hallottátok a tévében egy nem normális nagyapó megerőszakolta a fogyatékos unokáját és a kislány tizenéves körüli volt és meg is szülte a babát???!!!
Az meg tegnap volt,hogy valaki meg letette a babát a kórháznál és ott hagyta!
Durva dolgok!
Mi meg szenvedünk a babáért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Kriszti fárat vagyok mert nem rég értem hazza peströl a tesoméknál voltam.
téleg elég durva hogy saját unokáját megeröszakolta aki ha jol tudom még csak 12éves volt.
a másik miért szül ha otthagya letéve a korház elött felháborito ez meg is érdemli ha megtalálják hogy börtönbe menyen és eltudna ott akor gondolkodni .....................

Kép
e.andrea

Andi!
Én is fáradt vagyok,de egészen másért!
De már nem sok van hátra,a nagyszobát porszivózom,csak közbe-közbe leülök!!!!!
Nagyon durva dolgok ez!
Csak az a baj,hogy nincs törvényünk!
Én ezeket az embereket jól megkinoztatnám!
Esznek,isznak dolgoznak,tiszta Hawai!!!
Vendég

ebben igazad van hogy majd nem ugyan ugy élnek bent is mint ki de ők ezek után meg is lesznek igy bélyegezve!!!ja visszont ha az öreg is bekerül oda akkor az elitéltek meg is fogják pakolni mert ott utálják az olyan embert mint ö.nna ne mérgelödjünk :roll:

Kép
e.andrea

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?